Alle innlegg Sukkerforum
(kvinne 33 år fra Hordaland) ti. 6 mars 2012 21:40 Privat melding

Har vært innom tanken på et lite beitebytte nå og vurderer sterkt å flytte til Tigerstaden til neste år... Hva sier folk? Er det en bra by å bo i? :-)

(mann 33 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 21:42 Privat melding

Oslo er et bra sted å bo om man tåler byen. Dette er en personlig avgjørelse. Hva liker du mest: Ro og fred? eller nærhet?

(kvinne 34 år fra Buskerud) ti. 6 mars 2012 21:42 Privat melding

Det er en by du enten elsker eller hater. De som er fra Oslo pleier å elske Oslo, mens de utenfor pleier å hate den :) selv elsker jeg Oslo, og østlandet generelt.

Skjult ID med pseudonym nref ti. 6 mars 2012 21:45

Jadda, flott by, bodde der i mange år. Ikke tro ALT du leser på forsida av VG (har inntrykk av at dette er en av hovedårsakene til "Oslo-skepsisen" rundt om)... :)
Bare husk å tilføye "vil ikke flytte over avstander" i profilen... ;)

Skjult ID med pseudonym a r n e ti. 6 mars 2012 21:47

Bare om du kommer og taper i biljard fra tid til annen Khione! :D

(mann 45 år fra Akershus) ti. 6 mars 2012 21:47 Privat melding

Beror på var du bor nu och vad du är ute efter.
Det finns jobb här, om man vill ha det, men det finns ju på annat håll också. Västlandet t.ex.
Hade jag vetat det jag vet nu hade jag dragit till västlandet direkt. Men nu bor jag här och gidder inte att flytta på mig. Och Osloområdet är rätt OK. Nära till mycket.

(mann 35 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 21:48 Privat melding

Jeg er storfornøyd :)

(mann 36 år fra Østfold) ti. 6 mars 2012 21:49 Privat melding

Jeg stortrives her =). Kan absolutt anbefale det!

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 6 mars 2012 21:49

Hva er grunnen til at du vurderer å flytte da, Khione?
Vil tro du lager deg ei "Dette ønsker jeg-liste"?
:-)

(mann 34 år fra Rogaland) ti. 6 mars 2012 21:50 Privat melding

Eg synes det var tøft å vere vestlending i Oslo, ingen kakemenn å få tak i.

Skjult ID med pseudonym haha ti. 6 mars 2012 21:51

Bor ikke inne i Oslo, men flytta fra Trondheim i 2005 til rett utenfor bygrensa. Stortrives. Har ikke lengtet tilbake :)

(mann 46 år fra Akershus) ti. 6 mars 2012 21:52 Privat melding

Tja.. Jeg har bodd i Oslo i 11 år, så har vel ett lite grunnlag å uttale meg på :)

Nå er jo du endel yngre enn meg Khione, men personlig så føler jeg ikke det store behovet å flytte inn til selve byen igjen. Klarer meg godt her i utkanten.

Men Oslo har mye å tilby av opplevelser. Masse konserter, mye uteliv, kinoer, kafèer osv.. Samtidig så oppfatter jeg Oslo som en ganske kald by, en stressende by. Det er mye spisse albuer og først meg selv, så meg selv. Også er vel ikke akkurat voldsutviklingen i byen her sånn veldig positiv.

Har ikke bodd i Bergen, og er for mange år siden jeg var der i marinen til at jeg kan uttale meg om den byen. Men har bodd like utenfor både Trondheim og Stavanger, og selv om det jo er mye mindre byer så føler jeg vel at de er koseligere byer, mindre stress osv.

