Alle innlegg Sukkerforum

Når mannen plutselig er byttet i jakten

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun to. 23 feb. 2012 23:00

Bare et kjapt spørsmål, først og fremst til fruentimmerne her inne, men også med adgang for menn med innspill. Hvis/når dere setter dere i førersetet etter en date og tar initiativet både til meldingsutveksling og til å treffes igjen, hvor mye blir for mye respons og hvor lite blir for lite respons? Har nemlig havnet i bytte-rollen nå for første gang siden gudene vet når, samtidig som jeg selv er innmari sjarmert selv.

Skjult ID med pseudonym Jente to. 23 feb. 2012 23:07

Hvis jeg er interessert kan jeg aldri få for mye respons.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 23 feb. 2012 23:08 Privat melding

Hvis hun er den som har satt seg i førersetet og tar initiativet til meldingsutvekslingen så er jo det rimelig entydig at hun er sjarmert selv da :) så meldinger går vel frem og tilbake ganske jevnt? For min del så kan jeg ikke få FOR mye respons hvis jeg allerede er sjarmert :)

Skjult ID med pseudonym Elregn to. 23 feb. 2012 23:09

Gi gass mann :)

Skjult ID med pseudonym arneand to. 23 feb. 2012 23:12

@ts
Kjør på ^^
Litt tidlig å bestille overraskelsesferie muligens, men ikke bli passiv :p

*Break a leg*

(mann 47 år fra Oslo) to. 23 feb. 2012 23:28 Privat melding

neptun:
Mener du at HUN plutselig er hovedpådriver? Isåfall er det eneste svaret jeg gi et spørsmål: Hvor interessert er du selv?

Skjult ID med pseudonym Fraulein to. 23 feb. 2012 23:30

Jeg var den dama som var "for" ivrig for jeg syns fyren virka hyggelig.. og det takla han ikke.. Gjett om det skremte meg.... Aldri meire.... *sukk*.....................

Skjult ID med pseudonym neptun to. 23 feb. 2012 23:31

Grunnen til at jeg spør, er at jeg har lest så forferdelig mye her (og andre steder) om at man skal være så vanvittig hard-to-get, for blir man ikke det, så mister hun interessen. Jeg synes det høres vanvittig dumt ut, og ser ingen grunn til å holde tilbake, egentlig, men greit å se det fra en kvinnes synspunkt også.

Det er jo ikke til å komme forbi at dette er et felt der vi tenker og agerer ulikt som kjønn.

(kvinne 38 år fra Oslo) to. 23 feb. 2012 23:32 Privat melding

Varierer vel fra jente til jente, men jeg kan absolutt ikke få for mye respons hvis interessen er der. Kjør på!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 23 feb. 2012 23:37

Ja, nå er det endelig din tur til å spille hard to get. :P

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 23 feb. 2012 23:37 Privat melding

Enig med de andre jentene her, er jeg interessert selv blir det ikke for mye respons fra mannen.

Lykke til! Pokker meg på tide at du stikker herfra! :-)

Skjult ID med pseudonym Elregn to. 23 feb. 2012 23:38

@ Neptun

Det er nok en litt hårfin balanse på slike ting som du tenker på.
Best å være på den sikre siden .
Kjør på !

(mann 47 år fra Oslo) to. 23 feb. 2012 23:38 Privat melding

Damer som vil ha en fyr som spiller hard-to-get er ikke verd bryet. Min mening ihvertfall. Stor forskjell på det og å være masete.

Skjult ID med pseudonym Fraulein to. 23 feb. 2012 23:40

Jeg syns ikek jeg var masete...men så ikke noe poeng i å sitte på gjerdet og vente for å være høflig.. jeg bare spurte om han ville treffes igjen... noe som ikke er mas i mine øyne...skakke værra lett assa....

Skjult ID med pseudonym Paraply to. 23 feb. 2012 23:43

Nei, du får vel snu mørbraden til, løpe litt i ring og gjøre jakten i vrien for henne da.

(HVA er det med disse jakt-analogiene som fenger så innmari?)

