Alle innlegg Sukkerforum

Krav til partner

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bare lurer lø. 25 feb. 2012 10:40

Satt her å tenkte på en ting, får dere noen ganger avsmak å lese hva slags drømmepartner vedkommende ønsker seg? Alle kravene som settes osv?

Kan kravene noen ganger være turnoff og føre til at du mister interessen for vedkommende?

Skjult ID med pseudonym Lillah lø. 25 feb. 2012 10:45

Å, ja. Selv om jeg skulle matche kravene selv, kan det være nok til at jeg hopper videre til neste profil.

Spesielt de som ramser opp alt de ikke vil ha, styrer jeg utenom.

(mann 46 år fra Akershus) lø. 25 feb. 2012 11:01 Privat melding

Å si at jeg får avsmak av å lese om alle kravene man har er nok å ta litt hardt i. Men at det kan føre til at man mister interessen og bare går videre er ikke usannsynlig. Synes det er ganske stor forskjell på å ha bastante krav til hva en partner skal ha av egenskaper, enn ønsker om egenskaper hos en partner.

Skjult ID med pseudonym sushibabe lø. 25 feb. 2012 11:08

Klassisk turn off for meg når jeg leser:
-Hun må like å trene og holde seg i form, hun må ta være på kroppen sin osv. -

Å ta vare på kroppen sin er en selvfølge for meg, men uansett bedre om han ikke velge å skrive om det i profilteksten for det høres litt overfladisk og utseendefiksert ut, derfor turn off.

Skjult ID med pseudonym hihihi lø. 25 feb. 2012 11:26

De fleste som er jente, tar vare på kroppen sin..., dersom du ikke er narkoman, så veldig overfødig å si at man skal ta vare på kroppeb sin i profilteksten....

(kvinne 35 år fra Buskerud) lø. 25 feb. 2012 11:30 Privat melding

Jeg tror det er noe alle, eller nesten alle gjør, å skrive krav på drømmepartner.
Men så tenker jeg som så. Selv om vi tror vi vet hva vi ønsker, så kan det hende vi tar helt feil når vi finer det?
Hvorfor komme med "hårda bjud" da?
Så jeg gikk for en generell jeg...

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 25 feb. 2012 11:30 Privat melding

helt enig med sushi! hvis det er det viktigste for han, så er han helt feil for meg ^^ samme med "hun må være pen, selvstendig og leken" og så ser fyren ut som om han er 15 år eldre enn hva han oppgir.

(mann 46 år fra Akershus) lø. 25 feb. 2012 11:33 Privat melding

@hihihi
Ehhh.. Ikke enig med deg overhodet.. Har sett mange jenter som jeg vil påstå ikke tar vare på kroppen og helsa si overhodet. Tror nok ikke det er så stor forskjell på gutter og jenter sånn sett. Overvekt og fedme har jo vært ett stort tema i media siste uken og en god stund, og det er jo ikke sånn at det bare er menn som sliter med denslags..

Men det var en liten avsporing av debatten her.. Sporer tilbake :)

Skjult ID med pseudonym mouch lø. 25 feb. 2012 11:40

Det er alt fra krav til fotballag til sko som converse.
Er det rart folk er single?

Skjult ID med pseudonym Diaz lø. 25 feb. 2012 11:48

Kan ikke se at det er dumt å skrive at man har som krav at man skal ta vare på kroppen sin.?
Nok av single sofagriser her inne som lever av fastfood kjedene..???
Er vel bare en pen omskrivning av at det er greit at man ikke er syltynn,men heller ikke overvektig?

(mann 46 år fra Akershus) lø. 25 feb. 2012 11:53 Privat melding

De eneste "kravene" jeg har er at man har noenlunde like grunnverdier i livet, og som ligger til grunn for hvem vi er. Resten blir mer ønsker og er langtfra fastlåste og ufravikelige.

Skjult ID med pseudonym Charleene lø. 25 feb. 2012 12:10

Kanskje smart å sette opp ønsker i stedet for krav.. De som krever mest, er ofte de som ikke er så veldig perfekte selv......... Hvorfor forlange det umulige når du selv er umulig.......

