Alle innlegg Sukkerforum

Idiotiske skader - hva har du gjort?

Vis siste innlegg
(kvinne 41 år fra Oslo) sø. 26 feb. 2012 20:07 Privat melding

I kveld presterte jeg å få skulderen delvis ut av ledd (og kjapt tilbake igjen. Har hatt den ute av ledd før, så merket at det holdt på å skje) under leking og legging av barna...AUUU!

Meeeeen.... Fortsatt råder store flis i rompa over pinligst skade... Spesielt da en meget kjekk lege på legevakten måtte fjerne dem med skalpell og pinsett, under lett latter fra både han og sykepleieren.

Hva har du hatt av idiotiske/pinlige skader?

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 26 feb. 2012 20:13

Jeg har et arr i hodet etter en gang jeg som tenåring løp på lemmen til en lastebil som sto rett rundt hjørnet med lemmen ute mot hjørnet. Så aldri den komme når jeg snidda hjørnet, gikk bare rett i bakken.

(mann 32 år fra Oslo) sø. 26 feb. 2012 20:21 Privat melding

Besvimt foran en ganske så søt sykepleier som skulle ta blodprøve av meg.... veldig mandig....!! men en god opplevelse å våkne opp til...

Skjult ID med pseudonym Hmmm.. sø. 26 feb. 2012 20:23

Avrevet kne fordi fordi jeg var idiot nok til å krasje med motorsykkel... Dumme gubber lærer aldri ;-)

(kvinne 43 år fra Oslo) sø. 26 feb. 2012 20:28 Privat melding

Besvimte hver 17.mai da jeg var barn. Besvimte da jeg så mamma første gang etter bilulykken, hun så for jævlig ut. Jeg besvimte også etter å ha tatt blodprøve engang. Så jeg kan kunsten og besvime. Det pinligste var vel da jeg besvimte da en kollega stod og snakket om sin mageopereasjon. Svima av foran 18 barn på jobben ;)

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 26 feb. 2012 20:28

Tja.

Det må vel være da jeg choppet av tuppen på lillefingeren her et år, da jeg skar opp nyttårskalkunen.

Heldigvis var det bare å sette den på plass igjen, og når det verste av blodsprut hadde gitt seg så begynte den å feste seg der den burde være. Nå skal man ha sabla godt syn for å se at det noen gang har skjedd noe med den.

Skjult ID med pseudonym sushibabe sø. 26 feb. 2012 20:32

Chopet av tuppen av pekefingeren i treningsstudio ved styrketrening. Fryktelige smerter , en liten kirurgisk inngrep, gipsskinne og fravær fra jobb i 2 mnd som følge.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 26 feb. 2012 20:34 Privat melding

Brakk ankelen to steder i fjor sommer da jeg skulle over et høyt gjerde på vei hjem fra byen. Er sånn man skal gjøre når man er 18 og ikke når man er 36.

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 26 feb. 2012 20:35 Privat melding

tja, ikke så gøy å besvime på scenen på en generalprøve feks :P ...

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 26 feb. 2012 20:36 Privat melding

Etter ca. 100 beinbrudd så er desverre/heldigvis ingen av dem så veldig pinlig. Men noen av dem har vært ganske idiotiske. Det var kanskje ikke så lurt å prøve på baklengs salto eller hva det nå enn var jeg prøvde på med den manuelle rullestolen ned rampa (farfar mente at det ikke var nødvendig med noe rekkverk på rampa).

Det var heller ikke så veldig lurt å falle ut av stolen på vei til togstasjonen. Jeg syns ikke det var så veldig pinlig episode, men håper og tror hun lege studenten på legevakta syns det var litt pinlig når jeg måtte stave diagnosen min 3 ganger før hun klarte å skrive det inn på maskina.

(mann 32 år fra Oslo) sø. 26 feb. 2012 20:40 Privat melding

Jeno, vi passer rett og slett ikke sammen, vi kommer til å besvime begge to og ingen kan redde hverandre... damn.. haha, mester til å svime av hvis jeg må ta en sprøyte...HAT

Skjult ID med pseudonym Jeno sø. 26 feb. 2012 20:51

Jeg har ikke sprøyteskrekk, men dengangen jeg besvimte da jeg skulle ta blodprøve var det fordi jeg var veldig sjuk og hadde ikke spist på 5 dager. Resultatet av blodprøven var kyssesyken ;) Fikk tom kjeft av sykepleieren fordi jeg besvimte ;)

Skjult ID med pseudonym slayer sø. 26 feb. 2012 21:03

Var ruset og sovnet sittende på do.Blodsirkulasjonen stoppet opp og jeg fikk akutt nyresvikt.Lå 2 mnd i dialyse og ble avhengig av morfin.Etter 6 mnd på morfin la jeg meg inn til avvenning i 2 mnd.

