Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym jente30 to. 26 april 2007 09:58

Godtfolk!

Jeg har, ikke uten en viss forakt, observert at mange av guttene på Sukker ønsker seg en kjæreste som er LEKEN. For meg er ordet "leken" i denne sammenhengen omtrent like klønete og kontaktannonseaktig som uttrykket "glimt i øyet" eller for den saks skyld "jeg er glad i den gode samtale", og jeg har faktisk tatt meg selv i å sile ut profiler hvor ordet "leken" forekommer.

I tillegg har jeg ofte lurt på hva de egentlig mener med "leken". Betyr det at man liker å hoppe på trampoline, hoppe strikk, spille krokket, fordrive tiden med Playstation ... ?

Det er mulig jeg er litt treig altså, men sannheten om å være "leken" i date/kjærestesammenheng gikk først opp for meg da jeg i dag fikk et e-nyhetsbrev fra noe så obskurt som Kondomeriet. Overskriften var "Litt leken"?, og det hele handlet om sexleketøy.

AHA! "Leken" betyr altså .... KÅT!

Hvorfor ikke bare skrive "lidenskapelig" eller noe liknende istedet?

Skjult ID med pseudonym kill cat to. 26 april 2007 10:50

Og noen av de som ønsker seg en "leken dame" har vist seg til å være litt av det slibrige slaget.
Klok av skade, så hopper jeg over de gutta.

Lidenskapelig er penere ord en "kåt" eller dette litt tvetydige - for meg nærmest pornografiske - ordet leken.

Skjult ID med pseudonym Mannen to. 26 april 2007 12:48

Leken handler ikke nødvendigvis om det seksuelle. For meg handler det om en generell innstilling til livet. Noen mennesker forholder seg til livet på en veldig seriøs og alvorlig måte hele tiden og det kan bli litt kjedelig. Når man sier at man ser etter noen som er leken betyr det at man hun kan tulle litt, le og for eksempel erte hverandre litt på en god måte. Et lekent sinn betyr bare at man har beholdt litt av barnet i seg og man kan glede seg over små og store gleder. Jeg har best kjemi med jenter som har litt av dette i seg.

Det er nok mulig at en del av gutta som ønsker seg noen som er leken hinter til det seksuelle men det er nok ikke alle og i hvert fall ikke tilfelle for meg.

Skjult ID med pseudonym Gemini to. 26 april 2007 13:15

Mannen spør: Er du leken!?
Jenta svarer: Nei, jeg er ikke kåt!

He...He... For en samtale.
(Nå er jeg leken!)

Skjult ID med pseudonym Mannen to. 26 april 2007 15:01

Har det slått dere jenter at ordet leken kanskje er ment for å få dere til å filosofere over hva det betyr? Dere gjør som dere alltid har gjort, nemlig tolker i stor stil og det blir ofte feil. Dersom dere ikke synes det er vanskelig å forstå hva leken betyr bør dere som noen over antydet styre klar av menn som har brukt dette ordet i sin profil. Sannsynligheten er stor for at dere har misforstått hva mannen egentlig er ute etter...

Skjult ID med pseudonym gutt to. 26 april 2007 17:40

"Leken" er ikke for meg det samme som "kåt".

"Leken" er mer en jente som sprudler, ler, erter, baser i snøen, snøballkrig, putekrig. Aktiv på en annen måte enn å vandre lange fjellturer eller spille håndball på eliteserienivå. Altså mer lek i hvedagen.

Jeg er vel da tydeligvis en av disse kontaktannonse-frikene som har "leken" i det jeg søker etter (sammen med "glimt i øyet" faktisk, haha), også etterfulgt av 'oppegående, initiativrik og står for egne meninger'.

Så jeg sikter altså ikke til sex der, ser ingen grunn til det heller da match-treet fikser den biffen greit. Der er det et eget blad for sexlyst, sextidsbruk OG sexlek, så ikke noen stor grunn til å ramse det opp i profilen også. Har jeg gult eller rødt blad med noen på "sexlyst" så går jeg videre uansett.

Kanskje jeg bør omformulere meg? Om folk generelt sett ser på 'leken' som 'lidenskaplig' er det langt fra det jeg har lagt i ordet i hvert fall... Jeg vil bare ikke ha en kjedelig jente som bare er ordentlig, saklig og lav på energi.

