Alle innlegg Sukkerforum

Seriøst!!! Om en av verdens største undertøysgiganter sier at hun er er for stor!!!!??

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 28 feb. 2012 11:54 Privat melding

Da er det bare å gi opp for hvermansen som ikke har en jobb i å se vakker ut!!!!
For altså.. Jeg kan ikke se at denne dama er annet enn hva de fleste hetrofile menn fantaserer om.. Og reklamen.. Den er fantastisk med det formålet hvorfor hun stilte opp i den!

http://www.kjendis.no/2012/02/28/kjendis/sports_illustrated/kate_upton/20438 577/

(mann 57 år fra Oslo) ti. 28 feb. 2012 12:10 Privat melding

La Kate Upton og en haug modeller gå forbi en tilfeldig gruppe menn, og se hvem mennene ser lengst etter. Det er ikke beinranglene.

(mann 38 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 feb. 2012 12:12 Privat melding

Enig. Jeg forstår ikke hvorfor "normen" i den bransjen skal være damer man ser ribbeina på. Former og litt fylde er det de fleste mannfolk liker! Ihvertfall gjør jeg det :-)

Skjult ID med pseudonym chuckboris ti. 28 feb. 2012 12:23

Undertøy er overvurdert :)

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) ti. 28 feb. 2012 12:31 Privat melding

Det er forskjell på modellene som brukes i moteverden, og de som brukes i Playboy. Get over it.

Godt at dere voksne mennesker føyer dere etter den sosiale normen: det er greit å snakke nedsettende om mennesker, så lenge de er tynne.

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 28 feb. 2012 12:33 Privat melding

Håper du ikke tok dette innlegget som nedsettende om modellen i tema her @ Bisken???? Hun er supersmashing stylet osv osv.. Hadde jeg vært mann hadde sikkert jeg ville hatt henne ;)

Men.. poenget var når store giganter innen mote mener HUN er for stor... wtf med resten av kvinnene som er sunne i verden da..

(mann 57 år fra Oslo) ti. 28 feb. 2012 12:40 Privat melding

@Bisken
Man snakker da ikke nedsettende om noen selv om man sier at de har en kropp som ligger et stykke unna egne preferanser. For min del mener jeg en kropp ikke bør hverken skrangle eller skvalpe.

Biologisk sett skal mennesket ha en viss fettprosent. De skal også være i aktivitet, og dermed ha en del muskelmasse. Jeg innrømmer gjerne at mine idealer stemmer med biologien.

(kvinne 44 år fra Oslo) ti. 28 feb. 2012 12:41 Privat melding

Smaken er som baken - delt!!! Og takk gud skje lov for det....;)

Skjult ID med pseudonym kvinne ti. 28 feb. 2012 12:46

@Bisken
Henger meg på den. Applaus!

Var svært tynn i mine ungdomsår og hadde det svært vondt med alle kommentarene som haglet. Er liksom greit å snakke høyt og tydelig om tynne mennesker. Det sårer mer enn noen tror. Gikk ikke en dag uten en eller annen bemerkning. De som har noen kilo for mye får ikke slike bemerkninger direkte.
I dag er jeg vel det som kalles slank, men har et forferdelig dårlig selvbildet og gjemmer ofte kroppen bort i uformelig klær,unngår stranden om sommeren osv.

(mann 37 år fra Sør-Trøndelag) ti. 28 feb. 2012 12:46 Privat melding

@Kvinne81:
Det med nedsettende tone var ment til de to over...ref: beinrangel og ribbein.

Jeg synes også hun er en flott dame, men nå er ikke det poenget. Hensikten er ikke nødvendigvis å tenne menn..og det er uansett ikke vår oppgave å bestemme hvilke modeller de vil bruke. Verdens største undertøysfirma har nok et mer kvalifisert team enn en gjeng Sukker-brukere :P

"Men.. poenget var når store giganter innen mote mener HUN er for stor... wtf med resten av kvinnene som er sunne i verden da.."

Ja hva med dere? Dere er vel for store for å bli Victoria's Secret-modeller dere også da. Blir du virkelig fornærmet av det?

(mann 57 år fra Oslo) ti. 28 feb. 2012 13:07 Privat melding

Det de fleste er tynne i sin ungdom. Det var jeg også. Skikkelig spjæling. Med dårlig selvtillit. Men like fullt må det være lov å si at utseendeidealet i motemodellverdenen er usunt.

