Alle innlegg Sukkerforum

Regn nysgjerrighet

Vis siste innlegg
(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 13:21 Privat melding

Hvor mye skal til for at du setter hjerte på noen her inne/kontakter ved å sende brev/flørt?
Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg har ei venninne her inne, og vi har opplevd nå siste ukene at vi har blitt kontaktet av mange av de samme personene. Og med tanke på at det faktisk er over 100.000 medlemmer her inne, så vil jeg si at sjansen for dette er ganske liten.

Her en kveld, just for fun, svarte vi samme personen. Han ga nummeret sitt til oss begge, og hadde tenkt til å møte oss samme kveld - vi alle skulle ut på Vestkanten.

Har du opplevd noe liggende selv?

Skal ikke ta alle under en kam her nå. Og det er selvsagt gøy for oss å sitte å sammenligne profilene våre å se om de samme har kontaktet oss, og jeg tror ikke vi er de eneste som gjør det!? Frykt for å ta sukker for seriøst nå, så er denne tråden just for fun ;)

Ha fortsatt en fin dag :)

Hilsen Frk.Ingus

Skjult ID med pseudonym JSSJ ti. 6 mars 2012 13:33

Synes igrunn ikke det der var morsomt i det hele tatt jeg!

Mange gode, snille menn her inne som får den ene avvisningen etter den andre, mange av dem får ikke svar på 90% av de brevene de sender engang. Så å "leke" med andre mennesker på den måten er rett og slett onskapsfullt. Bli voksen!!!

Å nei, det er ikke spessielt merkelig at samme mann er innom profilene deres nei.. Dere bor antakelig på samme plass som denne mannen og med begrenset søk, så er det sikkert ikke så mange på liste.

Djiises hvor barnslig går det ann å bli...*rister oppgitt på hodet*

(mann 49 år fra Østfold) ti. 6 mars 2012 13:35 Privat melding

hjerter? Det brukes bare som huskelapper egentlig.

Skjult ID med pseudonym a r n e ti. 6 mars 2012 13:38

Jeg setter ofte gult hjerte for å "lagre" en profil som jeg kanskje vil kontakte en dag. Dersom hjertet fører til at noen tar kontakt, så prøver jeg å holde kontakt til den gang det passer seg med en date. Jeg kan uten problem date 2-3 i samme periode uten å ha problemer med samvittigheten. Dersom en date fører til noe mer en litt snakk og et kyss, så avslutter jeg dating med de andre. Samme gjør jeg dersom jeg kommer så langt at date 4 planlegges.
Nå er det jo ikke slik at jeg alltid har mer en 1å date. Noen ganger har jeg 0.

Jeg tror det er veldig vanlig å date flere enn 1.

(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 13:39 Privat melding

Vi møtte han ikke, det ville klart være å leke med han. Var bare intr. å se hvor langt han dro det.
Var han som tok initiativ til det, ikke vi. Så hvis du prøver se på det fra en annen side, så gjorde ikke vi noe galt her. Men klart, skjønner du reagerer når du tror at vi prøvde leke med han.

(kvinne 38 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 13:40 Privat melding

Tror nok også at hjerter brukes som huskelapper. Selv har jeg sluttet å legge så mye i det, etter at flere som har satt hjerter på meg ikke svarer på meldinger. Synes det er lettere å sende melding for å opprette kontakt.

@TS, nå er jo sjansene der for at både du og venninnen sin er i hans målgruppe, og at dere kanskje ikke er så forskjellige som person - sett ut ifra profilene deres, at det faller seg naturlig at dere begge fikk melding fra han.

Jeg har selv avtalt date med noen som har vist seg å ha kontakt med venninner av meg her inne, men da har jeg backa unna. For meg blir det feil å "sjekke opp" noen nye når jeg har avtalt date med noen, men der er vi alle forskjellige :) Man må bare gjøre det som føles riktig for en selv.

Skjult ID med pseudonym Olga ti. 6 mars 2012 13:40

Setter hjerte hvis jeg opriktig ønsker å bli kjent med en person, ellers ikke.
SLUTT å leke med folk, ja..! enig der....

(mann 32 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 13:41 Privat melding

Hvis du faktisk utgir deg for å være interessert og gir bort nummeret ditt for å teste folk på den måten, mister du retten til å klage du over manglende seriøsitet på Sukker.

