Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym JajaKaja lø. 3 mars 2012 00:59

Hehe, så fikk jeg oppleve det også :)

Har hatt kontakt med en jente i en noen måneder nå. Tror det strekker seg til rundt 5 mnd. Ganske lenge uten å møtes, klar over det :) Men vi fikk god kontakt da, i hvertfall slik jeg opplevde det. Syntes hun var en spennende jente og etterhvert kom vi naturlig nok over på dette med å møtes. De siste par-tre ukene var vi ganske samstemte her. Koselig tone uten noe press, og lett og ledig prat hele veien. Lettere og lettere etterhvert.

Så plutselig får jeg en melding som sier noe annet:

"Hei, takk for veldig hyggelig prat, men jeg traff en kar på byn for et uker siden, og det ser ut som at det kanskje kan bli noe der". Skuffet blir jeg jo, men vi har tross alt delt en god del privat og "nakne" opplysninger oss i mellom, så jeg bestemmer meg straks for å skrive at jeg syns dette var dumt, men at jeg forstår nettdatingens vesen, og ønsker henne lykke til. Har tross alt en godt inntrykk av henne, så håper jo hun gjør det bra i livet! Jeg er jo ikke forelsket eller noe, vi har jo ikke møtes ansikt til ansikt enda, men jeg syns hun er veldig bra på mange måter likevel.

I det jeg skal til å svare henne, så ser jeg at hun har blokkert meg. Hehe, hva i alle dager? :) Det største problemet med å bli blokkert er at jeg ikke fikk sjans til å takke henne for en koselig kontakt gjennom alle de månedene. Jeg tar det på ingen måte personlig at hun eventuelt har møtt noen andre på byn, men jeg tar det litt personlig at hun muligens tror jeg er en idiot som overhodet ikke hadde taklet en avslutning av kontakten.

Hva er det med nettdating som får folk til å være så feige med kontakten? Til dere som kjenner dere veldig igjen, eller pittelitt igjen; Skjerp dere! Slutt å være kyllinger og alltid ta den letteste utveien. Enten det gjelder stort eller smått.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 3 mars 2012 01:04 Privat melding

Det hørtes jo merkelig ut.. aner ugler i mosen her....

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 3 mars 2012 01:10 Privat melding

En blokkerer jo for å sile, og for å fortsette å være på ett nettsted samtidig som en vil unngå vedkommende.. Hvem gidder vel å logge på ett nettsted for å blokkere en fyr en har hatt kontakt med, hvis en har noen i kikkerten irl? Det stemmer ikke for min del.. hadde jeg truffet noen spennende irl, så hadde jeg ikke logget meg inn og blokkert folk jeg har pratet med, da hadde jeg heller styrt unna ved å ikke logge meg inn..

Skjult ID med pseudonym JajaKaja lø. 3 mars 2012 01:11

Tror egentlig ikke det er så mange ugler i mosen, syns bare avslutningen er rimelig feig, og ønsker at andre som benytter denne metoden med folk de har pratet lenge med, at de skjerper seg og har baller nok til å i det minste å motta 1 (ett) svar på avslutningen :)

Personlig hadde jeg syntes det var veldig greit å takke for veldig fin kontakt. Vi hadde jo delt mye personlig mellom oss.

(kvinne 38 år fra Oslo) lø. 3 mars 2012 01:11 Privat melding

Høres ut som du ble en ventepølse for henne. Godt og alt det der....mens man venter på indrefileten.......

Bedre lykke neste gang, TS! Synes du hadde en fin innstilling til tross for skuffelse :)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 3 mars 2012 01:13 Privat melding

Helt enig JajaKaja, poenget var vel at unnskyldningen ikke stemte med blokkeringen :) var der det var ugler i mosen, men enig at det var en feig avslutning :)

(mann 32 år fra Oslo) lø. 3 mars 2012 01:17 Privat melding

Desverre mange feige her på sukker ;)

Skjønner hva du mener TS, men mange fisker i havet eller i dette tilfelle masse sukkertøy i goddisbagen :)
Stå på og masse lykke til!

Skjult ID med pseudonym mouch lø. 3 mars 2012 07:04

En må aldri la det gå så lang tid uten å møtes, ikke bra...

Skjult ID med pseudonym Paraply lø. 3 mars 2012 08:17

Skjønner ikke at dere orker å kritisere feighet på nett. Faller ikke det på sin egen urimelighet?
Jeg mener feighet er en dyd - på nett.

Skjult ID lø. 3 mars 2012 10:50

Personlig tror jeg ikke hun møtte noen på byen. Enig med nortibia at her er det ugler i mosen. Hvorfor blokkere deg om hun har møtte den store kjærligheten på byen? Da sletter man profilen sin. Jeg beklager å si det, men jeg tror du har blitt lurt og du har blitt brukt. Damen er muligens gift? Bildene er ikke av henne? Hun kan føle seg ensom og forlatt og bruker nettet for å få nettvenner, men ikke noe mer. Lærdommen må være å møtes så raskt som mulig og kanskje senest etter et par ukers mailutvekslinger? Om de ikke er villige til det så har du jo svaret, Move on!

Skjult ID med pseudonym nref lø. 3 mars 2012 11:11

Om ikke annet skal TS ha for å ha takla dette som en mann :)... Men mnd-vis uten å møtes? Skurrer litt...

Skjult ID med pseudonym ,, lø. 3 mars 2012 12:07

Jeg kjenner meg sååå igjen..Nå var dette på facebokk, viavia felles venner...men likevel..og jeg hadde faktisk MØTT fyren... han ville treffe meg igjen og, sa han.. så kom det ei melding om blablabla.... og *poff* jeg var blokka, uten å rekke å få svart... Da tenker jeg bare : jeg trenger ikke sånne mennesker, jeg er verd noe bedre ;)
Det er du og!!!

(kvinne 30 år fra Vestfold) lø. 3 mars 2012 12:27 Privat melding

kanskje noen andre allerede har sagt det - men hva om hun deaktiverte kontoen etter hun sendte meldinga.. I utgangspunktet kunne hun bare deaktivert seg eller blokka uten noe forklaring.. Ikke at det er noen god unnskyldning uansett men.. Maybe baby...

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 3 mars 2012 12:42

dei me har kontakt med kunn på nett er menesker me egentlig ikkje trenger...sånn eg ser det:)
dei du vil ha i livet ditt,har du kontakt med irl:)