(mann 38 år fra Sogn og Fjordane) ti. 28 feb. 2012 13:23 Privat melding

@kvinne
Det du snakker om der vil jeg karakterisere som mobbing og det er sårende uansett. Jeg var lubben i ungdomsåra (fortsatt husky, men har litt tykkere hud selv om kommentarene av og til kommer) og om du tror at kommentarene ikke kommer direkte der, så tar du feil. Og jeg vet hvordan det føles når man er i den alderen uansett hva som er "feil" på kroppen din.

@Bisken
Dette er jo en debatt som kommer opp med jevne mellomrom. Om du mener at det jeg sa er direkte nedsettende, so be it. Det var ikke hensiktern. Folk er forskjellige og det synes jeg er bra. At undertøysgigantene velger den normen er for meg uforståelig. Samme hadde det vært om modellene var fete/overvektige. "Hensikten er ikke å tenne menn" sier du. Vel, de aller fleste heterofile damer ønsker vel å ha et utseende som er attraktivt og når modellene i undertøyskatalogene de leser har en vekt de selv ikke kan eller ønsker å ha, så kan det føre til komplekser og dårlig selvbilde. Denne debatten er ofte oppe. Jeg føler ikke jeg er mer nedsettende mot tynne kvinner enn du er mot trådstarter.

Skjult ID med pseudonym Danty ti. 28 feb. 2012 13:44

smaken er som baken, høstpusen : rund og god ;)

Skjult ID med pseudonym sta ti. 28 feb. 2012 15:27

Disse kompleksene skaper dere damer helt fint selv ved sammenligne dere med alle andre damer. For vi menn liker kun tynne blonde damer med store pupper. Så enkelt er jo det.

Uansett hva du kommentere av utseende med utgangspunktet at andre har feil siden de mener noe annet enn deg er nedsettende. Fint at vi liker forskjellige ting, ellers ville alle vært like ved at evolusjonen sorterer ut det som er annerledes. Slik er det ikke altså liker vi mangfoldet.

Det er vel heller denne gnålingen om alle andres utseende som er utrolig lite attraktivt. Vær fornøyd med deg selv om la vær å kommemtere alt man ikke får gjort noe med så går ting bedre. Alle kan få det utseende om man vil det nok og gjør jobben som kreves, om man da blir lykkelig er noe helt annet...

Skjult ID med pseudonym Sprø. ti. 28 feb. 2012 15:36

Modeller som jobber for de store motehusene skal være "kleshengere", og da mener jeg ikke at de skal være supertynne, selv om de jo ofte er det også, men de skal fungere på en måte som trekker oppmerksomheten mot klesplaggene som designerne prøver å selge, og ikke på selve dama.

Damer som Upton, som jo er slank tross alt men har ganske store pupper, er ikke motehusene så glade i fordi de stjeler for mye oppmerksomhet, mens som alle vet er ikke dette noe problem i andre typer reklamer, eller i 'manneblader'.

Nå er det jo også en forskjell på å barbere seg og skjære av seg hodet, og det later til å ha blitt en trend blant en del norske damer at det å være 20 kilo overvektig er å foretrekke, eller ihvertfall noe de har gitt opp å prøve å gjøre noe med. Da synes jeg pendelen har svingt for mye den andre veien igjen.

(mann 57 år fra Oslo) ti. 28 feb. 2012 15:44 Privat melding

Hvis man skal klage på utseendepress, så finnes det jo mannemodeller også. De har en kropp som gir dem stor oppmerksomhet om de blir medlemmer av Chippendales. Men jeg tror de aller fleste menn gir blaffen i dette. Det er i praksis uoppnåelig å få en sånn kropp. Så da lar man være, og konstaterer at de fleste andre menn heller ikke stiller i den divisjonen.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 28 feb. 2012 16:15

Vel, er jo ingen hemmelighet at moteindustrien idag er fulsltendig ødelagt.
Hjelper jo ikke å trekke oppmerksomheten mot klærne ved å bruke usunt tynne modeller. For når folk ser dette så vil sikkert 95% av kvinnene ikke ha en følelse av hvordan klærne vil faktisk se ut på ei dame.

Og hvis de ikke vil at damene skal stjele oppmerksomheten fra plaggene, så bruk manekeng dukker da for svart, ikke jenter som ser ut som de kommer fra sultrammede omtåder i Afrika!

Det er også STOR forskjell på å være tynn og syklig tynn, og det er som regel det sistnevnte catwalkmodellene er.

Ingen tvil om at Kate Upton er snasen, men for tykk ville jeg nok vært veldig forsiktig med å påstå at hun er.

(mann 38 år fra Østfold) ti. 28 feb. 2012 16:42 Privat melding

"Men.. poenget var når store giganter innen mote mener HUN er for stor... wtf med resten av kvinnene som er sunne i verden da.."