Skjult ID med pseudonym bat to. 23 feb. 2012 23:45

Det er mye bedre å jakte ved å lage feller.
Legg litt åte inn i et bur med dør som klapper igjen :)

Skjult ID med pseudonym sta to. 23 feb. 2012 23:47

Fraulein:
Skal være forsiktig med å endre adferd bare på grunn av en fyr altså. Alle er ikke like :) Bare fordi en er idiot betyr ikke at alle er det :)

Neptun:
Høres jo fantastisk ut! Bare å kose seg da og lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Fraulein to. 23 feb. 2012 23:49

Sta... Kanskje jeg uansett ikke tør... men alle er ikke like, nei heldigvis..for da var det jo ikke håp ;)

Skjult ID med pseudonym sta fr. 24 feb. 2012 00:12

Er nok håp ja :) Heldigvis! Bare flink til å velge feil typer da ser du :p

Er da kos å føle seg ønsket av henne om man er interessert altså. Blir jo ikke bedre enn det.
Hva som føles som mas er nok individuellt da :) En sånn masse meldinger mens man er på jobb blir fort slitsomt i grunn føler jeg. Men ellers er det jo kjempepositivt at hun ønsker å snakke/kommunisere med meg, er ikke det poenget da?

Skjult ID med pseudonym Fraulein fr. 24 feb. 2012 00:16

Det var ikke masse meldinger...det var spørsmål om treff etter at han sa han ville treffe meg igjen...men det skulle jeg tydeligvis ikke spurt om... for det var mas....så får jeg heve meg over det, heve huet og tenke det var hans tap......

Skjult ID med pseudonym hobbylegen fr. 24 feb. 2012 00:27

Freulein da,
En forelsket mann som ikke er mottakelig for nye avtaler fra en vakker lady, kun når han selv har tid, planlagt i note-blokken for å unngå sammenfalende "avtaler" eller fri fra fruen lukter vel litt mistenkelig.

Varsel-lampen burde blinke sporenrex i et slikt tilfelle kanskje.

Skjult ID med pseudonym sta fr. 24 feb. 2012 00:27

lol en melding, skal litt til at det blir mas altså... tafatte fyrer :)

Skjult ID med pseudonym Fraulein fr. 24 feb. 2012 00:29

Da han sa han skulle tenke på det et døgn så var døra låst for min del...hah...særlig jeg ville treffe noen som må tenke over meg, jeg er ikke akkurat et hus til salgs, eller ny sofa...skal tenke over saken, liksom... Oh no.... Cry you a river, bild you a bridge and get over it...!!!!!!!!!!!!!!!!!

(mann 36 år fra Oslo) fr. 24 feb. 2012 03:15 Privat melding

Skal litt til å bli needy av å sende 1 melding der man ønsker å få vite om karen vil treffes igjen eller ikke. Om en kar mener det er å være needy da har han fått kroken på døra av meg også. Noe så turn-of... man vil også sette pris på å få svaret med en gang og ikke at han må tenke på det. Tåpelig om man må tenke på om man vil møtes igjen. Da er man jo såpass ekstremt usikker på om dette er noe og det er altså noe som skurrer voldsomt. Triste greier. Har selv vært i denne situasjonen som "tenkeren". Man lærer stadig noe nytt om seg selv! Resultatet har som regel vært at 99% av gangene har jeg ikke villet treffe karen igjen. Da er det jo kjekt å si det som det er med en gang uten å dra det ut. Fort gjort og unna gjort, lite å føle skyldfølelse og man slipper å bruke tid på hverandre noe mer.

TS: Hard- to-get er bra i begynnelsen men det kommer absolutt helt an på hvordan interessert jenta er. Er hun kun fysisk tiltrukket så er ikke hard to get smart. Hun har da stor mulighet for å hopper over på noe mer tilgjengelig og da er ikke du savnet kjære deg. Og hun vil ikke følge spillet ditt. Om jenta er mentalt tiltrukket av deg så tenker hun nok ofte på deg og vil nok holde ut litt spill en tid. Men det kommer jo helt an på hvor godt kjent dere er blitt, hvilke erfaringer hun har gjort seg tidligere med dating generelt og hvilken type mental stimulans hun får fra andre rundt seg osv.

Selv så hater jeg hard-to-get da det hindrer meg i å bli kjent med karen. Det er absolutt kun personligheten til en kar jeg tenner på og som kan gjøre meg i nærheten av needy. Utenom det så går det kun på tiltrekkning i begynnelsen og da må man møtes ofte for å lære hverandre å kjenne mer mentalt. Mine tanker er lett å avlede desverre, trist men sant.
Ellers så føler jeg meg ikke trygg på karen i det heletatt om magefølelsen sier det er noe spill inni bildet, hva skjuler han eller er han virkelig ikke interessert tenker jeg da. Blir fort til at jeg dropper kontakten og ser om han kommer for å hente meg inn igjen. Jeg spiller ofte spill og jeg ser at det funker, ingen skam å gjøre det men man MÅ være åpen om hva man forventer og hvorfor man er handler slik man gjør før man gjør det.
Å være åpen og ærlig om at man vil datingen skal ta litt tid, tid for at det skal være spennende og at det skal bygge seg opp en forventning til hvert møte er jo greit for de fleste <3 Men da må det nesten skje noe på datene så man også har noe å dagdrømme om i mellomtiden.