Skjult ID med pseudonym gutt to. 26 april 2007 18:00

Forøvrig må du ha et luksusproblem, jente30. Om jeg skulle flisespikket på klisjéer i profilene ville jeg neppe hatt mer enn 1-2 på hele sukker igjen som var interessante når de mer dyptgående 'kravene' er oppfylt. Det er ikke mye å gå på når interessen gjerne skal gå begge veier i tillegg..

(kvinne 40 år fra Sør-Trøndelag) to. 26 april 2007 19:24 Privat melding


Ooooppss!! Håper da ikke guttene som leser profilen min er like flink til å overtolke ting som jente30. Må nok springe å redigere snart... ;)

Skjult ID med pseudonym jente30 to. 26 april 2007 20:04


Mulig jeg driver med flisespikkeri, men det er faktisk veldig mange gutter som bruker "leken", og det har fått meg til å undre litt over hva det egentlig betyr. Kan ikke si jeg finleser profilene på jakt etter "feil" – jeg går heller etter den samlede "vibben" som en profiltekst sender ut. Men kanskje man ikke skal skue hunden på hårene ... :) Nå vet jeg ihvertfall at leken ikke NØDVENDIGVIS betyr kåt ... (men er fremdeles grunnleggende skeptisk til gutter som bruker ordet leken)

flisespikkerinnen

(mann 46 år fra Troms) to. 26 april 2007 21:03 Privat melding

Jeg må flire litt over hva folk gidder å henge seg opp i her inne. Ikke rart Norge trenger et forum som dette :). Nå er det altså ordet "leken" som får gjennomgå. Selv bruker jeg det begrepet i min profil. Jeg syns det er et bra ord som skaper positive vibber. Da får det heller stå sin prøve at jente30 og killcat blar videre på sin jakt etter partnere som ikke liker å leke ;-)

Min forståelse av "leken" er at personen liker å leke og tør være barnslig. Det kan være å lage engler i snøen om vinteren eller ha vannkrig om sommeren etc. Leken sier også noe om personligheten til et menneske. Jeg vil ikke ha en alvorstynget og bare seriøs jente som kjæreste. Nei, jeg vil ha en som liker å kødde og ha det gøy!! I tillegg til at hun gjerne liker å leke i senga. Jente30 vil da at jeg skal skrive "kåt". Hvorfor skal jeg det? Alle mennesker er jo kåte, men ikke alle har et avslappa forhold til sex av den grunn.

Ordet "leken" rommer mao veldig mye mer enn sex.

Tips til cillcat: Ved å ta en titt på matchtreet på profilene kan du ganske enkelt skille ut sleezye.

P.S
Synd at ikke alle tør stå fram med sitt sukkernick i diskusjonsforumet. Blir for lett og være anonym å mene masse, syns jeg. Selv i tilfeller hvor man mener noe kontroversielt kan det tvert i mot være lurt å stille med sin egen profil. Tenk hvis det er akkurat det du som er anonym skriver som treffer en eller flere lesere og disse får lyst å ta kontakt med deg?

Skjult ID med pseudonym jente30 to. 26 april 2007 21:36

Ok, jeg er overbevist – og i full gang med å revurdere "alle" de jeg forkastet fordi de er opptatt av lekne jenter ... :)

(mann 51 år fra Oslo) to. 26 april 2007 22:13 Privat melding

Personlig stusser jeg litt på at sukker.no er det første de tenker på når de får en rekalme for sex-leketøy... ;-)

Skjult ID med pseudonym Tao fr. 27 april 2007 13:18

Det starter med våre tanker …

Vær oppmerksom på dine tanker, for de blir til ord.
Vær oppmerksom på dine ord, for de blir til handlinger.
Vær oppmerksom på dine handlinger, for de blir til vaner.
Vær oppmerksom på dine vaner, for de blir din karakter.
Vær oppmerksom på din karakter, for den blir din skjebne.

Alle ting i opprinnelsesform er ren og uskyldig.
Så fort du setter ord på det... har du: gitt det et navn og avslører deg selv!

Skjult ID med pseudonym jente30 fr. 27 april 2007 13:28

Jizzuz.

Skjult ID med pseudonym :-) lø. 28 april 2007 15:21

"Leken" er ikke for meg det samme som "kåt".

"Leken" er mer en jente som sprudler, ler, erter, baser i snøen, snøballkrig, putekrig.