Jeg syns det er litt fascinerende når kvinner leser slike artikler. Det virker som om de bare leser "for stor" og stopper der, så ser de på bildet av hva som er "for stort", sammenligner med segselv, også går rullgardina ned....

...uten å i det hele tatt tenke, for stor... FOR HVA?

For det er jo hva det er snakk om her.

Det er ikke snakk om for stor, PUNKTUM.
Eller, for stor til å ha livets rett, eller for stor til å være attraktiv, eller noe som helst annet, enn for stor til en eller annen modelljobb... Thats it. Ikke noe som helst annet.

Hvorfor er det et problem?

De aller fleste menn er ikke veltrente nok, har lav nok fettprosent, eller kjekke nok til å kunne gå på catwalken og vise undertøy for Calvin Klein. Men av en eller annen grunn er det ingen som begynner å hyle og skrike av den grunn, eller snakke om "forvridd kroppsideal", "treningspress", "slankepress" og faens oldemor.

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 28 feb. 2012 19:14 Privat melding

Du og du så godt vi har det her til lands at dette er et viktig samtaleemne :-)))

Gi f... i hvordan idealer eller ikke idealer er, men elsk din egen kropp og spill på lag med den, så er den perfekt nok... Hvordan den enn er :-)

Noe av det teiteste jeg ser er - kampen mot kiloene- reklamer!! Det er jo fullstendig feil og motsatt fokus... Gjett hva som skjer om du tenker kamp mot kiloene...? Joo... du fokuserer på for mye kilo og alas, flere kilo vil legge seg pent og pyntelig rundt om på kroppen din og motsatt om du er tynn og ikke klarer å legge på deg :-) Tenk heller at du har en sunn, deilig, frisk og fantastisk kropp og du vil etterhvert som hodet ditt går over i et annet spor, velge grønnsaker, frukt, annet sunt som er godt for kroppen din å spise istedetfor junkmat og snop... Og du vil begynne å føle behov for å bevege deg, trene, få frisk luft osv... Så enkelt er det faktisk :-)))

Jeg innrømmer glatt at jeg er litt rund i kantene, men jeg vet det er fordi jeg har latt hodet mitt gå rett inn på gamle spor... E 6-en av gamle mønster :-) Likevel elsker jeg kroppen min, den er relativ sunn, ren og frisk og ikke minst gir meg masse gleder :-)) hypp!!! På tide å la meg selv gå inn på ferskvaresporene igjen.... Ut på aftenstur og frisk luft og sunn mat til middag... Idag vil jeg være god mot meg selv, fordi jeg fortjener det :-)))

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 28 feb. 2012 19:14 Privat melding

Du og du så godt vi har det her til lands at dette er et viktig samtaleemne :-)))

Gi f... i hvordan idealer eller ikke idealer er, men elsk din egen kropp og spill på lag med den, så er den perfekt nok... Hvordan den enn er :-)

Noe av det teiteste jeg ser er - kampen mot kiloene- reklamer!! Det er jo fullstendig feil og motsatt fokus... Gjett hva som skjer om du tenker kamp mot kiloene...? Joo... du fokuserer på for mye kilo og alas, flere kilo vil legge seg pent og pyntelig rundt om på kroppen din og motsatt om du er tynn og ikke klarer å legge på deg :-) Tenk heller at du har en sunn, deilig, frisk og fantastisk kropp og du vil etterhvert som hodet ditt går over i et annet spor, velge grønnsaker, frukt, annet sunt som er godt for kroppen din å spise istedetfor junkmat og snop... Og du vil begynne å føle behov for å bevege deg, trene, få frisk luft osv... Så enkelt er det faktisk :-)))

Jeg innrømmer glatt at jeg er litt rund i kantene, men jeg vet det er fordi jeg har latt hodet mitt gå rett inn på gamle spor... E 6-en av gamle mønster :-) Likevel elsker jeg kroppen min, den er relativ sunn, ren og frisk og ikke minst gir meg masse gleder :-)) hypp!!! På tide å la meg selv gå inn på ferskvaresporene igjen.... Ut på aftenstur og frisk luft og sunn mat til middag... Idag vil jeg være god mot meg selv, fordi jeg fortjener det :-)))

(mann 45 år fra Akershus) ti. 28 feb. 2012 21:43 Privat melding

Länken funkade inte, men jag antar att det är Kate Upton det handlar om.
En koll på Nätet visar en blondin som ser helt OK ut, även om hon är i smalaste laget.

Skjult ID med pseudonym Mano ti. 28 feb. 2012 21:50

Lever du livet ditt etter "kjendis.no" @TS?

Seriøst.....?