Alle innlegg Sukkerforum

My place or your place?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Smarty sø. 13 april 2008 21:58

I mitt siste forhold var vi ca 20 ganger hjemme hos meg og 1 gang hos ham... Jeg ba stadig om å komme til ham, men han ville helst gå på besøk selv... (neida, han var ikke gift). Dette var likevel irriterende. Da det ble slutt hadde jeg en følelse av at han hadde sveipet mer innom mitt liv enn jeg hadde gjort med hans.. Det var her alle minnene satt igjen, og det gjorde det nok litt tyngre... Dette er historie nå. Men jeg tenkte at neste gang får denne biten være litt jevnere... Neste gang vil jeg selv være gjest mer enn vertinne.

Men jeg oppdager altså stadig at gutter jeg har flørtet med foreslår at jeg skal invitere dem hjem... Type: Du har ikke lyst til å be meg på en flaske vin da?

Hva er det for noe?

Skjult ID med pseudonym belezza sø. 13 april 2008 22:35

Det er et ganske vanlig fenomen - tror jeg - kanskje gutta helst vil slippe våre kritiske blikk når vi ser at sengetøyet deres sjelden blir byttet på :-)

Skjult ID med pseudonym Aurora sø. 13 april 2008 22:44

De fem første datene skal være på nøytral grunn, og siden er det en gang hos hver.

Så får han vaske det sengetøyet, da, dersom han ønsker å ha et forhold? Men det må kanskje 100 timers storopprydding til, før han kan invitere noen inn, slik som vi ser på TV fra til til annen? Hva sier dere da, gutter?

Skjult ID med pseudonym r.b.v.g. sø. 13 april 2008 22:45

har blitt sjekket med, vill du være med å sjekke at jeg har skiftet på senga ...:-)

Skjult ID med pseudonym femme sø. 13 april 2008 22:46

Det er min erfaring også, selv når de er seriøse (og som jeg har nevnt i diskusjoner om spandering; erfarignsmessig får jeg sjansen til å yte gjengjeld ved å være vertinne hjemme hos meg der jeg og de datene/kjærestene jeg har htt, har tilbrakt mest tid).

Det kan jo være fordi det er koseligere hos deg? Du har mer ordentlige ting, han har kanskje ikke to like glass etc?
Du har det renere kanskje?
(Spørs jo hvor gamle disse er da..) Jeg tenker noen ganger på hvordan jeg ville likt det motsatte - hadde nok ikke vært så glad om vi bare hadde vært hos ham, hadde følt meg som en call girl om det viste seg å være useriøst. Men en balanse må jo være det beste.
Har jo møtt en mann nå og der er det veldig likt og veldig kjekt at det er så jevnt fordelt; hos ham blir jeg skjemt bort og hos meg kan jeg skjemme ham bort. Anbefales, også dere menn.

Hadde vært interessant å høre fra mennene mener her.

Skjult ID med pseudonym SørenK. sø. 13 april 2008 22:51

For min del er det det sammen hvor man møtes...
Men hvis det er tidlig i dateing prosessen, har jeg ofte tenkt at hun kanskje vil føle seg tryggere på sin "Hjemmebane".

Skjult ID med pseudonym sans sø. 13 april 2008 23:16

må man møtes hjemme hos noen da,,,,, man harjo barn en skal ta hensyn til å da

Skjult ID med pseudonym Advokaten sø. 13 april 2008 23:22

Jeg inviterer gjerne hjem til meg. Har ikke mye å skamme meg over, og vil jo gjerne vise en potensiell partner hvem jeg er, også på hjemmebane.
Det er gøy å ha gjester og varte opp, og mange jenter liker bli traktert og se at en mann kan stelle for både seg selv og andre.

Så også går jeg gjerne på besøk. Skal jeg se for meg en potensiell fremtidig partner vil jeg jo gjerne vite det tidlig om hun er for mye snobb eller bor på dynga, og det er jo gøy å være på bortebane også.

Så en fin balanse mellom bortebane og hjemmebane passer meg bra, men jeg holder ikke tellingen. Dessuten avhenger jo dette av praktiske ting som avstand, bosituasjon etc.


