Alle innlegg Sukkerforum

Forelsket

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Forelsket ti. 18 april 2006 07:49

I det jeg gikk hjemmefra for å treffe henne viste jeg at denne daten var forskjellig. Allerede på msn hadde vi hatt en så lett og flørtende tone at jeg var sikker på at her skulle jeg på date med en jente som passet perfekt til meg. Vi traff hverandre utenfor restauranten og ga hverandre en varm klem. Praten gikk lett og vi hadd en avslappet øyekontakt nesten hele tiden under måltidet. Fire timer ruslet vi videre til en bar. Der fortsatt praten over et par drinker. Det var sent og vi bestemt oss for å ta kvelden, men avtalte at vi skulle møtes igjen. Vi ga hverandre en klem og jeg lente meg frem for å gi henne et lite kyss på munnen. Det føltes riktig. Men, hun snudde seg litt unna så det landet på kinnet. To minutter etter på mens hun satt i drosjen hjemover sendte jeg følgende melding: - Takk for en hyggelig kveld, gleder meg til å se deg igjen!
Neste morgen sendte jeg igjen en melding og fikk et litt formelt men hyggelig svar. Dagen etter det foreslo jeg en kaffe men fikk som svar - Har tenkt litt på det og har bestemt meg for at jeg alikevel ikke har lyst til å treffe deg igjen.

Jeg har vært på mange dater i mitt liv. Og sjelden tatt en avisning tungt. Men denne gangen er det annerledes. Annerledes fordi vi hadde en fantastisk kveld. Annerledes fordi den etter hvert så berømte kjemien lå i luften hele kvelden.

Nå spør jeg dere, sukker eksperter, hva gjorde jeg feil? Kan det virkelig være at de litt for kjappe tekstmeldingene gjorde at hun tenkte - han her er desperat? Jeg ville jo vanligvis sagt at det var litt for kjapt. Men sånn går det jo lett når du virkelig liker noen.

Og en ting til. Hva ville dere gjort? Jeg har lyst til å ta kontakt igjen - skulle ønske jeg kunne ha gjort noe annerledes. Men hvordan skal jeg ta kontakt uten å gjøre vondt verre? Det er lant fra sikkert men jeg tror at hvis vi treffes igjen så finner vi enten kjemien eller så kan jeg i hvert fall gå hjem og tenke. Nei. Vi var ikke rette for hverandre. Men etter bare en kveld.... Nei! Jeg må treffe henne igjen...

(mann 47 år fra Oslo) ti. 18 april 2006 13:02 Privat melding

Det er det klassiske problemet dette her. Mange, og jenter spesielt, trenger noe mer tid enn gutta til å få skrudd på følelsene. Det må ligge litt spenning der liksom, de bør kunne tvile et sekund på at motparten bedårer dem ubetingen fra første stund. Hvis ikke havner man jo i samme bøtta som dem før en i køen. For "objektet" her er det kanskje også et stadig tilbakevendene problem. Hun må kanskje jobbe litt før følelsene kommer, bruke tid, ikke minst. Du har sikkert rett i at at dere, som mange andre urealiserte, kunne blitt et bra par. Hvorfor bindingsangsten kommer er forståelig. Hvis hun selv kunne/ville forfølge så forsvinner den nok.

En forelskelse er en voldsom overdrivelse av forskjellen mellom et menneske og et annet. En del av denne svinner hen etterhvert som man ser mer. Den som er forelsket kommer i en transe og klarer ikke lenger å gi det samme til "interessepunktet". Og tidspunktet er meget uheldig..