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 21:52 Privat melding

Absolutt og velkommen til Tigerstaden Khione! Digger Oslo, har bodd her i over 4 år og ennå er det mye å oppdage, sjarmerende og herlig by :-)

Si ifra når du kommer, så skal vi lage velkomstfest :-)

(mann 34 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 21:58 Privat melding

Kommer ann på hvor i Oslo du havner. Enkelte steder er ikke bra

Skjult ID med pseudonym Khione ti. 6 mars 2012 21:59

ZeaMoore: Bor i Bergen sentrum nå, skjønt det er jo ikke i nærheten av strl til Oslo... Men eg trives utrolig godt med alt i nærheten og liker bylivet veldig godt!
Skal eg ha fred og ro får eg dra hjem til hjembygda mi og slække i boblisen til mamma :-P

Trenger litt forandring, har bodd lenge på små steder og nå et år i bergen sentrum... Begynner å bli klar for litt nye utfordringer og inntrykk... :-) ikke verre enn det egentlig :-) dessuten begynner vennekretsen min her å etablere seg osv, så eg tenkte at å prøve en ny by ville absolutt ikke være feil :-)

Whiii! Velkomsfest liker vi :-D

(mann 51 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 22:03 Privat melding

jeg er klimaflyktning fra vestlandet og stortrives i Oslo sentrum! Alt nord for Carl-Bernerkrysset er utkant...

Skjult ID med pseudonym fjott ti. 6 mars 2012 22:03

Ville kun flyttet hit for jobben sin del (også eneste grunnen til at jeg er her nå..).

Skjult ID med pseudonym Khione ti. 6 mars 2012 22:04

Ikke minst værmessig som kit over her nevner! ;-)

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 22:06 Privat melding

Det tar litt tid å skaffe seg et nettverk her, men med hjelp fra litt forumtroll så blir det vel fart på sakene. Jeg har bodd her i 4,5 år nå, og har blitt veldig glad i byen.
Det skjer mer og mer kriminalitet som er synd. Selv har jeg blitt frastjålet både mobil og lommebok (to ganger), så en forsikring er jo lurt å ha ;) ....noe jeg har gått til anskaffelse av nå... :)

Mange muligheter, mange steder og mye mennesker.
Kom deg til Oslo :D

(mann 46 år fra Akershus) ti. 6 mars 2012 22:09 Privat melding

Men Khione.. Du sier at dine venner begynner å etablere seg, samtidig som du ikke planlegger å flytte hit før neste år.. Du er ikke på Sukker for å finne deg en å etablere deg med selv da skjønner jeg ;-)

(kvinne 33 år fra Hordaland) ti. 6 mars 2012 22:12 Privat melding

Eikers; jo, klart! Men eg har ikke hastverk... :-) vil ikke få meg kjæreste bare for å ha en kjæreste... Det blir bare rør!

(mann 33 år fra Akershus) ti. 6 mars 2012 22:16 Privat melding

En som har bodd her noen år og nylig flyttet tilbake til Hønefoss fortalte at han likte Oslo i starten men ble lei av at folk er så kalde og kontaktskye offentlig - på bussen og t-banen og sånn er det ingen smil å hente, og hvis du snakker til fremmede blir du sett rart på. Det plager egentlig ikke meg.. men jeg synes noen ganger det ikke burde være sånn.

Selv trives jeg her enn så lenge, fint å ha mer enn ett utested å gå til i helgene og fint med Nordmarka så nærme. Egentlig har jeg mer lyst til å bo i et mye varmere land, men jeg vil ikke si opp jobben..

(kvinne 34 år fra Buskerud) ti. 6 mars 2012 22:20 Privat melding

Som østlending i Bergen kjenner jeg meg mye mer igjen i det kompromiss skriver..i bergen. Jeg synes det er helt fabelaktig å komme til østlandet hvor folk er mye mer imøtekommende for min del :) kanskje det er miljø-avhengig?

Skjult ID med pseudonym Puslespill ti. 6 mars 2012 23:05

Kunne aldri bodd i en annen by i Norge enn Oslo. Og jeg er ikke herfra en gang. Har bodd halve livet i 4 byer som var større enn Oslo, så tilbake i Norge er Oslo det eneste som gjelder.

