Alle innlegg Sukkerforum

rugeklare kvinner!

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 7 mars 2012 12:26

er det slik at en mann som har barn i sin beste alder ikke er attraktiv lenger hvis du som kvinne ønsker barn?? noen sier at det er turnoff. hvorfor??

Skjult ID med pseudonym jente31 on. 7 mars 2012 12:34

Jeg kunne godt ha vært sammen med en mann som har barn, men da må han også ville ha flere. Dersom det kommer tydelig fram i teksten at du ikke har noe imot flere barn, så har jeg ingen betenkeligheter med det. Det kan jo være at ettersom man får presentert hele menyen her inne, så blir de med barn valgt bort. Ikke vet jeg, for jeg føler ikke selv at jeg velger de bort.

Skjult ID med pseudonym Schnuppa on. 7 mars 2012 12:34

Hey hey hey! Jeg er kvinne i min beste alder, og har barn. Opplever vel strengt tatt det samme andre veien også- å være en turn off for menn som vil ha barn ;) Kjør gjerne debatt om verdier og hvordan virkelighetens samfunn faktisk har blitt. Bare du ikke drar inn en greie om menn VS. kvinner........

Skjult ID med pseudonym haha on. 7 mars 2012 13:14

Har barn selv, vil treffe noen med barn helst, men avviser ikke barnløse. Selv tror jeg at de med barn er mer på samme sted i livet som meg og foretrekker derfor det. Ikke dermed sagt at det er uaktuelt med flere barn. Men har jeg 2 og hun 2 så burde det vel holde? Har hun ingen så er det så klart noe jeg må være innforstått med st hun sikkert vil ha barn. Ingen fasit.

Skjult ID med pseudonym sukkersøt on. 7 mars 2012 15:46

Ganske enig med @haha..

Jeg har barn selv og vil helst møte noen som har barn fra før. Så har vi den innstillingen at vi har barn og at det ikke er et must med flere. Men selvfølgelig kan ting skje, det vet man jo aldri. Men da er vi iallefall på lik linje, for jeg regner med at menn som ikke har barn, før eller siden vil ha sine egene. Men ja, finnes ingen fasit.

Skjult ID med pseudonym Hmmm.. on. 7 mars 2012 16:17

For min del er det enkelt, er rett og slett for gammel til å produsere fler synes jeg. Hvorvidt damen jeg søker har eller ikke har barn betyr ingenting. Det er helt andre ting som er langt viktigere for mitt valg, men hun må være inneforstått med at jeg befrukter ikke flere :-)

Skjult ID med pseudonym **Milla** on. 7 mars 2012 16:21

Jeg forstår ikke helt "barn i sin beste alder".... Skulle barnas alder ha noe å si?

For min del har det ikke så mye å si om han har barn fra tidligere, såfremst han er villig til å få flere. Men, om han har et elendig forhold til sin eks, og det er mye drittslenging og drama omkring samvær, så er sjansene store for at jeg backer unna.

Skjult ID med pseudonym paddine on. 7 mars 2012 16:21

Padder er padder. Paddiner er paddiner. Ikke mer å si om det.

Skjult ID med pseudonym padde on. 7 mars 2012 16:25

@paddine
* smask *

Skjult ID med pseudonym sans on. 7 mars 2012 16:30

Så, så, i pads; rolig med kurtiseringskvekkingen nå, så det ikke blir noen (flere) rumpetroll i forumdammen her! *se strengt på*

Skjult ID med pseudonym Pettern on. 7 mars 2012 16:37

Etter å ha hatt sex med en typisk rugeklar dame, dvs damer i begynnelsen av 30 årene, så vil jeg sterkt anbefale alle menn å gi henne en spyling innvendig etter sex. Dette for å sikre at hun ikke holder igen på dine edel dråper for å lage barn av det. Jeg pleier å skru av dusjhodet og bruke dusjslangen til spyling. Den passer perfekt opp i "der".

Og jeg snakker av erfaring.

