Alle innlegg Sukkerforum

Sist besøkende...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Puslespill sø. 4 mars 2012 13:44

Hei forumtroll!

Hadde en date med ei jente jeg gjerne skulle ha truffet igjen, men hun ga klart signal om at dette ble første og siste date. Men så dukker hun hele tiden opp på mine "siste besøkende"? Eeh... Bestemt ubestemt? Besluttsomt ubesluttsom? Skjønner ikke bæret.

Skjult ID med pseudonym Million sø. 4 mars 2012 13:46

Nei, det hadde ikke jeg skjønt noe av heller... Merksnodig.

Skjult ID med pseudonym nref sø. 4 mars 2012 13:50

TS (og dette er faktisk ikke et forsøk på fjas, heller!); Kanskje hun viser deg/profilen din fram for venninner og sier "han DER, ass..."? Det ER mye rart der ute, husk... Misantrop, jeg? Neidaneidaneida...

Skjult ID med pseudonym skatteper sø. 4 mars 2012 13:52

Hæte ho Gxxx så æ d nokje hu stadig driv mæ

(mann 49 år fra Østfold) sø. 4 mars 2012 13:55 Privat melding

Det er henne: http://youtu.be/HkdZezbakeQ

Skjult ID med pseudonym Puslespill sø. 4 mars 2012 14:05

@nref

He he. Er ikke så mye galskap å se i profilen. Jeg prøver å tone ned galskapen litt, så man ikke skjønner før man blir overrumplet irl, så må nok slå ned på den teorien.

Men når du møter meg er det selvfølgelig mye galskap. Så kan jo hende hun kun ville sjekke sammenhengen med den seriøse profilen og galningen hun møtte. Hva? Seriøst, denne galningen hadde en seriøs profil?

Men det holder vel med 1 eneste sjekk for å se sammenhengen? Hvorfor kommer hun tilbake igjen og igjen og igjen. Det er det jeg lurte på.

Skjult ID med pseudonym Hmmm.. sø. 4 mars 2012 14:09

Bare en måte å finne ut av det på, send henne en mail og spør. Har hun ombestemt seg får du svar hvis ikke er det bare å blokkere...

Skjult ID med pseudonym Sprø. sø. 4 mars 2012 14:10

Enig med nref. En del jentegjenger har det som underholdning å kikke igjennom alle de håpløse tilfellene, stygge profilbildene, elendige datene, dårlige kysserne osv.

Hvis du er 'seriøs' i profilen, men 'gal' i virkeligheten så er vel det grunn nok i massevis for at du er god underholdning.

Skjult ID med pseudonym nref sø. 4 mars 2012 14:12

@Puslespill; Prøver og å ha et snev av balanse mellom profilen og RL (kanfaktisk være VELDIG "u-gal" og dønn seriøs/kjedelig hvis jeg må/vil, da... Sjelden, dog), men synes det er rart, og man trenger jo ikke å stikke innom en haug med ganger for å "vise deg frem", evt. "sjekke" (i ikke-overført betydning), som du sier...

Nei, send ei mld ala "Var det noe?" (legg til ett eller annet "fjes" etter behag) og ingen respons (eller negativ respons), blokk. Beste jeg kommer på.

Skjult ID med pseudonym nref sø. 4 mars 2012 14:13

@Sprø; Ja, den pessimistiske hjernehalvdelen min har en mistanke om at så ER tilfelle (ikke ved personlig erfaring, da). Men som jeg sier til TS, send mld.

Skjult ID med pseudonym Million sø. 4 mars 2012 14:22

Nå vet jeg ikke hvor gammel du er @puslespill. Det er klart av en gjeng 20-år gamle jenter kan ha det gøy på andres bekostning på sukker. Dessverre. Det kan sikkert gutter i samme aldersgruppe også. Men om du er eldre enn det, er det neppe tilfellet, for kvinner på 30-40+ ferdes sjelden i flokk på nettet.

(mann 42 år fra Telemark) sø. 4 mars 2012 14:38 Privat melding

Er det så vanskelig å forstå, at en ikke skal feste seg for mye ved sånt?

Skjult ID med pseudonym Puslespill sø. 4 mars 2012 14:45

@Sprø
Var det Sprø du het?... Litt sånn som meg da.

@Million
Mmmm. Jeg kunne ha skrevet mye her, men lar det være. i denne omgang. Og ja, det er neppe tilfelle.

@Hmmm
Selvfølgelig har du rett. Det er bare å spørre. Det sier min intuisjon også.

Og ang. galskapen, så er det vel lov til litt normal galskap i hverdagen. Vi blir alle litt gale av og til, selv om det ikke er klinisk. Kos dere videre på en søndag!

Skjult ID med pseudonym enya sø. 4 mars 2012 14:47

du er vel uimotståelig da vet du!

Skjult ID med pseudonym Ropeburn sø. 4 mars 2012 15:00

Men du, hvis du er så interessert i denne dama, hvorfor logger du deg på her, isteden for å bruke tiden på henne utenfor internett? Jeg tipper hun er inne for å sjekke om du er online, og er du det, tipper jeg hun tenker at du ikke er så interessert likevel... da hadde du vel ikke sittet på sukker??

Skjult ID med pseudonym Puslespill sø. 4 mars 2012 15:01

@Enya
Du er søt :)

Gutter og jenter har forskjellig beslutningsmønster. Når en mann bestemmer seg for noe er det oftest en absolutt beslutning. Når en kvinne bestemmer seg for noe mener hun at dette er sannheten i dag. Men sannheten/beslutningen kan endres i morgen. Not good or bad. Just saying...

Skjult ID med pseudonym Madremia sø. 4 mars 2012 15:07

@puslespill: Vet du, jeg som kvinne oppfatter menns beslutningsmønster som her og nå og kvinners som absolutt. Altså helt omvendt av deg. Er det rart vi ikke forstår oss på hverandre..:-)

Skjult ID med pseudonym Puslespill sø. 4 mars 2012 15:12

@ropeburn

Jeg sa bare at hun er nydelig. Men at jeg hadde akseptert at hun ikke ville treffe meg igjen. Så ble jeg bare forvirret av at hun besøker profilen min hele tiden. Selvmotsigende.

Og hva ellers skal man gjøre på en søndags ettermiddag. Gå på tur?. Oi, det hørtes jo ut som en god ide. Nå logger jeg av og stikker ut :)

(mann 38 år fra Østfold) sø. 4 mars 2012 15:35 Privat melding

"Skjønner ikke bæret."

Det gjør sikkert ikke hun heller.

Skjult ID sø. 4 mars 2012 15:56

Men når noen blokkerer deg, får man da beskjed om det? Eller står det bare at de ikke er aktive lenger?

Skjult ID med pseudonym Puslespill sø. 4 mars 2012 18:22

@kebab,
Så sant så sant :)

@Kommode
Nice try på vestlandsdialekt! Ler meg ihjel. ha ha

For øvrig - har aldri falt meg inn å blokkere noen. Man skal være langt ute å kjøre før jeg gjør det.