Når det er sagt, så har det også med at karrierevalget sier Oslo er eneste valg, hvis jeg skal bo i Norge.

Og når DET er sagt, så hører det med til historien at jeg koser meg på hytta, på bygda og borte fra Oslo av og til. Men det blir kortere perioder, så vil jeg "hjem" til Majorstuen.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 23:43 Privat melding

Jeg tror Oslo kan oppfattes som upersonlig og kald hvis man ikke får et sosialt nettverk i orden.
Jeg stortrives her, men har både familie og venner her og har nok sånn sett store forutsetninger for det.
Har imidlertid bodd 9 år i Kristiansand og synes folk var mye mer innadvendte og vanskelige å komme inn på der.

(mann 35 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 23:48 Privat melding

Mitt inntrykk av Oslo er litt som en gammel gatehund. Du liker den ikke med en gang du ser den for den lukter litt rart, den har litt arr og den er litt småskummel. Men så har du sett den hver dag i noen måneder så blir den litt mer "å, men se der er gamle Oslo..!" på en litt mer koselig måte. Klart er det litt dritt her, men den har veldig mye sjarm!

(kvinne 38 år fra Oslo) ti. 6 mars 2012 23:56 Privat melding

Oslo er definitivt en bra by:)

(kvinne 35 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 00:19 Privat melding

Jeg pleier å være i overkant sarkastisk og/eller fjasete når jeg skriver på forumet, men nå skal jeg være seriøs;-)

Som oppvost i Nord Norge er jeg flasket opp til å hate Oslo og alle de bedreviterne som bor der og tror de er verdens sentrum. Når man reiser igjennom Oslo (dvs kommer eller drar med tog eller buss) består det man ser stort sett av tagging, hærverk, sigøynere og narkomane.

Men jeg har skiftet mening etter å ha flyttet hit. Fordi Oslo tar imot alle, uansett hvem de er... Selv om man føler seg som en outsider i starten, så behandler byen deg likt som alle de andre som har forvillet seg hit;-) En smeltedigel, om du vil...

Det eneste hinderet er at man ikke kan fortsette å snakke dialekt, for da er det ingen som skjønner hva du sier. Ja, også innpåslitne folk på buss og T-bane stoppene. Kjøp bil!

Skjult ID med pseudonym nref on. 7 mars 2012 00:29

Feuer_Frei; Det der med dialektomlegging er bare tøv, med mindre du kommer fra et sted som ikke har "sett hvite mennesker" før etter 2.verdenskrig og dialekten er deretter... Min erfaring som med-nordlending (hilse pent og bukke!) er at de som ikke "forstår" hva du/jeg sier på "nordnorsk" i Oslo-regionen faktisk er de som ikke VIL. Av en eller annen grunn. Og det gjelder da også stort sett "alt" av dialekter for disse...
Selvsagt brukte jeg ikke de mest "ekstreme" ordene til daglig mens jeg bodde der som "buhukjæ" (sitte og sture) eller "vannærd" (dårlig oppdratt), men noe "omlegging" per se er ikke nødvendig, med mindre man jo bare treffer på de som ikke "vil", altså.
Uansett; Mitt "triks" med disse "vannærdingene" (se ovenfor) f.eks. når man handlet i butikker, var å slå over til bred Stockholm Söder-dialekt (ikke så verst etter mye Vreeswijk-høring) på pur faen... Da forsto de plutselig MYE bedre det jeg sa i utgangspunktet! :)

Skjult ID med pseudonym ping on. 7 mars 2012 00:32

Kun utlendinger og folk blottet for språkøre som ikke skjønner dialekter. Og nordnorsk er vel det mest tydelige som finnes.

Klarer du å ignorere narkomane, bråkete gjenger, doplangere, nigeriahorer, ekle taxisjåfører, all skitten, evige byggeplasser og unngår køkjøring, ranere, voldtektsmenn og tiggere etc.. så er det en flott by med alt du trenger et steinkast unna. Jeg bor her.

