Alle innlegg Sukkerforum

Sjakk Matt

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym jente42 sø. 4 mars 2012 13:31

Skjønner at jeg er sjakk matt innen nettdating. Er en kvinne som trenger tid for å stole på at han føler noe seriøst og ikke bare er litt betatt og fyker videre til neste blomst rundt neste sving. Tør ikke hengi meg om han ikke står på litt og virkelig liker meg over tid. På nettet handler det om fine bilder, treffes og like eller forkaste. Det klarer jeg ikke og innser at jeg er sjakk matt før jeg har prøvd ordentlig.

Flere som har det litt som meg?

Skjult ID med pseudonym aj aj sø. 4 mars 2012 13:32

Hmm, det du egentlig forteller er at du er en helt normal kvinne. Det er vel svar nok?

Skjult ID med pseudonym Nope sø. 4 mars 2012 13:35

Nope, kjenner meg ikke igjen.

(mann 57 år fra Oslo) sø. 4 mars 2012 14:47 Privat melding

Det var da voldsomt. Vi er vel en rekke både kvinner og menn som ikke tør å gi full guffe, men føler oss litt frem.

Skjult ID med pseudonym jnte42 sø. 4 mars 2012 21:53

Ikke voldsomt, utelukkende min erfaring som tilsier det. Men siden du syns det er voldsomt bekrefter du at jeg ikke passer til nettdating.

(mann 57 år fra Oslo) sø. 4 mars 2012 22:19 Privat melding

@TS
Hvis ikke du passer til nettdating, gjør nok ikke jeg det heller. Eller en rekke andre. Så jeg håper og tror du tar feil. Og at nettdating kan ha noe for seg. Uten dermed å si at det er det eneste man bør satse på.

Skjult ID med pseudonym haha sø. 4 mars 2012 22:26

@ts Det er mye dritt med nettdating, men det funker for flere enn man skulle tro. Ikke noe i veien for å bruke tid på ting heller.
Håper du tar sjansen og gir det en sjanse, plutselig er du der med mannen i ditt liv :)

(mann 47 år fra Rogaland) sø. 4 mars 2012 22:34 Privat melding

Du har mye rett i det du skriver, men det betyr jo ikke at alle er slik. Mange forskjellige typer mennesker her inne, det er bare slik at noen gjør mer ut av seg en andre.

Du er sikkert en dame som har mye å tilby den rette, og er du heldig så finner du han her inne :-)

Skjult ID med pseudonym slow sø. 4 mars 2012 23:02

Det tok meg bare fire år å finne formen som fungerer for meg ;)

Skjult ID med pseudonym Anon sø. 4 mars 2012 23:17

@TS

Kjenner meg igjen 100% i det du skriver. Jeg også har lurt på om dette egentlig er noe for meg, både fordi jeg trenger en del tid og fordi jeg føler at den eneste siden man får vist av seg selv her inne er den visuelle. Det er den sjansen man får, mens i virkeligheten vil slike følelser kanskje få en sjanse til å utvikle seg litt over tid med noen man kanskje i utgangspunktet ikke vurderte som veldig aktuell. Akkurat det er jo klin umulig på Sukker, for her handler alt om å fyke fra den ene til den andre. Gjerne i åresvis. Hvordan kan noen være bra nok når det helt sikker er noen som er enda litt bedre rundt neste sving, liksom? Litt usikker på tankeprosessen der, men det virker nesten slik noen ganger.

Har også måttet innse at de fleste mennene som kontakter meg her inne ser meg mer som elskerinne-materiale enn kjæresteemne. Jeg er antagelig ikke pen nok for noe mer. Kanskje ikke så rart, da mange av de jeg konkurrerer mot ser nesten ut som filmstjerner, mens jeg er litt mer "Sporty Spice", liksom.

Ja ja.

Skjult ID med pseudonym sta ma. 5 mars 2012 07:50

Dersom begge er som deg, hvordan skal det noen gang skje noe når begge holder igjen?
Er jo også ett tankekors. Og hvorfor er det bare mannens oppgave å gi noe? Hvorfor gir man ikke selv, også lurer man i tillegg på hvorfor de mister interessen? Tror du kanskje ikke mannen setter pris på at du jobber litt for hans interesse? Har man gjort det samme i 10 år og forventer at noe skal bli annereldes så er det kanskje på tide å endre på det man selv gjør :)

Var det som slo meg i innlegget :)

Det blir jo lett overfladisk og her blir man jo hengt for å vise interesse, for det er jo kvelende, så da hopper man bare videre fordi man ikke får noen respons. Sånn blir det lett når det er mange å velge i.

Er nok ofte sånn her, begge vil at den andre skal jobbe for å "fortjene meg", så da jobber jo ingen for det, og alt dør ut av seg selv.

Skjult ID med pseudonym sta ma. 5 mars 2012 07:52

Kan jo fint nevne dette i en melding også da, at du gjerne vil ha 3-4 dater før dere bestemmer dere, da kommer nok begge til første uten veldig høye forventninger til raketter, stjerneskudd og rosa skyer osv. Da får man tid til å bli litt kjent og føle mer på hverandre. Man er jo forskjellig ut fra dagsform og omgivelser, så flere dater vil nok gi ett annet inntrykk av personen og man ser flere sider :)