Alle innlegg Sukkerforum

Er det håp?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lakris fr. 24 feb. 2012 16:55

Er det håp for oss som ikke er ultrautadvente? Er det noen som egentlig vil ha oss? Jeg var på date og fikk tilbakemelding om at hun ikke ville ha noen som var mindre utadvendt enn henne selv.....

Skjult ID med pseudonym banditten fr. 24 feb. 2012 17:00

Det var da lidt en sucky tilbagemelding egentlig.
Better luck next time :)

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 24 feb. 2012 17:02

Kan ikke skjønne at du er så innmari lite utadvendt når du faktisk er ute og dater. Jeg gjør ikke det engang.

(mann 35 år fra Oslo) fr. 24 feb. 2012 17:02 Privat melding

Jepp, er håp. Gjør det du akkurat gjorde. Still spørsmål. Du kan mest sannsynlig stille bedre eller mer gjennomtenkte spørsmål enn den jevne utadventeren kan. Men viktig å dele litt. Relater det hun sier til noe du har gjort, deretter still flere spørsmål.

Eller du kan late som du er utadvent, men da tar du på deg en rolle og ingen blir kjent med alle sidene ved deg da. Vi har alle litt utadvent og innadvendt i oss, men en er stort sett dominerende.

(kvinne 33 år fra Hordaland) fr. 24 feb. 2012 17:04 Privat melding

Cheer up! Om ho sa det, vel, da er ho sikkert ei sånn som forventer at kjæresten skal fikse alt. Ho er nok ikke så veldig initiativrik! Så finn deg ei som er hakket mer utadvendt enn ho, så skal du se dere er match made in heaven! :)

Eg kan være superutadvendt til tider, og det skremmer nok noen. Andre ganger kan eg være litt sjenert dersom eg ikke føler meg helt komfortabel i situasjonen... Ingen er utadvendt HELE tiden! Da er det noe som skorter litt spør du meg iallefall. Om du er litt sjenert så skal du se at det er mange jenter som syns det er søtt! :) eg syns det er søtt med gutter som kan være litt sjenert. Men det er en ond sirkel om han skal være sjenert samtidig som eg er sjenert... :p skjønner? Oi, dette ble uoversiktlig som bare juling her eg sitter og skriver fra mobilen! Bær med meg!

Det eg prøver å si er at det er håp for de som ikke er ultrautadvendt og! Klarer drittsekker (les begge kjønn) å få seg dame, vel, da gjør Gudbedremeg de snille og litt sjenerte det og! Tro på deg selv! Det er det viktigste!

Så må eg jo avslutte med et smil! :D
Riktig god helg, ts! Skal heie på deg! :D

Skjult ID med pseudonym Lakris fr. 24 feb. 2012 17:09

@Khione
Tror ikke jeg finner noen mer utadvendte. Hun klarte jo å snakke så og si konstant i 1,5 timer, er ikke lett å slippe til da :P Problemet mitt er vel kanskje at jeg blir mer og mer utadvendt jo bedre jeg kjenner personene, men hvis jeg ikke kommer meg forbi date nr 1 så hjelper det lite.

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 24 feb. 2012 17:11

Skal vel godt gjøres å slå ei som snakker nonstop i 1,5 timer?
Du kunne parert med at du søker ei som har minst like gode lytteferdigheter som deg selv? ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling fr. 24 feb. 2012 17:13

*Og de tre spørsmålene glemte jeg visst å svare på, Lakris...men de er jeg ganske sikker på at du innerst inne VET svaret på. Ikkesant? :-)*

Skjult ID med pseudonym Khione fr. 24 feb. 2012 17:15

@ ts
Joda, ser den. Men neste gang så tar du styringen. Still spørsmål, det er ikke så vanskelig. Og vær interessert i det hun sier. Vær smilende og blid. Ikke sitt å fikle med ting når du er på date... Og om du møter en bridezilla som overkjører alt og alle på sin vei, vel... Du hadde til nød kanskje fått valgt farge på bilen dersom hun gav deg 2 alternativer å velge mellom! Og en sånn en blir sikkert litt slitsomt i lengden!
;)

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 24 feb. 2012 17:32

@ts
Svaret er, 42, og et helt klart: nja.

Jeg foretrekker ofte å lytte, liker ikke å jatte om ting jeg ikke kan, og slett ikke å snakke om andre folk.
Som kjetil ( fre 24 feb 17:08 ) trives jeg rundt folk, men det er slitsomt i lengden, og jeg trenger alenetid innimellom. Denne kombinasjonen har vist seg å være dårlig når man har kort tid til å gjøre ett førsteinntrykk.
Nevnte jeg at jeg vaser mye? ^^

Om jeg fortsatt er her om 10 år vil jeg begynmne å bli litt skeptisk.

Skjult ID med pseudonym Lakris fr. 24 feb. 2012 17:36

@Tingeling
Hun spurte jo litt spørsmål av og til, men det var ikke spørsmål jeg klarte å si svare så veldig mye på. Var ikke noen dybdespørsmål i alle fall. Kunne parert med det, men var jo jeg som faktisk spurte og gravde etter en grunn til hvorfor hun avlyste date nr 2, så da får jeg vel bare ta det som det er. :P

Joda, jeg vet vel egentlig svaret på spørsmålene, men akkurat nå føles det så håpløst. ;/

@Khione
Vanskelig å ta styringen når hun liker å snakke mer enn meg. :P Dessuten glemte jeg jo alle de tingene jeg hadde lyst til å spørre om mens hun pratet. Jeg var smilende og blid, spurte oppfølgingsspørsmål på det hun pratet om og gav hun 100% av oppmerksomheten min. Nok til at jeg mistet oversikten over hvor i Oslo vi var og fortsatt ikke vet hvor vi har vært (gikk tur). :P Vet rett og slett ikke hva mer jeg kan gjøre.

@arneand
Med denne farta så er jeg nok her fortsatt om 10 år. :P

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 24 feb. 2012 17:39

Det får man da tro, men det gjelder kanskje å finne en som er på samme "nivå" som deg med tanke på utadvendthet.

Skjult ID med pseudonym Khione fr. 24 feb. 2012 17:40

Øv deg på en venninne! :D
Det er ikke skummelt!
Kompisene mine må av og til i ilden de og! :p haha!

Skjult ID med pseudonym Lakris fr. 24 feb. 2012 17:52

@neptun
Hadde det enda vært så lett. Man vet jo ikke det før man møter dem! Alle er jo utadvendte her på sukker. :P

@Khione
Øver meg på ei på jobben hver dag faktisk. Hun er minst like innadvendt som meg, så det er god trening vil jeg påstå. :P

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 24 feb. 2012 17:59

@Lakris
Men da er det jo bare å prøve frem til du finner en av sorten. Tips - gå inn på matchsøk, velg profilparameter "forsiktighet" og velg "høyt".

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 24 feb. 2012 18:53

snakka i strekk i 1,5 time...ve glad ho glapp unna du:)