Ingen, absolutt ingen slår dette !

Skjult ID med pseudonym flyhi sø. 26 feb. 2012 21:19

@Juno Mener å erindre at vi skulle gå og se Pus med støvler på kino en dag. Og nå forstår jeg jo hvorfor du vil ha med deg noen, siden du har for vane å svime av i tide og utide :)

(kvinne 41 år fra Oslo) sø. 26 feb. 2012 21:19 Privat melding

Jeg brakk forresten nesen en gang, fordi en kamerat kastet en Boccia kule i ansiktet mitt... Han kastet den oppover og baklengst, og jeg sto dessverre bak han lent forover (fordi jeg skulle plukke opp min kule)... Knaaaaas sa det inni hodet mitt, men nesen er rett den ;)

(mann 42 år fra Telemark) sø. 26 feb. 2012 21:21 Privat melding

Ikke lett å svare når en aldri har skada seg på noen måte, bortsett fra engang som l8iten da jeg falt på sykkel og mora mi telte litt mer en 50 blåmerker! Men brekke noe eller fått et skikkelig sår har jeg aldri opplevd

(mann 33 år fra Hordaland) sø. 26 feb. 2012 21:22 Privat melding

Hvis besvimelser teller, gikk jeg i dørken på en statoilstasjon en gang. Skjønner ikke egentlig helt hva som skjedde der, hadde noe greier i ryggen som på et eller annet vis føkker med nervesystemet, og noe sånt... Jeg begynte å svimle litt, og så våknet jeg på gulvet med en lett hysterisk dame over meg som lurte på om jeg fortsatt levde. :)

Ellers falt jeg fra en selvlaget liten klatrevegg en gang. Skulle bare "prøve bittelitt" på en enkel rute jeg kunne, så jeg droppa mattene under. Teit. Selvsagt snurret et av takene rundt, og jeg falt i betongen med korsryggen først. Et par undersøkelser og litt MR senere fant de ikke noe feil, men høyrebeinet er av og til litt "snodig" fortsatt.

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 26 feb. 2012 21:24

Jeg ble fisket en gang.

Jeg var med noen på en fisketur. De stod ved vannkanten og fisket med stang. Kastet ut og det der..

Jeg, som vaket rundt i bakgrunnen, fikk meg en liten overraskelse da kroken til han ene hektet seg i skulderen min og det ble dratt til som bare det.

Så igjen: Makan! Folk asså.

(kvinne 42 år fra Akershus) sø. 26 feb. 2012 21:38 Privat melding

Jeg har klart å skjære meg ganske bra med ostehøvel. TO ganger. Ikke den største skaden, men jeg skjønner fremdeles ikke helt hvordan jeg får det til.

(mann 31 år fra Akershus) sø. 26 feb. 2012 21:48 Privat melding

på barneskolen under et juleverksted, skulle en kamerat plutselig svinge rundt seg med en kjevle. Jeg gikk tydeligvis i veien og skaftet på kjevlen hektet seg fast i øret mitt. Dette resulterte i at øret "løsnet" litt på toppen. Men i dag er alt bra, og jeg hører fortsatt like godt.

Skjult ID med pseudonym Jeno sø. 26 feb. 2012 21:53

@ Flyhi

Må jo ha noen som kan ta imot meg ;)

(mann 45 år fra Oslo) sø. 26 feb. 2012 22:27 Privat melding

Da jeg var liten spiste jeg opp nesten alle tærne mine. (Uhell)

(mann 33 år fra Oslo) sø. 26 feb. 2012 22:46 Privat melding

Brakk albuen etter en nydelig basketballdunk på skola. Dumt å lande på den ene albuen da... Måtte skrive med høyra en mnd. Skrifta blei faktisk ikke dårligere enn til vanlig da:p

(mann 33 år fra Oslo) sø. 26 feb. 2012 22:49 Privat melding

Spongie var ikke du på afrikatur? Var det bra? Masse bilder?

