Alle innlegg Sukkerforum

Redd for å ta kontakt med damer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Chr86 on. 7 mars 2012 21:36

Jeg sliter med angst for å gå bort til en dame og starte en samtale for å sjekke.
Jeg føler det blir så teit å gå bort til en dame på byn eller på treningssenteret å bare starte en samtale. Det blir så unaturlig.

Det har ikke noe med selvtillit å gjøre, for jeg har ikke problemer med å snakke med damer og er fornøyd med mitt eget utseende. Men det er den unaturlige biten med å starte en samtale med en totalt fremmed jeg ikke liker, det blir så opplagt at man er på sjekkeren (men det burde jo ikke være noe å skamme seg over).
Det plager meg veldig, for jeg opplever noen ganger at damer kommer bort til meg og starter en samtale, bare tenk på hvor mange hyggelige damer jeg kunne snakket med om jeg hadde våget å ta initiativ selv...

Er det noen som har noen tips? Hvordan liker dere jenter at en mann starter en samtale med dere på et utested, treningssenteret og andre steder?

Kan for ordens skyld nevne at jeg er en 28 år gammel mann.

(kvinne 38 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 21:50 Privat melding

Er det nå så opplagt at man er på sjekkern? I så fall tror jeg at jeg må slutte å snakke med folk, for jeg snakker med fremmede overalt - uten at jeg forsøker å sjekke dem opp. Synes bare det er hyggelig om folk sier hei når man venter på bussen eller står i kø til kassa på butikken. Legger ikke noe i det jeg.....

Anbefaler at du hopper i det. Er du usikker, så start med et smil, får du et smil tilbake er det bare å si hei :)

Skjult ID med pseudonym Charleene on. 7 mars 2012 21:55

er vel derfor vi er her inne..................

(mann 33 år fra Akershus) on. 7 mars 2012 21:58 Privat melding

Spør om noe du lurer på, hvis du lurer på noe - eller lat som du lurer på noe og spør om det. Så følger du opp med hva som helst og så er du i gang.

Skjult ID med pseudonym a r n e on. 7 mars 2012 21:59

Snakker med folk jeg ikke kjenner heletiden når jeg er på byen. Det er trivelig det. Håper ikke det betyr at jeg er på sjekkern, for det hender jeg snakker med menn også. (..og menn prøver jeg ikke sjekke opp..)

Skjult ID on. 7 mars 2012 22:00

Stå litt lost under avgangstavla på oslo s en sen fredagskveld, så skal du se at du blir sjekket opp av en
snerten sykepleier på din alder når hun kommer bort og utbryter:.

Hei, kan du hjelpe meg med billettautomaten, blabla...smack.smack,,

(mann 36 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 22:07 Privat melding

Eller sjekk gjerne opp meg;)

Skjult ID med pseudonym Chr86 on. 7 mars 2012 22:53

Ja, jeg skulle gjerne vært som noen av dere som snakker med folk hele tiden. Vært litt mer naturlig pratsom med alt og alle. Men det er enklere å holde seg til det trygge og snakke med de man kjenner og avvise nye folk. Det har nok skjedd noen ganger at damer har sjekket meg opp, så har jeg oppført meg på en litt avvisende måte når jeg egentlig veldig gjerne vil bli kjent med de. Og jeg hater at jeg gjør det, og angrer alltid etterpå.
Men her på sukker er jeg på sjekkeren, men det er jo mye enklere å gjøre det skriftlig :)

Men jeg får prøve noen av triksene deres og bare spørre om helt trivielle ting. Det greier jeg nok, og gjør nok litt av det allerede. Men hvordan kommer man videre fra å spørre hva klokken er til å utveksle telefonnummer?

Ceca83: Skulle gjerne gjort det, men du bor nok altfor langt borte :)

(mann 57 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 22:56 Privat melding

Hvis du kan kontakte folk når du ikke er på sjekkern, så glem at du er på sjekkern i første omgang, og ta kontakt. Dette sitter i hodet ditt.

Du vet det jo egentlig, men jeg sier det likevel. Det kan skje et av to, enten får du en kjølig respons, eller du blir imøtekommende mottatt. Du må regne med å oppleve begge deler. (Akkurat som her på sukker.)

Og hva du gjør når du blir positivt møtt håper jeg du vet selv. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym bønna on. 7 mars 2012 22:57

Jeg greier heller ikke den biten å starte en samtale "for å sjekke", det er klin umulig! Har sjelden noe problemer med å snakke om det meste med de fleste, men der går det i stein. Derfor kom jeg ikke borti et damemenneske omtrent før jeg var 36, og derfor er jeg her!

Skjult ID med pseudonym fyr84 on. 7 mars 2012 22:59

Hva faen snakker man om igrunn. Jeg kan bable om vær og vind med alle unntatt de jeg liker. BLÆH.

