Alle innlegg Sukkerforum

Herlig følelse :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Gone Jacka on. 7 mars 2012 21:15

Det er snedig med det, uansett hvor mange ganger og hvor hardt man faller av hesten (hvis man overhodet finner den berømmelige merra i det heletatt :P), når man først kommer seg oppå igjen så er det en herlig følelse :) (neeei, ikkeno koffert) :P

Først slenge inn en melding fordi hun både så søt ut og hadde en vittig profil som gjorde inntrykk. Så se at man faktisk fikk svar - til og med noe annet enn en standardklisje! Den første praten, finne ut litt om hverandre innimellom småprat om alt mellom himmel og jord. Se at meldingene tikker inn stadig raskere og hver dag blir seinere og seinere før man innser at det er på tide å hoppe i loppekassa. Jaggu hadde man mye felles også, og hun er den som kommenterer det - altså ikke bare du som bedriver ønsketenkning ;)

Se henne bruke lang tid på svarene fra du ser at hun har åpnet og lest meldingen. Jeppjepp, da er det på tide å slå av en prat og spørre om telefonnummer :)

Hmmm...jaggu ligner hun veldig på min store barndom/ungdomsforelskelse på grunnskolen også. Anywho - er så mye negativt, folk som klager, folk som gir opp virker det som. Jeg har det ikke travelt, tar ting som de kommer, og om man treffer noen her etter flere måneder er det ikke stor forskjell fra "IRL" siden jeg sjeldent har hatt mindre enn 1 år mellom hvert forhold. Så tenk på den gode følelsen ;)

Skjult ID med pseudonym arneand on. 7 mars 2012 21:17

/ignore ts

Skjult ID med pseudonym a r n e on. 7 mars 2012 21:17

Gøy :)

Skjult ID med pseudonym arneand on. 7 mars 2012 21:19

@a r n e ons 7 mar 21:17
tsk, fyren er jo i ferd med å stikke av med en av våre mulige kandidater, ikke oppmuntre ham... ;p

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) on. 7 mars 2012 21:20 Privat melding

så deilig da!! lykke til TS :D

(mann 36 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 21:20 Privat melding

Uuuuuu, lucky you!

Skulle ønske det var meg. Som satt med slike herlige følelser altså. Desverre får jeg ikke det lenger og om jeg gjør det så er det etter at jeg har datet karen en stund og faktisk er på vei til å forelske meg.

Skjult ID med pseudonym Charleene on. 7 mars 2012 21:21

Håper det stemmer in real og da ;)

Skjult ID med pseudonym a r n e on. 7 mars 2012 21:23

@arneand - ons 7 mar 21:19: Helt ærlig, damer som er villig til å springe etter andre en meg vil jeg ikke ha! :D

Skjult ID med pseudonym Gone Jacka to. 5 april 2012 16:57

Da har hun dratt hjem for å dra på hyttetur med familien. Hun skulle egentlig dratt igår men valgte å bli en dag ekstra ;) Etter å ha hatt lange forhold med flotte jenter - hatt mine kortere forhold og datet noen jenter her og der. Må jeg si at jeg føler meg rimelig betatt her jeg sitter og egentlig ganske slått ut på mange områder. I tillegg til å være den utrolig søte jenta er hun smart, passe småfrekk i kjeften og deler mange av mine småsære vaner og uvaner :P

Og sexen?!!! omfg! nuff said. Jeg trodde hun forrige jeg datet hadde ødelagt meg helt for evig og alltid der. Akkurat nå er det nesten så man blir religiøs.

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) to. 5 april 2012 17:07 Privat melding

wanna know that feeling 2...bu hu..Men bra for deg m8te

Skjult ID med pseudonym frkHyper to. 5 april 2012 17:52

Herlig å ha det sånn!

Nyt det og lykke til videre :D

(kvinne 42 år fra Akershus) to. 5 april 2012 17:56 Privat melding

Heldige du..:)
Kos deg med følelsen....og lykke til