Alle innlegg Sukkerforum

Hvem er disse folkene med 700 venner på facebook

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym MM85 on. 7 mars 2012 23:19

Jeg har alltid forundret meg over disse folkene som har 700 venner på facebook og er minikjendiser i miljøet de henger i.
Det jeg har merket er at de ofte ser bra ut og av de jeg kjenner så er de også veldig utadvente. Er det noen her som kjenner seg igjen i beskrivelsen kanskje?

Men er det alt som skal til, se bra ut og være utadvent?

Et godt eksempel (men som har tatt steget opp og blitt minikjendis i Norge) er Sverre Goldenheim, han er jo egentlig ikke kjent for noe annet enn å være partyfikser og å ha drevet utesteder på Oslos vestkant. Men jeg kan tenke meg han startet som en av de jeg prøver å beskrive.

Ikke at jeg mener det er noe å trakte etter, men disse folkene er ofte populære blant det motsatte kjønn, og det kan jo være en interessant tanke :)

(kvinne 34 år fra Buskerud) on. 7 mars 2012 23:21 Privat melding

Tror det er typisk for folk som adder folk de såvidt har håndhilst på på en fest. Eller som spiller i band. Har et par slike på min venneliste som legger til alt som beveger seg v folk.

Skjult ID med pseudonym a r n e on. 7 mars 2012 23:23

Klarer meg fint uten facebook.

Skjult ID med pseudonym nref on. 7 mars 2012 23:25

Hvem faen er Sverre Goldenheim? Facebook meldte jeg meg uansett AV høsten 2008 (før det ble "hipt" å droppe det, men av samme grunner...).

Skjult ID med pseudonym Guybrush on. 7 mars 2012 23:27

Om du enten er i en salgsjobb (aktiv uteselger), er musiker/kunstner evt som meg - politisk aktiv. Da er det kjapt gjort at man har mye folk på listene kan du si

Skjult ID on. 7 mars 2012 23:27

Er en av de som har så mange FB venner, og jeg kjenner alle sammen

Skjult ID med pseudonym Snillmann on. 7 mars 2012 23:29

Kom deg på TV så raser venneforespørslene av hengslende, har en venninne med 1800 venner på facebook (som er folk fra nærmiljøet hun faktisk har møtt og husker). Det handler bare om å få vist seg frem så vil det alltids være en del som vil ha kontakt:P

(mann 35 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 23:30 Privat melding

Jeg har flyttet mye og begynte å nærme meg 600. Jeg tok en rund å slettet endel og er nede i rundt 450~. Noen bruker og Facebook i forbindelse med jobb og det blir noen der. Har du mer enn 150 har du uansett flere enn du klarer å holde styr på, så å kritisere noen med 700 så kan du like gjerne kritisere noen med 200.

Google "Monkeysphere" for mer informasjon om 150~ grensen.

Skjult ID med pseudonym Neon on. 7 mars 2012 23:31

Har en ung mann i min vennekrets som legger til alt og alle.
Han driver med salg av eiendom,spiller i band og reiser mye.
Alt fra kolleger i andre deler av landet, til flyvertinner og fans.
Han er gift og har mange svin på skogen.
Veldig populær blant damene selv om han ikke er guds gave kan han bare plukke:)

Så jo man kan lett bli ekstra populær om man har stor venneflokk på FB.

(kvinne 41 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 23:34 Privat melding

Jeg har reist mye, og har kanskje ikke mye kontakt med alle de nærmere 550 vennene mine på facebook, men siden vennene mine er spredt utover hele jorden synes jeg facebook er en god måte å følge bittelitt med på hva de driver med. Har også hatt sletterunder tidligere, der jeg har gått igjennom listen og slettet de jeg virkelig ikke har kontakt med lengre. I tillegg var jeg tidligere gift med en musiker, og hans venner ble mine venner...

Skjult ID on. 7 mars 2012 23:35

Det er ikke alle som e så heldig å ha 700 beste venner påface book;)

(mann 57 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 23:36 Privat melding

Bruker FB til å diskutere, og da blir det en del som legger meg til etter hvert. Og noen jeg legger til. Men har ikke så mange. Nærmer meg 300.

