Alle innlegg Sukkerforum

Dress på Stratos?

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Oslo) ti. 15 april 2008 13:00 Privat melding

Sist fest var på Broadway og stilen var en litt annen enn den vi skal ha på Stratos. Hva tenker dere om at vi pynter oss litt ekstra til den 10. mai? Burde vi kanskje ha dress og dertil egnet antrekk for damene? Det hadde jo vært litt flott det :)
Hva tror dere?

Skjult ID med pseudonym Insomnia ti. 15 april 2008 13:07

Ah, deilig med en anledning til å trekke frem finkjolen og tiara. Og så er jo menn ofte kjekkere i dress enn i hverdagstøy ;)

Skjult ID med pseudonym supermario ti. 15 april 2008 14:11

Detta blir STRESS!

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 15 april 2008 14:32

"Dertil egnet antrekk for damene".......hva legger du i det, Fornøyelig?

Ofte er jentene rent generelt litt mere pyntet enn gutta, dvs. at de utmerket kunne ha gått i dress ved siden av våre "vanlige" pyntede antrekk i så måte......

Er det i denne sammenheng slik at dere tenker jenter i kjoler ved siden av guttene i dress?

:-))

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig ti. 15 april 2008 14:36

Ja det blir jo kjoler eller lignende på damene da. Blir det for mye stress? Det er jo litt flott å stå å se utover byen i dress også? Og når damene setter så pris på det så kan jo det være greit? Vi er åpne for innspill så derfor denne tråden.

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 15 april 2008 16:18

Det er bare det at jeg ikke er så glad i kjoler, Fornøyelig!! *ler! For meg er det stress, og ikke minst føler jeg meg ukomfortabel (selv om det ikke mangler på komplimenter de gangene jeg "MÅ" ha kjole)........urk

Ganske paradoksalt, så mister jeg "fest-lyst" når det blir "tvangstrøyer" på antrekk....må jo le, men det er helt sant!

Men det går vel an å pynte seg fint i andre ting også? *smiler*

Glitter i håret f.eks.???? *gliser*

Skjult ID med pseudonym Glimt ti. 15 april 2008 16:21

Eeeeeeelsker kjoler. Hadde en gang 10 lange kjoler med split i skapet og et par jeans. De fleste av kjolene ble danset nesten i filler. Sukk savner et skikkelig ball med kavalerer som kan danse.

(mann 70 år fra Møre og Romsdal) ti. 15 april 2008 16:54 Privat melding

Som regel har jo damer ingenting å ha på seg når finstasen skal frem,nå vet ikke jeg om det er for å slippe å dra på fest eller hva, Noen askepotter blir rene prinsesser når finstasen tas på selv om habitten er brukt før. men dra som dere er, men ikke for mye maling. det kan bli mye søl av det.

Skjult ID med pseudonym Dame ti. 15 april 2008 17:57

Det holder vel med en oppfordring om å pynte seg for damene (vi kommer til å dolle oss mye likevel....), mens for mennene kan det sikkert være greit å beordre jakke og bukse - men altså ikke nødvendigvis dress, da.

Eller: Pent antrekk, ikke dongeribukser.

Skjult ID med pseudonym Vel vel ti. 15 april 2008 18:03

Dress er jo egentlig enklere, da er det bare slipsfargen som må bestemmes... :o)

Skjult ID med pseudonym Dame ti. 15 april 2008 18:16

@Vel vel, jeg foreslo det slik fordi det neppe er alle unge menn/gutter som har dress, tror jeg. Men en jakke og ei bukse tror jeg de fleste kan "skrape sammen".

Skjult ID med pseudonym Vel vel ti. 15 april 2008 18:20

Kan jo bruke den fra konfirmasjonen? Sitter vel som støpt på alle fortsatt? ;-)

Skjult ID med pseudonym Smily:o) ti. 15 april 2008 18:55

Syns det kunne vært litt stas jeg med pent antrekk for kvelden på Stratos..

Skjult ID med pseudonym kit001 ti. 15 april 2008 20:25

Dame, har du sjekket prisene på dongeribukser den siste tiden? ikke noe problem å finne bukser som koster 2-3000. Ikke det at pris nødvendigvis sikrer at det er pent, men... :-)

Skjult ID med pseudonym Smarty ti. 15 april 2008 23:20

En oppfordring om noe pynting er vel greit nok... men når alle gutta har dress... de blir jo veldig like, da... Synes nok relativt fritt antrekk er best, for da ser man mer hva slags type person det er...

