Alle innlegg Sukkerforum

Terskel for å gå på date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kimbra ma. 20 feb. 2012 21:27

Lurer litt på hvor god følelse dere må ha ovenfor noen for å gå på date? Jeg har tidligere kun gått på date med de jeg har vært oppriktig interessert i utfra profil og komunikasjon på meldinger. Jeg har nå sagt ja til å treffe en som jeg egentlig ikke har så veldig høye forhåpninger til, da jeg tror vi er på litt ulike steder i livet og jeg har ikke fått den store entusiasmen i kommunikasjonen heller. Men han fortsatte og svare på mine halvkjipe meldinger, og spurte om date. Jeg svarte ja, da jeg egentlig ikke føler jeg har noe å tape annet enn et par timer, og hadde ingen spesielle planer den dagen uansett... Og det KAN jo hende at han overrasker i positiv retning.. Jeg kommer til å være hyggelig og vil ha et åpent sinn når jeg møter han, selv om jeg blir overrasket om det kommer noe mer ut av det. Så spørsålet er, synes dere det er dårlig gjort av meg å si ja på disse premissene?

Skjult ID med pseudonym sta ma. 20 feb. 2012 21:33

Så lenge det er med åpent sinn i grunnen ikke. Skal ikke så mye til for meg i hvertfall. Ofte stor forskjell mellom profil/kommunikasjon her og IRL. Vært på en date med ei som var MYE bedre live enn på profil og meldinger.

Så her er det nok mye å gå på for noen :)

Skal nok ikke bli overrasket om han er bedre enn inntrykket fra profil og meldinger :)

(mann 51 år fra Oslo) ma. 20 feb. 2012 21:33 Privat melding

Nei, overhodet ikke. Det er vel den beste innstillingen; ikke for høye forventninger men heller ikke negativ... Blir det håpløst, så glem romantikk og prøv heller å få med deg hjem et annet perspektiv på saker & ting...om det så er skrudd, så er det ikke meningsløst. For alle mennesker har en historie som er verdt å høre på.

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 20 feb. 2012 21:36

Jeg har vært på én sympatidate. Nok er nok.

Skjult ID med pseudonym mjau ma. 20 feb. 2012 21:37

Jeg var på en "lunka" date forrige uke. Mest fordi han spurte, og jeg ikke hadde noen planer likevel, men innstillingen min var nok at "dette sjekker jeg bare ut og blir ferdig med". Det var rett etter jobb, og jeg hadde vært klar på at det ble kort treff.
Erfaringen min på denne, er at jeg vil ha litt mere tro på den jeg møter neste gang. At meldingene vi sender til hverandre er noe å glede seg til å lese og skrive, og ikke bare være tomt pjatt, slik at det bygger seg opp litt forventninger og spenning ut fra kommunikasjonen der.
Men her er det nok mange som er forskjellig fra meg! Og mange får sikkert ikke vist seg ordentlig frem via meldinger heller, så det kan jo være dumt å ekskludere ut fra det også..

Tror man ikke skal ha for høy terskel til å gå på date / treffes egentlig, men legge lista og rammen på daten litt ut fra forventningene.

Sa jeg litt mot meg selv tro? Vil ikke være første gang ;-)
Gå på date! Og vær ærlig!

(mann 35 år fra Oslo) ma. 20 feb. 2012 21:38 Privat melding

Jeg er åpen for å treffe noen litt for bare å treffe noen. Det bør riktignok være noe der å hente da. Men det er og noe med å være åpen om ting. Du trenger ikke si "du er egentlig litt kjip, men hadde ikke noe annet å gjøre så det ble dette eller TV og det har blitt litt mye TV i det siste. Ofte kan man få nye venner også, og det er veldig fint syntes jeg. Såfremt man er åpen om det og den andre ikke har skjulte agenda da :P

Skjult ID med pseudonym sta ma. 20 feb. 2012 21:38

Er tross alt live man skal være mesteparten av forholdet, så hvorfor ikke starte der? Om man ikke søker ett avstandsforhold med kun skriving da :p

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 20 feb. 2012 21:39 Privat melding

