Alle innlegg Sukkerforum

Kan de ikke lese?

Vis siste innlegg
(kvinne 41 år fra Oslo) fr. 2 mars 2012 00:03 Privat melding

Ja, det lurer jeg på... Disse mennene som ønsker seg en elsker og ingenting mer? Jeg har tydelig skrevet på profilen min at jeg ikke ønsker det, (altså kun en elsker), men jaggu detter det inn en slik melding noen ganger flere i uka.... Blokker dem, men blir jo litt forundret over denne tydelige torpederingen. Ser jeg virkelig så desperat ut at jeg vil ha hvem som helst som "fuckbuddy"?

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 2 mars 2012 00:05 Privat melding

slike mannfolk leser ikke et ord i profilen.. det står også øverst i min profil.. men neeeida.. svømmer over av slike mail ^^
de ser bare på bildet, og så sender de melding..

Skjult ID med pseudonym Charleene fr. 2 mars 2012 00:05

De liker deg iallefall....... Du ser ikke desp ut, men er jo vakker... :)
Har hatt noen sånne, ja, men sa hva jeg mente og goooodbye..står ikke noe i min profil heller om at elsker ønskes i mens jeg venter på prinsen.....

Skjult ID med pseudonym sta fr. 2 mars 2012 06:35

Er vel kjent at en mann ikke har nok blod til to hoder og skriver man mens man holder den i høyrehånda er det fare for at det blir litt lavmål til tider :p

Nå er det ofte forskjell på hva damer sier de vil ha og hva de faktisk vil ha, så er vel derfor de prøver seg ;)
Funker det ett sted så må det jo prøves flere steder :p

(kvinne 33 år fra Hordaland) fr. 2 mars 2012 07:53 Privat melding

Fellesnemneren for disse mannfolkene er masseutsendelse... De leser ikke profilen, driter i hvem de sender til og krysser fingrene for like mange napp som i forrige uke... Ikke noe å bry seg med. Får selv slike "tilbud", men eg blokkerer bare eller unnlater å svare og går videre med dagen min uten å la det irritere meg mer enn nødvendig...
Så, ts, blokker de og ikke tenk mer på det... Rare og ufine folk vil man alltid finne på internett...

Skjult ID med pseudonym nref fr. 2 mars 2012 08:28

Heiheiehei... Kul den litt nå... Tror dere ikke at vi karene får slike tilbud og? Og fleste av oss har vel også klart og tydelig definert i teksten at sånt ikke ligger øverst på ønskelisten.
De jentene som har kontaktet meg med slike tilbud er uansett betydelig eldre enn meg (er 32). Hva er DET for noe?

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 2 mars 2012 08:39

Psj. Jeg mistenker i så fall at en hel del av "de fleste av dere" lyver i ønskelisten sin.

Skjult ID med pseudonym nref fr. 2 mars 2012 08:43

Ikke jeg... "p...venn" er uinteressant, men jeg er vel gammeldags.

(mann 32 år fra Oslo) fr. 2 mars 2012 08:44 Privat melding

Skal nå sies at jenter er like flinke, gjerne de eldre enn 35 til å sende sexbrev....
Jeg skjønner hva dere mener og er helt enig med dere, men jeg ser jo ofte tråder her inne både av gutter og jenter som mangler oppmerksomhet. Selv om noen gir denne type oppmerksomhet, er det ikke bare å blokke da? Jeg mener internett er så fantastisk at vi nesten selv kan velge hva vi vil og hvem vi vil snakke med. Hvis dere som jenter eller gutter er på byen eller seleskap pent kledd å får null oppmerksomhet, hvordan ville dere tatt det da?

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 2 mars 2012 08:54

nref (pseud), 2 mar 08:43
Ok, jeg noterer. Skal prøve å hoppe over deg når jeg sender ut invitasjoner, oppfordringer og klissne slibrigheter. Prøve, sier jeg ;)

Skjult ID med pseudonym mann45 fr. 2 mars 2012 09:08

Jeg synes det er verre at folk ikke kan skrive, men det er nå en annen sak.

Skjult ID med pseudonym useriøs fr. 2 mars 2012 09:12

jeg har fått sexbrev fra jenter ned til 22 års alderen, og jeg er 35..

nå er jeg da mann så tar det som et kompliment, men vet at kvinner ser på det på en annen måte siden menn har bydd seg frem helt siden dere kom i puberteten...

