Alle innlegg Sukkerforum

Samme gamle "fella"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ma. 27 feb. 2012 16:25

Så har det da skjedd igjen. Jeg blir kjent med ei, har rimelig god "kontroll", blir godt kjent med henne og visa versa, møtes på en date, så to, overnattingsbesøk osv.

Begge er vi klare på at vi er ute etter å bli kjent og bare se hva som skjer. Merker etterhvert at hun gløtter mer og mer på meg, tar initativ til å holde hender når vi er ute i byen, spurte hvorfor jeg ikke kyssa henne på fest hos venner hos meg, gir stadig mer utrykk for at hun savner meg og missliker mer og mer å måtte reise bort (vi bor dessverre ikke i samme by). Lar meg selv ledes ned denne veien og føler på det og tenker - jo jeg liker det faktisk. Føles ikke tvunget, føles ikke merkelig, føles ikke som "bedre enn ingenting".

Så plutselig endrer måten hun korrensponderer totalt på bare en dag. Ingen flere "savner deg", ingen flere "når kan du komme hit?" og hint om hva som skal skje neste gang vi møtes. Og DA føles det ut som man mister alt av kontroll, tanker som var rolige og ryddige spretter rundt i hodet hele dagen, magefølelsen er urolig og man sitter der som et stor spørsmålstegn. "Redd for å såre noen", "kanskje ikke klar" og selvsagt det at man ikke bor på samme sted.

Irriterer meg - føles som å bli lurt ut på tynn is selv om man ikke har lyst - for deretter å brase rett gjennom og bli klissvåt. Jeg som følte jeg hadde så god kontroll på alt :) Huff - det er vel noe i det at man vil ha det man ikke kan få? Jaja, det var iallefall en flott jente og en flott tid vi delte.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 27 feb. 2012 16:30

også???????:)

(mann 46 år fra Akershus) ma. 27 feb. 2012 16:55 Privat melding

har vært i denne "fella" selv ett par ganger :)

Skjult ID med pseudonym jan ma. 27 feb. 2012 17:06

Kvinnfolk er noen slanger. Se opp!

Skjult ID med pseudonym Averi ma. 27 feb. 2012 17:09

Opplevd det samme, med en sukkerkar :(

Skjult ID med pseudonym charleene ma. 27 feb. 2012 17:13

Ikke alle, Jan.. like mange slangemenn....
<3 til CarpeDieem

Skjult ID med pseudonym katt ma. 27 feb. 2012 17:27

Hadde en fantastisk date i Danmark i helgen faktisk følte eg at hun var glad eg endelig valgte å ta turen, så var vi ute og spiste en fantastisk middag , danset og hjem til henne og koset oss på en fin måte uten at vi hadde samleie da hun ikke ønsket det første gangen. Har også opplevd det motsatte så kvinner er forskjellige og det handler om å ikke gi opp...

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 27 feb. 2012 17:34

@TS
Det er nå du skal vise at DU bryr deg, at DU har lyst på henne.

Skjult ID med pseudonym barestine ma. 27 feb. 2012 17:38

@TS: Hørtes veldig kjent ut det her ja:( Welcome to my world!

Skjult ID med pseudonym VIPS! ma. 27 feb. 2012 17:41

Kanskje hun ble lei av å være den som tok initiativ?

Hvorfor kan ikke du si du savner henne, når du kan komme og besøke henne neste gang, eller hinte om hva du vil skal skje når du møter henne neste gang?

Skjult ID med pseudonym useriøs ma. 27 feb. 2012 17:44

for meg så høres det ut som du kanskje gravde din egen grav, ved å ikke ta like mye initativ som henne. hun har mest sannsynlig trodd at du ikke var så "keen" på henne som henne i deg, og funnet seg en ny. grunnen til jeg sier dette er fordi (ut i fra hva du skrev):

- hun gløtter mer og mer på meg
- tar initativ til å holde hender når vi er ute i byen
- spurte hvorfor jeg ikke kyssa henne på fest hos venner hos meg
- gir stadig mer utrykk for at hun savner meg
- missliker mer og mer å måtte reise bort

nå vet jeg ikke hva du snakker om på første punkt (:-P), men i de andre så er det bare henne som tar initativ, og måten du har foklart dette for virker som du ikke har gjort det før. hadde jeg likt noen så hadde jeg gjort alle de tingene der på egen initiativ, og ikke ventet til hun tok initativ. jeg kan ikke så veldig mye om kvinner, men det jeg kan er at de liker å føle seg spesielle, ivaretatt og gitt oppriktig oppmerksomhet og omtanke.

for meg så høres det ut som du feilet der!

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ma. 27 feb. 2012 17:55

Hun var selvsagt ikke alene, kanskje litt dårlig forklart av meg - men jeg ønsket ikke å presse eller utvikle følelser "for raskt" da slikt også gjerne kan føre til at ting går i dass. Og jeg har selvsagt også vist og fortalt at jeg savnet henne, så frem til å besøke henne neste gang - hun sendte ikke masse signaler og ikke fikk noen tilbake selvsagt.

Jeg må si jeg ble litt sjarmert da hun spurte meg om det på den festen, og jeg tok det da som et signal på at hun ønsket at jeg skulle være litt mer frempå og være litt "hennes". Du kan vel si at det er litt derfor man begynner å lure på om det er det som førte til at ting plutselig endret seg?

Jenta har vært utenfor forhold i 1,5 år og jeg 1 år. Siden noen nevnte det lengre opp her.

Og ja jeg er fullstendig klar over at den der "redd for" "såre", osv er en ganske så klisjefylt versjon stort sett av "jeg trukke jeg vil no mer". Så jeg går ikke rundt og analyserer for å finne en eller annen finurlig forklaring på at alt egentlig er i orden.

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 27 feb. 2012 18:17

@CarpeDiem
Jeg er kanskje ikke den rette til å komme med tips og vink, men min erfaring er i hvert fall at folk liker ulikt tempo, og da er det helt avgjørende å klare å tilpasse seg.

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ma. 27 feb. 2012 18:23

Neptun: dette sammen med tidligere brudd gjorde at jeg følte tempoet gikk greit, og jeg lot henne slå av bremsene gradvis. Men det kan jo bare være at hun likte følelsen - men etterhvert plutselig fant ut at det manglet noe.

poenget mitt her er vel at det er surt å bli "lurt" til å vise følelser for så å trekke seg helt. og ikke komme med noe klar avslutning...

Skjult ID med pseudonym s.a.me ma. 27 feb. 2012 18:35

Til Ts.
Jeg syns det virker som du og denne jenta har hatt noe fint på gang.
Det virker, på det du skriver, at dere ikke har gått fort frem heller.
Jeg kan forstå at du føler deg litt "lurt" om ikke det blir en slags verdig avslutning på det dere hadde sammen.
Jeg håper hun kommer på banen igjen, og i hvert fall avslutter dette på en real måte.
Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym CarpeDiem ma. 27 feb. 2012 19:59

s.a.me: forsåvidt enig. Man blir jo litt undrende når ting bare endrer seg såpass raskt - det er jo ikke som om hun har kuttet kontakten. Det er fremdeles hun som daglig tar kontakt, men nå går det mer i dagligdags chittchatt.

En del av meg ønsker fremdeles å se om dette er forbigående - den mer pragmatiske realisten tar sorgene på forskudd :)