Synes du absolutt skal gå på date:) Jeg har vært på et par sånne dater og har hatt det kjempe hyggelig. Det er jo alltids hyggelig å møte nye mennesker, så her er det bare å kjøre på;)

Skjult ID med pseudonym Kimbra ma. 20 feb. 2012 21:41

Godt å høre at folk ikke synes jeg er kjip selv om jeg ikke har kribling i magen akkurat! ;)

Som sagt, jeg møter han med et åpent sinn og som andre har påpekt her - det er spennende å treffe nye mennesker! :)

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 20 feb. 2012 21:45 Privat melding

Har tidligere blitt overrasket i positiv retning når jeg har truffet noen, så hvis vi allerede har en god tone i korrespondanse her inne, så treffer jeg gjerne vedkommende :-) Vanligvis tenker jeg ikke kjæreste når jeg treffer noen på "date", mer at jeg skal treffe et hyggelig menneske og at det blir kjekt å se hvem vedkommende er....men så er jeg god på å skaffe meg venner da... ;-p

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 20 feb. 2012 21:47 Privat melding

Kjenner meg så veldig igjen i det siste der Aqueena ;) Men venner er godt å ha :)

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 20 feb. 2012 21:48

Bare gå, men forsøk å legge igjen forhåndsvurderingene dine hjemme.

Skjult ID med pseudonym baz ma. 20 feb. 2012 21:51

@ts: En del av oss gutta dater jenter selvom de ikke er i samme fase i livet. Kan jo ha litt moro mens man venter ;)

PS: Håper ikke jeg ødelegger for meg selv nå. Jeg passet godt inn i kategorien ;)

Skjult ID med pseudonym råny ma. 20 feb. 2012 21:51

Hadde bare noen villet gott på date med meg så, J e har den gode følelse for mange her ine jeg men ddet er vanskleg å få gjønoslag. Vil ike si det er dårlig gjort av deg, det verste som kan skje er at du bli skuffa, hallo !

(mann 33 år fra Akershus) ma. 20 feb. 2012 21:53 Privat melding

Fint med lav terskel ja. Har man lyst, har man lov :)

Skjult ID med pseudonym Kimbra ma. 20 feb. 2012 21:54

Baz - nå vet jeg ikke helt hvilken fase du er i, men i mitt tilfelle så har nok han kommet litt lengre,og jeg er nok den mer umodne... Tipper egentlig du er i samme kategori som meg ;)

Skjult ID med pseudonym sphinx ma. 20 feb. 2012 21:56

må innrømme at jo mer gira en fyr er på meg, jo mindre gira blir jeg å gå på date med vedkommende.. ^^ og det har litt med at jeg da føler at vedkommende bygger opp for store forventninger, og at det skal mye til for at jeg skal kunne leve opp til dem :p
Det er også som regel derfor jeg ønsker en date relativt raskt hvis jeg begynner å skrive med noen, før han kan begynne å bygge for store forventninger ^^ Så hvis jeg skriver med folk, over lengre tid, så skal det faktisk en god del til for at jeg skal bli med på en date, enn om en fyr jeg har skrevet litt med i en ukes tid spør om vi skal treffes til helga etc..

Skjult ID med pseudonym kar ma. 20 feb. 2012 22:08

Greit å stille på date med lave forventninger, men det er ikke bra å stille med manglende entusiasme. Du er halve daten, er du muggen blir daten også muggen. Selv om jeg skal møte noen jeg egentlig er ganske usikker på, så stiller jeg med godt humør og positiv innstilling. Og det selv om jeg ikke automatisk er noen "people-person".

Skjult ID med pseudonym Dravot ma. 20 feb. 2012 22:11

Den kan være lav og høy, alt ettersom.
Går det lenge mellom datene, kan det være greit med lav terskel, så kan en bruke datene som trening, og en slippere å risikere å kløne det til når en først møter noen som er mer aktuell.

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 20 feb. 2012 23:03

Jeg går på date hvis jeg blir invitert og det er litt match. Trenger ikke å spinne drømmer og forventninger. Som regel et hyggelig avbrekk i hverdagen uansett.

