Alle innlegg Sukkerforum

Shit Pommes Frites!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym clubrocker to. 23 feb. 2012 01:57

Hva er dette? Etter en god stund her inne ser jeg et mønster.... Ikkje bra, nei. Mnage av dere menn som smyger omkring her med skjulte profiler. Dvs ikke noen bilder..... Pick & Choose for dere da? Hææ? Ujujuj forklaring sier jeg bare.... Den som ikke har noe å skjule kan vel bare vise hvem han er?

(mann 57 år fra Oslo) to. 23 feb. 2012 09:09 Privat melding

Det var godt dette kom fra en med sjult profil.

Jeg viser meg åpent, på godt og vondt. Og synes det er helt greit at andre menn ikke gjør det samme. Det øker min synlighet.

Skjult ID med pseudonym sta to. 23 feb. 2012 09:15

Jeg har masse å skjule, vorter og andre ting. Må ikke finne på å åpne skapet....der er det masse rart. Ganske snilt å ikke plage andre med bilder i grunn ;)

Skjult ID med pseudonym tornekratt to. 23 feb. 2012 11:06

Bildeløse profiler er herlige!

Ei dame her var flink til å flørte, kastet inn et kort kompliment en gang i mnd, aldri interessert i å føre noen samtale, bare en sånn mystisk ånd som strødde ut en liten flik av spenning. Plutselig en dag ville damen chatte litt, og jeg tenkte at det skulle da bli interessant å få damen til å lette litt på sløret. Pga. et lite triks fra meg klarte jeg å avsløre at damen var 13 år eldre enn hun utga i sin profil, noe man jo garantert hadde sett om det var et bilde på den. Vel, hun rakk ikke å ødelegge noe for meg, syntes bare det var jævli irriterende og råttent gjort.
Og jeg skriver kun dette innlegget med skjult profil for at damen skal slippe å synke gjennom jorden om hun tilfeldigvis leser det. Kommer aldri mer til å gidde å åpne en profil uten bilde, what-so-ever.

(mann 47 år fra Rogaland) to. 23 feb. 2012 15:31 Privat melding

Mange damer også med profil uten bilde. I tillegg ingen eller lite informasjon om seg selv eller om hva de ser etter hos en partner. Regner med de praktiserer pick & choose