Alle innlegg Sukkerforum

Smalltalk med fremmede

Vis siste innlegg
(mann 46 år fra Akershus) fr. 2 mars 2012 15:51 Privat melding

Vet dette er blitt debattert tidligere, og jeg er ikke av de som er spesielt flink til å smalltalke slik. Men idag så skjedde det, og det gjorde faktisk dagen mye koseligere.

Var i Sandvika på eu-kontroll med bilen, da jeg slang en liten kommentar om at så høyt turtall hadde ikke bilen min hatt på aldri så lenge. Det førte til at ei hyggelig ung jente som kom samtidig, lurte på om jeg hadde bilen på service. Det førte til at man ble sittende og prate en 5-10 min med ei jeg aldri har sett før, kommer sikkert aldri til å se igjen, og aner ikke hva hun heter.

Tviler vel på om hun er her på Sukker, men om du er så skal du vite at du gjorde dagen min. Jeg gikk ut i vårsola og varmen igjen med ett gladere og lystigere sinn, og ser helgen lyst i møte :) Håper forøvrig hun var heldigere med sin eu-kontroll enn jeg var med min. Men nå kan jeg godt skru litt bil i helga.

God helg til folket forøvrig :)

(kvinne 30 år fra Akershus) fr. 2 mars 2012 15:58 Privat melding

Koselig :)

Skjult ID med pseudonym sushibabe fr. 2 mars 2012 15:58

Jøss du har snakket med en fremmed person. Gratulerer :-)

God helg!

(mann 46 år fra Akershus) fr. 2 mars 2012 16:07 Privat melding

hehe.. Takk Sushi ;-)

Er ikke så lenge siden det ble snakket om hvor dårlig vi nordmenn er til slikt, og at vi ser nesten rart på folk som bare tar kontakt sånn plutselig.. Og jeg skal ærlig innrømme at det er nok ikke min sterkeste side.

Kommode..
Hvem vet.. Man starter i det små og jobber seg oppover ;)

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 2 mars 2012 16:20 Privat melding

Beste som finns er når man treffer mennesker på den måten.. Og kjenner litt den kjemien som får deg litt sånn etterpå "fan da" :p

Skjult ID med pseudonym sushibabe fr. 2 mars 2012 16:28

h*n: coop medlemskort
jeg: nei fortsatt ikke

Jaja kjempehyggelig, må gå å handle nå tro :)

(mann 46 år fra Akershus) fr. 2 mars 2012 16:29 Privat melding

hehe... Jeg er faktisk ikke på butikken hver dag kommode :P Men skal en tur etterpå, så da blir det jo smalltalk igjen. Men de fleste der har jeg jo sett og pratet med før da, så det blir liksom ikke noen helt ukjente ;)

Skjult ID med pseudonym nref fr. 2 mars 2012 16:31

Det funka jo greit i tenåra (sånn på sjekke-fronten) med å henge rundt på den lokale bensinstasjonen/kiosken, så hvorfor skulle det ikke det nå? :)
Ja, og @Eikers1; God helg (og god bilskruing!) sjæl! :-) Artig med NOEN gladhistorier her inne på forumet iblant!

Skjult ID med pseudonym Puslespill fr. 2 mars 2012 16:58

Du skulle spurt om telefonnummeret hennes da! Ingenting å tape hvis du aldri kommer til å se henne igjen uansett.

Jeg bodde lenge i utlandet og ble vant til at det var helt ok å prate med folk man møtte tilfeldig. Det var helt normalt. En gang gikk jeg inn i heisen der jeg bodde, tilfeldigvis samtidig med ei søt jente. Jeg hadde telefonnummeret hennes før heisdørene åpnet seg igjen. Riktignok bodde jeg i 28. etasje, men det var vel ikke mer enn 120 sekunder med smalltalk likevel. Ble flere dater ut av det.

MEN, skal nok innrømme at jeg har skremt vettet av en del jenter i Norge når jeg prater med dem helt tilfeldig. Mange tror jeg er helt psyko (men ikke alle). Og for the record, jeg prater ikke bare med "pene" jenter, men ofte "pensjonisten" også. Og DE har ingenting i mot det! De digger det. Kanskje fordi de ikke tolker det som at jeg har "skumle hensikter" :)

(mann 32 år fra Oslo) fr. 2 mars 2012 17:04 Privat melding

Smalltalk er koselig, uansett med hvem.... men ofte er det sånn... hvorfor ble jeg ikke bedre kjent, hvorfor ga jeg ikke et nr... satt ved siden av en jente fra Oslo til Bergen på toget, vi snakket og sov sammen i 8 timer...veldig hyggelig, men så når vi var fremme så var det hadet bra :) hehe... men det er 2 år siden nå, men er rart det der...

(kvinne 30 år fra Akershus) fr. 2 mars 2012 17:20 Privat melding

Vært 4 uker sammen med mange ukjente folk. Møtte på 2 flotte gutter snakket masse koselig. men blei til bare hadet når ukene var over. (rart) hehe hadde sjansen til å gjøre mere ut av det

(mann 49 år fra Østfold) fr. 2 mars 2012 17:45 Privat melding

Og hvorfor sier de hadet så fort man har sagt nei til kvitteringen? Man står jo vitterlig fortsatt en meter fra dem opp til ett minutt før man er ferdig med å stappe varene i posen. Er det jeg som er sær, eller har en eller annen seviceanalytikerrådgiver lurt hele dagligvarebransjen?

Og Kiwien er perfekt å slarve med andre folk du ikke kjenner på.. Særlig sent på kvelden når folk er litt relaxed. Både kunder og ansatte :-)

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 2 mars 2012 20:00 Privat melding

Er en mester på smalltalk... Når jeg finner det for godt og leser situasjonen dit at det passer seg ;-) kommenterer gjerne noe som f eks ja skal vi dra på heisatur når jeg havner i heis med ukjente, det pleier...iblant etter noen sekunders blankt utrykk....og man ser formelig hardisken jobbe for å plassere det jeg har sagt i riktig kontekst :-)...... å frembringe smil og åpning for mere smalltalk og ønske om god tur videre når en av oss går ut av heisen, ellers kommer jeg gjerne med en kommentar i butikken, på busstoppet, andre steder der det faller seg naturlig :-)

Skjult ID med pseudonym JSSJ fr. 2 mars 2012 20:55

Hehe det minner mæ om en liten "smal talk" æ hadde med en fremmed en gang :D
Når æ va 19 hadde æ en knall rosa cab, så en dag parkerte æ ved siden av en fyr som sto på fortauet.

Han: Wow kul bil! Reine Dolly Parton du!
Jeg: Ser kjapt ned på mæ selv før æ svarer: Nåja, må no værra Dolly Halvparten det da ;P

Fyren lo og rødma som en tomat og æ gosset mæ der æ gikk videre ;D

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 2 mars 2012 20:59 Privat melding

Haukflirer JSSJ!!! Hahaha knallbra!!!