Skjult ID med pseudonym Solan_g sø. 13 april 2008 23:41

Tror kansje det er et resultat av tradisjonelle kjønnsrollemønstre. Det er jo vanligvis jentene som er "redebyggerene" i vår art, og da blir det vel lett som femme nevner at det er koseligere hos jenta?

SørenK er også inne på noe når han nevner at jenter ofte virker tryggere på "hjemmebane". I allefall de første gangene.

Jeg har egentlig ikke tengt så mye over det før, men når jeg tenker meg om så har det lett for å bli til at vi er mye hos jenta *hmmm*
For meg spiller det i realiteten liten rolle hvor jeg er......

Skjult ID med pseudonym Smarty sø. 13 april 2008 23:46

Interessant SørenK... Jeg synes nemlig det er litt frekt å be seg selv hjem til den andre uten å tilby seg å åpne heimen selv... (gjerne etter at man har vært på nøytral grunn, da...). Det burde vel være sånn at den som ivrer for overnatting, bør invitere selv?

PS. Femme.. Tror ikke jeg skifter sengetøy eller har det penere enn en gjennomsnittsmann... :-)

Skjult ID med pseudonym Hmmm... sø. 13 april 2008 23:50

Hmm...
Jeg er blitt stolt over å hvise hvordan jeg bor jeg... Ikke redd for å ta en evt fremtidig partner med for å hvise hvordan jeg bor..(Scorer litt høyt på ryddighet da;-)))
Så har jeg hushjelp som skifter på sengen;-)

Skjult ID med pseudonym hmmm sø. 13 april 2008 23:57

huset mitt ville blitt en grei studie for "ekstrem rengjøring"
så, drøyer gjerne litt før jeg ber noen hjem

men det er en del av meg,
og jeg setter som en betingelse
at en date ser hvordan jeg bor og roter
før jeg regner noe som seriøst

Skjult ID med pseudonym Smarty ma. 14 april 2008 00:03

Jeg har da bedt folk hjem i rotet mitt, jeg og... Helt greit så lenge jeg ønsker det... Men jeg liker å be selv, ikke få oppfordringer om at jeg skal be noen hjem, eller at noen tar det som en selvfølge at vi skal tilbake hit hvis de har vært her før...
Det er jo enklere å være den som kommer og går i starten, er det ikke?

Skjult ID med pseudonym hmmm ma. 14 april 2008 00:11

selvfølgelig er det greit å være den som kommer og går
men jeg føler det er ennå enklere å være den som slipper å oppsøke

Skjult ID med pseudonym SørenK. ma. 14 april 2008 00:24

@Smarty:
Jeg vil pressisere at jeg har aldri "Bedt meg selv hjem til andre"For meg er det samme hvor man møtes skriver jeg..
Men av mine erfaringer har ofte jenta bedt meg hjem til seg først, og da har tanken om at hun kanskje føler seg tryggere hjemme hos seg selv kommet... noe som er helt ok for min del.Men da har jeg jo også passet på og be henne hjem til meg ved neste annledning...

(kvinne 49 år fra Oslo) ma. 14 april 2008 00:43 Privat melding

Min erfaring i forhold til menn jeg har datet eller vært sammen med er at de er stolt av å vise frem hjemmet sitt, og noen har hatt det virkelig rent/ryddig og pent hjemme hos seg. Det er faktisk damer som ikke har det så fint som flere av de.

Kan ikke si at man da var mer hjemme hos meg enn hos de, og det var ganske jevnt fordelt hvor man var.

Kan heller si at jeg har erfart at det finnes endel menn som vil møte meg i mitt eller hans hjem første gang, og den er ikke jeg tilhenger av. Det er bedre som noen andre nevnte her at man møtes på nøytral grunn og for meg er det ute i det offentlige blandt andre mennesker.

Hvis da typen ikke ville vært noe særlig hos seg hadde jeg tatt det opp med han og hvorfor, og kanskje du får et svar på det

Skjult ID med pseudonym Smarty ma. 14 april 2008 00:43

@SørenK. Neida, jeg oppfattet ikke deg som frekk... Mente ikke at du bad deg selv hjem... Mente bare at det var interessant hvis menn tror at kvinner i sin alminnelighhet foretrekker å være på hjemmebane, og at det kanskje (også) er derfor de foreslår å dra dit?

