Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor skal det være så vanskelig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lakris to. 8 mars 2012 06:57

Spør man om å møtes for sent så dør kommunikasjonen. Spør man for tidlig så er det galt også. Hun sa hun ville snakke litt her først, men jeg har på følelsen av at hun aldri kommer til å skrive et ord til meg igjen.

Så hvorfor skal det være så vanskelig?

Skjult ID med pseudonym sta to. 8 mars 2012 07:00

Fordi folk er vanskelige? Noen er veldig skeptisk til ett møte, sikkert mange grunner, mer eller mindre gode. Kan jo spørre hva som gjør at hun er skeptisk :) får du ikke svar blir det nok aldri noe annet enn chat dessverre.

Skjult ID med pseudonym hei to. 8 mars 2012 07:49

hvis folk er så redde og skeptiske til å treffe noen her på nett, så bør de heller holde seg vekk og finne andre måter å treffe noen på.
en ting som er hundre prosent. aldri legg for mye i det her på sukker før du virkelig har truffet personen.

har selv vært medlem her en mnd,og noe er riv ruskende galt når jeg leser om medlemmer som har vært her i flere år.

Skjult ID med pseudonym watchersky to. 8 mars 2012 08:13

Ja, stemmer, det er nok noe som er fullstendig galt, men selvinnsikten til å forstå hva mangler nok.

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) to. 8 mars 2012 08:40 Privat melding

Jeg er enig i masse av det dere skriver her. Hva er vitsen med å være på Sukker.no hvis man er skeptisk til å møte noen live....? (selvsagt en god del her som kun er ute etter å få litt oppmerksomhet og bekreftelse via brev. Desverre)
Hadde jeg fått møtt halvparten av dem jeg har skrevet med, hadde jeg garantert ikke vært på Sukker idag... Men damene skal bruke bedre tid til å bli kjent. Her inne. Hvorfor det? Hvor vanskelig/farlig/kleint kan det være å møtes over en kjapp kopp kaffe slik at man får en status på kjemien først som sist, istedenfor å sitte å skrive ti-talls mail frem og tilbake som fører til at man danner ett bilde av vedkommende som igjen kan vise seg å være langt fra realiteten....

Legger ved denne linken her:

http://www.adressa.no/forbruker/article1562127.ece

Jeg har vært til og fra her i noen år nå. Og ja, mulig noe er riv ruskende galt. Men hvor...? ;)

Hilsen en som ikke trenger å være anonym :)

Skjult ID med pseudonym Lakris to. 8 mars 2012 19:57

Sendte jo like greit en purremelding jeg. Hun svarte og stilte faktisk spørsmål tilbake. Jeg skjønner hvorfor hun har valgt at hun er "mystisk" i profilen sin, for jeg skjønner i alle fall ingenting.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) to. 8 mars 2012 20:01 Privat melding

*ler* @ Lakris.. Mystisk ja :p

FOretrekker også å treffes relativt kjapt da.. liker ikke den bobla som en "lever" i gjennom meldinger.. den tåler liksom ikke dagens lys før den sprekker av forventingene som har bygget opp.. så foretrekker å møte folk relativt kjapt, og ikke sitte og skrive i all evighet :)

Dere får melde dere på sukkerfesten 17. mars, så kommer det masse jenter som ikke er ute etter bare oppmerksomhet på nett ;)

Skjult ID med pseudonym Lakris to. 8 mars 2012 20:04

@nortibia
Det er bare å le! :P Noen er virkelig ikke lette å skjønne seg på. Nå er hun jo superbruker, så hun er vel forholdsvis seriøs får man håpe. Er vel ikke noen typisk fest-type så sukkerfesten uteblir nok, men får se. :P

Skjult ID med pseudonym Noka$ to. 8 mars 2012 20:19

@Lakris:

Det er nok 99-100% sikkert at hun har funnet en eller flere som er "bedre" enn deg.

Damer er som små barn her inne,de må stadig ha nye "leker"...

Skjult ID med pseudonym Lakris to. 8 mars 2012 20:27

@Noka$
Sikkert. Får gi hun litt tid på å svare på meldinger, så skal jeg pushe mer på å møte henne til uka. Hun har jo ikke sagt definitivt nei, bare at hun vil snakke mer på nettet først. :P

Skjult ID med pseudonym Tid to. 8 mars 2012 23:18

Jeg har vært på date i dag med en hyggelig fyr som jeg bare har skrevet noen få meldinger med. Jeg er ikke så dreven på denne datingen, og jeg merket godt at det hadde vært bedre for meg om vi hadde blitt litt bedre kjent før vi møttes. Da hadde jeg blitt tryggere på situasjonen, og på meg selv. Men dette er jo individuelt :)

Skjult ID med pseudonym sta to. 8 mars 2012 23:21

Hvordan tryggere Tid? Mindre nervøs? Mindre spenning? Er jo litt interessant denne forskjellen, opplever det med nesten alle jeg har fått svar fra, at de ikke vil møtes personlig, så fint å få litt input fra andre siden. Hva er det egentlig som gjør det så skummelt?