(mann 38 år fra Rogaland) ma. 20 feb. 2012 23:13 Privat melding

Typisk meg å treffe på de som har høy terskel da.... *bummer*

Skjult ID med pseudonym J33 ti. 21 feb. 2012 01:12

Synes det er tøft av deg jeg- og absolutt ikke kjipt av deg- gå og bli en erfaring rikere eller fattigere hehe - du kan bli overrasket - spesielt når du har lave forventninger!!:) som chef her sier: alle mennesker har en historie som er verdt å høre på ( bra sagt!:)Chef virker for å være en bra mann jenter!!!;)) og hvis du har god tid , og tåler å ikke ha topp forventninger, så kan d som sagt slå positivt ut!!! Lykke til Kimbra!

(mann 64 år fra Akershus) ti. 21 feb. 2012 01:33 Privat melding

Dette blir i grunn bare teori for meg, så jeg vet ikke. Men jeg _antar_ at jeg ville ha vært rimelig sikker på at jeg likte personen godt før jeg gikk på date. Gjerne fått bekreftet at vi har en del å snakke om. Skrekken må være å møte vedkommende, for så å finne ut at man ikke har noen felles interesser, referansepunkter eller verdisyn.

Skjult ID med pseudonym J33 ti. 21 feb. 2012 01:52

Stianen - hvis du har vært på noen dater, så kan det fort forekomme ;) opplevd en rekke ganger- og da er det bare å gå videre :)

(kvinne 33 år fra Oslo) on. 22 feb. 2012 08:37 Privat melding

Min terskel for å gå på date er vel ganske lav.. Syns det er morsomt å bli kjent med nye folk og personen trenger ikke å være drømmemannen for at jeg skal bli bedre kjent med han. Om det ikke er drømmemannen så kanskje det kan bli en god kompis

(kvinne 34 år fra Buskerud) on. 22 feb. 2012 13:24 Privat melding

Ser absolutt ingen poeng i å date noen etter 3 meldinger her. Jeg er av den kjedelige typen som vil vite hvem dette er for en fyr, hva de liker og driver med og generelt se etter om det er noe vits å dra det ut i virkeligheten før jeg gjør nettopp det. Jeg føler litt at dersom man har en god tone her over tid, så kan det da ikke bli nedtur i virkeligheten? Om ikke det blir stormende jubel og kirkeklokker, så har man iallefall gjerne en god kompis fremover :) og DET setter jeg væl så mye pris på.

Skjult ID med pseudonym skeptisK on. 22 feb. 2012 13:29

Jeg vet ikke om jeg kommer til å gå på date i det hele tatt..har rundt 3 mnd igjen av abbonnementet, så tiden vil vise. Om jeg skulle finne en jente her som virker interessant ville jeg nok uansett ha brukt litt tid før et evt møte..prøver å holde meg unna psychos :-)

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 22 feb. 2012 17:27

Jeg har aldri sett toppen av min terskel.

Skjult ID med pseudonym Desperat on. 22 feb. 2012 17:32

Terskelen er vel : "vil du bli med på da...", svaret er ett rungende "ja!!!!!!!"

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 22 feb. 2012 18:15

Min terskel for å gå på date er så høy at jeg faktisk aldri tror jeg kommer til å dra på en når jeg tenker meg om.. :P

Skjult ID med pseudonym Patsy on. 22 feb. 2012 19:30

Kjøp deg sag og fil på Clas :)

Skjult ID med pseudonym Kimbra on. 22 feb. 2012 21:15

Var på daten nå idag. INGEN suksess gitt. Visste allerede da jeg så han i døra at dette ikke ville funke. Utseende, holdning og fremtoning tiltrakk meg ikke, og heller ikke praten gikk så bra. Så avsluttet ganske raskt. Etter å ha vært på date med tre stk der jeg på forhånd var litt skeptisk - og fikk rett i mine antakelser, skal jeg fra nå kun treffe de jeg har en god magefølelse med.

Skjult ID med pseudonym bønna on. 22 feb. 2012 21:21

Ja, det er fullt mulig å sortere litt før daten og, hehe.