Trekket er hennes nå som du vet og trolig leser hun denne tråden. Kanskje hun innerst inne vet at om et år kunne det være hun som ville være mer forelsket i deg? I motsatt fall, hvis du faktisk har bommet, latt deg rive med og ikke har vist god nok innlevelse i hvordan hun føler det er det nok ikke slik. Man bør vokte seg også for forelskelsens rus hvis man ikke liker den så godt at man går ut i pluss også etter abstinensene.
Den snille jente ville i allefall ha skrevet noe under pseudonym, så hvis det ikke kommer mer på denne tråden så bør du i allefall kunne roe den "verste" forelskelsen.Vi ønsker deg lykke til og ber om at jenta revurderer saken hvis den ikke er soleklar for henne :)

Skjult ID med pseudonym Janne ti. 18 april 2006 15:17

Jeg tror at saken er ganske klar her: Jenta likte deg rett og slett ikke. Du trodde at kjemien var der bare fordi DU var tiltrukket av henne. Hadde hun likt deg, hadde hun vært kjempeglad for alle de meldingene du sendte og hadde mottatt med begeistring kaffe-invitasjonen din. Så bare gå videre og vær så snill, ikke bli reservert og avvisende mot andre jenter bare fordi det skjærte seg med hun ene!

Skjult ID med pseudonym Ørnen ti. 18 april 2006 15:58

Eller det kan være at hun syns det var hyggelig, men at hun ikke liker deg "på den måten". Sårt, men sånn er det bare. Har selv fått lignende melding fra jenter, ikke moro, men ikke så mye å gjøre med.

Da tok jeg kontakt dagen etter at vi møttes, via sms, uten at jeg skal påstå at det var avgjørende, men jeg kommer aldri til å sende sms så kjapt igjen..

(mann 56 år fra Møre og Romsdal) ti. 18 april 2006 15:59 Privat melding

He. Eg har akkurat data min første sukkerdate, og det var sånn bob bob. Men eg er heilt enig med Janne. Ver deg sjølv, og dama hadde tatt tjangsen på ein date til, hvis ho følte for deg.

Skjult ID med pseudonym mozart ti. 18 april 2006 22:20

Vel Vel shit happens.. Slik er det vel med damer...

Kvinner liker enkle ting, altså menn
Menn elsker kompliserte ting, altså kvinner...

(mann 47 år fra Oslo) ti. 18 april 2006 22:34 Privat melding

Veldig fint å få høre noen slike historier om hvor forskjellig vi jenter og gutter
kan oppleve en date!
Alle vet at jenter ofte tenker litt lenger enn oss gutter! Og det er ikke dumt,kanskje er det vi som bør lære litt av jentene! Smiler

Men livet går jo videre, klart en blir litt "deppa" ....men det beste er å skilles som venner hele tiden. Ikke la hat eller andre tanker komme inn i takene fordi det ikke
funka!
En viktig erfaring rikere! ler
Når du nesten har greid deg så godt vil det gå lettere og date neste gang!
Sikker på at du vil lykkes!

(mann 40 år fra Buskerud) on. 19 april 2006 08:23 Privat melding

Vet hvordan du har det. ;-)
Men jeg har et tips som jeg har brukt et par ganger. Vel, det har både fungert dårlig og sånn passe, men man føler seg mye bedre etterpå. Det blir et litt sånn siste stikk, nå er det litt opp til henne igjen. Hører du ikkeno så er det en grei avsluttning fordi da vet du det, og det blir lettere å komme seg videre. Men hører du fra henne, så kan det være et lite håp! :o)
Nyskjerrig? Blomster så klart. Send henne en fin blomst. Kjempebukett roser funka ikke så bra, men en hvit Orkidè gjorde et litt bedre intrykk en gang.

Det er sikkert noen jenter her som kan komme med et tips til blomst, og kanskje hva man helst bør skrive på kortet...


Skjult ID on. 19 april 2006 10:26

Jeg er enig med Janne, Hadde hun likt deg ville hun blitt overbegeistret for en kjapp sms og absolutt takket ja til kaffe. Hun var nok bare hyggelig. Det er ikke alltid det er like lett å avvise noen. Du burde la henne være i fred, ellers virker du bare patetisk og det er ikke spes. attraktivt... :o) Bedre lykke neste gang!!

Skjult ID med pseudonym frijolero on. 19 april 2006 18:03

Synes kanskje du var litt ufin nå, Lampelys. Jeg ser ingen grunn til å kalle noen for fjøsnisse, og heller ikke å kritisere folk for å være enig i det som står i andre innlegg. Det å skrive at man "virker patetisk", er heller ikke det samme som å si at noen er patetisk, men snarere mer å uttrykke en personlig mening om hvordan noe kan virke.

