Alle innlegg Sukkerforum

høflighet??

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 7 mars 2012 12:24

er det ikke vanlig folkeskikk å svare noen som viser interesse og sender deg seriøse meldinger?? hva sier dere kvinner??
forstår at dere får mye flere mail enn også gutta, desverre, skulle tro at kvinner over 30 turte å ta initiativ også. er det slik at det er mannen som må ta det første steget?? når det gjelder svar så finnes det jo ferdig skrevne avslag.

hva synes dere menn om dette? noen med tilsvarende erfaringer her inne? har også opplevd å avtale date og har utvekslet telefonnummer og så hører man plutselig ikke mer og får ikke svar på sms! har et inntrykk her at mange hunkjønn bare sonderer markedet og kanskje ikke vil ha noe forhold?

Skjult ID med pseudonym Schnuppa on. 7 mars 2012 12:39

Nok en gang er det dette med at jeg ikke tror det ene kjønnet oppfører seg verre ann det andre..Dette har med generelle oppfatninger om hva høflighet er....ikke om du er mann eller kvinne. Som sagt i en annen tråd, jeg er kvinne over 30, og har tatt intiativet til å skrive brev mange ganger, og gjett hva......jeg har ikke fått svar i det hele tatt fra mange av disse( de fleste faktisk). Jeg ser det ikke som en mannlig svakhet, heller en menneskelig svakhet i å ta den letteste veien, når det kommer til å gi et avslag, eller gjøre noe som kan være litt ukomfortabelt.

Skjult ID med pseudonym skeptisK on. 7 mars 2012 12:40

Herregud for et sutrenivå det er på dette forumet...annenhver tråd handler jo om "hvorfor får jeg ikke svar?" "damer er så kresne" "mannfolk er bare ute etter en ting". Hvem gidder å ta kontakt med folk som ruller i sin egen selvmedlidenhet. Om du sliter med å finne deg noen _kan_ det faktisk være deg selv det er noe feil med..ikke alle andre :-)

Skjult ID med pseudonym jente23 on. 7 mars 2012 12:45

Helt enig med skeptisk. Jeg blir helt demotivert av all sutringa. Jeg bruker dette stedet som en ekstra arena jeg, håper jo helst på å møte noen gjennom felles kjente, jobb eller andre steder. Virkeligheten er jo tross alt bedre enn nettet :-)

Skjult ID med pseudonym hihihi on. 7 mars 2012 12:50

Nei, man må faktisk ikke svare- ingen som må det...

Skjult ID med pseudonym Indigo85 on. 7 mars 2012 12:59

Forstår veldig godt at attraktive jenter ikke gidder å svare alle. Sånn som jeg har forstått det får disse et tresifret antall meldinger i innboksen hver uke.

(kvinne 34 år fra Sogn og Fjordane) on. 7 mars 2012 13:02 Privat melding

Æ svarer de som sender en skikkelig melding. De som sender en flørt, eller bare skriver "hei" er det ikke alltid æ svarer nei.. Blir litt for lite å jobbe videre med ;P
Mulig det er uhøffelig, men det kan æ leve me ;)

Skjult ID med pseudonym haha on. 7 mars 2012 13:10

Det mest vanlige ser ut til å være å respondere på en melding med å blokkere.. Gjerne uten å ha vært innom profilen og tittet. Profilbilde profilbilde profilbilde profilbilde

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 7 mars 2012 13:18 Privat melding

@ haha men det er da en måte å få svar da? *flire*

de som sender korte meldinger synes jeg det er greit å svare da, er værre med de som sender en enorm mengde med tekst, som inneholder store kvantum med informasjon, som jeg knapt orker å lese gjennom, som førstemelding. Da blir det overveldenede.. og noen ganger så har jeg åpnet meldingen, men ikke orket å svare enda, og har utsatt det.. prøver å svare uansett da, men vet at jeg har glemt det noen ganger, og når jeg da kommer på det, så blir det mer sånn "huff, jeg svarte aldri på den nei.." men da har det gått en stund, så regnet med at vedkommende allerede hadde forstått..
Så ja, er enkelte ganger jeg ikke har svart, men prøver som sagt å svare alle uansett da :)

(mann 34 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 14:32 Privat melding

Jeg synes det er greit å svare de som sender seriøse meldinger. Det er mye bedre å få avslag enn å ikke få svar overhode. Men useriøse eller ekle henvendelser kan bare ha det så godt.