(mann 31 år fra Akershus) on. 7 mars 2012 01:04 Privat melding

Jeg bor litt utenfor Oslo, men studerer i Oslo og jeg flytter innover så fort jeg er ferdig med studiene. Oslo blir bare bedre og bedre for hver dag jeg er der synes jeg :)

(mann 38 år fra Akershus) on. 7 mars 2012 01:53 Privat melding

Jeg har bodd der. Og må si at alt stress og mas som oppstår i byen ikke passet meg. Men. Takler man litt stress bra. Ikke prioriterer privatliv. Bryr seg lite om dårlig luft. Så hvorfor ikke.

Skjult ID med pseudonym fjesløs on. 7 mars 2012 03:34

Flytte til Oslo er klart en god idé. Jeg har vagget alene og blackoutfull gjennom byen noen ganger, aldri blitt ranet eller overfalt. Jeg har blitt tilbudt div. rusmidler og nigeriansk "hygge", men hvem har vel ikke det? ;p Ikke noe stress det, vel.

(mann 32 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 06:17 Privat melding

Bor rett utenfor Oslo og trives veldig med det. :) Oslo er en fin by, men kommer jo helt ann på hvor du skal bo her :)

Skjult ID med pseudonym sans on. 7 mars 2012 07:11

Uff, flytte FRA koselige sjarmis-Bergen, da, Khione! Og flytte TIL bulldoserbyen Oslo?? *riste oppgitt på hodet*
Men er jo hyggelig at du vil "hit til oss", da :) Velkomstfest må det vel bli blant tigerstadssukkerbitene da. :)

Bor jo i Oslo selv, men kunne helt klart tenke meg å flytte UT, hvis jeg ble lokket av Den Rette. Men er født og oppvokst her, og har dermed mesteparten av familie og venner i nærheten her i byen.

Men, ønsker meg til en litt mindre by med småbysjarm, sjel og renere, friskere luft - og med mindre trafikk, mas, stress og skumle gater.

Skjult ID med pseudonym råny on. 7 mars 2012 07:34

Jeg ville ikke flyttet til Oslo, hater den byen !

Skjult ID med pseudonym hei on. 7 mars 2012 07:54

kan anbefale sørlandet på det varmeste fremfor sentalt oslo

-slipper køer
-boligere mye rimligere.
-mindre kriminelt
-nærhet til sjøen
-lønnsniva på høyde med oslo
-bedre for barn å vokse opp på sør enn i oslo.
-renere luft.
-mindre stress.

Skjult ID med pseudonym Elregn on. 7 mars 2012 08:18

Bare å flytte det vel.
Hvis du ikke trives , flytter du bare tilbake igjen.

:)

(kvinne 33 år fra Hordaland) on. 7 mars 2012 08:19 Privat melding

-Gjesp-

Good morning, sugarbeans! :)
Takkerr for mange bra svar ang Oslo! Har vært innom tanken lenge og så lenge det ikke er noe spes som holder meg i Bergen til neste år flytter eg... Tror mer på at HAN finnes der borte og... :-P Ikke sett snurten av han her i Bergen iallefall! :)

Skjult ID med pseudonym nref on. 7 mars 2012 08:54

Hmmm... Frank Aarebrot (interessant å PRATE med, om ikke annet)? Herman Friele (penger og sånt...)? Davy Wathne ("sporty", men bare på det teoretiske plan...)? Skal prøve å komme opp med noen UNDER 50... :)

Skjult ID med pseudonym Khione on. 7 mars 2012 09:07

Nref: haha! Setter pris på om du klarer å hoste opp noen under 50 ja :-P

Skjult ID med pseudonym nref on. 7 mars 2012 09:16

Skal arbeide litt mer med den der, ja... ;)

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 10:26 Privat melding

Kjør på! Det tar et år så er du frelst! ;)

(mann 57 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 10:40 Privat melding

Oslo er så mangt. Og så forskjellig. Som forelder opplevde jeg at det ikke var Oslo men bydelen, området jeg bodde i som preget barna. Skolen og vennene er det som har gitt mine barn identitet, mer enn å bo i byen. Oslo er vel den byen i Norge som har mest å by på av det meste du kan ønske deg. (Og nå får jeg sikkert kjeft.)