(mann 38 år fra Østfold) fr. 24 feb. 2012 06:27 Privat melding

Hahha hva faen... Dere damene over her må lære dere å resonnere altså...

Det at en fyr stikker av når dere tar initiativet, betyr ikke at han ble usikker/skremt/etc FORDI dere tok initiativet, og at dere derfor burde slutte å ta initiativet fordi det skremmer vekk menn...

Det betyr rett og slett at fyren ikke var interessert.

Skjult ID med pseudonym råny fr. 24 feb. 2012 06:55

Eni med manen over meg, om en mann liger en dame vil han ike nøle.. han vil elske at hun tar inssitativet

Skjult ID med pseudonym Anon fr. 24 feb. 2012 07:50

Hvis en mann liker en dame, så vil han ikke nøle.... med å ta initiativet. ;-)

Skjult ID med pseudonym Meg fr. 24 feb. 2012 13:01

eh, kong kebab.

Neptun er jo interessert i dame som jager ham. Og lurer på om han bør holde i gjen. Så det har vel hendt at det er rent taktisk.

Men neptun - nei! Ikke hold igjen. Ingen grunn så lenge hun tar mest initiativ i alle fall!

Skjult ID med pseudonym chuckboris fr. 24 feb. 2012 13:57

Damen ridende til hest.
Svingende på en lasso.
Som fanger, nedlegger og svinebinder byttet.
Det ville sett veldig stilig ut.

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 24 feb. 2012 14:03

Om du ikke likte ideen i min forrige post kan du selvsagt gå for å gnukke bibringen inntil hennes. Litt mer bekreftende atferd da..

(mann 38 år fra Østfold) fr. 24 feb. 2012 14:45 Privat melding

@Meg.

Ja, men det enkelte av damene lenger opp her tar opp har jo ingenting med saken å gjøre heller. Det er greia at de tar initiativ, også stikker fyren av... Og de konkluderer med at han stakk fordi han ikke takler damer som viser initiativ, noe som er litt veeeeeeeeeeel far-fetched, og lukter ønsketenkning lang vei.

Neptun er hypp han... Så hvorfor disse damene som prøvde seg på noen som ikke var interessert kommer inn i tråden her det skjønner ikke jeg helt. Ikke svarer de på hva han konkret spør om heller, som er hva som er for mye respons, og hva som er for lite.

@Neptun.

Hu er hypp. Du er hypp.

Tut og kjør.

Skjult ID med pseudonym sta fr. 24 feb. 2012 15:40

Enig med KongKebab her, initiativ er jo bare positivt det fra begge parter, men er man ikke interessert så blir det heller ikke besvart. Enkelt og greit dette i grunn. Hvorfor skulle initiativ skremme menn egentlig? Det hadde jo vært genialt om de var aktive ovenfor meg ihvertfall, satt pris på det jeg. Er jeg interessert så holder jeg ikke igjen ihvertfall fordi man skal følge en "gameplan" for å skape interesse. Er jeg ikke nok som jeg er må man jo holde spillet igang i evig tid for å holde på interessen. Høres slitsomt ut.

Er vel det samme som når jenter ikke svarer her, er det fordi menn viser for mye initiativ? Er nok fordi det ikke er noen interesse, enkel logikk :)

Er jo bare å kjøre på da neptun, er jo ingenting som er bedre enn det :) * rosa sky incoming *

Skjult ID med pseudonym Lassie fr. 24 feb. 2012 15:48

Tut - tut
hypp - hypp
Heeha, here I come!

Note to self; ridekurs OG lassokurs! ;-)

Neptun:
Drit i det derre spill vs. ikke spill.
You go, boy! ;-)

Skjult ID med pseudonym banditten fr. 24 feb. 2012 16:57

@neptun - Det eneste jeg ville tænke på var selv at tage noget initiativ. Ingen er jo glad for at de skal tage al initiativet hele tiden. Held og lykke champ :)

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 24 feb. 2012 17:07

Tror nok uansett jeg ikke ville klart å spille hard-to-get her, eller i en hvilken som helst setting der jeg oppriktig var interessert i noen - men det er jo forskjell på å barbere seg og skjære av seg hodet her, og det er der jeg er litt i stuss.