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 15 april 2008 23:38

Så du mener, Smarty --- at selv f.eks. på et Ball som da naturlig vil ha dresskode, så blir mennene så like at det like greit kunne være fritt for de å møte i det antrekket de finner best for å fremheve sin personlighet?

Eller forsjåvet i alle sammenhenger uansett kategori festlighet?

;-))))

Skjult ID med pseudonym Smarty ti. 15 april 2008 23:42

Bloomie,
Neida... Hyggelig med dress når det er dagen eller anledningen i seg selv som skal feires... Og hyggelig å se de man vanligvis omgås i noe annet og mer pyntet.. Men her er det menneskene (fortrinnsvis nye mennesker) og deres personlighet som er det essensielle, og da tror jeg det kommer lettere fram uten dresskode :-)

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 15 april 2008 23:46

Smarty

Ser poenget ditt, og så det også i sted forsjåvet......men samtidig så synes jeg det kunne vært gøy med litt mere fancy i et fancy lokale, og litt STIL på singelfesten også....selv om jeg IKKE er glad i kjole.... *ler! Men JEG kan fiiint klare å matche pynting uten å ha kjole og jeg......

Og VI jentene, VI pynter oss jo nesten alltid ---- og gutta må lete fram personlighetene våre under både ekstra sminke, smykker og glitter HELE tiden de.......så vi kan jo klare å lete fram litt personlighet hos gutta under dressen også EN gang også, tror du ikke?

:-)))

Skjult ID med pseudonym hmmm ti. 15 april 2008 23:52

bunad...blir det litt over-dress?

Skjult ID med pseudonym Bloomie ti. 15 april 2008 23:57

Nææææææææææææææææææsssj, bunad blir akkurat helt glimrende det!!!

*ler!

Skjult ID med pseudonym hmmm on. 16 april 2008 00:00

ellers er jo lusekofte den nye dresskoden
ihverfall om du forventer en tur innom retten... ;-)

Skjult ID med pseudonym Smarty on. 16 april 2008 00:01

Personlig har jeg det av en eller annen grunn nesten alltid morsommere når jeg ikke er stivpyntet... Jeg har egentlig ikke så sterke meninger rundt dette, men sånn generelt: jo mindre man MÅ her i livet, jo bedre... :-) Det er for øvrig sant at ikke alle gutter har dress. Jeg kjøpte dress til eksen til hans 30-års dag. Det var hans første ever! :-)

Skjult ID med pseudonym sportylady on. 16 april 2008 00:03

Lydig som jeg er kommer jeg i dress;-) *damn hvor er lesebrillene....klarer bare å lese overskriften på innlegget.....og klarer ikke å tyde selve innlegget*

Skjult ID med pseudonym løven on. 16 april 2008 00:09

Stratos er godt det
men det blir vel litt drøyt å kle stratosen i dress

Men det er jo fler enn sporty som er lydig
så da kommer jeg vel kun iført Stratos denne gang da ;-)

Skjult ID med pseudonym vita134 on. 16 april 2008 00:12

Det, skal eg sei deg sporty, kan godt være ein ide! Eg har sjølv gjort det, der jakka var såpass "anstendig" at den berre viste litt kløft om du droppa å ha noko under... Så det einaste eg hadde under var bh og eit knallgrønt paljettskjerf med slipsknute... Utrulig tøft til ein svart dress! :))))

(mann 47 år fra Telemark) on. 16 april 2008 09:20 Privat melding

Jeg har såpass tro på gutta at dersom man avtaler "pyntet" så finner hver og en selv ut av hvorvidt dress eler annet antrekk er passende. -og at alle klarer å styre unna slitt dongeri og t-skjorte den kvelden.

Men jeg er kanskje naiv?