For å komme litt tilbake til temaet for tråden. Jeg har også hatt et par dater der jeg har følt ting har gått bra, men når jeg har spurt om hun har lyst til å møtes igjen har svaret vært noe sånt noe som: "Njaaaeeei, jeg vet ikke helt, jeg. Du er en hyggelig person, men jeg tror ikke det."

Skulle ønske at jeg en gang kunne lære å forstå jenter litt bedre!

Skjult ID med pseudonym Billa on. 19 april 2006 19:16

Drittslenging er ufint.

Når det gjelder temaet her er jeg enig med Janne og han/hun andre. Trådstarter fikk en etter min mening krystallklar beskjed om at hun ikke er interessert, noe hun sikkert ikke syns var hyggelig å sende.
Og joda, noen jenter liker at man jobber litt, men ikke etter et så klart avslag. Kjipt, men man må bare gå videre.

Skjult ID med pseudonym mozart on. 19 april 2006 19:21

Dette er vel typisk damer som ikke vet hva de vil..

Man tror jo alltid at gresset er grønnere på den andre siden.. Men om det er tilfellet er vel ofte tvilsomt..

Følelser og damer er en undelig kombinasjon, tror mange damer utnytter dette gjerne 150%, selv om dette ikke er tilfellet..

Men det handler vel om redelighet og ikke kostbarhet.. LOL

Skjult ID to. 20 april 2006 11:17

Til trådstarter. Nå har det jo gått noen dager... Har lysten til å ta kontakt dempet seg litt? Mitt råd vil uansett være å gå videre. Når hun først har avvist deg, så skal det ekstremt mye til for å snu det. Alternativet er liksom å bli superkjendis og gi det en ny sjans...

Skjult ID med pseudonym en annen to. 20 april 2006 14:19

Når jeg leser innlegget ditt tenker jeg at dama syntes det var hyggelig, men ikke noe mer på daten. Kanskje hun "latet litt som" for at hun var redd for at det skulle bli pinlig. Jeg tror hun egentlig visste nesten med en gang hun traff deg at hun ikke var interessert i noe mer. Som noen andre her sier er det bare å gå videre. Ikke alle damer tør å si hva de egentlig mener av frykt for at det skal bli pinlig. De er ikke noe verre eller bedre enn oss gutter der.

Skjult ID med pseudonym Helt OK to. 20 april 2006 20:01

Hva om hun hadde det Helt OK og kanskje til og med kjempehyggelig? Og så fant hun ut at det var på venne-nivå hun hadde det hyggelig, og venner hadde hun nok av??

Har tenkt litt, og tror jeg tørr å prøve meg på et råd: Hvis man har det hyggelig er det uansett lurt å møtes igjen. Det rare med å møte noen man har skrevet med, er at man føler man kjenner dem.. Men nei da, det gjør man jo slett ikke. Det skal et par treff til før man vet om man har å gjøre med en venn eller en potensiell romanse. Hvis det er bra på date 1 og ikke så bra på date 2 så er det helt OK å si nei til date 3... Og det vil nok begge kjenne på seg..

Rett opp ryggen, hev blikket og legg dette bak deg. Tenk som så at tapet er størst for henne ;-) Lykke til på neste date!

Skjult ID med pseudonym en annen to. 20 april 2006 21:42

Det er litt kjedelig å jakte på noen som bare vil bli jaktet på, og ikke noe mer. Jeg ville ihvertfall ikke sløst bort kruttet mitt på slikt. Det finnes jo andre som faktisk er interessert. Vi gutter liker jo også å ha damer rundt oss som viser interesse. Gøy og bra for selvtilliten.