Men jeg har tatt hintet - skal tute og kjøre på!

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 24 feb. 2012 17:07

Taktikk blir bare kluss. Seriøst!
Jeg tror mange blir mye mer forvirra enn nødvendig av å lese i dette forumet, men det er en annen sak...

@neptun
Go for it! La deg sjarmeres...og nyt det. :o))
*Best wishes fra hun med tryllestav og vinger*

Skjult ID med pseudonym xxx fr. 24 feb. 2012 19:23

En mann som synes en dame er veldig flott vil like det dersom hun tar initiativ. Men menn ser ofte jenters "verdi" som lavere enn de ellers ville gjort hvis hun er den som tar mest initiativ. Min erfaring er at man som jente blir mye mer verdsatt hvis han har måttet jobbe for å få meg. Omvendt er det ikke det samme. Jeg ser tvert imot en mann som er villig til å jobbe for å få meg som mye mer attraktiv enn en som viser lite interesse.

Skjult ID med pseudonym John Doe fr. 24 feb. 2012 19:38

er_du_der
godt du skrev mange,men ikke alle ;)

Skjult ID med pseudonym kar fr. 24 feb. 2012 19:43

Det der må være en generasjonskløft eller noe. Ville aldri falt meg inn å synes at en dame som tar initiativ er for "lett", og jeg har lite til overs for dem som krever at jeg drar hele lasset. Liker å føle meg litt verdsatt jeg også. Men så har jeg aldri tenkt på det her som å "nedlegge et bytte" heller da.

Skjult ID med pseudonym bors fr. 24 feb. 2012 19:45

Den ekstra forvirringen bidrar nok til at forum blir såkalt siste stopp for mange, og ikke klarer å komme ut.
Undres hvordan forumister som omgås sosialt blir, kanskje de blir totalforvirret? :)

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 24 feb. 2012 19:54

Jeg har mistanke om at folk som blir skremt av proaktive damer, sånn som noen beskriver her, gjerne har en viss frykt for forpliktelse, men det er ikke det som er greia mi, altså, det er bare en uvant situasjon.

(mann 38 år fra Østfold) fr. 24 feb. 2012 20:51 Privat melding

@er-du-der:

Jeg regner med det er denne tråden du refererer til:

http://sukker.no/dating-forum/656979-Takler+menn+damer+med+initiativ.htm l

Jeg har nå gjort en opptelling i den:

Antall menn som synes damer som tar initiativ er turnoff: 2 (Den ene en åpenbar spøk)
Antall menn som syns det er bra (evt ikke turnoff) at damer tar initiativ: 18
Antall damer med ønsketenkninger i retning at mannen stakk av fordi han ble vettskremt fordi hun sa "hei": Alt for mange.

....eller var det en annen tråd du refererte til kanskje?

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 24 feb. 2012 21:03

Skjønner godt du skryter av det, virkelig en mann jeg kunne tenkt meg....
Eller kanskje ikke. Det dummeste er vel egentlig at du skryter av det. Er det 16 du er?

Skjult ID med pseudonym kar fr. 24 feb. 2012 21:07

@Tulla Hvis det er neptun og åpningsposten du sikter til, så tror jeg han føler seg 16 igjen for tiden :)

Skjult ID med pseudonym Tulla fr. 24 feb. 2012 21:15

Huff, feil tråd :(

Det er den helv.... telefonens feil.

(mann 38 år fra Østfold) fr. 24 feb. 2012 21:51 Privat melding

@er-du-der:

Du får opplyse om hva riktig svar faktisk er da? ...og ikke minst hvordan du kom frem til det.

For jeg sliter seriøst med å få 1 av 20 til å bli "mange menn, ikke alle, men veldig mange". Og det du skrev at alle ikke mente det (altså at det var turnoff)...? Hvem av de mange blandt den ene som syntes det var turnoff var det du siktet til da egentlig...? Den første av de? Eller kanskje den syvende?

Nei, her må du nok komme med fasiten altså, for jeg blir skikkelig forvirret her...

(mann 38 år fra Østfold) fr. 24 feb. 2012 22:10 Privat melding

Hm, her var det visst noen innlegg som på "mystisk vis" bare forsvant....... Hahahhaha.