(mann 49 år fra Østfold) on. 7 mars 2012 10:52 Privat melding

Oslo er også den eneste byen i Norge som er stor nok til at du kan vandre gjennom sentrum uten å se en eneste person du kjenner, selv om du har bodd i området i mange år.

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 10:54 Privat melding

Uenig med BruceW :p Jeg treffer på kjentfolk over hele byen og sentrum titt og ofte... :) Ur not safe aaaaanywheeeeere :o)

(kvinne 33 år fra Hordaland) on. 7 mars 2012 15:21 Privat melding

Må ærlig innrømme at det frister veldig! :-D

(mann 32 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 16:16 Privat melding

Velkommen er du Khione :):)

Skjult ID med pseudonym Guybrush on. 7 mars 2012 18:19

Inntrykket mitt er etter å ha vært der en god del ganger i både business og pleasure er:

- Oslo er IKKE noen pen by, med unntak av de få gamle byggene rundt Carl Johan er det ekstremt mye stygg 50-70-talls grå bygg i hytt og gevær

- Konserter og kultur er naturlig nok Oslo langt bedre på enn andre steder

- Folk i Oslo er ikke fra Oslo :P

- Veldig mye gjennomtrekk av folk

- Ekstremt dyrt å bo (var vel kun slått av Geneve og Hong Kong om jeg ikke husker feil)

- Selv om norge fremdeles er et trygt land sammenlignet med andre er det jo også ran, voldtekt og blind vold hovedstaden. Det er også gøy med "Oslo-folk" som gjerne elsker å motbevise dette - for så å si ting som "der må du ikke finne på å gå etter klokka 24!"

- Pass på veske, kamera, lommebok. Ekstremt mye klåfingra lommetyver. Værre enn Barcelona og London.

- Enkelt og billig å reise vekk siden du har Gardermoen i nærheten - så storbyferiene er lettere å oppnå

- Gode cafeer og restauranter

(kvinne 33 år fra Hordaland) lø. 10 mars 2012 13:51 Privat melding

Takk takk, Kevin! :)

og takk til guybrush for mange gode argumenter for og i mot... Klart, oslo er en by med mange forskjellige mennesker med ulik bakgrunn. Men sånn vil det alltid være i en by. Det gjelder vel å ta sine forhåndregler, som med så mange andre ting... :-)

Skjult ID med pseudonym Guybrush lø. 10 mars 2012 23:38

Khione: joda, men Oslo er versting på de negative feltene sammenlignet med Bergen, Trondheim, Stavanger, London, Barcelona, Paris, Stockholm osv.

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 11 mars 2012 00:15 Privat melding

Hva med vakre Tønsberg? :)

(kvinne 33 år fra Hordaland) sø. 11 mars 2012 00:29 Privat melding

Tønsberg er nok en kjempefin by, Chairman :-)
Men om eg flytter på meg fra byen mellom de 7 fjell blir det nok til en større by... Og da er det strengt tatt bare et alternativ dersom eg ikke reiser utenlands :-)

(mann 37 år fra Vestfold) sø. 11 mars 2012 00:38 Privat melding

Det er ikke størrelsen som teller...

(mann 58 år fra Oslo) sø. 11 mars 2012 03:43 Privat melding

Kjøper meg mest sansynlig en leilighet i oslo til høsten. Hvorfor, tja, de fleste venner fra gammelt av bor i Oslo,blitt kjent med mange der jeg bor nå, men de kan jeg alikevel treffe uannsett. Eller så kan jeg ha begge husa!

