Alle innlegg Sukkerforum

Troen på eventyret

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym usikker ti. 28 feb. 2012 22:26

Mange år har det blitt på datingsider, men ingen kjæreste har jeg fått, men desto flere skuffelser. Noen ganger tenker jeg at det er noe galt med meg, andre ganger tenker jeg at den som setter pris på meg har ikke truffet meg enda.

Ødelegger nettdating troen på oss selv eller er det smart å være aktiv i jakten på kjærligheten? Tenker dere at h*n ikke kan ha noe å tilby jo lenger dere ser at vedkommende er medlem på sider som dette?

Skjult ID med pseudonym nref ti. 28 feb. 2012 22:36

Fikk i farta litt angst for at Joakim77 hadde opprettet enda en "å, jeg er så døll og trist og ensom"-tråd her... ;)

Men til saken, ja, jeg tror man må være ute i den virkelige verden også, aktiv både her og "der ute". Prøver i alle fall å gjøre det sånn sjæl. Sitter man bare her inne og prøver tror jeg det blir fort gjort å tenke dystre tanker i rolige perioder hvor man har få/ingen å mld med, for eks.

Skjult ID med pseudonym Puslespill ti. 28 feb. 2012 22:41

@nref
Ha ha, så enig så enig... 3 ensom-tråder er kanskje litt mye! Vi har alle våre ensomme perioder, men poenget, som nref sier er at sukker kun er EN arena, i tillegg til irl og møte folk andre plasser. Man vet aldri! Har møtt dater på de rareste plasser, så viktig ikke å isolere seg på nettet!

Skjult ID med pseudonym nref ti. 28 feb. 2012 22:51

Nei, tror det er helt nødvendig med rlf-"praksis", så og si, for poenget her inne er vel nettopp å MØTES en gang, og hvis man ikke har vært ute og kommunisert muntlig med det motsatte kjønn på et halvt år, er vel sjansene ganske himmelropende store for at det går rett åt skogen med full hornmusikk og barnekor...? ;)

Skjult ID med pseudonym radikal ti. 28 feb. 2012 22:55

Kan det ha noe med at mange her inne kun ønsker å kapre de uåpnåelige og da får heller ikke de valgt de de dem egentlig vil ha?

Da vil jo til slutt kun de fåtall av de mest attraktive få nesten alle tilbudene, mens de normale kun få noen fåtall tilbud.

Hva mener dere?

Skjult ID med pseudonym sta ti. 28 feb. 2012 22:55

Er ikke så lett å finne de som matcher deg på væremåte selv om du synes de er pene å se på og virker interessante på papiret. Om man klaffer muntlig er ikke garantert selv om man skriver bra med hverandre. Er derfor litt kjipt at så mange jenter ( kun erfaring med de ) skal skrive så lenge før de vil møtes :)

Om du forventer eventyr og fyrverkerig på første treff så er det vel nesten umulig å ha en god date men :)

Skjult ID med pseudonym halvseriøs ti. 28 feb. 2012 22:58

Jeg er redd nattdating er med på å ødelegge troen på oss selv ja..... Har inntrykk av at dette, ihvertfall for mange, bare er en arena hvor man søker oppmerksomhet og har kontakt på et veldig overfladisk nivå. Synd for de som er seriøse i jakten på kjærligheten. Helt greit dersom man er ærlig om hva man ønsker.

Jeg for min del har etter en drøy uke med aktiv profil (etter et år "avhold"), vurdert å heller jakte i den virkelige verden!

Men hvem vet.... kanskje drømmekjæresten sitter å skriver til meg akkurat nå.... :-)

Skjult ID med pseudonym usikker ti. 28 feb. 2012 23:06

Denne tråden handler ikke om ensomhet, så hvorfor bringe det inn i diskusjonen? Det er heller ikke ment som noen sutretråd, mer som betraktninger rundt dette med å være logget inn på sukker over tid. Blir man mindre attraktiv av det, enten fordi andre stadig ser at man er pålogget eller fordi det gjør noe med egen selvfølelse.

Skjult ID med pseudonym nobodys ti. 28 feb. 2012 23:11

Tenker akkurat nå...Hva F gjør jeg her inne...etter å ha tryna gang på gang.. Møtt folk, hatt det koselig over god mat og thats it..får høre hvor flott jeg er..så pen..så flott smil...svada.. Men jeg er her enda..., dog mer skeptisk.....

Skjult ID med pseudonym radikal ti. 28 feb. 2012 23:31

@Tj: Folk må lære seg å velge noen på sitt eget nivå, ellers blir jo fordelingen helt skjev, det er derfor noen klager mer enn andre.

Ikke lett å løse gåten, når de aller fleste ønsker de få og mest attraktive :-)

Skjult ID med pseudonym a r n e on. 29 feb. 2012 00:07

radikal, folk har forskjellig smak. Noen liker store damer/menn, noen høye og atletiske, andre lave og små.
Folk er forskjellig. Om jeg liker damer med rosa hår, så går jeg for det til jeg finner en som like meg.

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) to. 1 mars 2012 01:31 Privat melding

Det er et generelt dårlig signal om du sitter pal på nett døgnet rundt og ikke tenker på annet enn å finne deg en partner. Hvis jeg ikke husker feil er det vel et gammelt ordtak som sier noe ala at vannet koker ikke om du stirrer på det.

Point being, om du er så missfornøyd med deg selv og begynner å bare tenke negative tanker smitter dette veldig kjapt over på hvordan du oppfører deg og oppfattes. Få vil ha en person som ikke liker seg selv - enkelt og greit.

Er man for "needy", "sutrete", "klengete", "masete", "desperat", "naiv" osv så er det kjapt egenskaper som knekker enhver potensiell følelse og interesse som kunne utviklet seg hos en annen part.

Beste måte å finne en potensiell kjæreste? Finn deg selv, bli fornøyd med deg selv, rydd opp i negative ting i livet ditt. Den dagen du faktisk oppnår dette vil andre tiltrekkes av deg. Enkelt? Absolutt ikke....