Er det sånn da jenter? At de fleste av oss er mest komfortable på hjemmebane?

De gangene jeg har bedt har det gjerne vært fordi "en må jo gjøre det" evt. fordi det har vært langt til den andre...

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 14 april 2008 10:19

Selv har jeg iallfall aldri vært redd for å invitere hjem, hvis en dame synes det er så utrivelig hjemme hos meg (har ikke støv på hjernen men jeg er ikke slusk heller!) at hun mister interessen, så vil vi jo aldri kunne være sammen.

Så er det vel en og annen som får betenkeligheter av å se et øltappeanlegg med åtte kraner på kjøkkenet mitt, men det får heller stå sin prøve :)

Skjult ID med pseudonym femme ma. 14 april 2008 10:56

Smarty, men kan hende guttene TROR det (at vi jenter har det penere).

Skjult ID med pseudonym Ølhunden ma. 14 april 2008 10:58

DET må da være et fantastisk sjekketriks, tenk 8-åtte tappekraner med øl - jeg kommer NÅÅÅ!

Skjult ID med pseudonym Insomnia ma. 14 april 2008 10:59

Øltappeanlegg med åtte kraner på kjøkkenet? Bor han i en bar??

Skjult ID med pseudonym femme ma. 14 april 2008 11:00

Og - like å invitere hjem, men som Charmy sier - ikke første gang.. Og synes jo det er hyggelig å bli bedt tilbake også. Men det er ikke sikekrt man skal legge sp mye i det, men abre si at jeg komemr gjerne på besøk en gang også.

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 14 april 2008 11:01

Næh, han er bare en ivrig hobbybrygger :)

Skjult ID med pseudonym sportylady ma. 14 april 2008 11:04

Åssen gikk det forrige lørdag..*tror det var da?*...Joques...god plassering?...for du deltok vel:-)?

Skjult ID med pseudonym Insomnia ma. 14 april 2008 11:04

Ah, det gjør jo det hele ganske interessant. Betyr dette at det er forskjellig ølbrygg i hver kran? Altså, du kan tilby åtte ulike typer øl til den som invitert på besøk? Vin også?

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 14 april 2008 11:09

Sporty, jeg deltok ikke, jeg sitter som leder i dommergruppa og tilbrakte dermed hele kvelden med å registrere resultater. Fikk knapt smakt på noe som helst. Men jeg kan jo helt uten blygsel si at hvert år jeg har deltatt tidligere så har jeg tatt ett eller flere gull ;)

Insomnia, jepp, stort sett er det åtte ulike øl på fat. Og ikke vin i vanlig forstand, men jeg har begynt å eksperimentere med honningvin :)

Jeg produserer en del mer enn jeg kan/bør drikke selv, så jeg inviterer stadig vekk til fest og presiserer at det ikke skal medbringes egen drikke :)

Skjult ID med pseudonym sportylady ma. 14 april 2008 11:16

God du da....og lager godt drikke;-)).....burde lage din egen lille sukkerfest ...ville dratt damer det:-)
Honningvin......hørtes søtt ut?

(mann 44 år fra Oslo) ma. 14 april 2008 11:24 Privat melding

Spørs det da :)

Nå har jeg faktisk invitert til fest lørdag om to uker, og hvis noen mangler planer og har lyst, er de selvsagt hjertelig velkomne! Helt uavhengig av alder og kjønn og sjekkefokus. Send meg en privat melding i så fall :o)

Skjult ID med pseudonym sportylady ma. 14 april 2008 12:25

Utrolig generøst av deg Joques...blir sikkert trivelig for de som kommer...og får nyte ditt brygg:-)

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 14 april 2008 13:08

Neimen Sporty da, vi har jo allerede etablert at jeg er skikkelig gnien. Nå må du ikke ødelegge imaget mitt ;)

...var ikke meningen å avspore debatten helt her, altså...