(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 13:44 Privat melding

Igjen, leker ikke.. Er det noe jeg er ordenlig på her inne, så er det faktisk å å avvise på en høffelig måte, istedenfor og ikke svare...

(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 13:45 Privat melding

Les hva jeg skriver da.. HAN ha gummeret sitt til oss begge, han spurte om å møte oss begge, samme kveld. Derfor jeg reagerte.

Skjult ID med pseudonym Indigo85 ti. 6 mars 2012 13:46

Bra det, da :) Men synes i grunn det er verre med folk som gir bort nummeret sitt eller på andre måter utgir seg for å være interessert, for så å fordufte helt uten videre. Attraktive jenter får gjerne innboksen sin fylt opp hver dag, og da er det meget forståelig at de ikke tar seg tid til å svare alle.

(mann 57 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 13:47 Privat melding

Setter jeg et hjerte på noen, betyr det at jeg kan tenke meg å bli kjent med henne, osv. Men siden jeg vet at hjertene brukes så forskjellig, er det i grunnen like greit å gå rett på med meldinger. Så konklusjonen er at jeg ikke setter hjerter.

(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 13:47 Privat melding

Men har fått svaret jeg ville.. Og beklagelig at det andre ble misforstått.. Så ikke meningen å provesere her..

Skjult ID med pseudonym Indigo85 ti. 6 mars 2012 13:47

Beklager, leste feil.

Skjult ID med pseudonym nref ti. 6 mars 2012 13:56

TS; Som **Milla** også sier, sjansen er stor for at man som venner har samme "preferansene"...
Uansett, opplevde her nylig og helt tilfeldig i løpet av en samtale med en kamerat av meg (som bor på en helt annen kant av landet, og har gjort det lenge) og jeg hadde vært på Sukker samtidig (forrige gang jeg var aktiv her) uten å vite av hverandre, og at vi hadde faktisk henholdsvis meldt/snakket mye med (jeg) og liketil datet (han) akkurat samme jenta... Men vi kom fram til akkurat det (etter å ha rista av oss "creepy"-følelsen) som antydes ovenfor, nemlig at det kanskje ikke var så underlig at venner (som tildels er oppvokst sammen) hadde sammenfallende "smak"...

(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 13:56 Privat melding

Hehe, ja det er nok noe i det. Men sletter denne tråden, for det virker som den kan virke proveserende på noen selvom det ikke var slik ment, så får heller prøve ordlegge meg litt annerledes neste gang :)

(mann 57 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 14:01 Privat melding

.Jeg synes det er synd om du sletter tråden, hvis du selv kan stå for det du har sagt her. Det er forumets tråder, på godt og vondt, som gjør forumet lesverdig.

(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 14:03 Privat melding

Ja, jeg står for det jeg har sagt jeg. Men virker som det ble misforstått litt, og er ikke meningen å provesere folk her inne...

Skjult ID med pseudonym Indigo85 ti. 6 mars 2012 14:04

Hvis du ordla deg på en måte som gjorde at du føler deg misforstått, så er det vel like greit.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 6 mars 2012 14:10

Som folk sier, ikke så rart at han tar kontakt med dere begge om dere er i aldersgruppen han søker og holder til i fylket han søker noen fra.

Og hvor mye skal til før jeg setter hjerte på ei? Vel, ganske mye egentlig. Hvis jeg føler det er en ørliten sjanse for at hun kan finne meg interessant og jeg liker profilen hennes og føler at vi ikke kræsjer helt, ja da putter jeg et hjerte. Gitt at hun bor innenfor det området jeg leter og at hun er innenfor aldersgruppen jeg leter og jeg er innenfor hennes.
Skal ikke være enkelt dette.. :P

(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 14:10 Privat melding

Det som var greia var at venninnene min hadde snakket med han her over lengre tid. Jeg hadde ikke det, og det var kanskje kjipt for henne når han spør meg også om å møtes samme kveld. Så tror nok ikke bare det var denne mannen som ble skuffet.

(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 14:12 Privat melding

Bra!

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 6 mars 2012 14:13

Kontakt tør jeg ikke ta. Kan jo risikere å få svar og da aner jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. :P

(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 14:14 Privat melding

Det er ikke så mye å forstå. Budskapet mitt med det var vel heller at det er lov til å være skeptisk her inne, og at ikke alle kanskje burde ta det så veldig alvorlig :)

(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 14:22 Privat melding

Hvis du ikke tørr ta kontakt, Powpowgutt.. Får du så veldig mye ut av å være her da? Hvis du ikke får svar av personen, eller personen faktisk ikke klarer si i fra på en ordentlig måte at du ikke er hennes type, så sier det litt om personen også, så det er faktisk ikke noe å ta til seg.

