Alle innlegg Sukkerforum

Ikke lett lurt..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 43 år ma. 27 feb. 2012 23:37

Hei
Etter noen uker på sukker og ikke så ofte pålogget, gjorde jeg en interessant observasjon i går (søndag). Jeg logget på tidlig og lot den stå på hele dagen. Tenkte og finne ut om denne billedløse profilen hadde noe sjans. Det endte med 11 treff. 9 av dem var så interessert og fant profilen min oppklarende og spennende? To var av litt mer ymse karakter :D
Jeg svarte alle med samme setning. Så hyggelig ikke så verst din heller…
Da dukker det opp noen utfyllende og noen mindre utfyllende svar. Men bilde er jo selvsagt et gjennomgående spørsmål. Jeg svarte: Hvis bildene ser greie ut, vi møtes og det blir en match. Er du da klar for å prøve/være i et forhold, eller er du som mange andre- SUKKER avhengig og kun ute etter en eller flere flørter? Alle måtte tenke på dette. Kun en svarte med en gang og han satt inne. Han har ca 7 år igjen og sone, og var på sukker for å komme gjennom natten med fine tanker. Dette er altså også en arena for de som trenger terapi og “kjærlighet”, Skrivetrening, sosialisering og drømmer. Rett og slett for å se litt lysere på tilværelsene. Etter hvert kom de andre svarene inn…. Ingen var interessert i noe forhold akkurat nå- hvis de skulle være helt ærlige.
Vi klager på ungene og ungdommen som sitter foran PC`n og spiller hele døgnet. Men her har vi et stort utvalg med voksne menn mellom 40 ++++ som er på Nettflørter dag og natt og som har som hobby å gi falske forhåpningen…. Utrolig interessant. Fin oppgave å kaste seg uti på neste studie… “Interaktiv kjærlighet gir falske forhåpninger og avhengighet”
Ble veldig skeptisk til dette nå. Jeg ønsket og håper jo faktisk på en match. (Avsluttet selvsagt alle disse samtalene straks) Det står i alles profiler ”Langvarig forhold med…..”
Hilsen 43år

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ma. 27 feb. 2012 23:40 Privat melding

ærlighet varer lengst......................

(mann 35 år fra Oslo) ma. 27 feb. 2012 23:42 Privat melding

Ikke ta sider som dette seriøst. Det er ingen magisk greie, kun en ny arena for mange. Er du ute på byen er ikke hver mann som snakker med deg mye å spare på eller helt ærlig.

Skjult ID med pseudonym baz ma. 27 feb. 2012 23:44

Jeg velger å tro at de som kontakter en bildeløs profil ikke er det beste å sukker har å tilby. Søk igjennom profiler selv, og ta kontakt med de du finner interessante. Og ikke skrem vettet ut av mannfolk i første melding. Selvom vi ønsker fast forhold er det ikke det vi ønsker å høre i første melding fra en villt fremmed. Alt må starte med en flørt! Litt spenning må det være for at det i det hele tatt skal bli noe.

(mann 38 år fra Akershus) ma. 27 feb. 2012 23:44 Privat melding

Er dette representativt hos damer og? I så fall er jeg på heeelt feil sted...

Skjult ID med pseudonym Lurifax ma. 27 feb. 2012 23:44

Nå vet jeg ikke hva du har skrevet i profilen, men jeg tror ikke de som skriver til bildeløse profiler av damer på 43 år, representerer noe snitt av verken befolkningen på Sukker eller ellers på nettet.

Så jeg tror du skal ta "undersøkelsen" din med en klype salt, og vel så det.

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ma. 27 feb. 2012 23:46 Privat melding

ehh ....NEI SvenÅke...

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 27 feb. 2012 23:49 Privat melding

Hehe :) Tror at det er litt av alt her inne :)

(mann 38 år fra Akershus) ma. 27 feb. 2012 23:50 Privat melding

Alt jeg trenger å vite. Takk jenter:)

Skjult ID med pseudonym marini ma. 27 feb. 2012 23:54

Jeg hadde aldri vært interessert i et forhold, hvis en mann hadde svart meg på meldinger på den måten du gjorde! Svarene dine bærer preg av både frekkhet, bitterhet, skepsis og pessimisme.

1. svar: Så hyggelig ikke så verst din heller…

2.svar :Hvis bildene ser greie ut, vi møtes og det blir en match. Er du da klar for å prøve/være i et forhold, eller er du som mange andre- SUKKER avhengig og kun ute etter en eller flere flørter?

Jeg regner med at de seriøse falt av etter det første svaret ditt.

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 27 feb. 2012 23:58

Her finnes nok alt hva hjertet kan begjære for kortere eller lengre tid...
Sortering av alle "kort som ramler ned i innboksen" er en fin ting:)
Lettlurt har jeg aldri vært.
Happy hunting:)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 27 feb. 2012 23:58

Signeres, Marini.

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ma. 27 feb. 2012 23:58 Privat melding

Marini..enig der... for å rakke ned på "mange andre sukker..etc"....halloo.. VI er de sukkerfolka.. Svar med et smil, vær en smule ydmyk og husk det er et hjerte bak hvert tastatur.....

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 28 feb. 2012 00:03

Ett av fire nye forhold starter visstnok på nettet. For meg er det bekreftelse god nok på at dette virker.

Skjult ID med pseudonym kjelbendik ti. 28 feb. 2012 15:14

dette er da ufattelig kjedelig tidsfordriv. jeg ser etter kjæreste her, om jeg letet etter ett ludder for n kveld ville det vært lettest ute på byn :)