Skjult ID med pseudonym heihå fr. 2 mars 2012 10:07

Ganske slitsomt med det evinnelige maset om "hvem er verst, kvinner eller menn?" som enhver diskusjon her inne alltid ender med. Her var vel problemet at folk ikke leser profilene, ikke at "jammen jenter gjør også sånn og sånn"?

Det vil alltid være plenty av folk som har sin egen agenda og gjør alt for å oppfylle den, uansett hva den de henvender seg til, måtte ønske eller mene. Selvsagt litt irriterende at mange ikke leser profilen, men jeg tenker nå at det er mest trist for dem, der de sitter klare med tørkerullen og irriterer seg over at jeg ikke er tilgjengelig for dirtytalking på chatten:)

Skjult ID med pseudonym Mannehora fr. 2 mars 2012 10:29

Ble nylig kontaktet av en dame på 42 selv, enda det står at jeg ønsker kontakt med kvinner i alderen 24 til 30. Greit at det med alder bare er "veiledende" og jeg kanskje kan gå opp eller ned et par år hvis jenta er flott og hyggelig ellers, men 10 -12 år over det jeg søker er da rimelig drøyt. Hva skal jeg med en dame som ikke kan få barn lenger og som hadde sine beste år utseendemessig en gang på 1990-tallet? Så er ikke bare menn som ikke leser profilene her.

Skjult ID med pseudonym 1969 fr. 2 mars 2012 10:33

Mannehora
Hvorfor i all verden kan en dame på 42 ikke får barn?? Og hvor gammel er du?

Skjult ID med pseudonym 1969 fr. 2 mars 2012 10:36

PS
Er mer fornøyd med utseendet mitt nå enn noensinne, kun til din orientering.
Atraktiv dame på snart 43

Skjult ID med pseudonym Mannehora fr. 2 mars 2012 11:17

1969

At en del kvinner kanskje er mer selvsikre og komfortable med seg selv og sitt eget utseende når de er i 40-åra enn de var i 20-åra er bra for dem, men det betyr virkelig ikke at de ser bedre ut i de aller fleste MENNS øyne. Sorry, men slik er det bare ikke. Det tror jeg faktisk de fleste kvinner egentlig vet også. Og greit å huske på at menn og kvinner ser etter ulike ting hos partnere og ikke minst vektlegger de samme egenskapene anderledes. Snill og grei er alltid bra selvsagt, men menn vektlegger nok ungdom, skjønnhet og fruktbarhet mer enn det kvinner gjør. Og empati. Fysiske egenskaper som tenner oss, og psykiske egenskaper som tilsier en bra mor og omsorgsperson. De fleste av oss er ikke like hengt opp i at kvinnen skal være "sterk", "en ledertype", "dominant" etc. Opp gjennom titusenvis av år har det sistenevnte vært mannens rolle, og det er vi mennesker preget av både biologisk og kulturelt. Av samme grunn har "svake" menn, i betydningen langt unna noen alfa ledertyper med lite behov for selvhevdelse, lave ambisjoner og kanskje også dårlig selvtillitt ( i det minste ovenfor jenter), ofte totalt mangel på draget uansett hvor snille, empatiske og hyggelige de er. Og selv hvis de faktisk objektivt sett ser bra ut utseendemessig. Det samme gjelder ikke nødvendigvis for tilsvarende jenter, hvis de er søte og hyggelige.

Det er en grunn til at jenter ofte ser etter litt eldre menn og menn ofte ser etter litt yngre jenter, og det er også slik at jenter flest attraktivitetsmessig når toppen lenge før gutta. For svært mange gutter er tenåra og deler av 20-årene ganske tøffe sånn sett, mens jentene gjerne får ekstremt mye oppmerksomhet fra det annet kjønn når de er på den alderen. Det der begynner vel først å jevne seg ut i slutten av 20-åra eller kanskje litt inn i 30-åra, men akkurat som toppen for menn kommer betydelig senere så varer den faktisk ofte en god del lenger også. Kvinner og menn har kanskje 10 - 15 toppår hver attraktivitetsmessig, men menns toppår begynner fem eller kanskje ti år senere enn kvinnenes.Sånn er livet..

Få damer på 42 kan få barn uten hjelp, og mange selv ikke da, selv om det selvsagt skjer. Og enda færre har vel fortsatt tid nok til å få to eller tre over de neste fire - fem årene. Det er enkel biologi.

Hilsen mann i første halvdel av 30-åra som aldri har hatt mer draget enn nå til tross for at jeg heller ikke kan gå for å være 25 lenger, nettopp fordi kvinner og menn ser etter ulike.ting.