(kvinne 48 år fra Oslo) on. 7 mars 2012 23:37 Privat melding

Er det så farlig da om folk har mange eller få venner på Facebook? Der er faktisk noen som er ildsjeler i et samfunn og er samlende mennesker, og der er folk som blir godt likt, og får mange venneforespørsler og-eller legger til mange venner, men har det noe å si? Jeg bryr meg døyten om mine venner har 7, 70 eller 700 venner, det som er vesentlig er hvem jeg har på min venneliste.... Beklager, men jeg ser ikke problemstillingen.... Og er det så at man ønsker seg flere venner? Vel, det starter med å være en venn selv... ;-)

(mann 37 år fra Oslo) to. 8 mars 2012 00:07 Privat melding

Kjenner noen folk som er aktive i utelivsbransjen som arrangører/DJer og/eller artister og disse har gjerne så mange venner om ikke fler.

Folk som arrangerer ting er generelt opptatt av å få flest mulig venner der for å promotere konseptet sitt mest mulig.

De kommer jo også i kontakt med veldig mange p.g.a. det de driver med.

(mann 37 år fra Rogaland) to. 8 mars 2012 00:36 Privat melding

Merker faktisk at enkelte damer reagerer når jeg ikke har over 100 venner på facern, akksom jeg er et dårligere menneske av den grunn. Utrolig !! Verden tar virkelig feil retning.

Selv er jeg smålig på vei ut derfra, har kun de aller nærmeste etterhvert, å legger ut veldig lite info om meg selv, spesielt bilder da disse kan laster ned av hvem som helst der inne å aldri godt å vite hvor disse havner.

Skjult ID med pseudonym ruggen to. 8 mars 2012 00:54

Husker ikke hvor mange facebook-venner jeg har, men det forundrer meg ikke om det er over 700.
Bryr meg ikke om hvor mange det er, hvorfor skulle jeg? Jeg skriver bare useriøst svada der uansett :)

Skjult ID med pseudonym Chilly to. 8 mars 2012 01:04

Se på chartersvein, han har vel over 2000 "venner" på facebook, bare fordi han har rangla på fylla i syden..

Skjult ID med pseudonym nref to. 8 mars 2012 01:05

Hvem er disse folkene som lurer på hvem disse folkene på Facebook med x antall venner er? Og hvem er vennene deres? Og hvor? Hvordan? Hæ?

Skjult ID med pseudonym nortibia to. 8 mars 2012 01:14

underskriver nref :p

(mann 36 år fra Oslo) to. 8 mars 2012 01:21 Privat melding

Hahaha^^ good one @nref ^^

Selv hadde jeg en tid over 500-600. Jeg er en utrolig utadvent og likbar dame men selv jeg begynte å sette spm tegn ved hensikten ved å ha så mange der når folk jeg ikke hadde sett eller kjente lenger kommenterte ting som gode gamle bff liksom. Da tok jeg en gjennomgang og langt over halve gjengen gikk i delete gitt. Utrolig festlig oppgave ^^ Elsker å ha slik type makt. Siden har jeg hatt under 200 og er meget fornøyd med det.

Det kan forresten være smart å dele folka opp i ulike "vennelister". Kjekt når man vil fortelle noe til kun visse personer men ikke alle. F.eks nærmeste familie eller kollegar.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 8 mars 2012 09:31

Har 450 - 500 stykker selv, og da har jeg vært pent lite aktiv i å skaffe flere. Pleier å ignorere ganske mange sånne forespørsler også, hvis jeg ikke egentlig kjenner vedkommende men kanskje bare har møtt dem såvidt en gang. Shiiit, enkelte ganger tar jo venners venner kontakt også selv om jeg aldri en gang har møtt dem. Men stort sett jenter da. Heldigvis. Sletter fortløpende folk jeg knapt kjenner og ikke har sett på et par - tre år, og ser ingen grunn til å legge til gamle røvere jeg ikke har sett siden jeg var i tenåra. Men kan bare si som de over her: kom deg litt ut blant folk, så strømmer de "venneforespørslene" på likevel.

Skjult ID med pseudonym fjas to. 8 mars 2012 09:40

Har omtrent 700 venner på facebook, men jeg har skjult vennelisten. Da er det vel greit?