(kvinne 34 år fra Sogn og Fjordane) on. 7 mars 2012 16:39 Privat melding

*flirer av Pettern*
Jeg ønsker vel helst å treffe en me barn æ også siden æ ikke ønsker flere barn selv.
"trenger ikke befolke hele verden alene" som æ pleier å si ;)

Skjult ID med pseudonym Pettern on. 7 mars 2012 16:42

@JSSJ

hvor mange barn har du ?

Skjult ID med pseudonym Charleene on. 7 mars 2012 16:42

Vil ikke ha flere egne, delvis pga alder... så om det stopper noen å ta kontakt, får det bare være... Han må gjerne ha egne... :) Eller ingen...spiller ingen rolle for meg :)

(kvinne 41 år fra Hordaland) fr. 9 mars 2012 00:29 Privat melding

At ein mann har ungar,har ingenting å seie,men han bør gjerne ha lyst på vertfall 1 barn til.
Menn som ikkje vil ha barn og er ganske bestemte på det,dei får heller finne seg ei anna å dele livet med.

Skjult ID med pseudonym 007 fr. 9 mars 2012 00:49

Er ikke det der vanskelig å gi et kategorisk svar på? Har barn selv, og tror det er veldig avhengig av hvem jeg måtte ende opp med om jeg ønsker fler eller ei. Jeg er ganske sikker på at spørsmålet barn eller ikke barn er abgjørende for et lykkelig liv, mange har levd barnløse, men med et opprinnelig ønske om å få. To mennesker kan vel leve fint sammen uten å få felles barn?

(kvinne 32 år fra Hordaland) fr. 9 mars 2012 00:58 Privat melding

Tror ikke det er turnoff, men om denne damen ikke har barn så kan det jo hende hun blir usikker fordi hun tenker du kansje er ferdig med det.

Skjult ID med pseudonym Guybrush fr. 9 mars 2012 02:22

Sånn jevnt over i den aldersgruppa jeg retter meg mot - er det vel 50-60 % av jentene som ikke ønsker kontakt med gutter/menn som er fedre. Klarte en gang å trykke meg inn på endel uten å se på matchingtall og oppdaget at det var langt flere som matchet høyt med meg sett bort fra det store problemet at man har unge - enn med de som hadde merket at dette ikke var noe problem. Men jeg kan godt skjønne de som setter dette som et krav - mange har kanskje selv erfart hvor mye problemer og konflikter som kan skjule seg når man har en tredjepart (barnets mor).

Likevel ser jeg at jenter jeg har kommet i kontakt med ellers av type ute på byen, på vorspiel, hos venner osv. Gjerne firer lett på dette kravet hvis man først blir kjent. Det er vel kanskje som med høydekravet enkelte finner langt mindre overkommelig på nett enn hvis man rekker gi et godt inntrykk face to face :)

Skjult ID med pseudonym Anon fr. 9 mars 2012 07:51

Ugh!

Ja, jeg veit man ikke skal bli provosert av ting man leser på nettet men gudameg så lei jeg er av å høre at ALLE kvinner i begynnelsen av 30-åra er desperate etter å få barn.

Nei, de er ikke det.

Selv har jeg bestemt meg for å ikke få noen. Jeg liker unger og ville synes det bare var hyggelig om en fyr jeg møtte allerede hadde noen, men jeg har null behov for å produsere egne og jeg er rimelig sikker på at jeg ikke er alene om akkurat det.

Skjult ID med pseudonym JSSJ fr. 9 mars 2012 08:52

@pettern
2 :)

Skjult ID med pseudonym Guybrush fr. 9 mars 2012 17:18

Anon: dog er det få av oss med ett barn som i utgangspunktet er interessert i en jente som aldri vil ha barn selv :)

Skjult ID med pseudonym Anon fr. 9 mars 2012 17:50

Vi får se. Jeg vil anta at du snakker mest for deg selv og ikke alle andre. :)

(mann 35 år fra Rogaland) fr. 9 mars 2012 18:33 Privat melding

Eg finner iallefall ingen verpesjuke 30 åringer, eg vil masseprodusere nye fotballspelerar og håndballspelerar!

Skjult ID med pseudonym kar fr. 9 mars 2012 21:14

På mine lister skal stort sett alle ha barn og helst nå, mens jeg helst ikke vil ha. Skal vi bytte lister, vaffelmaen?