Jeg liker å kle meg komfortabelt, og ikke minst gjelder dette sko, det kan jo hende man skal danse.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 16 april 2008 09:39 Privat melding

Ja Vita!!..og så kan gutta ha på utringede kjoler med splitt å greier...slik at vi får med oss hvem som har hår på kassa og fine legger og lår;-))
Fra spøk til alvor;-). Hørtes helt rått ut; Vita :-))Synes det er ganske så sexy med enkle dresser eller drakter på chicsa som"sprites"opp med kule sko og tilbehør, men stiller gjerne i kjole el og jeg;-)

(kvinne 50 år fra Akershus) on. 16 april 2008 10:04 Privat melding

Kan ikke si meg annet enn enig, Vita134 og Sporty!!

Classy chichs i dresser! he, he..... Har gjort det før, med stort hell...... *humrer*

Nimbex: Du er ikke naiv, men tror det kan være lurt av Sukker å kode det skriftlig for gutta evt.; IKKE jeans og t-shirt! :-)

Bloomie :-))

Skjult ID med pseudonym vita134 on. 16 april 2008 10:11

Eg føler meg og flott i dressen min, men er fryktelig glad i kjoler då, så det ville nok vore førstevalget... Dessuten har eg berre ein dress og sikkert tjue kjolar, så... For å trasle det til for meg sjølv, hadde eg sikkert bestemt meg ganske kjapt for kjole---- men kva for ein???? :-D

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 16 april 2008 10:24

Vita

*ler! ----- valgets kval??!

Jeg derimot, har ikke en kjole i skapet (annet enn lette sommerplagg i så måte), og ikke har jeg dress heller, så hva pokker gjør JEG? *humrer* (ps: har jo litt av hvert av andre pynte-plagg da.....hehe)

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 16 april 2008 10:31

PS: dress har jeg brukt før som sagt...med hell.......men.......ingen dress i skapet nå altså.... ;-)))

Skjult ID med pseudonym vita134 on. 16 april 2008 10:42

Ja, bloomie, det hadde jammen meg blitt valgets kval... Hmmm... Skal vi ta den oransje utfrika? Eller den svarte hyperkorte, små-sluttye saken? Eller kanskje den lange olivenfarga som får meg til å sjå litt kongelig ut, etter sigande? Næh, ikkje kongelig på sukkertreff. Hmmm.... Då må det bli, kanskje den med brune blomster og blonder, den som eg får så fine pupper i... Eller kanskje heller den i lin som sitter som et skudd og får meg til å sjå laaang og smal ut med litt hæler til? Men då må eg ein tur i grillen for den er jo så lys... Eller kanskje eg skulle gå for den blåe blomstrete tunikasaken, då blir eg jo søt og nesten litt yndig (skinnet vil bedra som berre pokker men kven bryr seg om det ein sådan kveld) ... Eller. .. See??? Mange hensyn skal takast, mange moment må vurderast. Ikkje enkelt å være kvinne, fyttikatta!!
...men grådig kjekt... :)))))))))))))

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 16 april 2008 11:04

OHOI!!! Ja, DET må jeg si!!! ...puhhhh.....valgets kval i ordets virkelige rette forstand Vita!! *ler!

...oransje utfrika....nei......svarte hyperkorte, småsluttye saken....nei.....den lange kongelige olivenfarga...nei.....da har vi tilsammen eliminert 3 stk....

Da gjenstår....brue blomster med blonder som fremhever puppene....good one....etter litt grillings så er det flott med lys linkjole som fremhever kroppens kvinnelige kurver.....den blåe, blomstrete tunikasaken som gjør deg yndig og søt ....og gutta liker jo søte og yndige jenter også......hvor rampen ikke kommer 100% frem med en gang.....good one den og....hm....tja...skal vi se........lurer jammen i meg på....om du skal velge den humøret sikter seg inn på dagen for festen jeg? Sørg bare for å få grillet deg så du er gardert på alle 3 alternativer!!

Hjalp det? ;-)

Skjult ID med pseudonym vita134 on. 16 april 2008 11:13

Jo, det hjalp litt, og vi er forsåvidt ganske enige, bloomie :) Elles må eg innrømme at eg ikkje har seriøse planer om Stratos, det hadde nok heller blir Era i Bergen i så fall.

Skjult ID med pseudonym Bloomie on. 16 april 2008 11:25

:-))) Vita

...ja, det er vel kanskje lettere for deg å dar til Era/Bergen.....vet jo ikke hvilket fylke du kommer i fra, selv om du skriver nynorsk, så forteller ikke det konkret fra hvilken kant av landet....og hva som er nærmest av Bergen og Oslo for deg :-)))

Uansett: have fun hvor enn du måtte velge å dra!! :-))) Jeg har heller ikke meldt meg på noen fest enda.....har eksamen 20. mai, ....på en annen side; et fornøyelig pusterom er alltid gunstig.........men det blir i såfall Oslo og ikke Bergen hvis jeg drar!

