Alle innlegg Sukkerforum

Nysgjerrig

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tigeren85 sø. 4 mars 2012 02:53

Helt ny her jeg.
Hvordan fungerer denne siden da? :)) Helt feil tid på døgnet ser jeg nå, ;) men når man ikke får sove finner man tidsfordriv, no nytt og spennende...

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) sø. 4 mars 2012 03:01 Privat melding

Velkommen til de gales hus. :) her er det bare å slå seg løs på forumet. Skriv mye tull og bare jatte med. :)
Man må ta det som skrives her med ei klype salt for her er det mye rare folk. :P

Skjult ID med pseudonym sans sø. 4 mars 2012 03:19

Velkommen, Tigeren85!

Ja, hehe, egentlig burde det bli delt ut en pose salt med det samme man kommer inn døren her...så man kan ta en klype i ny og ne. ;) Men man venner seg ganske fort til forumets forunderlige verden. Iblant er det litt rare tråder her inne, med enkelte kommentarer som man bare må sukke litt oppgitt over, men så kommer det innimellom noen så kjempekoselige tråder, at man bare blir GLAD, og får tilbake troen på dette stedet og sukkerbitene som finnes her! :) Og det er mange go'inger her inne på forumet, som du sikkert kommer til å bli glad i etter hvert. Bra folk, ikkesant! De andre bryr vi oss ikke om. (for det meste) ;)

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 4 mars 2012 09:37 Privat melding

Velkommen :)
Er vel veldig enig i det som står over her.. Hehe så om du evt skulle legge ut noen tråder, så håper jeg du ikke er hårsår ;) kan bli litt vel mye rart til tider...

Skjult ID med pseudonym sans sø. 4 mars 2012 09:41

Råd fra en erfaren tigerfrøken til en fersk. :)
Passende profilbilde, 81tigerpus, sånn en søndagsmorgen - gooood morgen til deg!

Skjult ID med pseudonym nref sø. 4 mars 2012 09:51

Råd fra en som gradvis gikk fra "jeg gir nå vel mest faen, da"-holdning til aktiv spreder av tøys, tant, og fjas på forumet; IKKE hold deg til saken når du roter deg inn her, det kan man gjøre i de personlige e-postene...
Bruk fantasien, det verste som kan skje er at noen blir forbannet, og da blir det underholdende for oss andre, om ikke annet! :)
Gudd Løkk (med både sjekking/dating/tøvprat)!

(kvinne 41 år fra Buskerud) sø. 4 mars 2012 09:57 Privat melding

...have fun ;)

Skjult ID med pseudonym betteroff sø. 4 mars 2012 10:54

Velkommen Tigeren85 :) Denne siden fungerer slik:

Hvis du er mann, må du betale. Siden du skriver her på forumet, har du betalt. Dette tilsier at du mest sannsynlig er mann. Da er det bare å sende ut så mange meldinger du klarer til så mange jenter som mulig. Pga tidsnøden kan du ikke skrive lange meldinger eller meldinger med innhold, noe som også er meningsløst siden du ikke får svar likevel. (Løs statistikk basert på meldinger på forumet.) Men ikke gi opp! For jo flere meldinger du sender ut uten å få svar, jo mer fortvilet og desperat blir du, og jo mindre sjanse har du på å få svar. Men hva annet skal du gjøre?

Hvis du er jente, så kan du velge å betale, men flertallet (antas det...) av damene gjør ikke det; det er de som har forstått hvordan det fungerer, evt de som har økonomisk sans. Deretter er det bare å lese, slette / ikke svare på alle meldingene du får, for du får mange siden alle menn her inne sender så mange meldinger de klarer. (Mest sannsynlig gjør du helt riktig, for de fleste meldingene vil være av typen prepubertalt lavmål, selv om de måtte komme fra menn godt oppe i årene...) Lurest er det også å blokkere den som har sendt deg melding. Til slutt vil her ikke være flere menn igjen å velge mellom siden du har blokkert alle sammen. Hvis du skulle våge deg til å sende en melding, så ikke forvent svar, for de fleste menn vil være jeger og jakte - dette til tross for at de sier at de setter stor pris på jenter som tar initiativ.

NB! Uansett kjønn, så ikke bruk de hjertegreiene. Ingen har skjønt dem - eller ingen blir enig om hvordan de skal tolkes, så forvirringen råder.

Virker dette håpløst? Vær da glad for at vi har et forum (som du allerede har funnet), hvor alle fortvilede, håpløse, desillusjonerte etc kan møtes og spre eder og galle (eller glede - det skjer en gang iblant...), noe som gjør hele sukkermedlemsskapet verdt sin pris i gull siden forumet er det eneste gode med hele siden. (Siste er også løst basert statistikk fra forumet.) Ett tema skal du imidlertid holde deg unna her inne, og det er av typen: Hvorfor svarer ikke jentene (evt guttene) på meldinger? Dette skal du ha forstått nå.

Hvis du er i stand til å se humoren og ironien over, så kanskje du finner nye venner her inne - kanskje endatil en kjæreste ;) (PS! Dersom du får deg kjæreste så bør du ikke være her inne lenger, så ingen av oss som er her vet hva som egentlig skjer etter det...)

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Tigeren85 sø. 4 mars 2012 12:40

Tror jeg forstår og kan fastsette at jeg er av det kvinnelige kjønn.. :))

(kvinne 36 år fra Buskerud) sø. 4 mars 2012 15:36 Privat melding

hehe god morgen, eller god ettermidag til deg å sans ;)