Alle innlegg Sukkerforum

Menns oppførsel etter første date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mulig det ma. 27 feb. 2012 21:25

Nå har jeg truffet noen menn her fra sukker. Alle datene har vært hyggelige, og vi har funnet tonen, enten flørtete eller mer vennskapelig.

Det som slår meg er at i en del av tilfellene har jeg oppfattet en genuin interesse under første date. De kommer med komplimenter, og snakker om "neste gang" som om det sier seg selv at det skal være en "neste gang". Slik er det helt til vi forlater hverandre.

Etter første date blir de plutselig kjølige og svarer bare høyst nødvendig. Tar ikke noe initiativ selv, og jeg skjønner ganske fort at dette ikke er liv laga.

Så nå lurer jeg jo selvsagt på: Hva kommer denne oppførselen av?

Skjult ID med pseudonym - ma. 27 feb. 2012 21:30

Dævver av latter... Kjenner meg SÅ SYKT igjen...!! Been there, done that...... Har akkurat samme inntrykk av mannfolka je og...

(mann 42 år fra Telemark) ma. 27 feb. 2012 21:32 Privat melding

Vet ikke helt jeg, men neste gang kan du jo ta med mora di å se hvaordan det går da......

Skjult ID med pseudonym fjott ma. 27 feb. 2012 21:32

Vel.. har vært på et to dater som har foregått på lignende måte. Sannsynligvis var du ikke helt den han trodde du skulle være. Men selvfølgelig prøver man i det lengste, og man er selvfølgelig høflig og prøver å gi tiden man tilbringer sammen mening. I mitt tilfelle var feilen hovudsaklig at damene jeg møtte ikke så ut slik de fremstilte seg på bildene..

(mann 33 år fra Oslo) ma. 27 feb. 2012 21:35 Privat melding

Det er et ganske klassisk mønster som oppfordres av diverse sjekketeorier man finner på nettet. Gutten skal være den første til å ta initiativ, og så fort man har fått jenta tilstrekkelig interessert er det om å gjøre å spille laid-back og la henne være pådriver.

Det er et herlig psykologisk spill som jeg ikke helt ser vitsen med selv.

Skjult ID med pseudonym Mulig det ma. 27 feb. 2012 21:39

Ok, det skjønner jeg. Men jeg kan også legge til at hver gang spør de om vi skal gå videre til et annet sted, og daten varer veldig lenge, selv om de tross alt bare kunne sagt takk for seg etter at vi var ferdige det første stedet.

Mannfolk altså!

Skjult ID med pseudonym - ma. 27 feb. 2012 21:40

Vel.. bilder er bilder, ingen er klisslike i virkeligheten, er jo ikke mulig... Men noen legger så mye i forholdet at de nesten er gift før et treff..og så går det på trynet. ER ikke lett med Cyberflørt...

Skjult ID med pseudonym bønna ma. 27 feb. 2012 21:44

Jeg tror ikke det har med sjekketeori å gjøre. Tror folk vil litt for mye at ting skal skje, og så kommer det et vakum når de tar seg tid til å kjenne etter.

Tror tid og fellesskap er nøkkelord. Hvis kjærlighet/forelskelse er et bål, så tar det tid og innsats fra begge for å samle kvister til bålet, enda mer innsats, og kontinuerlig, hvis det skal brenne lenge. Og forsøker en å tenne det før det er klart, så dør det bare ut fort som svint.

Nei, ta en date på en øde øy, en måned til neste ferge :-)

Skjult ID med pseudonym - ma. 27 feb. 2012 21:45

Bønna.. ingen dum ide......

Skjult ID med pseudonym Mulig det ma. 27 feb. 2012 22:05

Neste gang så blir det øde øy;) Stakkars fyr får jo ikke en sjans;) Han må jo bare bli sjarmert i senk;)

Skjult ID med pseudonym - ma. 27 feb. 2012 22:06

ser for meg.....

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 27 feb. 2012 22:14

Jokke & Valentinerne hadde løsningen:
"La alltid en jente sjekke deg,
det er mye enklere spør du meg!"

Nei, sånn har jeg opplevd damer også, og det jeg tenker da er at de egentlig ikke er så interessert, de bare vil ikke si det rett ut. Og menn agerer vel ikke så veldig ulikt her?

Skjult ID med pseudonym Mulig det ma. 27 feb. 2012 22:17

Nei det er mulig det, men jeg skjønner ikke hvorfor de er så "på" på daten om de ikke er interessert. Selv går jeg heller hjem enn å være på date i maaaange timer hvis det er bare av ren høflighet.

Forresten, hvis jeg sjekker de opp blir de jo ihvertfall skeptiske;p

(mann 33 år fra Oslo) ma. 27 feb. 2012 22:19 Privat melding

De er nok interesserte, men mange er redd for å virke FOR interesserte. Mange jenter mister interessen da, merkelig nok. Så det blir hele tiden en skjør balansegang mellom å virke helt apatisk og kjempedesperat, hvor grensen endrer seg for hver gang.

Skjult ID med pseudonym Mulig det ma. 27 feb. 2012 22:20

Jeg mister kjapt interessen når jeg ikke får respons. Dessuten er det grenser for hvor mange ganger jeg kan ta initiativ til kontakt uten at det plutselig er jeg som er desperat... Og da blir de visstnok ihvertfall redde!

Skjult ID med pseudonym ... ma. 27 feb. 2012 22:25

@mulig det

Som om jeg skulle skrevet det selv... Akkurat samme erfaringen!

Spill og kostbarhet er noe tull...enten vil man eller ikke...