Støtter meg til denne :-)

Skjult ID med pseudonym JEPP lø. 28 april 2007 22:39

Kondomeriet er obskurt nå altså..? Jizzuz

Hvilken drepende kjedelig verden lever du i da jente30?

Skjult ID med pseudonym noen sø. 29 april 2007 11:53

Til jente30.

Jeg elsker dette forumet og alle idiotene som tar seg tid til å skrive her. Meg selv inkludert. Problemstillingen din minner meg om mitt eget innlegg "floskler og klisjeer - blæh" skrevet for å få ut gruff. Fikk mye respons på det. Les det hvis du gidder. I dag mener jeg kanskje noe helt annet. Jeg vet ikke enda. Men over til deg jente30:

"Jeg har, ikke uten en viss forakt, observert at mange av guttene på Sukker ønsker seg en kjæreste som er LEKEN. For meg er ordet "leken" i denne sammenhengen omtrent like klønete og kontaktannonseaktig som uttrykket "glimt i øyet" eller for den saks skyld "jeg er glad i den gode samtale", og jeg har faktisk tatt meg selv i å sile ut profiler hvor ordet "leken" forekommer."

Javel... Det er liksom ikke kontaktannonser på Sukker mener du? (Jmf "kontaktannonseaktig".) Sukker er jo et eneste stort forum for kontaktannonser. (Håper ellers du har utelatt at du er foraktfull i din egen kontaktannonse.)

"I tillegg har jeg ofte lurt på hva de egentlig mener med "leken". Betyr det at man liker å hoppe på trampoline, hoppe strikk, spille krokket, fordrive tiden med Playstation ... ?"

Du irriterer deg altså over noe du ikke helt vet hva betyr. Her er det en logisk brist, som du kanskje ser. Hvis det ikke er sånn at du irriterer deg over at det er noe du ikke forstår. Eller er det kanskje sånn at du egentlig først og fremst irriterer deg over deg selv?

"Det er mulig jeg er litt treig altså, men sannheten om å være "leken" i date/kjærestesammenheng gikk først opp for meg da jeg i dag fikk et e-nyhetsbrev fra noe så obskurt som Kondomeriet. Overskriften var "Litt leken"?, og det hele handlet om sexleketøy.

AHA! "Leken" betyr altså .... KÅT!"

Igjen: ditt resonnement sier mye mer om deg enn de som bruker ordet "leken". Er det undertrykt seksualitet? Dette vet du bedre enn meg.

"Hvorfor ikke bare skrive "lidenskapelig" eller noe liknende istedet?"

Forsåvidt enig i at det kan være en god egenskap å være lidenskapelig. Og det kan jo godt hende alle de du har eliminert fordi de bruker et uttrykk du ikke forstår, er lidenskapelige alle som en. Men så kom de altså til å være lekne i tillegg, og da ble det plutselig uaktuelt å finne ut av hvorvidt de var lidenskapelige. Det er jo komisk. Men kanskje også litt trist. Jeg vet ikke. Det eneste jeg vet, er at du kommer til å slite med å finne deg en kjæreste du er fornøyd med. Men for all del. Ikke gi opp! Lykke til :-)

(mann 38 år fra Oslo) sø. 29 april 2007 13:01 Privat melding

Godtfolk!

Jeg har, ikke uten en viss forakt, observert hvordan enkelte her på sukker har en ytterst løssluppen omgang med preposisjoner i faste ord og uttrykk:

å skue hunden PÅ hårene - det heter da vitterlig ETTER
å se GJENNOM fingrene med - har du ingenting MELLOM ørene?

jente30 gjorde seg skyldig i førstnevnte litt lenger opp, og jeg så rødt ved første blikk. For meg var det da ingen annen utvei enn å gå inn på profilsøk, finne alle profiler med enten "jente", "30" eller en av bokstavene j/e/n/t/e i seg, og sette disse som "ikke interessante". Dette tok meg riktignok 6 døgn (er i full jobb, så begrenset hvor mange profiler jeg rekker å pløye igjennom på dagtid, men jeg kuttet ned fra 7t til 3t med søvn for å komme i mål), men nå kan jeg omsider puste lettet ut. Dessuten tror jeg at jeg lærte mye om meg selv i løpet av prosessen. En uventet bieffekt er forresten at hele matchlista mi nå får plass på en side -veldig praktisk!

Er det flere enn jeg som sliter med preposisjonsplager? Et større problem er de som skriver tall i stedet for bokstaver for tall mellom en og tyve, men nå hører jeg tempur-puta mi kaller i det fjerne, så det får vente til en annen gang...

