Alle innlegg Sukkerforum

Førstemeldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Million to. 1 mars 2012 18:12

Dette med førstemeldinger har vært diskutert her mange ganger, og det er mange forskjellige meninger om hvordan de bør være. Tenkte å la akkurat det ligge i denne omgang og heller forholde meg til at man henvender seg på ulik måte til hverandre, -og å prøve å ta baller:-) jeg ellers ikke helt vet hvordan jeg skal ta. Siden jeg aldri sender hei-meldinger eller lignenede korte meldinger som førstemelding er jeg litt usikker på hvordan jeg skal svare når jeg får slike selv... Siden jeg er kvinne ønsker jeg spesielt innspill fra dere gutta.

Skjult ID med pseudonym Elregn to. 1 mars 2012 18:17

Da skriver du bare "Hei ja" og sender igjen.Så tar de kanskje hintet.

Da er de like langt som før de sendte deg en melding.

Skjult ID med pseudonym sta to. 1 mars 2012 18:22

Da er det vel greit å svare hei tilbake om du er interessert, så kan han komme med spørsmålene, evt andre kommentarer selv? Det er vel egentlig bare for å lodde stemmninger vil jeg tro.

Hva du skriver som svar har ikke så mye å si på de første par meldingene - for egen del ihvertfall. Men om hun ikke er engasjert etter 3-4 meldinger så mister vel jeg også interessen i grunn. Dvs bidrar med noe annet enn en setning til svar på mitt spørsmål / utsagn. Mange jenter som bare svarer kort og det er det liksom. Da virker du veldig lite interessert synes jeg ihvertfall. Del gjerne litt mer enn spørsmålet og kom med ett spørsmål tilbake, da går ting nok veldig bra om begge er interessert :) er jo ikke rakettforskning liksom.

Er mann selv :)

Skjult ID med pseudonym L to. 1 mars 2012 18:30

Min mening/oppfatning er at alle meldinger som sendes her inne er et til kontakt.

Du burde se på profilen, finne ut mest mulig om personen å finne ut om du kunne tenke deg å bli bedre kjent med/ta kontakt med vedkommende. Om det blir et høflig avslag eller en begynnende samtale blir jo opp til deg.
Innholdet i samtalen vil vel alltid komme etterhvert, poenget er vel å bli bedre kjent om begge ønsker det.

Personlig tror jeg det er alt for mange som legger alt for mye vekt på både innhold og lengde på en førstemelding. (Her ser jeg selvfølgelig bort fra slibrige/useriøse meldinger)
Men som sagt, dette er meg, jeg anser enhver melding som et initiativ til kontakt og mulig interesse, derfor .

Vet ikke om jeg svarte på spørsmålet ditt....

Skjult ID med pseudonym Million to. 1 mars 2012 18:32

@sta
Måtte tygge litt på det du skrev, og det var faktisk litt oppklarende:-) Har liksom ikke knekket den koden der med innledende skriftlig smalltalk før man kommer til de interessante emnene. Har frem til nå selv gått rett på det jeg anser som interessant i en annens profil og kreert noe rundt det. Vice versa hiver jeg meg også primært på svartastene når en mann skriver slik til meg. -Men da skal jeg prøve å svare på et par hittil ubesvarte meldinger med noe eitelleranna... Å milde hvor grønn jeg føler meg her... Hadde vi bare skullet snakke rakettforskning hadde det hele vært så mye enklere:-)))

Skjult ID med pseudonym Million to. 1 mars 2012 18:40

@L Jeg synes vel egentlig at utfordringen er at jeg som svarmelding på en knapp førstemelding blir sittende med ansvaret for å komme opp med noe a la en førstemelding... Synes spesielt det er vanskelig om profilen meldingen kommer fra er intetsigende. Når jeg selv skriver førstemeldinger er det fordi noe i vedkommendes profil er spesielt interessant, morsomt eller at det på et eller annet vis matcher meg eller mine interesser. Og i førstemeldinger rister jeg det sammen, tar med noen, forhåpentligvis felles referanser, og prøver å formulere det hele slik at meldingen skiller seg ut i innboksen.

Skjult ID med pseudonym sta to. 1 mars 2012 19:01

Har vel noe med at man etterhvert får så mange avlag/ikke svar at man bare sender noe kort for å se om det blir noen repons i det hele tatt, man orker ikke mentalt legge sjelen i en førstemelding når man får svar på kanskje 1-2% av diverse grunner. Så da blir det vel bare for å lodde stemningen :)

Svarer man med ca samme mynt føles det ihvertfall som man er like interessert :) Altså sånn ca like langt og antall spørsmål/utleveringer. Da føler nok også mottaker at det er noe der.

Er i grunn ikke noe god på smalltalk selv så kan jo ha noe med svarprosent å gjøre for min del :) For mange spørsmål og for mye seriøse spørsmål virker også å være avskrekkende for mange, jo mindre seriøse meldinger jeg har sendt jo høyere svarprosent får jeg. Altså ting som ikke er så farlig å svare på, ala en morsom kommentar til ett bilde noe i profilen. Det å vise din type humor er sikkert lurt, responderer de på den har man en god start :)

Skjult ID med pseudonym KingCain fr. 2 mars 2012 00:35

Førstemelding er ikke rakettvitenskap, å gå i veldig planlegging og detaljer i en førstemelding er bare tull, det motparten skriver på profilen sin kan jo brukes senere når en samtale er i gang. Jeg skriver bare en kort litt humoristisk melding, eks "hei på du, hva for noe rart er du da ? ;)" Får jeg svar fra alle? Selvfølgelig ikke, men jeg liker å tro at da eier de ikke humor, eller tatt titten innom profilen min, eller er for kresne og derfor ikke av interesse for meg.

Skjult ID med pseudonym L lø. 3 mars 2012 00:00

@million Nei, i mine øyne ikke, det kan faktisk gjøres så enkelt som:

"Hei, alt vel med deg?"

Klart, her vil jo fyldigere være bedre, men da har du svart på initiativet og du har signalisert at du er interessert i å prate. Så kan dere i fellesskap utvikle samtalen.

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 3 mars 2012 00:03

Ta baller?