(mann 46 år fra Akershus) lø. 25 feb. 2012 12:17 Privat melding

@Charleene..
Det sies jo at like barn leker best. Så om jeg er umulig, så kan det jo være lurt å søke ei som også er umulig ;-)))

Skjult ID med pseudonym Charleene lø. 25 feb. 2012 12:23

Jeg er kjempeumulig.. men så har jeg heller ingen KRAV til en mann, det blir for dumt.. Skal jeg kreve at han liker de tingene jeg vil ha i en mann? Neppe.. Hva jeg ønsker, ja.. men dette er jo ikke akkurat et varehus heller, plukk, betal og ta med hjem.. Man finner ikke en som matcher alle ønsker, men må lære seg å leve med det personen har... Om like barn leker best, må du gjerne ta en tur innom, ta med spaden, så finner vi ei sandkasse..... (vi har forøvrig dårlig match hehe... ;) )

(mann 46 år fra Akershus) lø. 25 feb. 2012 12:26 Privat melding

Finne ei sandkasse?? Det er jo vinter og snø ute. Hva med å lage snølykter, snømenn og engler i snøen?? Så kan vi jo grave oss ned i ei snøhule og finne ut hvorfor matchen er så dårlig ;)

Skjult ID med pseudonym Charleene lø. 25 feb. 2012 12:28

Kan foretelle deg i innboksen hvorfor den er dårlig......
Okey, vi finner snø, lager snøborg, graver hule.. Jeg tar med kakao og kvikklunsj, da...? Og noen lys til å pynte med..... Men jeg VIL lage engel også...!!

Skjult ID med pseudonym Anon lø. 25 feb. 2012 12:36

Det kan nok være en turn-off, ja.

Alle har sine preferanser, og det er jo slik det skal være. Men jo mer spesifikke og urimelige kravene blir, dess mindre lyst får jeg til å prøve meg. Noen er så ekstreme at man får inntrykk av at det ikke egentlig er en kjæreste de er ute etter. Det de vil ha, er en kopi. Av eksen, mamma eller gud-vet-hvem. Spiller ingen rolle, fordi jeg kan uansett aldri bli henne.

Skjult ID med pseudonym Charleene lø. 25 feb. 2012 12:38

Anon..så enig så enig.....!!

(mann 32 år fra Oslo) lø. 25 feb. 2012 12:47 Privat melding

Syns det er mange spennende krav og ønsker, man kan godt ønske noe, men innerst inne så setter man det som et krav tror jeg. Det er utrolig mange jenter og gutter her inne, de fleste virker oppegående og veldig mange har like ønsker, men man det virker som man sjelden gir en sjanse... man vil heller prøve å få den perfekte, eller den man tror er perfekt.. også møtes man så kanskje funker det ikke, enn å bare hoppe ut i det og prøve å se, er dette noe eller ikke?.... vet ikke jeg, men kanskje dette hadde funket? Vært mere laidback?

Mange ting er jo veldig generelle ting, men nå jeg ser jenter skriver hva de ønsker hvordan utdannelse gutten har, at han må være kjekk osv, da backer jeg ut.. hvorfor? Utdannelse er noe jeg selv vil ønske meg, og kjekk? Vel det er øyet som ser, hvordan kan man vite om man er kjekk for en jente, men ikke for en annen... No Go for min del da!

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 25 feb. 2012 12:50

at dei er stovereine kan ein vel sette som krav vel?:)

(mann 46 år fra Akershus) lø. 25 feb. 2012 13:02 Privat melding

@Charleene
Klart du skal få lage engler.. Men passe på å gjøre det for hjemmekoselig i hula da. kan jo brått bli at matchen stiger ;)

Skjult ID med pseudonym Charleene lø. 25 feb. 2012 13:11

Eikers... matchen steig jo på six-pack tråden......