Skjult ID med pseudonym Lurer... on. 7 mars 2012 16:10

Ren høflighet er en stor mangelvare på sukker. Etter å ha lest en del innlegg til folk her inne så blir man bare sjokkert, ikke bare i denne tråden men mange andre. Det er en grunn til at de som driver sukker tjener penger og en side som dette funker. Folk er jo medlem her i mange år uten å finne den rette, vel det er greit det, men øynene til mange bare ser rett frem, og ikke til siden. En jente skal fine en sånn og sånn og sånn og sånn gutt, mens en gutt ønsker å finne en jente som gir kjærlighet, alltid samme ting, gutten klager på for lite svar mens jentene klager på alt med guttene.... jeg skjønner ikke hvorfor ikke en høy andel av jentene på sukker ikke er lesbiske! Alle i denne tråden sier de svarer og sånn, men gjør de virkelig det? Hvor ærlig er folk?

Skjult ID med pseudonym kar on. 7 mars 2012 20:19

@haha - ons 7 mar 13:10

For å blokkere deg må de faktisk aktivt gå inn på profilen din og finne blokkerknappen, så da har de jo anerkjent din eksistens.

Jeg er ganske tykkhudet, men det er en ting som får meg til å kjenne et snev av frustrasjon boble littegrann, og det er når en melding jeg har lagt litt innsats i (betyr ikke at den var lang) blir liggende *ulest*. Frustrerende for da vet jeg ikke om jeg er avvist eller meldingen bare ble oversett.

Så damer, hvis dere vil kjøre lese-og-ignorere-linjen (som også er helt greit for min del), vær så snill å iallfall trykke på meldingen så jeg kan ta hintet.

(mann 43 år fra Sør-Trøndelag) on. 7 mars 2012 20:22 Privat melding

Jeg syns det er ren høflighet å svare på henvendelser. Jeg svarer alle hvis det ikke er nedlatende eller frastøtende meldinger. :) Men bare "Hei" i meldinger blir litt for tynt,må være lagt litt mer i det og gjerne noe positivt om meg. :)

Skjult ID med pseudonym haha on. 7 mars 2012 20:28

@nortibia svar er det jo
Uansett takk til de få av dere som svarer høflig at dere ikke er interresert :)
@kar mulig at besøk på profilen ikke vises når man blokkere da :)

Skjult ID med pseudonym kar on. 7 mars 2012 22:58

Pokker heller, nå skal jeg leke skikkelig tykkskallet og sende en ny melding til en av dem som ikke leste, så får vi se om det lønner seg å ikke gi opp umiddelbart.

Skjult ID med pseudonym iPodagra on. 7 mars 2012 23:06

Hvis man sender en nogenlunde intelligent og interressant melding til noen - ikke for lang, ikke for kort - så får man svar hvis vedkommende er interressert. Right? Er det ikke så enkelt egentlig? Så kan man vel heller lure på om det er ens eget profilbilde eller tekst i melding man sender, og/eller profiltekst som gjør at man evt ikke får svar. MEN det vil uansett være pga manglende interresse fra vedkommende. Hmmmmm...? Any takers?

Skjult ID med pseudonym radikal to. 8 mars 2012 01:45

@TS: Et godt tips fra meg til deg, høflighet finnes det dessverre sværte lite av. Send et gult eller rødt hjerte istedenfor å skrive melding. Så får jaggu de som er interessert kontakte deg tilbake. Kontakter de deg ikke etter at du har sendt de et hjerte, så er de ikke interessert og da er det bare å gå videre og glemme dem!

Mitt empatiske og ærligste svar.

Oppriktig lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Kjekken to. 8 mars 2012 05:23

Jeg tenker at der jeg ikke får svar men de har lest meldingen er en beskjed om at jeg er minst en åtter i utseende! :) Alle som er lavere enn det blir vel blokket med en gang haha;D

Skjult ID med pseudonym radikal to. 8 mars 2012 12:45

Følg rådene mine og slutt og skjemme bort damene enda mer, ikke rart de lever i rosa skyer, sånn som de fleste menn pumper de overmette med hauger av tillbud :-)