Skjult ID med pseudonym Lionking41 on. 7 mars 2012 23:00

Det er veldig få folk i Norge generelt som går rett bort til noen vilt fremmede og begynner å snakke.... jeg skulle gjerne vært flinkere til det selv, men når jeg ser meg rundt, så er det veldig sjelden jeg ser andre gjør det også.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 7 mars 2012 23:08

Hmmm.. vent nå litt... Er dette meg? Høres nesten ut som det hvertfall. :P
Jeg tror jeg klarer å snakke med jenter når jeg er på jobb uten og bli sprut rød. Men hvis intensjonen er å flørte og sjekke oppe, ja da skifter jeg identitet til mitt alter ego, nemlig Captain Klein-tastic.

Men fatt mot min venn! Jeg tror det finnes håp for oss også. :P

Skjult ID med pseudonym Chr86 on. 7 mars 2012 23:29

Godt å se det er flere som meg. Det gikk opp et lys for meg når jeg leste her, og det var at:
det er egentlig ikke å snakke med damene jeg er redd for, men jeg er redd for at de skal skjønne at jeg er på sjekkeren. Tankegangen er jo helt feil, det burde jo ikke bety noe...

Men det er bare den første kontakten jeg er bekymret for. Jeg var på sukkerdate med en dødsfin jente en gang, men da var det en date liksom, og jeg visste at hun var der fordi hun var interessert (hadde jo sett profilen min), og da har jeg ingen problemer. Det ble en kjempebra date!

Leste forresten en god artikkel som sier at man ikke skal være redd for å være banal når man smalltalker. Å snakke om været høres kanskje teit ut når man tenker på det, men det er en helt greit når man skal smalltalke.
http://www.dagbladet.no/2011/12/25/tema/helse/klikk/samliv/velvere/ 19554551/

Skjult ID med pseudonym a r n e on. 7 mars 2012 23:41

Chr86, jeg var også som deg en gang i tiden. Klarte å bryte trenden med å ganske enkelt sirkle inn damer som sto litt alene. Jeg gikk bort og sa ganske enkelt "Hei, står du her helt alene du?". (Med et hyggelig smil selvfølgelig.) For hver gang gikk det lettere og lettere. Praten varte lengre og lengre.
Nå kan jeg lett gå bort til den største vennegjengen på byen og si hva som helst.

Noen ganger sier jeg de rareste ting bare for å se reaksjonen på folk. Prøver å holde masken mens jeg venter i spenning på reaksjonen til folk før jeg knekker sammen av latter. Det er morsomt det.

Jeg har nok potensialet til å bli bedre jeg også, men det er bare en måte det kan skje på. Ta sjansen og ikke være redd for avslag, sære svar og ikke vøre redd for å drite seg ut.

(mann 35 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 23:43 Privat melding

Øvelse gjør mester og det verste som kan skje er "nei".

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 7 mars 2012 23:56

@nostalgisk

Nei, du tar helt feil. Verste som kan skje er ikke "nei". Verste som kan skje er "ja". :P

Skjult ID med pseudonym Bamsemums to. 8 mars 2012 01:30

Nordmenn er veldig skeptisk til "small-talk", man tenker liksom "hvem er du?" eller "hva vil du?", man vil liksom være for seg selv (gjelder selvfølgelig ikke alle, men veldig mange nordmenn) og dette er i og for seg veldig synd, for man kan jo gå glipp av hyggelige bekjentskaper.. Jeg har bodd i utlandet over en lengre periode, må si at man er flinkere til å small-talke, gamle mennesker såvel som unge.. Satt på bussen en gang hvor samtalen dreide seg om en bil og møbler, hvor partene sa takk og farvel og gikk hver til sitt.. Alt går an.. Når folk spør om forskjeller, så er noe av det minste men mest elementære jeg kan komme på nettopp dette med small-talk.. Det ordner seg :)

Skjult ID med pseudonym nortibia to. 8 mars 2012 01:51

Jeg kommer ofte i snakk med eldre mennesker rundt forbi, det er enkelt, og de er ofte snakksalige også :) men med den yngre generasjonen kan du få himling med øynene og så snur de seg bort etc..

Skjult ID med pseudonym nref to. 8 mars 2012 01:58

Eldre mennesker? MILF? Hvor?

Skjult ID med pseudonym nortibia to. 8 mars 2012 02:00

bestemødre og fedre da!!! STEINGAMLE!! :p vanskelige nref ;)

Skjult ID med pseudonym nref to. 8 mars 2012 02:09

Sukk... Skal alltid være så komplisert, dette! :)
GMILF/GGMILF? Nei, takk, "skakjeha" (dialekt)!

Skjult ID med pseudonym nortibia to. 8 mars 2012 02:13

bruker såpevann og nal på *mentalt bilde* UGG.. nei takke seg til..

(mann 36 år fra Oslo) to. 8 mars 2012 10:13 Privat melding

Easy shait ass... men denne karen er badass og ikke rent lite frekk i kjeften også da.

http://www.youtube.com/watch?v=ddjZf7Nqbo0