(mann 34 år fra Sør-Trøndelag) sø. 11 mars 2012 08:17 Privat melding

OSLO= syndens by:-):-) iskald og foill tå tjuvpakk,meglera å advokata

(kvinne 44 år fra Oslo) sø. 11 mars 2012 09:07 Privat melding

Oslo er hva du gjør den til selv :-D Jeg har bodd her i 11 år og angrer ikke ett sekund! Den har mye og tilby, både for store og små! Så du er hjertelig velkommen :-D

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 mars 2012 09:46

Mjah, det er vel ganske ok her i Oslo.

(kvinne 33 år fra Hordaland) sø. 11 mars 2012 09:51 Privat melding

Takk takk, Paciente :-)

Skjult ID med pseudonym Khione sø. 11 mars 2012 10:00

Paciente: Utrolig fint profilbilde av deg, forresten! :-)

Skjult ID med pseudonym oppogned sø. 11 mars 2012 10:49

>start på selvforsvarskurs med det samme

kanskje lurt å presisere at enkelte har erfart at det ikke er så hyggelig å komme uytenbys fra og begynne å bevilge penger til selvforsvarskurs, så jeg ville holdt meg langt unna det.

>lei av at folk er så kalde og kontaktskye offentlig

det at vi ikke snakker med fremmede er vel en av de tingene som definerer det å være norsk, norsk kultur og væremåte og ikke noe særskilt for Oslo. På den annen side så må jo et sted ha en viss størrelse for at det overhodet skal være noen en ikke kjenner der

>kan anbefale sørlandet

sørlandet er hyggelig på mange måter. Sørlandet er imidertid en veldig intolerant region. En er du bedehuskristen og bor i innlandet eller så er du definitivt ikke kristen og bor ved kysten. Sørlendinger er også litt som svensker - vi har jo like mange teite regler her i Oslo, men vi forstår da såpass at om en regel er teit, så slutter vi å følge den. Forsøk å ta deg en øl i parken i hv Oslo og en sørlandsby, så ser du hva jeg mener.

En annen greie med sørlandet er at livet er fritid, du får gå et annet sted med arbeidslysten din. Noe fullstendig annet enn både vestlandet og østlandet på den måten. Hvilke kommuner har flere trygdemottagere per innbygger en Tvedestrand?

Og noen snakket om vold her. Oslo er jo en sommerleir for hippier sammenlignet med Arendal...

>Oslo er vel den byen i Norge som har mest å by på av det meste du kan ønske deg. (Og nå får jeg sikkert kjeft.)

de som gir deg kjeft kan evt svare med hvor mange steder det er som spiller progressiv jazz eller hvor mange steder de kan velge mellom om de vil ta et kurs i arabisk eller japansk.

>med unntak av de få gamle byggene rundt Carl Johan er det ekstremt mye stygg 50-70-talls grå bygg

skjønner hvor du vil, men utsagnet ditt avslører også hvor lite kjent du er utenfor Karl Johan. Finn Telthusbakken, Damstredet og Maridalsveien på kartet og legg søndagsturen ditt eller hva med en 5 minutters ferjetur ut på øyene i fjorden. En episode av der ingen skulle tru at nokon kunne bo ble spilt inn 5 minutter med ferje fra Oslo sentrum;)

>Hva med vakre Tønsberg?

vi snakker om byer

>iskald og foill tå tjuvpakk,meglera å advokata

vi foretrekker kjøpesprit her også, om du trenger flere grunner til ikke å komme

Skjult ID med pseudonym Khione sø. 11 mars 2012 11:00

Oppogned: Eg er mer for flytting enn å ikke gjøre det. Så argumentene mot å flytte veier ikke så tungt som de for! :-)

Skjult ID med pseudonym Brumm sø. 11 mars 2012 11:45

Ung og singel? Sentralt Oslo vest

Karriere? Oslo

Barnefamilie og kan jobbe / får omtrent samme lønn overalt? En av Østfoldbyene. Lave levekostnader (spesielt Halden), lite stress, bedre livskvalitet i masete småbarnsperiode. Sjøen lett tilgjengelig. Samtidig er det kort vei til Oslos kulturtilbud og ut av landet. Mye av det samme gjelder vel på den gærne siden av fjorden også.