Skjult ID med pseudonym nref fr. 2 mars 2012 11:23

@Paraply; Takker! :-)
Altså, har ingn problemer om jenter (i mitt tilfelle. Har heller ingen interesse i å lage dette til en hvem-er-verst-tråd) driver og sender div p..e-forespørsler til meg, eller om de er eldre enn de 36 jeg har satt som øvre grense. Jeg bare sier at jeg ikke er interessert, men takk for tilbudet eller noe sånt.
Men jeg har nå oppført i profilen at jeg er interessert i noe fast etter hvert og satt en slags aldersgrense i begge retninger for a reason. Så da er vi tilbake til @Enailens opprinnelige spørsmål: Kan folk ikke lese?

Skjult ID med pseudonym forsker fr. 2 mars 2012 11:25

Ikke snakk om biologi og statistikk med damer. De kan ikke forholde seg til det når de selv er under lupen. Og uansett er du mannsjåvinist. Nå kommer de til å skrive massevis av indignerte innlegg og rotte seg sammen som de flokkdyrene de er. Tipper du får lese ord som umoden, kvinnefiendtlig, urettferdig, snakk for deg selv og massevis av "jeg". Antagelig får du en del avsporinger som at du burde skrive om noe helt annet, siden dette ikke fører frem.

(mann 46 år fra Akershus) fr. 2 mars 2012 11:30 Privat melding

@mannehora
Her synes jeg rett og slett du er fullstendig på bærtur. Enda bærsesongen slett ikke har startet.
Jeg er en mann på 40, og mener det blir feil å sammenligne ei jente på 20 og en kvinne på 40 når det kommer til skjønnhet. Ja, en kvinne på 40 vil normalt sett bære mer preg på at hun er nettopp 40, og ikke 20. Det er kanskje kommet ett par små rynker, hun er ikke nødvendigvis like fast i fisken som hun på 20.. Men du verden så vakker hun kan være for det. Mens hun på 20 nettopp har startet voksenlivet, og har sin skjønnhet i stor grad basert på det ytre man ser. Så har hun på 40 tatt til seg en masse livsvisdom og utstråler gjerne en sikkerhet på seg selv som hun på 20 mangler. Og som gjør at mange menn synes hun kan være noe av det mest sexy på jord, sammen med sine små rynker og kanskje ett par cellulitter. Det er to forskjellige former for skjønnhet. Ja, jeg kan godt synes hun på 20 er sexy og flott og se på, men jeg vet helt klart hvem av de to jeg ville hatt.. Hun på 40..

Og jeg tror du må lese deg litt mer opp på kvinner når du sier at det er bare ett fåtall av de over 40 som fremdeles er i stand til å få barn.

Men at du som er i begynnelsen av 30-åra ikke ønsker ei over 40 som partner, det er jo selvsagt helt legitimt.

Skjult ID med pseudonym 1969 fr. 2 mars 2012 11:31

Mannhore
Du generaliserer altfor mye og du kan ikke snakke for alle menn. Selv har jeg også aldri hatt mer draget på menn enn nå. Har en atletisk figur nå som jeg ikke hadde som 20 åring. Og vesentlig mer selvsikkerhet, mer sexappeal enn noensinne. Så jeg er ganske fornøyd med meg selv som sagt og smiler til livet. Smiler også til deg Mannehora og håper du har det bra. Du skrev et rørende innlegg om sykdommen din en gang

(mann 46 år fra Akershus) fr. 2 mars 2012 11:34 Privat melding

Men jeg bør kanskje ta ett hint jeg da, siden jeg ikke får noe sextilbud som så mange andre menn og kvinner tydeligvis gjør.. Må vel skifte beite da.. Sukker off we go, Gaysir here i come :P

(kvinne 41 år fra Oslo) fr. 2 mars 2012 11:34 Privat melding

Jeg er veldig fasinert hvordan en slik tråd kan ende opp som en "kamp" mellom kvinner og menn her inne... Kanskje ikke så rart at mange er single, når de har slik en fiendtlig innstilling?

Og ja, jeg vet at noen damer er råe på å skrive slike meldinger til menn også, men nå har det seg nå engang slik at jeg ikke får meldinger fra slike damer... hehe

Skjult ID med pseudonym 1969 fr. 2 mars 2012 11:43

Jeg ser ikkeno fiendtlig her i det hele tatt. Hvis du poster en tråd må du regne med at det kan utvikle seg en egen dynamikk. Vi er for all del i et diskusjonsforum :)
Aner ikke hvorfor du får så mange sextilbud. Du ser helt gjennosnittlig ut og har ingen sexy bilder i albumet heller.

