Alle innlegg Sukkerforum

Enda en artikkel om tiltrekning (tips til profilbilde, osv.)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fjesløs fr. 2 mars 2012 17:56

Fordi jeg er så forbaska hyggelig, velger jeg å poste denne, i håp om at den kanskje kan hjelpe noen. Jeg er flink til å dele. :)
Merk at siden dette er basert på studier med mange mennesker (selv om artikkelen er skrevet på en humorside), spiller det ingen betydelig rolle om din individuelle mening skiller seg ut, for her et det snakk om hva som funker for flertallet.

http://www.cracked.com/article_19663_5-insignificant-things-that- determine-who-you-have-sex-with.html
(Husk å fjerne eventuelle mellomrom som sniker seg inn, det skal ikke være noen).

For de som ikke orker å lese hele artikkelen på engelsk, kan jeg gi et kjapt sammendrag av de delene som er relevante for profilbilder. Min generøsitet eier ingen grenser!

Menn skal ikke smile. Deltagerene i studien ble bedt om å vurdere hvor attraktiv en person var, basert på fire ansiktsuttrykk: smilende, stolt/hovmodig, skamfull/trist og nøytral. Mannen ble ansett som mest attraktiv når han var trist, og minst attraktiv når han smilte. Kvinner, derimot, var mest attraktive når de smilte, og minst når de var stolte (slik jeg tolker teksten).

I tillegg har det noe å si om du bøyer hodet framover eller bakover, og her er meningene også motsatt på tvers av kjønnene.
Som mann er du mest attraktiv om du bøyer hodet litt bakover, slik at damene kan se undersiden av haken din, og som kvinne bør du bøye hodet litt fremover slik at mennene ikke ser undersiden av haken din. Dette har med høyde å gjøre; at menn generelt er høyere enn kvinner, så hvis undersiden av haken er synlig, blir det oppfattet som mer maskulint.

Håper det kan være til hjelp, og vær så god!
Merk også at tråden ikke er grønn, siden jeg er veldig glad i fjas.

(mann 32 år fra Oslo) fr. 2 mars 2012 18:20 Privat melding

"Menn skal ikke smile. "

Tenkte akkurat å bytte profilbilde til ett hvor jeg smiler. Jeg bør med andre ord la være? :P

http://i43.tinypic.com/212hcua.jpg

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 2 mars 2012 18:49 Privat melding

Pupper som er litt synlige funker for oss jenter og!!! ;P

Jeg liker smilebilder på menn jeg, da ser man åssen tenner de har.. Er ikke til å legge under en stol at jeg har møtt noen nettmenn der jeg ble sjokket hvor lite de tok vare på tennene sine.. Man kan være så pen man vil for min del da... er ikke tennene og smilet bra så greier jeg ikke å føle det...

Skjult ID med pseudonym nref fr. 2 mars 2012 19:13

Weird... Jeg gikk over til "smilebilde" fra et mer nøytralt et, og fikk mange positive tilbakemld fra jentene her fordi ja, jeg smilte på det, rett og slett. Så den er jeg ikke riktig helt med på. Men flekker jeg tenner i tillegg så ser jeg downright psykotisk ut, så alt med måte. Så de som vil se tenner, får bestille time (vet det er andre veien, men...)! :)