Alle innlegg Sukkerforum

trenger noen råd!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym betatt fr. 2 mars 2012 15:03

ja jeg vet at jeg kun må høre med han det gjelder for å få riktig svar men tenkte kanskje noen har vært borti dette før og har noen råd ihvertfall.

Jeg har skrevet med en fyr drit lenge, hatt en liten pause hvor jeg ikke hørte noe. Men så skrev vi en sms igjen og fant ut at vi skulle møtes. Var litt skeptisk til det siden jeg allerede hadde blitt betatt av han løpet av den tiden vi skrev sammen, og var redd for at jeg ville like han enda bedre når vi traff hverandre. Noe jeg gjorde, og blir bare mere fortvilet over hans korte svar på sms. hehe
er det normalt av gutter å skrive kort?
Møte våres gikk kjempe fint og fikk tilogmed par klemmer, og det var han som sendte den første meldingen, og bare etter noen få minutter etter han reise. Ser jo på det som positivt, men virker som det er kun jeg som må sende melding først får å få høre i fra han. Skriver jeg, tar det ikke lange tiden før jeg har fått et svar, men etter noen meldinger blir det bråstopp...dette jeg ikke helt skjønner :( er det at han ikke er intressert eller er det bare jeg som er utrolmodig siden jeg liker han?
Han husker jo ting vi pratet om i nov og det er jo litt søtt...
Og ja var han som sa vi kunne treffes igjen så håper jo at han mente det..

Er det noen som har noen råd.. eller har opplevd noe av dette før

han er jo såååå søøøøøt <3

Skjult ID med pseudonym 2mas fr. 2 mars 2012 15:05

Jenter overanalyserer for mye. Ta det med ro, hvis det eneste problemet er at han er treg og kort på meldingene men er topp ellers så er det bare å kjøre på.

Hater telefonkontakt selv, så er nok mange som finner meg litt vel kort og treg på sms fronten.

(mann 49 år fra Østfold) fr. 2 mars 2012 15:12 Privat melding

Enig, ikke vits å overanalysere dette. Jeg får også kjeft fordi jeg er treg på sms. Ring fyren, mye hyggeligere.

Skjult ID med pseudonym c'',) fr. 2 mars 2012 15:15

Ta det med ro, jeg kjenner meg selv igjen der. Jeg gidder bare ikke å sende tekstmeldinger, er så omstendig hele greia. Driver stortsett på med andre ting og har ikke alltid tid til å sitte med telefonen i armene. Så jeg svarer når jeg har tid =/

Skjult ID med pseudonym betatt fr. 2 mars 2012 15:22

må vel si han han var utrolig pratsom når vi møttes ihvertfall, derfor jeg ble litt sjokkert over hvor kort han egentlig var på meldinger. :)
men er vel sånn da at noen er veldig korte på sms. Han forteller jo hva han driver med osv, og svarer jo raskt i det jeg sender en. Får vel bare være fornøyd med det da. og ja vi jenter er flinke til å tenke mye rart haha..
får vel heller prøve å la denne betattheten ikke ødelegge noe og at jeg blir masete. Prøvde jo å glemme han den tiden det var stille, men klarte det ikke derfor sendte jeg han en ny melding.... og det endte jo opp med et møte...hihi

får vel bare krysse fingrene på at han liker meg også da selvom han ikke tør å si noe. snart 4 mnd med kontakt burde vel bety noe?

(mann 38 år fra Østfold) fr. 2 mars 2012 15:52 Privat melding

"er det normalt av gutter å skrive kort? "

Ja. Det er ikke unormalt ihvetfall.

"Skriver jeg, tar det ikke lange tiden før jeg har fått et svar, men etter noen meldinger blir det bråstopp...dette jeg ikke helt skjønner :( er det at han ikke er intressert eller er det bare jeg som er utrolmodig siden jeg liker han?"

....eventuellt at han ikke har helt sansen for å ha LANGE SAMTALER på sms (SHORT(!!!) message service).

Om du blir utolmodig eller ikke må du nesten spørre degselv om.

Evt kan du jo alltids spørre han det gjelder altså.

Evt la være å overanalysere alt og ingenting...

Skjult ID med pseudonym oo fr. 2 mars 2012 15:53

jeg blir like forundret hver gang. Over menn som er så interesserte og skriver meldinger i "endte" om hva de liker med deg og vil - I FRAMTIDEN. men NÅ nei nå har de ikke tid...

Eller menn som er interessert men ikke viser hva de vil og kun klarer å skrive korte meldinger en sjelden gang.

Og så er det vi som liksom overanalyserer?? Hva er så vanskelig med å være tydelig, vite hva en vil eller ikke vil og være redelig mot både sine egne følelser og for den andre part?

Jeg savner en redelig mann!