Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID ma. 27 feb. 2012 20:12

Poppet meg noen korn på den gammeldagse måten. DET var lenge siden jeg hadde gjort det. Lukter fantastisk og smaker nydelig.

når hadde du popkorn sist? på den gode gammeldagse måten....

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 27 feb. 2012 20:15

@ts
mmh, husker ikke, får ikke lov av røykvarslerne lenger.

Skjult ID med pseudonym Jeno ma. 27 feb. 2012 20:44

Lager alltid popcorn på gamle måten jeg, er det som er best:)

Skjult ID med pseudonym Snurr.. ma. 27 feb. 2012 20:44

For mye carbs. FY-MAT!

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 27 feb. 2012 20:46

arneand) - man 27 feb 20:15

Gjør som meg. Legg røykvarsleren i skuffen.

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 27 feb. 2012 20:48

Dere må nesten gjøre noe feil om brannvarsleren slår ut. Popkorn skal være hvite. Ikke sorte. Demp varmen så går det bra;)

Popper stort sett alltid på gamlemåten. Har ikke mikropoppiser engang!

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 27 feb. 2012 20:50

Ååh. nå fikk jeg lyst på popcorn med smør over.. MMMMMMM. Men det er så farlig digg.

Skjult ID med pseudonym arneand ma. 27 feb. 2012 21:07

@Paraply man 27 feb 20:46
En god løsning, om jeg ikke er for lat ;)

Og så er den veldig høyt oppe

Damn det er mange flørtetråder for tiden.
Meh, tror jeg går i sukkerforum-metning.

Denne passer fint sett i sammenhengen her:
"The Fall" fanvideo - I Don't Feel So Well
http://www.youtube.com/watch?v=j0T5csNn1KA

*tar noen dager total pause*

Forumet er i gode hender ser jeg ;p

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 27 feb. 2012 21:10

arneand) - man 27 feb 21:07

Gjør du? Det er under en uke til jeg takker for meg altså. Bare sånn at du vet du må dumpe innom for å si hejdå :)

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 27 feb. 2012 21:13 Privat melding

Poppet meg noen korn på gammel-måten (dvs. i kjele) nå på lørdag... da merket jeg at jeg var seriøst ute av trening - korna ble vel litt små og litt brune....:S ikke helt høydare mao.

Så dere som er proffe poppere på gammel-måten - hva er suksesskriteriene for godt popkorn når man popper på gammel-måten??

Skjult ID med pseudonym Jeno ma. 27 feb. 2012 21:28

Ikke bruk olivenolje ihvertfall.
Jeg bruker solsikkeolje, heller i kornene, har på litt salt. På med lokk og har plata på den nest varmeste hos meg er det 8, så et det bare og riste litt på kjelen iblant. Når det er mer enn 2 sek mellom poppene er det ferdig.

Skjult ID med pseudonym Jeno ma. 27 feb. 2012 21:29

Lurt å bruke en kjele med tykk bunn.

(kvinne 43 år fra Oslo) ma. 27 feb. 2012 21:35 Privat melding

Ok, takk:) men dere sverger til olje uansett? smør er uaktuelt? - da meierismør nå som krisa er over...;) hehehe;)

Skjult ID med pseudonym Jeno ma. 27 feb. 2012 21:40

Jeg synes det blir best resultat med solsikkeolje. Rapsolje, solskikkeolje og soyaolja tåler også høyere varme enn smør. Du kan heller over smør til slutt pga smakens skyld hvis du liker det.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 27 feb. 2012 21:42 Privat melding

Må innrømme jeg ikke husker sist jeg gjorde det. Må ha vært i barndommen en gang.
Men da jeg var i USA og besøkte Universal Studios, gikk jeg på kino.

Der har de tappekraner med flytende smør til å ha på popcornet!

Noe av det jævligste jeg har vært borti noensinne. Instakvalme som varte i døgn etterpå.

Skjult ID med pseudonym not me ma. 27 feb. 2012 21:43

bruker smør her

Skjult ID med pseudonym not me ma. 27 feb. 2012 21:47

momo til meg selv: du trenger ikke å spise opp alt sammen!!!!!