:)

Skjult ID med pseudonym prefect ma. 27 feb. 2012 22:26

Min lakmustest er om jeg ønsker å treffe henne igjen når daten er over. Om jeg savner henne rett og slett. Dersom ikke skal det en del til.
Dersom det er noe på daten som virker lovende, gir jeg da det tid til å vise seg, og legger også opp til at jenta skal få vise sine gode sider (slik at det finnes noe å lengte etter) Er jo en slags interesse det også, men har hendt at jenta tolker det som litt dypere interesse enn hva som faktisk er tilfelle.

(mann 33 år fra Oslo) ma. 27 feb. 2012 22:29 Privat melding

Skjønner meg ikke på dette spillet jeg heller, men vi er alle visstnok en brikke i det enten vi vil eller ikke..

Skjult ID med pseudonym Mulig det ma. 27 feb. 2012 22:33

Jeg klarer ikke helt å fatte at voksne folk skal drive med det spillet der. Jeg er vel litt for ærlig til at menn takler det jeg da...

Skjult ID med pseudonym sta ti. 28 feb. 2012 00:03

Lol om alle skal drive å bli redde om den andre tar initiativ skjer det absolutt ingenting ihvertfall. Hvorfor i alle skal man sitte på hver sin tue og vente på den andre? Er jo ingen som tjener noe som helst av det.

Men om man sier man vil treffes igjen for så å bli stille uten å si noe er man vel rimelig feig i grunn.

"Mulig det":
Tror nok ikke denne usikkerheten blir borte selv om alderen stiger bestanding, det kan for noen være enda tyngre å bli avvist med økende alder og div andre hendelser fra andre forhold osv.

Er jo greit at man sier det som det er da, er jo ikke verdens undergang om man får ett nei liksom. Mam har jo bare møtt personen en gang. Det er vel kanskje verre for de som brevveksler i flere måneder før de treffes da men..

Skjult ID med pseudonym Mulig det ti. 28 feb. 2012 00:13

Jeg er på ingen måte stupforelska etter ett møte, så for meg er det ingen big deal å få høre at vi ikke passer sammen, for å si det sånn. Litt større deal er det å irritere seg i dagevis over at en eller annen fyr er for pysete til å si ifra.

Skjult ID med pseudonym Mulig det ti. 28 feb. 2012 16:45

Ser ut til at folk her mener at det bare er sånn menn er skrudd sammen. Kjedelige greier.

Skjult ID med pseudonym Nettlei ti. 28 feb. 2012 16:54

Det dukkar sikkert opp noen slanker og penere. Alltid sånn med oss mannfolka.

(kvinne 48 år fra Akershus) ti. 28 feb. 2012 17:15 Privat melding

@Mulig det
Nei vet du hva....etter den første daten , uansett hva de sier ...gå videre med livet ditt, de vanlige gjøremål, treffe noen andre . Hvis de er interessert så merker du det med en gang og de vil ikke lar deg vente....særlig etter den første daten, vil de ikke nesten vente til den neste gang dere treffer igjen....

Skjult ID med pseudonym Mulig det ti. 28 feb. 2012 17:22

Hehe, jeg går videre med livet mitt, og er på ingen måte bitter, men det er måten det gjøres på som jeg ikke forstår meg på...;)

Skjult ID med pseudonym radikal ti. 28 feb. 2012 18:42

Er det ikke damer som er mest glad i å spille et spill da, ihvertfall det intrykket jeg har fått gjennom mitt lange mannlige liv :-))

(mann 32 år fra Oslo) ti. 28 feb. 2012 18:45 Privat melding

Det er ofte veldig vanskelig å si det rett ut hva man syns om en person, og man bare er med på resten av daten fordi man føler det er det riktige. med andre ord folk kan bli falske.

Jeg har vært borti en date som ikke gikk så bra, jeg sa i fra om det og la ikke frem til noe neste møte eller noe, hun snakket hele tiden om neste gang vi skulle møtes osv, helgen osv osv, jeg sa i fra til henne engang for alle etter daten at dette kunne ikke funke og da ble hun sur på meg. Tingen var at hadde hun sett hvordan daten gikk så hadde hun skjønt at dette ikke funka, men hun valgte å tro at det gikk bra.

(mann 34 år fra Oslo) ti. 28 feb. 2012 21:44 Privat melding

De gutta som oppfører seg slik er bare ute etter en ting. Får de det ikke på første date, prøver de bare på neste. Da er ikke du lenger interresant for de

Skjult ID med pseudonym kevin1985 ti. 28 feb. 2012 21:54

NallePu, Du tar feil, de gutta er ikke alltid ute etter en ting...tror sex er faktisk det siste som har med saken å gjøre....

Skjult ID med pseudonym Herre ti. 28 feb. 2012 22:01

Noen tror det er smart å spille litt kostbar i ettertid, men for jenter flest er dette turn off og sånn blir det ikke noe ut av noe og alle taper.

(mann 35 år fra Rogaland) on. 29 feb. 2012 18:33 Privat melding

Eg forventer at ei jenta viser interesse! Nokon er flinke, nokon er altfor ivrige og andre viser null niks interesse.
Når skal du vise interesse? Jo allereie ved første melding, og då er det heller ikkje nok å bare svare, men spør litt også.
Å vere på date med nokon som er vakker som ei gudinna, men som ikkje greier å vise interesse er dermed ikkje ei som er interessant! Og då vil ein heller koma seg vidare.

(kvinne 34 år fra Buskerud) on. 29 feb. 2012 19:08 Privat melding

Herre vant tråden.

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 29 feb. 2012 19:42

ka er det med folk i dress?????:p

Skjult ID med pseudonym Lowry on. 29 feb. 2012 20:14

Dressed for success? :)