Alle innlegg Sukkerforum

Uanstendige menn

Vis siste innlegg
(mann 52 år fra Møre og Romsdal) ti. 6 mars 2012 18:22 Privat melding

Daglig skrives det her inne om menn som oppfører seg temmelig utidig på mange og ulike måter.Alt fra slibrige meldinger til onanering på chatten.
Har så vanskelig for å tro dette.Er det virkelig slik ? Om dette er riktig tenker jeg at det må være veldig ødeleggende for alle oss som faktisk er seriøse.
Og hva i all verden foregår oppe i hodet på en mann som sender bildet av kølla si eller onanerer på chatten.Tror de virkelig at de vil få "snøret i bånn" ?
Og finnes det kvinner som vil treffe en slik type ?

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 18:28 Privat melding

Fra en kvinnes synspunkt: nei takk! Om det er en trøst så har vi også tillit til at det finnes mange reale, oppegående mannfolk som ikke hører inn under den kategorien der... Hva gjør vi her ellers? Dessuten er det lett å se forskjellen ;-)

Også er det vel litt som nyheter ellers, det er gjerne det som er sprøtt, galt, uvanlig osv som får mest oppmerksomhet... Eller man føler behov for å klage over...

Skjult ID med pseudonym jegern ti. 6 mars 2012 18:31

Jeg lurer også på hvem alle disse mennene er... Alle damer ser ut til å ha en haug av historier om dem, men jeg kjenner ingen jeg mistenker for å drive med sånt, og ikke er jeg sånn selv heller... Mistenker at det er en liten håndfull menn som gjør veldig mye av seg.

(mann 34 år fra Rogaland) ti. 6 mars 2012 18:32 Privat melding

Det finnes også galne kvinnfolk.

Skjult ID med pseudonym Aqueena ti. 6 mars 2012 18:35

Absolutt Vaffelmaen, begge sider er nok like godt representert og heldigvis er det nok slik Jegern sier at det er en mindre gruppe folk som driver på slik :-)

Skjult ID ti. 6 mars 2012 18:37

jegern, det er en del menn som driver å teppebomber. Mange av de damene jeg kjenner her inne har fått ufine meldinger fra de samme typene. Noen angriper pga innlegg her på forumet, noen angriper pga noe man har skrevet i profilen, og noen angriper når de får et avslag.

I tillegg finnes det forumtroll som fremstår sympatisk og hyggelig, men som har seriøse stalkertendenser, og har sporet opp flere sukkerdamer via andre forum etter å ha blitt blokkert her inne.

(mann 47 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 18:44 Privat melding

Jeg tror mannfolka er verst på å sende uanstendige meldinger siden jeg dessverre aldri har fått noen selv.

Skjult ID ti. 6 mars 2012 18:54

@ (Skjult ID ) - tir 6 mar 18:37 "sympatiske forumtroll" ? det var høyst relevant informasjon.

Må det mye popcorn til for å få liret ut noen hint og mindre gode opplevelser eller?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 6 mars 2012 19:02

Verste er jo at fyren som runker på cam ikke trenger å være ekte en gang. Bare en som har det "morsomt" ved å kjøre en video gjennom webcamen.
Finnes mange eksempler på dette. Alt fra fake videoer av gutter/jenter som har seg på cam til viral markedsføring av film. The Last Exorcism kjørte vel en slik viral markedsføringskampanje på Chatroulette.

Er en syk verden vi lever i.

Skjult ID med pseudonym bat ti. 6 mars 2012 23:47

Hva med å spille på lag med dem?
Spør om de har lyst til å dryppe stearin ned på den og/eller sette på noen dusin klesklyper :)

Skjult ID med pseudonym Charleene on. 7 mars 2012 00:01

Dessverre er det en del sånt her inne, ja. Trist men sant. Må bare blokkere og raportere. Forstår det kan skremme bort nye mennesker..... Aner ikke hvordan damene er, men har fått noen menn på meldinger og cam som er særdeles ufine....

(mann 42 år fra Telemark) on. 7 mars 2012 00:30 Privat melding

Tror ikke det er så utbredt, er bare de som opplever det som roper det høyt ut! Noe jeg igrunn skjønner at de gjør, eneste forskjelle er at når en dame opplever det så blir det sånn...."Hva er det med menn som kler seg nak.......æsjamei altså!
Hadde en mann opplevd det hadde det arta seg mere som det her...."vet du hva jeg opplevde da, dama jeg chatta med var klissnaken og som ikke det var nok så spredte hun be................råeste jeg har sett men dama kan ikke ha vært helt normal da"

Skjult ID med pseudonym luksustore on. 7 mars 2012 01:55

Jeg tror ikke trådstarter trenger å bekymre seg for at webcam-kåtinger er "veldig ødeleggende" for mer seriøse menn.

Om det finnes en og annen kvinne som tenner på slik? Det er det garantert ellers ville ingen gjort dette her :P