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) fr. 9 mars 2012 21:18 Privat melding

Jeg har en sønn på 13, kan godt få en til, men er ikke nødvendig for min del, så greit om fyren har barn fra før for min den saks skyld :) Men skulle drømmemannen ikke ha noe barn, så kan jeg godt få en til, men blir IKKE fotballlag i mitt hjem ihvertfall ^^

(mann 46 år fra Akershus) fr. 9 mars 2012 21:29 Privat melding

@Pettern
Hva med bare å tre på gummihette før du gyver løs på den stakkars rugeklare dama da?? Da holder det med en helt normal dusj etter akten ;-)

Skjult ID med pseudonym Snurt... fr. 9 mars 2012 21:39

Kommode1...også har du blokkert meg!?
hmf....

(mann 46 år fra Akershus) fr. 9 mars 2012 21:46 Privat melding

Jeg har ikke opplevd gleden av å få egne barn.. Ikke enda i allefall. Det er heller ikke noe jeg lenger bruker så mye energi på. Skjer det så skjer det. Det er viktigere for meg å finne ei å dele livet med, enn å finne ei bare for å få unger. Jeg er onkel til 5 flotte jenter pr idag, som jeg elsker og skulle ønske jeg kunne se oftere. Men da må jeg nok flytte til nortibia muligens, siden hun bor i nabolaget til 3 av de ;) hehe..

Men skulle jeg ikke oppleve å få egne barn, så hadde det ikke gjort meg noe om hun hadde barn fra før. Hadde stilt opp og støttet de som om de var mine. Men uten å konkurrere med deres pappa som Kommode også sier såklart. De trenger bare en pappa..

Skjult ID med pseudonym JSSJ fr. 9 mars 2012 21:46

Kommode lyver! Han er nok steril, men langt ifra stygg! Heller barsk og kjekk ;)

*Psst.. snart vår kommode ;)*

Skjult ID med pseudonym JSSJ fr. 9 mars 2012 21:59

Hahaha bra du har planene klare !!! *begynner å pakke æ da* ;-) *flire*

Skjult ID med pseudonym Snurt... fr. 9 mars 2012 22:33

@Kommode1...er ikke for ung, men yngre enn deg....ikke rødt blad på barn...bor heller ikke SÅ langt unna...
ven og vakker, snill som dagen er lang....
Og jeg er ikke snurt....bare veldig, veldig skuffet.....;)

Skjult ID med pseudonym Guybrush fr. 9 mars 2012 23:50

Anon: de fleste jeg kjenner og diskusjoner i forum for alenefedre innehar den holdningen. Det kan nok være fordi de fleste av jentene vi har møtt på i vårt liv som ikke har hatt lyst på egne barn gjerne har hatt 100 % fokus på selvrealisering og karriære og gjerne ikke "skjønner" greia for å si det slik. Og "vi" føler da gjerne at slike jenter har et såpass fundamentalt forskjellig grunnsyn fra oss - at vi skygger banen rimelig kjapt. For vi vet hvor utrolig givende og viktig ens barn er og kunne aldri tenkt oss et liv uten våre barn. Da blir det vanskelig å skjønne at noen ikke ønsker denne følelsen.

Ikke for å drepe trua, men kanskje legge litt realisme inn i at du nok skal ha litt flaks for å treffe på der :) Iallefall hos fedre som virkelig går inn for pappa-rollen.

Skjult ID med pseudonym Anon lø. 10 mars 2012 00:29

Vel, jeg tror du misforstår meg.

Det er ikke slik at jeg er mer interessert i å date fedre enn andre, men jeg er (i motsetning til mange andre) åpen for muligheten. Og man skulle tro at en del av de som allerede har kanskje ikke har et like stort behov for enda flere? Synes ikke det høres så fryktelig urealistisk ut, men for all del - hvis noen leser profilen min og reagerer voldsomt på dette så må de gjerne styre unna for min del. Da klarer jeg meg sikkert like godt uten å høre fra akkurat dem.

Greia for meg er bare det at jeg ikke har lyst til å havne i et forhold hvor jeg kanskje vil føle meg presset til å gjennomføre noe jeg egentlig ikke vil.