Alle innlegg Sukkerforum

Drømmemannen/-dama

Vis siste innlegg
(kvinne 40 år fra Hedmark) sø. 4 mars 2012 11:22 Privat melding

På sider som dette blir man ofte bedt om å beskrive drømmepartner, og et vanlig svar er at man ikke har en mal, men at alt står og faller på kjemien. Er ganske enig i det, men hvis vi skal være HELT ærlige så har vi vel alle et visst ønske om hvordan denne personen skal være?

Har du en person i livet som står som et mål over hvordan drømmepartneren skal være? En person du ser opp til?

Selv oppdaget jeg hvem den personen er i høst. Under begravelsen til min bestefar, gikk lyset opp for meg:) Min drømmepartner skal være som han! Som ung var han utrolig flott å se på, han var arbeidssom og dyktig i jobben sin, han elsket sin kone over alt i verden, han var veldig klok og kunne all verdens eventyr på rams, han var kunnskapshungrig, han klarte å svinge en hammer, han var morsom, han var lojal og snill, han var VELDIG familiekjær, glad i å reise, sosial, klumsete og distre ;) For meg var han verdens beste morfar <3
Finnes det egentlig en sånn mann??

Få høre nå! Helt ærlig! Hvordan skal hun/han være?

(mann 38 år fra Østfold) sø. 4 mars 2012 11:27 Privat melding

Å ramse opp alle preferanser i det feltet har svært lite for seg, selv de som faller innunder preferansene løper jo ut av profilen med en gang... Ikke faen om de vil ha en så kresen fyr...

(kvinne 41 år fra Hordaland) sø. 4 mars 2012 11:27 Privat melding

Drømmemannen.... Han bør være snill,omtenksom,litt romantisk,kunne dele på arbeidet i heimen,ha god humor,skjønne ironi og være min! Ikkje være redd for å vise sine følelsar for meg,verken for meg eller vennar/familie.

Når det er sagt meinar eg at når eg har funne ein god armkrok å sitte i,og me ikkje treng å seie eit einaste ord,utan at det blir pinlig/ukomfortabelt.. Då er eg der eg vil være!

Skjult ID med pseudonym nref sø. 4 mars 2012 11:30

Vel, hun skal IKKE være i nærheten av lik morra mi på noen som helst måte (ja, tenk! "Morserstatnings-myten" ER faktisk nettopp det, en myte), alt annet er bonus... :)

(mann 36 år fra Oslo) sø. 4 mars 2012 11:33 Privat melding

Drømmemannen har jeg møtt. Utrolig flott fyr, synd at jeg ikke ønsker å ha en fyr som pendler og som plutselig kan bli borte i 1 - 3 mnd. Slikt avler bare frem usikkerhet og utrygghet i meg.

Skjult ID med pseudonym aj aj sø. 4 mars 2012 11:38

Hun er morsom, lite selvhøytidlig, liker å erte meg, og lukker munnen min når jeg reagerer ved å kysse meg og late som hun angrer dypt og inderlig. Hun bruker både fornavn og ettternavn når hun liksomkjefter på meg. Hun lurer meg til å gjøre masse husarbeid ved å fortelle meg hvor fantastisk flink jeg er til det. Hun tar en kjapp halv-stripp med den ubeskrivelig fine kroppen når hun har lyst å glede meg. Og har stor glede av å hviske meg noe dirty like før vi går ut av bilen og inn i butikken så jeg må gå med hendene i lomma. Hun pirrer meg fordi hun selv er kåt og er med på flysex. Hun trenger ikke sminke for å være nydelig, og slenger kjapt på noe for å bli ekstra sexy. Hun har ting hun sliter litt med som jeg kan hjelpe henne med. Hun forteller meg at hun kan ligge å se på meg lenge når jeg sover, bare fordi hun elsker meg så høyt. Hun er sårbar og sterk. Og er stolt av meg. Og jeg av henne. Og så dumpet hun meg for noen år siden... ja ja..

(mann 36 år fra Oslo) sø. 4 mars 2012 11:40 Privat melding

Awwww:-) Såååå romantisk da:-)

(kvinne 40 år fra Hedmark) sø. 4 mars 2012 11:41 Privat melding

Sweet-spot
Masse humor ja:) Det er viktig!

Skjult ID med pseudonym Hmmm.. sø. 4 mars 2012 11:45

Er det rart man er er single når man leter med fasit i hånd i stedet for å finne fasiten når alt har klaffet....?

(mann 49 år fra Østfold) sø. 4 mars 2012 11:48 Privat melding

Ser Winona Ryder i bildekarusellen på høyresiden her... Det er kanskje en god start?

Skjult ID med pseudonym nref sø. 4 mars 2012 11:49

Er ikke Winona Ryder kleptoman? Eller blander jeg kjendiser nå?

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 4 mars 2012 11:58

En der kan holde mig ud i længden som jeg samtidigt også kan holde ud. Det er vel drømmen ^^

Skjult ID med pseudonym nref sø. 4 mars 2012 12:09

God oppsummering der, @banditten. Det koker stort sett ned til det! :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 4 mars 2012 15:37

Poenget er vel heller at det ikke er en mal. Ja, vi har kanskje en vag anelse av hvordan vi vil at denne partneren skal være, men det er overhodet ikke slik at jeg har en liste med punkter og at hun må kunne krysse av for alle punktene.

Jeg liker mange forskjellige type jenter. Betyr det at jeg ikke har noen krav? Nei. Betyr det derimot at jeg har en mal? Overhodet ikke!

(kvinne 40 år fra Hedmark) sø. 4 mars 2012 16:19 Privat melding

Selv blir jeg sjarmert av veldig forskjellige gutter/menn, og alle med sine kvaliteter. Har ikke punkter som MÅ krysses av for at de skal være "kandidater". Det jeg mener er DRØMMEPARTNER.... Har tydeligvis ikke møtt han ennå så kanskje han slettes ikke er slik jeg tror... Men av de mennene jeg kjenner og ser opp til/beundrer så står min bestefar høyt opp på listen.
Hvis jeg omformulerer spørsmålet litt da.... Har du en person du ser på som et forbilde for hvordan man skal være i et forhold? Og hvorfor?

Tror egentlig jeg har funnet min drømmepartner, men jeg kan ikke få ham... :(