Skjult ID med pseudonym oppogned sø. 11 mars 2012 11:46

Khoine,

som du ser, så kommenterer jeg de andres innlegg.

Skjult ID med pseudonym Brumm sø. 11 mars 2012 11:50

PS Har bodd i Oslo i ca 30 år, og har aldri opplevd å bli ranet, truet, slått ned, etc. Et bilinnbrudd eller to, men det er lenge siden.

(kvinne 33 år fra Hordaland) sø. 11 mars 2012 12:34 Privat melding

Brumm: da blir det sentralt oslo vest :p

Skjult ID med pseudonym fyr84 sø. 11 mars 2012 12:41

Om jeg ville beholdt litt av bygdeaspektet så er det like greit å tenke litt romerike/bærum/Follo og. Kort vei til Oslo og alikevel et stykke uttafor. Stor-Oslo er det eneste stedet i landet jeg vil bo, men jeg vil ikke bo i selve Oslo by, jeg trenger det litt roligere rundt meg.

Skjult ID med pseudonym 007 sø. 11 mars 2012 12:53

Tønsberg har både en superfin skjærgård, og et bysentrum som er passe stort, alt representert, men allikevel oversiktlig, og bryggen i Tønsberg er finere enn de fleste :) På høyde med bryggen i Bergen uten å bli snobbete som Aker brygge;)

Skjult ID lø. 21 april 2012 14:08

Flytter til Oslo selv jeg :)

(kvinne 33 år fra Hordaland) lø. 21 april 2012 16:26 Privat melding

Det frister veldig! Så det gjør du nok lurt i, skjult id :)

Skjult ID med pseudonym chris lø. 21 april 2012 16:56

Jeg bor nå i lille drammen, og jeg er en urban fyr som elsker mulighetene en by har. Jo flere muligheter dess bedre, så jeg flytter nok til oslo med en gang jeg har blitt ferdig med den utdanningen jeg holder på med her i drammen.

Det skal sies at Drammen er ett flott sted det også.

Skjult ID med pseudonym Sunnmøring lø. 21 april 2012 20:03

Oslo er en nydlig by. Men om du er fra et sted som er lengre nord enn Lillehammer eller lengre vest enn Drammen må du belage deg på å legge om dialekten. Jeg har (helt sant) måttet prate engelsk til NORDMENN for å bli forstått. Dette var på Majorstua. Det virker ikke som disse gamle fruene på vestkanten har vilje eller kapasitet til å forstå dialekter.

Favoritt bydelen min er nok Grynerløkka. Elsker den bydelen. Bodde der i to år. Ellers bodde jeg på Kjelsås og i området rundt ullevoll. Fantastisk by. Kjøp deg en sykkel. Bil er fint det også, men det er vanskelig å finne parkerinsplass noen steder og det er dyrt å eige og forsikre. Grunnen til dette er at du må parkere i gaten. Litt hærverk skjer i alle byer. Så det må også bli tatt med i beregningen.

Savner Oslo. Men jeg hadde solgt bilen om jeg hadde flyttet dit.

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 sø. 22 april 2012 00:50

Vurderer selv å flytte innover til Oslo. Føler meg ikke hjemme på landet, sammen med countrymusikk og dårlig kebabsjapper hvor enn jeg snur meg. Tiden står stille her.
Drammen er også et sted jeg kan tenke meg å flytte til. Masse kultur, og harry- stempelet er borte for lengst!