Skjult ID med pseudonym watchersky fr. 2 mars 2012 11:44

Ja, de fleste kan nok lese.
Men det er lov å prøve seg.
Det kan jo hende det er en og annen single som ikke vil være i sølibat når de er imellom forhold...

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 2 mars 2012 12:19

Jeg kan lese, men sliter litt med viljen til å gjøre nettopp det.

(mann 32 år fra Oslo) fr. 2 mars 2012 12:20 Privat melding

Enalien, for meg er det ikke snakk om kamp mellom menn og kvinner, men er du enig i at å lage en tråd om noe som har blitt tatt opp tusen ganger før er som å snakke om krig og hvorfor det ikke bare er fred på jord?

Skjult ID med pseudonym watchersky fr. 2 mars 2012 12:21

Har du noen nye tema, lag tråder om dem.

(kvinne 41 år fra Oslo) fr. 2 mars 2012 12:25 Privat melding

Joda, Kevin, det er mulig det er tatt opp mange ganger før, men jeg har altså ikke deltatt på diskusjonsforumet så veldig lenge.... Deltar eeeegentlig ikke veldig aktivt nå heller... ;)

Skjult ID med pseudonym Mannehora fr. 2 mars 2012 12:46

1969

Regnet med at jeg ville møte en del motstand med et slikt innlegg, men det er lov til å ha ulike meninger om ting. Synes for øvrig jeg la inn ganske mange slike "mange menn" og "de fleste...", nettopp for å påpeke at jeg selvsagt ikke kan snakke for alle. Hvem kan vel det? Og noen liker moren, andre dattera. Jeg liker dattera ;) Men hvem vet, når jeg er 45 - 50 liker jeg kanskje moren bedre uansett om dattera er aldri så søt. Jeg foretrekker jo at kvinner har litt modenhet og erfaring jeg også, det er jo derfor jeg ikke bryr meg om 18 - 20 åringer. Liker egentlig jenter på 25 - 30 best, og synes selvsagt det er mange flotte damer på over 30 også. Og noen på over 40, så absolutt. De er bare feil alder for meg.

Håper du har det bra også, og god helg! :)

Skjult ID med pseudonym line fr. 2 mars 2012 13:27

Jeg er passert 40 , har vel heller aldri hatt bedre drag enn nå men på elskere.
Det hender jeg kikker på profiler å bilder men skriver ikke til dem. Men er det ubehagelig at jeg kikker selv om jeg er eldre enn ønsket alder?
Det er ikke fordi jeg ønsker yngre elsker men fordi jeg liker å se på mennesker. Liker forskjellene og noen er behagelig for øyet.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 2 mars 2012 13:55

At folk gidder. Jeg syns det er veldig viktig å lese profilene til jentene jeg. For jeg ønsker jo ikke å kaste bort både min egen og hennes tid ved å skrive til ei som uansett ikke leter etter noen som meg.

For jo mer informasjon de har i profilen, jo sikrere kan jeg bli på om det i det hele tatt er noe poeng å sende en melding. Eneste problemet dog, er at jo mer jeg leser, jo flere unskyldninger finner jeg for å ikke ta kontakt. :P

Skjult ID med pseudonym Mannehora fr. 2 mars 2012 15:33

@ line

Ingen ting galt med å titte ;) Jeg er ofte innom profilene til unge, søte jenter jeg, også noen ganger på profilene til jenter som jeg egentlig synes er for unge for meg. Er ikke noe galt i det, de er voksne mennesker. Og i blant tar jo jenter som er under mitt "alderskrav", eller som selv har satt en maksimumsalder som er lavere enn det jeg er, kontakt med meg også. Hvis jeg ikke dater noen spesiell akkurat da hender det at jeg møter dem likevel, om enn bare for en omgang i bingen eller ti (forsøker så godt jeg kan og ikke skape noen forventninger om noe mer i forkant, hvis det er tilfellet, skjønt vet ikke hvor godt jeg alltid lykkes). Men jeg respekterer selv stort sett de aldersgrensene folk setter, så selv om jeg kan prøve meg på en jente som har satt en aldersgrense et par år under min alder så er det normalt omtrent det hele. Har i midlertid en sjelden gang skrevt til jenter som søker menn som er betydelig mye yngre enn meg, og har faktisk klart å sjarmere en eller to av disse til å møte meg også. Kanskje nettopp fordi jeg har skrevet at jeg ble så imponert over noe de har skrevet om seg selv og likte dem så godt at jeg bare måtte ta kontakt likevel (det har vært sant, det er derfor jeg skrev de gangene). Mitt første innlegg her var egentlig ikke kritikk av dama på 42 som prøvde seg på litt "lammekjøtt" (i relativ forstand her, jeg er vel ikke akkurat noe lam lenger selv om jeg er mye ganske yngre enn henne), for det er lov til å prøve seg og jeg synes det er helt greit. Poenget mitt var bare å svare trådstarteren med at damer også ser bort i fra det som står i profilene i blant, eller ikke leser dem skikkelig (eller i det hele tatt). That's it.