(mann 46 år fra Akershus) sø. 26 feb. 2012 22:55 Privat melding

Min første tur på rollerblades for mange år siden, endte med strekk i en skulder og braklanding oppe i en skråning. Dette fordi jeg tenkte at en litt fin utforbakke er jo ingen utfordring, til tross for at bremsekunnskapene var noe begrenset. Lyktestolpen i bunn av bakken holdt jo lenge, så lenge man fikk tak i den. Ble en fin luftetur i en flott bue. Hadde jeg bare sluppet taket i stolpen litt tidligere, så hadde jeg nok unngått den strekken også.. Lærte meg å bremse etter det :)

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 26 feb. 2012 22:58 Privat melding

Besvimte på sykestua i militæret foran mange menige når jeg skulle ta blodprøve og denne amatøren av ei sykepleier bærte som ikke fant blodåren. Stakk tusen ganger i armen. Men litt flaut da. :)
Besvimte da jeg skulle kutte opp salat og jeg kutta meg i fingeren på salatkutteren hjemme hos foreldra mine. :)

Besvimte da jeg var utplassert som blikkenslager da jeg kuttet opp fingeren min på ei stålplate som ble trykt inn i fingeren min.

Besvimte også da jeg klemte fast ene hånda mi i ei maskin på jobben,rett foran noen kniver. Hell i uhell faktisk. Mistet følelsen i hånda da den satt fast og det bars rett ned på skaden. :)

Skjult ID med pseudonym Blodpupp sø. 26 feb. 2012 23:04

Jeg klarte å kutte meg i brystvorta med barberhøvel da jeg sto i dusjen og skulle shave meg under armen. Litt småstressa, så høvelen sneiet tuppen på brystvorta i farta. Selvsagt var jeg innsåpet, og det svidde godt da blodet såpa rant i såret. Blodet rant også.....

(kvinne 41 år fra Oslo) ma. 27 feb. 2012 08:20 Privat melding

Her var det mye besvimelser... Spise opp tærne???? Er det mulig?? Kutt i brystvorten hørtes også veldig vondt ut...

(kvinne 50 år fra Møre og Romsdal) ma. 27 feb. 2012 11:48 Privat melding

Ble sparket i hodet av en hest for 20 år siden, fløy 3m rett bakover og havnet ved bakbeina på en hest som stod oppstallet på spilt.....needless to say at han akkurat hadde gjort sitt fornødne.... ;-) Stallsjefen stablet en noe omtåket dame inn i bilen sin og kjørte fort som f... til sykehuset, Høy fart, humper i veien og dame med hjernerystelse var ingen god kombinasjon, så innen vi kom frem til sykehuset hadde både frokost og lunsj funnet veien opp igjen fra magen :(

Tror ikke den kjekke, unge turnuskandidaten som tok imot meg syntes jeg var noe særlig sjarmerende og tiltrekkende.... Det var et umiskjennelig drag av avsky over de pene ansiktstrekkene hans....sukk... ;((

(mann 31 år fra Vestfold) ma. 27 feb. 2012 11:57 Privat melding

jeg har falt ned fra hems i kantina på skolen, knakk båtbeinet tre steder oppå en solid trestol som sto under samtidig som den knuste forran tyve tredve mennesker, har blitt skutt ut av en hjemmelaget katapult og brekt kragebeinet(aldri blitt helt bra) har brukket halebeinet på skateboard fra toppen av halfpipen og har ikke tall på hvor mange hjernerystelser og knekte tær jeg har overlevd, needless to say, jeg vokste opp den tiden jackass ble populært

(mann 37 år fra Oslo) ma. 27 feb. 2012 12:03 Privat melding

Brakk ankelen da jeg lekeslåss med en kompis på fylla for et par år siden.
Var ikke så kult å forklare hva som hadde skjedd til x antall oppgitte personer i et allerede overbelastet helsevesen.

(mann 43 år fra Akershus) ma. 27 feb. 2012 13:09 Privat melding

Brakk en finger hos tannlegen , skulle på toalettet før jeg skulle inn og da klarte jeg på en eller annen merkelig måte og støte fingeren i veggen . Tannlegen mobber meg hver gang er der ettet det hehe . Måtte til legen og han tok bilde og måtte gå med bandasje i 6 uker .. ler av det selv hehe

(mann 47 år fra Oslo) ma. 27 feb. 2012 15:20 Privat melding

Da jeg var seks år og akkurat hadde lært å sykle, ble jeg fortalt av en eldre herre på toppen av en bratt bakke i Frognerparken at man aldri måtte bruke forbremsen med mindre man hadde så stor fart at bakbremsen ikke hadde nok effekt. Det endte med hjernerystelse i bånn av den bratte bakken.