Alle innlegg Sukkerforum

Fremdrift...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym U-rutt ti. 24 april 2007 03:21

Hei!

Jeg er en ungkar i midten av tyveårene, som ikke har vært på en ordentlig date på snart ti år. I den forbindelse så lurer jeg litt på når man egentlig kan be ut ei jente! Kan man spørre ut jenta i bilettluka på kinoen, eller blir det litt for Don Johan...
Skriver med ei og annen jente her på sukker, og har lyst til å treffe spes ei av de. Men når er tiden inne for å be henne ut?

Tar gjerne i tanker og meninger om dette. Og hvis det tilfeldigvis finnes ei jente der ute som kunne tenke seg og stille opp på en "treningsdate", så skal jeg i det minste betale deserten ;)

Skjult ID med pseudonym lise ti. 24 april 2007 10:40

Det er aldri for tidlig å be en jente ut. Du må bare se an kjemien først;-) Det går ofte kjapt å se om hun liker deg eller ikke ( billettluka..).
På sukker kan det virke litt for desperat å spørre om det med en gang. Jeg ville ventet et par mailer frem og tilbake, hvis det går dager mellom vel og merke. Har dere vanvittig god kjemi og du merker hun er "på", kan du selvfølgelig prøve å spørre før hvis du ønsker det.
Spør om en kaffe eller øl først, ikke ta hele middagsritualet første gang, det virker superdesperat!

En siste ting, for all del ikke gi jenta inntrykk av at du er ute av date-gamet. Jenter vil ha selvsikre menn!

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym gutt on. 25 april 2007 02:06

Jepp, det er veldig smart å virke mye mer selvsikker og macho enn du egentlig er, slik at fasaden faller og hun smått om sen oppdager at du har vært falsk.

Jeg sier heller, vær deg selv. Kanskje du mister noen korte forhold på det, men sannsynligheten for å treffe noe virkelig bra øker. Åpenbart, ikke oppfør deg som en større "pingle" enn du er, men det er liten grunn til å virke stort mer selvsikker enn du faktisk er.