PS! Det heter egentlig PÅ, men jeg måtte ha noe å skrive OM

Skjult ID med pseudonym jente30 ma. 30 april 2007 08:57

Puh! Godt å vite at jeg ikke er den eneste på sukker som aldri kommer til å få seg kjæreste på grunn av endeløst flisespikkeri :)

Skjult ID med pseudonym noen fr. 4 mai 2007 22:03

Vel, jente30... Flisespikkeri er en ting, men dårlig utviklede kommunikasjonsevner er noe helt annet. Vil tro du ligger tynt an på begge områder. Men for all del: stå på :-)

Skjult ID med pseudonym Leken fr. 4 mai 2007 22:36

Så leken er det samme som kåt?
Jeg er enig med denne:
-------------------------------------------------------------------------
"Leken" er ikke for meg det samme som "kåt".

"Leken" er mer en jente som sprudler, ler, erter, baser i snøen, snøballkrig, putekrig.
------------------------------------------------------------------------

Å være leken, flørte erte, friste kan derimot føre til at man blir kåt. Damer som tror at det å være leken kun gjelder å bruke leketøy fra Kondomeriet, håper jeg at jeg ikke treffer.

Skjult ID med pseudonym 2mnd lø. 5 mai 2007 10:08

Å være leken er kinky sex ;)

(mann 36 år fra Telemark) lø. 5 mai 2007 15:05 Privat melding

Leken i seg selv betyr ikke så veldig mye. Om man skal prøve å finne en slags mal for hva dette ordet betyr tror jeg diskusjonen bare havner langt ute på jordet. Det finnes fler betydninger av ordet leken ettersom hvilken sammenheng det er brukt i. Det kan også bety flere ting i den samme sammenhengen avhengig av hva forfatteren ville det skulle bety og oppfatningen til den enkelte leser.

Leken kan i denne sammenheng være et litt for lite direkte betydende ord ettesom det tydeligvis blir misforstått i alle mulige retninger. Hvis man vil unngå dette så skriv heller detaljert ned hva Du mener er "leken" og hopp over å bruke ordet. Mer tekst - javel, dog vil man slippe misforståelser og slike diskusjoner som ikke leder noe sted ettersom oppfatningene til hvert enkelt individ er totalt forskjellig når det gjelder dette ordet.

Skjult ID med pseudonym kvinne 40 lø. 5 mai 2007 18:08

UANSETT, "LEKEN" ER UUUUT! BRUK ET ANNET ORD, DETTE GIR KVINNER DÅRLIGE VIBBER!
Vi kvinner kan nok også redigere bort endel håpløse ord og klisjeer fra våre profiler.

Skjult ID med pseudonym Barnlig36 lø. 5 mai 2007 21:38

Jeg baser i snøen og klatrer i trærne og ser alltid to ganger på en profil hvor mannen leter etter en leken kvinne. Så kjære menn, bruke gjerne ordet leken hvis dere vil ha en leken kvinne. Og om profilen har floskler så spiller det ingen rolle så lenge den sier noe om mennesket bak profilen. Kjære lekne menn, fortsett å være som dere er: Vidunderlig morsomme å være sammen med.

Skjult ID med pseudonym noen sø. 6 mai 2007 19:30

For et deilig lekent forum :-)

Skjult ID med pseudonym jente(30) sø. 6 mai 2007 20:43

Jeg vil gjerne ha en "leken" mann!! :-)
En som det går an å tulle litt med og ha det gøy sammen med, både ute og på soverommet (er nok en sammenheng der...)

(kvinne 34 år fra Oslo) sø. 6 mai 2007 21:48 Privat melding

Joda. Det kan det feks bety, eller så kanskje det rett og slett kan bety å ha et positivt å sprudlende vesen med evne for å danse seg igjennom hverdagene og livet fremfor å ta små detaljer dødelig seriøst og la filleting vippe seg fullstendig av pinnen underveis..? Jesus Christ!

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. on. 9 mai 2007 23:29

Det må jeg si.. Socker har skjønnt et vesentlig poeng med livet gitt.. allerede med sine 23 år.. av med hatten sukkervenner.. måtte de fleste komme dit..