Skjult ID med pseudonym fastpupp on. 16 april 2008 11:35

Ta den du får fine pupper i Vita;-), det er alltid en fulltreffer på sukkerfest. Personligheten får du vist allikevel når de lokkes bort til deg av attraksjonene:-)

Skjult ID med pseudonym vita134 on. 16 april 2008 13:58

Hahaha, fastpupp, det var jo virkelig ord for dagen!! :))))))) Men du har nok heilt sikkert rett, sukkerfestar er vel ikkje veldig forskjellige frå andre festar... ;)))

Skjult ID med pseudonym belezza on. 16 april 2008 19:08

Vita - kan jeg låne den slutty saken??? :-)

Skjult ID med pseudonym supermario on. 16 april 2008 19:18

Greit. Hvis dere ser noen i slitt t-skjorte, så er det mest sansynlig meg.
Sauer!

Skjult ID med pseudonym fastpupp on. 16 april 2008 19:23

ååå....mario.....du er han som ikke slipper inn pga feil antrekk og blir stående utenfor å sikle, husk å ta med jakke kan være kalde netter i mai;-))

Skjult ID med pseudonym Solan_g on. 16 april 2008 19:52

Dresskode kan man ha mye morro med.....!

En gang på slutten av 80 tallet var vi to gutter som skulle på en av beryktede etablisementene i utkanten av Oslo. Det aktuelle utestedet hadde bestemt seg å heve standarden, så de hadde innført forbud mot jeans.....
Selvfølgelig ble vi nektet i døra... Men skam den som gir seg.!
Det var midt på vinteren og vi hadde jo stillongs på ;)

Bort i bilen og legge igjen olabuksene.... Dørvakta så litt rart på oss, men inn kom vi :)))

Stillongs og Ball genser trakk i allefall mye oppmerksomhet den kvelden, og morro var det....!!

Skjult ID med pseudonym sunway77 on. 16 april 2008 19:55

stillongs fest hadde vært noe.....eller ikke he he

Skjult ID med pseudonym vita134 on. 16 april 2008 21:35

Kan ein ikkje liksågodt smelle til med et pysjamasparty då??? :))

Skjult ID med pseudonym vita134 on. 16 april 2008 21:38

belezza,
den slutty saken er herved oversendt, svart, lett transparent og veldigveldig kort... :))) Må innrømme at eg mestparten av tida feiger ut og bruker den utapå ei bukse eg då... Men har ein motet (og beina) som krevst, får ein masse oppmerksomhet ;)

Skjult ID med pseudonym Toga on. 16 april 2008 22:38

Togaparty var det ikke det det man kalte det? Hva med utkledningsparty? Alle kan ta på akkurat det de vil: Dress, stilongs, nickers, burka og selvfølgelig sjørøverdrakt!

Skjult ID med pseudonym Jente to. 17 april 2008 21:59

@Toga, Kjempeidé med burka, det har vi jo alle sammen, så da blir det jo ikke noe utlegg til klær for den kvelden..........

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 17 april 2008 23:34

Du har da vel en stillongs liggende, jente? :-)

Men jeg har lurt på en ting... Når det står at antrekk er valgfritt - betyr det at man kan velge å stille med eller uten antrekk?

Skjult ID med pseudonym fastpupp to. 17 april 2008 23:49

Kommer iført babydollen jeg da *blunk blunk*

Skjult ID med pseudonym kit001 fr. 18 april 2008 07:15

Ja, lillleulv. Valgfritt betyr som regel at jentene kommer med ett antrekk, gutta med ett eller annet de har rasket sammen...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 19 april 2008 01:36

Jeg har bare ett antrekk, jeg:

Rød selebukse og en litt dum rød hatt... Er det OK?

Lilleulv...

Skjult ID med pseudonym tippen lø. 19 april 2008 01:38

Ler@lilleulv....

Ikke sist jeg så deg.....men da var du heller ikke i skogen og lekte med de tre små grisene heller.....hehehehe....... :o)))