Skjult ID med pseudonym sushibabe fr. 2 mars 2012 15:43

Nå har jeg skrevet i profilen min at jeg ikke ønsker sex på første date. Er litt spent om mannfolka KAN lese, får se...

Skjult ID med pseudonym Ærlig fr. 2 mars 2012 16:03

@sushibabe
Vi kan lese, men vi vet at det er fyllstoff å skrive det der. Vi vet at det skjer sex på første date noen ganger likevel, så vil vil forsøke oss likevel hvis vi opplever at stemningen er riktig.

Skjult ID med pseudonym sushibabe fr. 2 mars 2012 16:12

Du kan prøve seg vel, men det spørs hvor stor er suksesskvote da.....kan hende du drar frustret hjem :/

Skjult ID med pseudonym Ærlig fr. 2 mars 2012 16:16

Og ser på frustrerte fruer?

Skjult ID med pseudonym oppogned fr. 2 mars 2012 20:26

>Jeg har tydelig skrevet på profilen min at jeg ikke ønsker det

noen gjorde en gang et forskningsprosjekt på hhv damer og herrer (toalettet altså) - med skult kamera filmet de hvor mange som vasket seg på hendene. De kom til ca 35% av herrene og 70% av damene. Så satte de opp et skilt - "vennligst vaske deg på hendene" - og deretter vaske va 85% av damene seg på hendene mens ca 17.5% av herrene vasket seg på hendene.

Ha ha ha, tenker en del nå. Det jeg tenker er - hvordan kan dere ha rundt 35 uten å skjønne dette her? Alle som har passert puberteten uten alt for store men, skjønner da at skal du ha en mann til å gå til høyre, så forsøk å ikke si noe og om han alt går mot venstre, kan du allltids forsøke å si "bra at du går til venstre" for å oppnå ønsket effekt...

(mann 46 år fra Akershus) fr. 2 mars 2012 21:52 Privat melding

@sushi...
Det står ikke noe om at du ikke vil ha sex på 2. date, så da skal jeg vel kunne klare å "lide" meg gjennom en første date ;)))

Skjult ID med pseudonym chuckboris fr. 2 mars 2012 22:05

Hvis man ikke vil ha sex på første date er en god løsning å ha sex rett etter første date :)

Skjult ID med pseudonym sushibabe lø. 3 mars 2012 10:38

Eikers1
Riktig hehe

Husker jeg ikke feil du vil kjøpe en båt? Da må du gjerne invitere meg på båttur ;)

(mann 32 år fra Oslo) lø. 3 mars 2012 10:46 Privat melding

Kvinner er like visuelle som menn når det gjelder internett da. Først bilde, så klikke seg inn på profil, så se mere bilder, såååå lese profiltekst og da kan det hende man skriver ;)

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 3 mars 2012 10:48

Aha er du pen nok leser de ikke teksten..... Det er derfor jeg mottar så mange meldinger fra menn
som aldersmessig burde vært kvalifisert til å få igjen skolepengene side. Dette kaller jeg en tragedie:) Happy hunting fra gammel kjerring med stokk......

Skjult ID med pseudonym Charleene lø. 3 mars 2012 12:19

Jeg bare ler...
Jeg er 40+ og KAN få unger..men nei takk, been there, done that.. Jeg er faktisk kommet videre i livet, neste stadie...
Jeg ler enda mer... Mannehora tror kvinnene er "uatraktive" i den alderen. Vil bare minne noen på at menn også får grå hår, mage som "siger ned", rynker og kanskje også MISTER håret!! DET gjør de fleste kvinner.. men likevel elsker vi dem..fordi de er menn..og ikke unggutter. JA jeg har fått tilbud om det ene og det andre fra unge gutter her inne, men jeg ønsker meg på egen alder plussminus, for vi har nogenlunde samme livserfaring. Ønsker meg verken en på 60 eller 20..........