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. on. 9 mai 2007 23:37

Leken.. en holdning som bærer alvorspreg kun når det er høyst nødvendig.. og er passe våken og i stand til å se det behagelige i de fleste avslappede og hverdagslige situasjoner og kunne klare å la karriere ligge igjen kl1605.... tror ikke akkurat leken begrenser seg til lettkledde scener jfr reklamen fra byggmakker.. som jente 30 også er inne på....

Skjult ID med pseudonym Å like bli fr. 1 juni 2007 18:20

Parktanter er lekne, prøv der.......ko ko

Skjult ID med pseudonym hingsten ma. 11 juni 2007 17:42

Neei... hingsten vil ikke være læremester..ei heller elev... eller...elegante "hopper" med litt balast og behagelig samtale-emner over litt vin er å foretrekke.. eller..

(mann 51 år fra Oslo) fr. 27 juli 2007 14:02 Privat melding

Se, der lærte jeg noe nytt i dag også... Skal innrømme at kodeksen på kontaktannonser av den mer lødige sorten, er noe ukjent ;)

(mann 37 år fra Aust-Agder) fr. 27 juli 2007 18:14 Privat melding

Leken dekker vel allae områder. Leken i humøret, leken på tivoli, leken som å tulle i sjøen, leken på soverommet osv...

Jeg lurer mer på om alle tenker på det samme når de skriver "sporty" ?
For meg tolker jeg det som at man tar ting sporty, f.eks hvis man taper i RISK eller i andre spill. Kanskje blir køddet med og kan ta det sporty, med andre ord en god taper!
Også det at man kan bli med på ting litt spontant eller overraskelser og ikke være den kjedelige typen som alltid ska ha beskjed om alt på forhånd...

Eller er det noen som tenker på trening?

(mann 36 år fra Oslo) on. 8 aug. 2007 18:02 Privat melding

Hmmmmmmm: "Lekent på kontakt annonse sider blir ofte brukt av middelaldrene menn, gjerne skilte, som er lei sin tidligere ektefelle( eller som kanskje fremdeles har en) som drømmer om å få utleve alle sine sider av sin sexualitet.
Gjerne både sexleketøy og mer "mørke sider" av seksualiten.
Denne lekenheten er kodeksen.

Personlig styrer jeg unna slike menn, jeg er nemlgi et helt menneske, og ikke et leketøy for frustrerte menn;)"

Betyr dette da, at vi kan bruke "leken" helt frem til vi lblir middelaldrende, eller må vi utelukke det all-to-gether fordi alle som er lekne, automatisk er slibrige middeladrende menn? (arrester meg hvis jeg misforstår helt:)

Den dagen kjersten min tilter fordi hun får en liten vannstråle på seg en varm sommerdag( les: LEKEN!) pakker jeg enten hennes eller min koffert pronto! Så da for forhåpentligvis å unngå det scenarioet, kommer leken til å stå i min profil, slik at alle bitre og ikke-lekende kvinnfolk, engstelig blar forbi min profil, mens jeg venter på den søte, fantastiske, livlige og lekne jent jeg vil møte en gang!

Sjallabais:)

Skjult ID med pseudonym Jente 31 on. 8 aug. 2007 18:55

Enig med kropro på hva det vil si "å være leken"... har det ordet selv jeg i min profil , så det blir ikke bare brukt av midelaldrene menn....
Men leser jeg ordet "sporty "i en profil så tenker jeg veldig aktiv / trenings narkoman..
Men ord som dette er veldig vanskelige ,for det er opp til de som leser hvordan det blir tolket ... og du kan ikke gjøre noe med det.

Skjult ID med pseudonym unyansert on. 8 aug. 2007 19:18

Jeg må si jeg er glad for at jeg har samme oppfatning som de fleste av gutta i forhold til ordet leken. Jeg vil nemlig være den jenta som tør å leke, tør å ha det morro og le av seg selv. Hvordan skal man bedre beskrive det?
Er vel uansett viktig å ikke bestemme seg for hva andre legger i et uttrykk og spesielt ikke i negativ forstand før man vet hva som faktisk legges i det.
Skal orden leken være synonymt med kåt må det stå i en kontekst jeg heldigvis har snublet lite over her på sukker.
Nei gutter, fortsett å bruk orden, men utdyp gjerne litt mer, synes det var mange herlige og inspirerende eksempler her i kveld :o)
Og til jente30: flott at du tok opp emnet, nå har vi jo fått oppklart enda et mysterium ;o)