(mann 46 år fra Akershus) lø. 25 feb. 2012 13:14 Privat melding

Å ja.. over 70 nå da?? hehe

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 25 feb. 2012 13:15

Jeg synes det er utrolig fascinerende, jeg. :-)
Hvordan enkelte menn er istand til å detaljert beskrive drømmekvinnen. (Altså i avsnittet drømmepartner, men det er vel å håpe at dette er en person skal stige fra drømmene ned i en virkelighetsnær variant. Det er vel intensjonen fra Sukkers side også med denne overskriften? Ja?)
Jeg undrer på hvordan folk kommer frem til disse kravene, og hva det vil bety å finne en person som innfrir på alt dette. Da må det jo bli...hm...perfekt? Altså, jeg kødder ikke - forutsetningene må jo være tilstede for det perfekte forhold dersom alle krav innfris? Er det ikke logisk å anta? Hvor kult ville det vel vært å finne den perfekte partneren? Må da være helt supert! :-)

Anyway....
Jeg er nok ganske tøff i kravspec`en min selv, så jeg er ikke den rette til å uttale meg om krav. Forskjellen mellom meg og mannfolka, ser jeg...er at jeg har et veldig underutviklet detaljfokus.
Eksempel:
Han: Hun må ha langt hår.
Jeg: Jeg søker en smart mann.
Vi er begge i hode-området...bare med forskjellig tilnærming. ;-)

Skjult ID med pseudonym Kevin1985 lø. 25 feb. 2012 13:17

Tingeling, trenger en smart mann du kan ha kontroll over du ;)

(mann 46 år fra Akershus) lø. 25 feb. 2012 13:17 Privat melding

@Tingeling
Jeg har sett kvinner også som har krav om hår og som utelukker meg ;) Så selv jenter kan bruke den utvendige tilnærmingen som krav i sine profiler.

Skjult ID med pseudonym Charleene lø. 25 feb. 2012 13:17

Han MÅ ha glimt i øyet, være ekstremt handy, like hjemmekos, elske meg over alt på jord, kunne lage mat, gi meg blomster,helst høyere enn meg, normalt god form, dritkjekk, snill, sosial, blendende smil, se det vakre i de små ting, like sofakos, låne meg armkroken sin og varte meg opp i blant..... MÅ MÅ MÅ... (venter kø på trappa mi nå...)

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 25 feb. 2012 13:21

Jeg tror dette er noe av det som gjør at så mange blir værende her så alt for lenge. For, når alt kommer til alt, så er det ikke hvorvidt en person liker hunder eller hører på jazz som avgjør hvorvidt man er et mulig fremtidig par. Problemet er bare at det er tilnærmet umulig å fokusere på noe annet her inne, på grunn av formatet. I "leiligheten" er det faktisk mulig å legge ut en video av seg selv, og det vil nok gi et fullere bilde, men jeg har ennå til gode å se at noen har gjort det - meg selv inkludert.

Det blir rett og slett til at vi leter etter feil ting. Man blir ikke sammen med noen på nettet, sider som dette er kun et redskap til å kunne treffe personer man kanskje kan bli sammen med - og det er en himmelvid forskjell som krever himmelvidt ulike strategier.

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 25 feb. 2012 13:32

Hehe, Kevin. Og det utelukker vel deg, gjør det ikke? ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 25 feb. 2012 13:37

@Eikers
Selvfølgelig. Vi jenter er da like utseendestyrt som gutta. Tro ikke annet. ;-)

Men poenget mitt var ikke forskjellen på menn og kvinner. Det var vel heller hva vi fokuserer på...som vi mener er avgjørende i valg av partner. Jeg har også en preferanse (ønske) når det gjelder hår. Seff!
Men det er IKKE, og vil ALDRI bli, avgjørende! Jeg velger ikke datene mine ut fra hårsveis, for å si det på den måten. ;-)

(mann 32 år fra Oslo) lø. 25 feb. 2012 13:38 Privat melding

Tingeling, tja, du kan jo alltids prøve å få kontrollen over meg ;) Liten utfordring kanskje? Hehe

Skjult ID med pseudonym arnold lø. 25 feb. 2012 13:54

Jeg kan også godta damer som har skinnet seg helt.
Det kan være sexy det også :)

Skjult ID med pseudonym Engel lø. 25 feb. 2012 14:07

Jeg vil være med å lage snøengler, snøhuler, snømenn og snøballer !!! ;)

Jeg har satt et krav..det er humoristisk ment...og kom seg av et viss antall henvendelser fra gutter/menn i den kategorien... "Viss du fortsatt bor hjemme på gutterommet hos mor, med veggene nedtapetsert av puppedamer..kan du glatt blad videre til neste profil..."
Aner meg at det ikke er politisk korrekt å stille krav...:p

