Alle innlegg Sukkerforum

Flørtete/frihet med andre under forholdet

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 3 mars 2012 09:24

Jeg fikk god kontakt med en for et år siden ca. La han til på MSN etterhvert, men vi "mistet" kontakten fordi ingen av oss var noe særlig pålogget. Nå ønsker jeg å kontakte han igjen. Jeg fant han her, men nå har vi match under 70. Jeg sjekket treet hans, og det var på grunn av bladet flørtete. Jeg trodde før at flørtete var meg som person, men skjønte senere at spørmålet gjaldt under forhold. Da valgte jeg så klart null og prøvde meg på absolutt krav.

Nå lurer jeg på om hvor "seriøst" man skal ta relasjonstesten? Jeg har stresset mye med matchingen før, men ser jo nå at man kan få god kontakt selv om man ikke har like preferanser i utgangspunktet.

Hvor viktig synes dere det er at kjæresten IKKE flørter med andre under forholdet?

Skjult ID med pseudonym mjau lø. 3 mars 2012 11:37

Jeg tror vi definerer flørting over et stor skala.

Jeg er en flørtete person (slik som jeg definerer flørting, og ikke ovenfor ukjente..), og har ingen skrupler med å flørte eller at partneren min flørter med andre i et forhold. Men da ligger det i min definisjon av flørting; ingen fysisk kontakt, ingen samtaler som indikerer mer enn at vi har en uskyldig flørt.
Andre kan inkludere kyssing og intim prat inn under flørting, og det er laaangt over grensen for hvordan jeg definerer det og ville tillate i et forhold. (Ville kalt det å være utro.. ) Fløring med ukjente definerer jeg mer på som sjekking ;-)

Så kommer det jo an på hvor trygg man er på partneren, og hvor mye man da takler at de har god stemning og tone med det annet kjønn. Det henger jo litt sammen med det å bli/være sjalu. Og det kan være forskjellig fra en kjæreste til en annen.
Jeg ville nok ikke satt 0 og absolutt krav på dette med flørt, ettersom det rommer mye definisjoner og tolkninger av begrepet.

Skjult ID med pseudonym uvitende lø. 3 mars 2012 11:44

så mjau,du syntes det er greit med sjekking av ukjente når du er i et forhold? siden du skriver " Fløring med ukjente definerer jeg mer på som sjekking ;-)" kjenner også noen som kaller det luremus..

Skjult ID med pseudonym mjau lø. 3 mars 2012 11:51

Nei! Over hodet ikke - jeg skriver jo at jeg er en flørtete person - og ikke ovenfor ukjente i en og samme setning.. Sukk.. Kanskje ikke veldig klar uttalt.
Sjekking driver man da ikke med når man har kjæreste. Huff.

Jeg er veldig ordentlig, jeg. Ingen luremus.

Skjult ID lø. 3 mars 2012 12:00

Det er akkurat det jeg synes er litt forvirrende, hva ER flørting og hva er greit under et forhold? Hvis jeg tar bort absolutt krav igjen, vil jeg da finne personer som faktisk synes det ER ok å flørte?

Jeg har hatt absolutt krav på dette i noen mnder, men fant ironisk nok en jeg begynte å diskutere forhold med. Han nevne han ikke likte at det var så mange regler i et forhold og at han ikke så det store problemet med å f.eks kysse andre, hvis han sa ifra etterpå. Så selv om jeg har satt 0 på en del spørsmål og absolutt krav, dukker det opp personer som tenker helt annerledes ;)

Tror jeg ikke skal bry meg så fryktelig mye om matchtallet mer, blir bare forvirret. Temaene må vi heller diskutere om et forhold blir aktuelt. Tror jeg skal fjerne absolutt krav på en del ting og ta kontakt med noen jeg finner interessante ut fra profil.

Skjult ID med pseudonym JADA! lø. 3 mars 2012 12:01

Jeg mener det både er viktig og helt normalt å flørte litt selv om man er i ett forhold :) LITT altså!

Skjult ID med pseudonym Charleene lø. 3 mars 2012 12:03

Tja..kommer ann på hva man legger i flørt... Flørte med øynene er jo ikek det samme som å kline.. Veldig vanskelig å svare på. Jeg kan sikkert oppfattes som flørtete, men er jeg i et forhold så holder jeg meg til han...

Skjult ID med pseudonym lørdag lø. 3 mars 2012 12:03

JADA!:
Hvorfor er det ok å flørte når du er i et forhold? Betyr ikke det å flørte at man er interessert i noen?
Smiler, le og tøyse er noe annet, men å flørte liksom?

(kvinne 34 år fra Buskerud) lø. 3 mars 2012 12:32 Privat melding

Villt forslag her, helt ut av det blå: spør? Legger selv ikke mye i den testen, foretrekker heller å stille spm til en potensiell partner om slike ting, så får du direkte svar og slipper å stresse her :)