Skjult ID on. 8 aug. 2007 20:13

Helt utrolig at en konkluderer leken med kåt. Jeg er selv jente og for meg er det viktig å finne en leken mann.. En jeg kan sprute vann på, base i snøen med osv.. Leke er gøy, det er latter, moro. Det er ikke sex men det kan bli.. he he... Jeg leker gjerne... Hilsen jente på Romerike

(kvinne 54 år fra Oslo) on. 8 aug. 2007 20:52 Privat melding

Dersom du ikke forstår hva ordet "leken" betyr, i denne konteksten, kan du bare konkludere med at du ikke er det, aldri kommer til å bli det og ikke har noen sjanse til å fake det. Å assosiere et ord som leken med sex, er en typisk tilnærming til noe vi ikke vet hva er, og vil distansere oss fra. Uvitenheten lenge leve :-)

(mann 36 år fra Oslo) on. 8 aug. 2007 21:53 Privat melding

Jeg kan skjønne asosiasjonene til vedkommende, hvis personen har mange profiler på mindre seriøse(velger å påstå at sukker er et mer seriøst medium enn mange andre) steder. Men her inne tror jeg det funker best å kalle en spade for en spade! ...men det er nå bare meg:)

Ha en god kveld:)

Skjult ID med pseudonym niese on. 8 aug. 2007 22:42

he he he......................jeg tenker på noe helt annet, sorry!!!!!!!!

Mann sir til kvinne:"kan du kle på deg som en søt liten skolejente som kommer til rektor"??

Ja da, svarer hun :)

Får smekk med spanskrør, så rumpen blir riktig rød og rektor tenner.
Etter på.................sex, mens det hele blir filmet.

kan det også bety å være LEKEN??

Så hvem tenker det samme som meg?????????

Skjult ID med pseudonym Mannen on. 8 aug. 2007 22:46

Ja det kan også være leken men så lenge ordet leken kan tolkes på ulikt vis bør man unngå å automatisk å tolke det seksuelt. Lek kan også være putekrig, vannkrig, kiling osv. God lek.

Skjult ID med pseudonym Jente 31 on. 8 aug. 2007 23:00

SE LINKEN: "Hvoran flørter dere gutter egentlig?"
Er det flere av de lekene som vil være med??
hi hi hi...

Skjult ID med pseudonym niese on. 8 aug. 2007 23:06

helt enig......................men er det ikke akkurat det som er spørsmålet?? Alle tolker det ulikt.
Så da bør man jo ikke gjøre det til et så stort problem, at menn ønsker seg en kvinne som er leken.

Jeg er altså kvinne selv:)

jeg vil da veldig gjerne ha en mann der liker å ha det gøy med meg, og det er vel oxo det de fleste menn vil med en kvinne.

Så spør da hvad det betyr istedet for at undres !!!!!!!!!!!!

og som et ps, der er jaggu mange der liker min historie :)

(mann 37 år fra Aust-Agder) to. 9 aug. 2007 17:10 Privat melding

Rollespill er et godt ord for det historien din niese:-)

Skjult ID to. 9 aug. 2007 20:23

Hei, jeg er leken og jeg søker en leken mann.
Det betyr at en kan finne på morsomme ting, sprudler er litt gal, bryr seg ikke om hva andre mener bestandig.
Man kan være begge deler kåt og leken. Det betyr to forskjellige ting for meg. Kåt med mye humor og tørre litt, erte litt.

Skjult ID med pseudonym Jente 31 to. 9 aug. 2007 20:55

Søker du en leken person må du spesifisere litt om hva du mener med det ,så lenge det er så mange meninger om hva det betyr..

Tror at mennesker som er litt lekne i hverdagen er også mer lekne i sengen ;o)

(mann 37 år fra Aust-Agder) to. 9 aug. 2007 21:10 Privat melding

Enig med jente31:-)
Jeg ønsker vertfall å tro at de er det:-)

Skjult ID to. 9 aug. 2007 21:30

ja, jeg tar det hintet. Jeg er leken i hverdagen og tror at menn som har og ser humoren i ting, er mer lekne i sengen også.
Jeg ønsker en leken mann, den mannen som er leken skjønner hva jeg mener og tror at jeg skjønner når en mann er leken og ikke bare kåt.

(mann 36 år fra Oslo) to. 9 aug. 2007 21:49 Privat melding

Virker som de fleste er enige om at leken er bra, være seg den ene eller andre varianten:P