Alle innlegg Sukkerforum

Sjekkt eller irriterende ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Peter ma. 14 april 2008 23:11

Hvis eg ser på en profil med en jente eg liker profilen eller bilde til så pleier eg sende en kort komplimang uansett om det ikke er noen mulihet for noen fremtid sammen ! (er ikke flyttbare sjølv) Er det sjekkt att motta en sådan eller bare noe mas ? (Ca 20% sender ett kort svar tilbake)

Skjult ID med pseudonym Arve68 ma. 14 april 2008 23:15

20% svarer deg ? Hmm, må attraktiv du da.. jeg får knapt 2% jeg haha,,, Og er jeg heldig så får jeg et brev i uka :P

Skjult ID ma. 14 april 2008 23:17

det er mas

Skjult ID med pseudonym Peter ma. 14 april 2008 23:17

som regel ett : Takk =)

Skjult ID med pseudonym petimeter ma. 14 april 2008 23:19

Hvis du skriver så dårlig norsk til de som du skriver her så ville jeg ha lattvært å sende noe i alle fall. Huffameg.

Skjult ID med pseudonym fastpupp ma. 14 april 2008 23:21

Hey....skal man rakke ned på noen og språket , bør man kunne beherske det godt selv....Lattvært???....som betyr ha latt være?? eller no?

Skjult ID med pseudonym petimeter ma. 14 april 2008 23:23

Beklager, det var bare en spontanreaksjon og det var off topic og en kan jo ha ulik bakgrunn så det var nok et dumt innlegg ja.

Skjult ID med pseudonym ZaloM ma. 14 april 2008 23:24

petimeter vs fastpupp 0 - 1

Skjult ID med pseudonym romling1 ma. 14 april 2008 23:27

De fleste liker komplimenter,det være seg dame eller mann så du er nok på trygg grunn der:-)

Men hva er motivet ditt?

Ikke det at du trenger å "forsvare" det men siden du tar det opp i en egen tråd undrer jeg litt. Er du bekymret for de 80 prosentene som ikke svarer skal føle seg plaget eller spør du egentlig om korte komplimenter kan være en grei tilnærming til damer som du i utgangspunktet har liten tro på at det vil bli noe mer med?

Uansett,dette er damenes bord:-)

Skjult ID med pseudonym Joques ma. 14 april 2008 23:28

Game, set and match :)

Skjult ID med pseudonym fastpupp ma. 14 april 2008 23:29

Men for å holde meg heeeelt til tråden vil jeg si at det kan være irriterende...nei kanskje feil ord....snarere... det betyr ikke så mye.
For meg er det viktiger HVEM som gir kompliment ikke hvor mange;-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ma. 14 april 2008 23:36

Det har kanskje ikke veldig mye for seg å skrive " Hei, Jeg likte profilen din.... " Men om det er noen spesielt som fenger, synes jeg det er hyggelig å høre det. Helt greit å legge til : Men du er nok for ung/gammel/ bor for langt unna eller noe sånt, så man skjønner at man ikke må forholde seg så aktivt til komplimentene.


(mann 61 år fra Akershus) ma. 14 april 2008 23:39 Privat melding

av og til gir jeg en rose for en god profil eller et godt bilde, men sier også hvorfor og at det ikke har noe med dating å gjøre...og poengterer det og ønsker lykke til her på sida.......

Skjult ID med pseudonym Peter ma. 14 april 2008 23:39

Tanken er jo bare og vare hyggeli og spontan ! Kan man med så liten innsats gøre noen glad er det jo verdt mye for den !?!
Kansje ca 20% setter pris på en sånn melding =) Høres jo logiskt ut ;)

Skjult ID med pseudonym Insomnia ma. 14 april 2008 23:43

Jo, det er fint å gi og det er fint å få komplimenter. Men hvis man hvis man ikke skriver noe mer enn " flott profil", "fine bilder" uten å gi noe mer av seg selv, så blir det jo litt tomt og vanskelig å svare annet enn "takk" på.

Skjult ID med pseudonym petimeter ma. 14 april 2008 23:44

De aller vakreste her inne vil vel få for mange meldinger vil jeg tro, så om en gir komplimenter (og mener det) til de her inne, så vil jeg tro det er et stort pluss. De fleste av oss er for tilbakeholden med slikt også i det daglige liv.

Skjult ID med pseudonym Smarty ma. 14 april 2008 23:48

Om du sier HVA du synes er fint med en person/profil vil jeg tro de fleste setter pris på det... Antakelig mer enn 20% selv om de ikke svarer. Du ser jo ikke om de smiler når de åpner... :-)

Skjult ID med pseudonym mann28 ma. 14 april 2008 23:56

Det er jo velmenende og beundringsverdig med 'betingelsesløse' kompliment :-) Vi liker vel alle å få følelsen av at andre annerkjenner en positiv side ved oss.

..jeg synes likevel ikke det er overraskende at så få svarer. Dette kommer vel (som romling1 egentlig har skrevet før meg) an på hva som er motivet ditt. Søker du kontakt så krever det kanskje litt mer. Er alle komplimenter utelukkende positive kan vel uansett ingen "skade" skje, sånn sett..

Spør du meg, så fortsett med komplimentene!! :-)

Skjult ID med pseudonym Jon ti. 15 april 2008 09:26

Det er vikti og vare snille med andre og =)

Skjult ID med pseudonym Litago ti. 15 april 2008 10:13

Send komplimenter - massevis av komplimenter - til alle du selv har lyst til å sende til - men vær tydelig på hva det er du vil med det, dvs at det ikke er en skjult agenda her.

Noen av de altfor (sukk...) pene jentene lider litt av "forfølgelsesvanvidd", og kan nok noen ganger glefse vel hardt tilbake, som vi har lest her på forum. Men det er jo veldig forståelig, bare tenk å være så pen at du aldri får være i fred? Jeg har truffet en del gjennom årene som skulle ønske de var mer "medium" når det gjelder dette, pga all oppmerksomheten de får. Ja, ja, dette er ikke lett; noen får aldri nok uansett, andre får for mye og atter andre får for lite............

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 15 april 2008 10:33 Privat melding

En ting er å få et kompliment fra noen man faktisk kjenner litt, men det å få et kompliment fra en fremmed og personen skriver kun komplimentet er det oftest at jeg kun takker hvis det er et pent kompliment. Et unntak er hvis komplimentet går mer på profilen min ( min personlighet )og at personen har lest den og kommet med komplimenter kan jeg svare mer utfyllende.

Komplimenter som går på yttre faktorer som utseende/kropp som jeg får på nett fester seg ikke fordi gutta kan få seg til å si mye rart bare ved å sjekke opp dama. Det er et gammelt sjekketriks som jeg aldri faller for, men noen gjør sikkert det. Jeg synes det er hyggeligere å få komplimenter IRL.
Går komplimentet på kropp eller kroppsdeler gidder jeg ikke å gi de et svar. Har vel et par ganger gitt de huden full pga frekk/ufin kompliment.