Bare send i vei, det er faktisk ikke verdens undergang om du ikke får svar :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 6 mars 2012 14:26

Får mye ut av å være her da. Flott forum liksom. Og Sukker abonnementet nærmer seg gratis så... :P

Åh, men du misforstår. Å ikke få svar er ikke noe problem i det hele tatt. Problemet oppstår om ei jente mot forventning skulle finnne på å svare. Da vil det gå helt i stå for meg altså.... :P

(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 14:31 Privat melding

Hehe, skjønner hva du mener.. Jeg har vært på sukker av og på i 2 år nå, og dette er første gang jeg faktisk bruker forumet. Skjønner at jeg har gått glipp av en del her inne.. Men det er jo bare å være seg selv. Er ikke noe bedre enn det, enn gutter som er seg selv, og ikke sier ting som de tror jente vil høre..

Skjult ID med pseudonym LilliMi ti. 6 mars 2012 16:12

Det må ha vært utrolig nedsig for venninnen din, som har lagt ned mye energi i å skrive med denne gutten.

(mann 33 år fra Akershus) ti. 6 mars 2012 19:04 Privat melding

Jeg tar veldig sjelden kontakt, mest latskap egentlig for det er massevis av jenter her inne jeg synes virker interessante. Tror noen få gutter kontakter veldig mange jenter.

Skjult ID med pseudonym Lurer... ti. 6 mars 2012 19:19

TS, hvis ikke jeg tar feil, drev ikke du å datet en kar da?

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 6 mars 2012 19:21 Privat melding

frk.ingus: det er desverre et problem med forumet at så fort du skriver noe og det på noen som helst måte kan tolkes feil så er det noen som gjør det, men det er ikke alltid man skal henge seg opp i det. Det enkleste er å la det passere eller så får du en evig lang tråd

(mann 34 år fra Rogaland) ti. 6 mars 2012 19:25 Privat melding

Eg er for forumets skyld. Det var nokon som sa at forumet passa godt saman med ein bolle med popcorn, og det er heilt sant!

Skjult ID med pseudonym fjesløs ti. 6 mars 2012 19:28

Ja, da fikk jeg bekreftet teorien min om at jeg ikke burde sende brev til mer enn én om gangen :)

Skjult ID med pseudonym fyr84 ti. 6 mars 2012 19:29

Brukte hjerter som en minnelapp, men fjernet alt igjen og nå har jeg ikke noen med hjerter.. Tror ikke jeg kommer til å gidde å legge hjerte på noen igjen heller, sender heller en melding om noen skulle friste.

(mann 35 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 19:47 Privat melding

Ingus... Du må ikke gjøre forumet sint!

(kvinne 30 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 20:35 Privat melding

Haha, Thomas.. Det var ikke slik ment.. Budskapet mitt var at at man gjerne kan ha et ekstra øye oppe, og viktig og ikke tro du er den "eneste" selvom det er fort gjort at personen kan få det til å virke sånn hvis dere har en veldig god tone, og kanskje vært på noen hyggelige dater.. Men faktisk vite at det er veldig normalt og ha flere baller i luften..

Skjult ID med pseudonym ruggen on. 7 mars 2012 14:09

hvis du og venninna di bor i samme område og har svart omtrent det samme i matchtesten er det ikke særlig overraskende om dere får meldinger fra de samme folka. for å finne ut om dette er årsaken er det bare å sammenlikne matchlistene deres :)

Skjult ID med pseudonym nortibia on. 7 mars 2012 14:38

its raining men!!! HALLELUJA!! :p

(mann 57 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 14:45 Privat melding

OK, Nortiba, men jeg synes du ligner mer på Ginger-Spice enn på The Weather Girls. Selv om det er de siste som synger best.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 7 mars 2012 14:47 Privat melding

nei vettu hva Harald *ler* jeg er da ikke rødhåret :p var bare assosiasjon til tråd navnet ^^ og siden den ikke var markert seriøs ;)

(mann 57 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 15:01 Privat melding

Hvem vet hvilken farge en kvinne egentlig har på håret :-)

(kvinne 30 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 15:29 Privat melding

Hehe, du sier noe der HaraldBK :p