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 20 april 2006 21:54 Privat melding

Been there done that.. man kan ha et hyggelig treff selvom man innser at man ikke kommer til å gå noe lenger enn det. Når man først har gått til det skrittet å treffe noen så kan man like så godt gjøre kvelden hyggelig, men når man går der ifra så vet man at man ikke kommer til å treffe personen igjen. Hvertfall ikke om personen har større interesse enn det man selv har.. da er det ikke helt på vennestadiet og hvertfall ingen vits å treffes igjen.

Skjult ID fr. 21 april 2006 01:50

Til sukkersøt
Vi gutta liker å jakte på jenter som gir noe tilbake. Å være hard-to-get er en måte å sørge for at en flørt kan vare en stund, hvis man får følelsen av at det er spennende. Å ta imot en så direkte avisning som trådstarter fikk, er drøyt. Dessuten er det mange jenter som gir sinnsykt mye av seg selv når de er interesserte. Trådstarter: Dropp hu dama. Seriøst, du må ikke tigge. Hun var jo såpass ærlig med deg, at jeg syns du skal respektere det, og ikke gjøre hele greia til en big deal. Kom deg videre, så får du det fortere bra.

Skjult ID med pseudonym Forelsket lø. 22 april 2006 10:02

Hei!

Takk for mange hyggelige og interessante innlegg. Jeg har jo naturligvis forlengst lagt henne bak meg. Men. Jeg er enig med Helt OK. Jeg tror av vi (alle vi på sukker) ofte burde ta sjasen på en date nummer to hvis vi har det hyggelig. Hvor mange ganger i livet har det ikke tatt litt tid før du har falt for noen? Det skjer ikke alltid den første kvelden. Og som i dette tilfellet der jeg har litt mer interessert enn henne første kvelden, kan det og godt hende at jeg den andre gangen hadde oppdaget at hun slettes ikke var så spesiel. Men generelt tror jeg at mange går glipp av fantastiske forhold ved å avvise en date nummer to fordi ikke "alt" var perfekt med en gang. Det er jo som noen sa mulig at hun med en gang skjønte at jeg var uinteressant, men hun dro meg (og nei, jeg var ikke vanskelig å be) med på to barer etter at vi spiste middag og var mer en klar for å spandere noen drinker, og avsluttet kvelden med å si - tusen takk for en fantastisk kveld. Gleder meg til å se deg igjen.

Uansett en veldig hyggelig kveld som jeg husker positivt.

Skjult ID med pseudonym full fart lø. 22 april 2006 16:57

hei forelsket. kan bare si en ting. har opplevd lignende ting og det delvis etter date nr 5 og 6. men har fått noen gode jentevenner gjennom sukker og en ting kommer frem via det: disse damene får så vanvittig mye oppmerksomhet at dem enten tar helt av og leter etter noen som er på ett mye høyere (utseens) nivå enn dem selv, eller så har dem tre fire og fem andre opplegg dem satser på. og det er i hvertfall kjipt. har vel funnet ut at de fleste jentene du treffer via sukker og lignende har mista all bakkekontakt etter den store responsen. og hvem kan vi takke for det? jo oss selv...

Skjult ID med pseudonym Hulejenta ma. 24 april 2006 00:55

GUTTER GUTTER GUTTER! Har vært på noen dater, og jeg blir like skremt hver gang, fordi mange gutter mangler evnen tilå ta singnaler! Jeg opplever at de omtrent sikler på meg, og klår, og jeg sitter klemt opp i veggen på motsatt side, for å slippe unna. Og det er ikke snakk om å ta et hint. Selv om jeg faktisk sier, hold fingra vekk, skjønner de ofte ikke det heller. Engang måtte jeg legge meg ned på bakken da vi skulle gå hver vår vei, for han holdt meg fast og ville kysse meg. Så der lå jeg i snøen og dyttet han vekk. Han mente vi hadde en ubeskrivelig god kjemi...

Unnskyld gutter, jeg dømmer ikke alle, men det finnes en del sorte får der ute... Og jeg er litt skremt...

Skjult ID med pseudonym mozart ma. 24 april 2006 11:00

Hehe..
Hvilke gutter har egentlig vært på date med du da Hulejenta, er du forresten av den typen som typisk forelsker seg i feil typer...

