Alle innlegg Sukkerforum

Hjerter og sånn...

Vis siste innlegg
(kvinne 45 år fra Oslo) ti. 24 april 2007 13:55 Privat melding

Bare et lite hjertesukk - skjønner visst ikke helt denne merkingen her. Greit nok at man merker av noen som interessante uten å få den samme "merkingen" tilbake eller høre noe fra vedkommende, men når begge har satt et hjerte ved hverandre, er det ikke da naturlig sende en melding og tro på svar? Jeg merker i hvert fall ingen som jeg ikke ville blitt glad for å høre fra!

(mann 36 år fra Telemark) ti. 24 april 2007 16:52 Privat melding

Er mulig ikke alle har like lett for å skrive noe "lurt" sånn til å begynne med. Kan være litt plagsomt å prøve å tenke ut en grei tekst som vil sette den andre personen i gang med å skrive godt tilbake. Man skal jo gjerne treffe en nerve for å få i gang en god samtale. Altså at man ikke babler i vei om ting den andre personen overhodet ikke er interressert i. Har fått et par merkinger og må vel ærlig innrømme at jeg ikke har vært noe flink på responsen. Må vel bare få slengt avgårde noe og se hvor det bærer men du vet hva man sier. TTT. Ting Tar Tid.

Lykke til med responsen.

Skjult ID med pseudonym PUA ti. 24 april 2007 19:24

Jeg har merket en del jeg nok ikke kommer til å skrive til med det første. Det er rett og slett for mange flotte damer her til at er mulig å skrive til alle. Noen har jeg markert som ren "eye candy" også, da de feks bor langt unna, eller ellers ikke virker som min type.

Skjult ID med pseudonym tingelinux ti. 24 april 2007 20:34

Hvis du har sendt melding selv til en som har merket deg med hjerte uten å få svar så kan det vel kanskje tyde på at den du har sendt melding til spiller på mange "hester" samtidig eller noe sånt.

Hvis du imidlertid ikke har sendt noen melding så er det vel kanskje ikke utenkelig at han også sitter og lurer på det samme som deg - hvorfor sender hun ikke en melding snart?

(kvinne 45 år fra Oslo) ti. 24 april 2007 20:57 Privat melding

Mener når jeg har sendt melding til en som har merket meg som interessant og ikke fått svar. Tror ikke jeg har skrevet noe eksepsjonelt dumt! Da er det jo bare å fjerne merkingen igjen - så skjønner jeg tegninga, for å si det sånn!

Til PUA - mener altså hvis hun også har merket deg - da hadde du vel kanskje svart om du fikk en melding?

Skjult ID med pseudonym gutt on. 25 april 2007 02:09

Jeg har opplevd det same Capri. Min teori er at de har kommet et stykke med noen andre og vil ikke brenne broer så de lar heller være å sende svar enn å si at de er på datern.

Kan sikkert være andre forklaringer også men..

Personlig deler jeg ikke ut hjerter, med mindre jeg har sendt og fått respons og responsen er bra. Som noen skriver over her blir det bare klønete å sende meldinger med et par dusin folk av gangen, så hvorfor melde tidlig interesse om du ikke kan følge opp uansett?

Skjult ID med pseudonym joikabolle on. 25 april 2007 07:02

Men er ikke hele hjerteproblematikken litt søkt? Man kan jo alltids håpe på at det er en drømmeprins eller prinsesse bak et hjerte fra en ellers anonym profil. Men hjerter er jo mest for nybegynnere, lykkejegere og folk som ikke betaler. Samt jenter som gjerne vil si fra at de er interessert, men som føler seg for offensive hvis de er så dristige at de faktisk sender post noe uten å ha blitt skrevet til selv. Andre bør kanskje heller kommunisere med noen velvalgte ord. Tross alt er det vel kanskje noe man lurer på eller har lyst til å melde fra om, hvis man først er interessert. På ordentlig altså...

Capri - get a life! :-) Du er alt for bra til å kaste bort tid på trivialiteter.

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 25 april 2007 09:52 Privat melding

Ja, da - tar ikke dette så høytidelig, men tenkte de hjertene var et greit utgangspunkt. Forøvrig merker jeg omtrent alle profilene (av de som har merket av meg) som ikke har bilde med "ikke interessert" og gidder selvfølgelig ikks svare på et "hei" fra anonym profil. Og som sagt jeg kan godt skrive først selv - "problemet" er at jeg ikke ofte får svar selv fra de som har merket meg som (svært) interessant. Nok om det - har fått det ut nå!