Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Ikkenabo sø. 4 mars 2012 19:16

Er det jeg som bare er sneversynt og ikke ser grunnen til hvorfor folk ønsker å begrense avstandene til sitt eget fylke eller region? (Sikter jeg til dem som faktisk er ute etter et langvarig forhold).

Greit at man tenker at det bør være lett å treffes, men med mindre en bor i Kirkenes og på Lindesnes skal det vel litt til for at avstand i Norge er et reelt problem? Og er ikke poenget med dette stedet at man skal kunne sende noen meldinger først for å bli litt kjent før man umiddelbart skal møtes?

Jeg ønsker et langvarig og seriøst forhold og ville ha satt hele verden som område istedet for noen begrensning. Tror folk at deres kjæreste er nødt til å være naboen? :P

(mann 49 år fra Østfold) sø. 4 mars 2012 19:19 Privat melding

Barn, jobb og venner kan jo være ugreit å flytte med/fra for noen.

(mann 44 år fra Oslo) sø. 4 mars 2012 19:22 Privat melding

Problemet med lang avstand for mange av oss er at vi har barn. Man vil jo ikke flytte langt fra dem, samtidig som de aller fleste må ta hensyn til (i mitt tilfelle)moren til barna. Kan ikke bare flytte til Kautokeino med barna og tro at eksen skal godta det sånn uten videre.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 4 mars 2012 19:23

for deg kan det nok være sånn:) men er jo folk med barn her,delt omsorg...tenkt på det?

Skjult ID med pseudonym Schnuppa sø. 4 mars 2012 19:27

Jepp, barn tror jeg er hovedgrunnen....Hadde det ikke vært for mine to vidunderlige barn, og hensyn til far, er jeg temmelig sikker på at jeg har bodd en helt annen plass i dag!

Skjult ID med pseudonym keeper sø. 4 mars 2012 19:27

Foreldre har generelt liten lyst til å flytte ungene vekk fra skole og venner. Forøvrig har jeg forsøkt å date en som bor en times kjøring unna, og det er ikke så greit i lengden det heller.

Skjult ID med pseudonym sushibabe sø. 4 mars 2012 19:29

Hvis en av partene kan flytte på seg, da ser jeg ingen problem i det hele.

Der hvor det er vilje, det er en vei :)

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 4 mars 2012 19:32 Privat melding

Jeg har ikke barn, men har allikevel begrenset søket til kommunen jeg bor i og nabokommunen. Det er ikke dermed sagt det er helt utelukket å møte noen fra andre deler av landet, men jeg er ikke sikker på om jeg selv ønsker å flytte over lange avstander hvis jeg skulle møte noen. Derfor håper jeg at jeg kan møte noen i nærheten og ikke på andre siden av fjellet for eksempel:)

Skjult ID med pseudonym ruggen sø. 4 mars 2012 20:10

Har ikke satt noen begrensninger selv, men det spiller jo egentlig liten rolle, for denne infoen brukes jo ikke verken av matchsystemet eller av damene som leser profilen min...
Har ikke helt forstått spørsmålet heller - hvorfor skulle det spille noen rolle hvor kjæresten kommer fra? Det er jo langt viktigere hvor hun vil bo i framtida!

I mitt eget hode har jeg altså likevel noen krav. Jeg kommer nemlig til å bo her i minst 3-4 år til, helst lenger, så en potensiell kjæreste må være villig til å satse på dette stedet (uansett hvor hun kommer fra...).

Skjult ID med pseudonym Ikkenabo sø. 4 mars 2012 20:25

Skjønner selvsagt det med barn, men jeg ser jo at det er folk som skriver at de ikke har barn og som allikevel bare vil høre fra de i nærheten. Og når det gjelder jobb så er det vel ikke det livet handler om? Det er da alltids mulig å få en jobb et annet sted?:)

Selv er jeg helt fri til å flytte hvor jeg vil, og syns bare det var pussig at jeg blir eksludert fordi noen tror at det vil være dem som må flytte:P

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 4 mars 2012 20:35 Privat melding

@ikkenabo: Du velger jo å ekskludere deg selv her da. Tror det er mange som er enig med meg at de helst vil treffe noen i nærheten fordi de ikke selv vil flytte over avstander, men at man allikevel er åpen for å møte andre så lenge de er villige til å flytte, hvis det utvikler seg til et forhold.