Vel det hadde vel ikke skadet om du hadde sikkert datet noen menn som ikke var fullt så desperate.. Sa han virkelig at syntes at han hadde ubeskrivelig god kjemi... LOL den var god.. Men er ikke dette ris til egen bak da muligens også. Ettersom mange damer er jo veldig på å date billedskjønne menn, men dette sier ikke stort om deres personlighet dessverre..

Du fortjener vel noen bedre, ikke sant. Hva med en date med en gentleman som meg i stedet for..

Skjult ID med pseudonym en annen ma. 24 april 2006 11:22

Jeg har truffet en del jenter som har vært i forhold som det har vært litt turbulens i. Disse damene har hatt en tendens til å oppføre seg som det du beskriver, Forelsket. De kan f.eks være veldig aktive og dra meg med rundt. Jeg har oppdaget at hvis jeg lar meg dra rundt, så tar de det bare som en flørt for å få oppmerksomhet fra en mann som kompensasjon for problemene med kjæresten. Hvis jeg ikke lar meg dra rundt, men tar kontrollen selv, ender det ofte i senga - hvis jeg vil da.
Jeg tror jo ikke hun du traff var i et forhold, men kanskje hun hadde flere jern i ilden?
Jeg tror ikke vi menn skal vente at jenter oppfører seg så veldig bra overfor oss, og følger alle spillereglene. Jenter klager veldig over at menn er sånn og sånn, og ikke skjønner noen ting, men mange av dem finner på mye rart selv. Det er ikke noe vits i å prøve å forstå en gang.

Til hulejenta: Det er nok mange menn som er sånn som du beskriver, men det er jammen meg mange damer og. Jeg liker egentlig godt å danse, men jeg danser aldri lenger på firmafester, julebord eller lignende. Det er så mange fulle og/eller "voksne" damer som vil danse med meg og som klenger seg så til de grader innpå at jeg blir helt dårlig. Sier jeg først ja til en så er det gjort. Da kommer det flere.
Og damer er langt frekkere enn de fleste menn. Mange tror de bare er spennenede og "frekke" hvis de tar oss på ballene. Jeg har opplevd det mange ganger. Av og til er det nesten ikke mulig å bli kvitt en full og innpåsliten dame uten å bli veeldig stygg i kjeften eller gå til håndgripeligheter. Og da blir de ofte helt rabiate og lager scener. Vi menn kan ikke bare fike til damer, helle øl over dem, etc sånn som mange damer gjør hvis en mann klyper dem i rompa.


(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 24 april 2006 20:01 Privat melding

Ja, jeg forterkker gentelmenn med litt iq jeg da. Og jeg har aldri sagt jeg fortrekker billedskjønne menn, men en normal oppegående mann med at par sosiale antenner... det hadde iallfall ikke vært dumt!

Og til "en annen", jada, mange desperate klåfingra damer, men ikke bland meg bort i 40 år gamle desperate mødre som er ute etter litt spenning... Tror de fleste jenter har en litt annen standard enn det... (Ok, jeg har klypt noen menn i rumpa, men jeg var full, og de likte det!!!:))

Skjult ID med pseudonym en annen ti. 25 april 2006 11:33

Det finnes nok en del desperate 25-åringer også. Det er forsåvidt ikke noe galt i seg selv å være desperat. Kommer det en full, desperat og klåfingra dame - som jeg også liker - og elger seg inn på meg, da er det OK. Men det skjer nesten aldri. Det er som regel damer jeg finner lite attraktive og til dels ekle. Det er noe med å ha litt antenner, være litt fintfølende, kjære damer. Ta noen hint. Er dere flinke til det selv etter en 5-6 drinker?

De damene jeg synes er tiltrekkene er som regel for stolte til å gidde sånt. Bare hvis de har blitt forsmådd av en annen mann, blir de så desperate etter bekreftelse at de tar slike initiativer.

(mann 40 år fra Finnmark) ti. 25 april 2006 20:38 Privat melding

Hehe

Mye artige innlegg her da...

Smart sagt Margarita...