(mann 44 år fra Oslo) ma. 14 april 2008 14:29 Privat melding

Smarty: Bare spør, så skal jeg invitere deg hjem til meg :D

Skjult ID med pseudonym Lima ma. 14 april 2008 16:21

Synes det var hyggelig av Joques å komme med den invitasjonen. :)

Og Smarty, hva venter du på? Dette må jo være årets invitasjon. :D

(mann 46 år fra Rogaland) ma. 14 april 2008 16:43 Privat melding

Ok da vett eg att noen gjenomsnittstype på de området er eg ikke da eg gjerne innviterer hjem te meg !
Hjemmet mitt viser jo litt av koss type mann eg er !!! Målet mitt med en date er jo og få ett så korrekt bilde av den potensielle partnern som muli og gi det samme tebake !(er eg for seriøse kansje ? )
Når det kommer te sengetøyet så er det jo deiligt att krype nydusjet ned i renbedded seng så de blir jaffal gjort regelbundet her i huset ;)

(mann 49 år fra Oslo) ma. 14 april 2008 16:55 Privat melding

på meg stå det vel 20 / 2 også... mest pga kjøring om morgen til jobb...

Skjult ID med pseudonym Smarty ma. 14 april 2008 18:18

Takk Robby! Kanskje jeg tar deg på ordet en dag.... :-)

Og takk for invitasjonen din også, Joques.... !

Se her så mye greie gutter med åpne dører.. Herlig!

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 14 april 2008 18:43

@reisebort, hmmm............kanskje du skal ta "hintet"?

Skjult ID med pseudonym Gladgutt81 ma. 14 april 2008 18:45

Ikke bare åpne dører... jaggu står det ikke en INNkaster utenfor også:P ...reine charterturen dette;p ..."pakkedeal": Invester dine følelser i meg, og du har en kjempe ferie(du slipper aplaus etter "landing":P da) resten av livet:D

Høhø^^,

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 14 april 2008 18:46

@reisebort, gammel nei, jeg mente "matchtall under 70". Det er kanskje et lite poeng, men ikke vet jeg. Han er skrive- og talefør så det holder, så han svarer nok selv ;-)

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 14 april 2008 18:56

Oops, sorry :) Jeg ble litt paranoid etter at det viste seg at det vi skriver her, synes i Google, så jeg gikk og kryssa av en masse ting uten helt å tenke meg om. Nå er døra åpen igjen ;)

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 14 april 2008 19:01

@Joques - men så åpne da! Hørte du ikke at det ringte på hos deg? (Har du øl eller har du ikke øl?!!)

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 14 april 2008 19:10

Det står at det tar litt tid før endringene trer i kraft :)

Skjult ID med pseudonym Jente ma. 14 april 2008 20:13

Bare en spøk, jeg holder meg i skinnet her, tror jeg. Liker vin bedre, når sant skal sies. Men øl er uovertrufffen som om sommeren når kvikksølvet stiger og stiger og man trenger nedkjøling og å få slukket tørsten.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo ma. 14 april 2008 20:29

Ser det har vært diskutert lakenskift lenger oppe i tråden...funderer litt...hvor ofte er det egentlig vanlig å skifte???

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 14 april 2008 20:39

@Jente, øl er mer enn bare pils, vettu ;)

Skjult ID med pseudonym Smarty ma. 14 april 2008 20:49

El Frodo.. Kommer litt an på hva du har gjort oppi kassa, det... :-)

Jeg aner ikke hva som er vanlig... Selv skifter jeg hver 14. dag så lenge det bare er til meg. Og hver uke hvis det har vært varmeførende aktivitet.

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ma. 14 april 2008 20:54

Skift hvis det blir flekker på lakenet , frodo... ihihihihihi ;o)

Skjult ID med pseudonym ElFrodo ma. 14 april 2008 20:58

Da virker det som jeg er på nett...hehe

Skjult ID med pseudonym Insomnia ma. 14 april 2008 21:03

Sukkerfest hos Joques - tjohei!

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 14 april 2008 21:07

Betyr det at jeg må skifte laken? Oooops nei, sa jeg det høyt? :o)

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 15 april 2008 00:57

laken skifter jeg faktisk hvert år...uansett om det trengs eller ikke
man har da rutiner