Skjult ID med pseudonym bat lø. 25 feb. 2012 14:58

Som "Må kunne få plass i et bur i dimensjonene B x D x H" :)

(mann 46 år fra Akershus) lø. 25 feb. 2012 15:02 Privat melding

Jeg har ett krav om at jenta må ha små hender, for det får pikken min til å fremstå større enn den er når hun legger sin lille søte og nette hånd rundt den :D Så har du kjempenever så passer vi nok ikke så godt sammen :P

Skjult ID med pseudonym KKL81 lø. 25 feb. 2012 15:05

B x D x (H + 1m), setter pris på folk som kan hoppe høyt.

(mann 37 år fra Rogaland) lø. 25 feb. 2012 15:06 Privat melding

Hehe, veldig bra Eikers1 !!

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 25 feb. 2012 15:11

Jeg pleier å sende det som standardavvisning.

Jeg tror dessverre ikke vi passer så godt sammen. Jeg har store hender, og det fordrer en... ja, stor mann. Lykke til videre!

Skjult ID med pseudonym marini lø. 25 feb. 2012 15:28

Hmmmm....dette var merkelig! Jeg synes de aller fleste profilene jeg leser her inne har ganske moderate krav til drømmepartner jeg! Faktisk synes jeg mange av mennene er alt for kjedelige og kjønnsløse i sine beskrivelser av drømmekvinnen ala: "jeg vet det når jeg ser henne", "kjemi er alt, så jeg har ingen ønsker", "snill og oppegående kvinne", "jeg har ingen lange lister med krav", "ønsker meg en trofast kvinne, utover det har jeg ikke så mange preferanser".

*gjeeesp*

Mye mer spennende med en mann som smeller til og øser ut som sine drømmer og ønsker, og som gjerne modererer seg litt til slutt.... Måten mannen formulerer drømmekvinnen sin på forteller mye om mannen, men man bør nok ikke lese alle ordene helt bokstavelig. Det står jo som overskrift: "Din beskrivelse av drømmemannen/drømmekvinnen", det står ikke: "liste over krav jeg forventer å å få innfridd".

(mann 35 år fra Oslo) lø. 25 feb. 2012 15:52 Privat melding

Jeg hater det intenst.

Skjult ID med pseudonym Charleene lø. 25 feb. 2012 16:02

Eikers...der sank den litt igjen.......

(mann 46 år fra Akershus) lø. 25 feb. 2012 16:05 Privat melding

Charleene... hehe.. jeg har jo ikke fått forklaringen på hvorfor den er så dårlig enda heller ;))

Skjult ID med pseudonym Charleene lø. 25 feb. 2012 16:10

og har store hender hahahah...u got mail...

(mann 46 år fra Akershus) lø. 25 feb. 2012 16:19 Privat melding

Hehe.. Regner med at de fleste tok ironien i akkurat den :-) Hvis ikke så er jeg vel i trøbbel her inne ja, og har utestengt mange potensielle :D

Skjult ID med pseudonym Charleene lø. 25 feb. 2012 16:20

We love trouble......................

Skjult ID med pseudonym Knowitall lø. 25 feb. 2012 16:45

Takk til "marini" som påpeker at det er DRØMMEpartner. Ser dog poenget som ytres, men man kan jo se det litt med skjønn, humor og logisk sans. Kommer jo an på hvordan brukeren bruker "feltet" noen gjør det bokstavelig, andre moderert til mer reelle ønsker. Men jeg må innrømme at jeg ler litt når jeg ser alle som ønsker seg mann til hest :D

Skjult ID med pseudonym Charleene lø. 25 feb. 2012 16:46

naaahhh en fin bil kan erstatte hest, da......

(mann 34 år fra Rogaland) lø. 25 feb. 2012 22:45 Privat melding

Eg hopper forbi dei som stiller krav som både passer og ikkje passer.
Eg er ingen handyman.
Men eg kan fikse dataen din, lage god mat og steike vaflar.

Derfor om ei krevje at mannen steike vaflar så får ho garantert svar frå meg :P