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 8 mars 2012 23:21 Privat melding

Da er du ikke hovedfokus.. enkelt og greit..
Mange som sikkert ikke møter folk fordi magefølelsen sier "niks" ikke denne personen. (vel og merke om de er ute etter noe seriøst da)

Skjult ID med pseudonym Tid to. 8 mars 2012 23:26

Synes det er litt vanskelig å svare bra på det, Sta, men jeg tror jeg hadde blitt mindre nervøs om vi hadde utvekslet litt mer info først. Jeg syns dating er litt vanskelig, og jeg syns small talk kan være vanskelig når jeg ikke vet så mye om den andre personen. Skjønner jo at jeg er i mindretall, men det er altså slik jeg føler det. Jeg må på en måte komme til et visst stadie for å kunne være klar for å møtes.

Sikkert ikke så veldig oppklarende det jeg sier nå, men jeg prøver mitt beste ;)

Skjult ID med pseudonym Tid to. 8 mars 2012 23:28

Jeg syns bare hele denne situasjonen "nå skal vi sette oss ned og snakke og bli kjent og kjenne etter om vi er bra nok for hverandre" er lettere om jeg "kjenner" vedkommende litt på forhånd :)

Skjult ID med pseudonym kar to. 8 mars 2012 23:35

Jeg skjønner iallfall hva du mener Tid, og har det på samme måten. Så helt alene er du ikke :)

Skjult ID med pseudonym Tid to. 8 mars 2012 23:38

Godt å høre, kar :) Jeg har nemlig diskutert det her med noen venninner som er/har vært på Sukker, og de fleste er veldig på det å treffes så fort som mulig, liksom for å bli ferdig med det og gå til neste på lista. Jeg vet at det ikke er derfor de fleste vil treffes tidlig, men av og til føles det sånn :)

Skjult ID med pseudonym radikal to. 8 mars 2012 23:47

@Tid: Jeg ser poenget ditt klart og tydelig og at noen trenger mer tid enn andre.

Kan det være at du er en veldig følsom person? :-)

Skjult ID med pseudonym Tid to. 8 mars 2012 23:49

Følsom, og håpløst romantisk. Hehe.

Skjult ID med pseudonym sta to. 8 mars 2012 23:50

Da er jeg med :) greit å vite litt mer hva de legger i det, på en måte ha noen topics å snakke om på forhånd. Kan jo føles betryggende det ja :)

Skjult ID med pseudonym Tid to. 8 mars 2012 23:52

Jeg kan jo ikke svare for alle treiginger da, ville bare påpeke at det ikke alltid er uthaling av tid, feighet, eller det å fade en person ut, som er grunnen :)

Skjult ID med pseudonym radikal to. 8 mars 2012 23:56

Det kan hende at noen har litt sosial angst også, mange forskjellige grunner til treghet dessverre :-)

(kvinne 34 år fra Buskerud) to. 8 mars 2012 23:59 Privat melding

Enig med tid. Må jo bruke litt tid å finne ut av om det er verdt å treffenoen i RL. Ser ikke vitsen i å date bare for å date.

Skjult ID med pseudonym Lakris ma. 12 mars 2012 19:22

Og der blokkerte hun meg.... Hvorfor kan ikke folk bare være ærlige isteden for å hale ut tiden og eventuelt blokkere? Hvor har det blitt av vanlig høflighet? Sukk... Jeg blir så oppgitt.....

Skjult ID med pseudonym Khione ma. 12 mars 2012 19:34

Hehe! Sukker er en merkelig verden... :-)
cheer up, ts! Hun er ikke verdt det! :)

Skjult ID med pseudonym Lakris ma. 12 mars 2012 19:53

@Khione
Nei, sikkert ikke. Men hun er en av de få jentene her som skriver mer enn _1_ setning som svar, så derfor synes jeg er det er litt leit egentlig. Men på en annen side så har hun jo bevist at hun ikke er noe for meg. Vanlig høflighet må være minstekravet!

(kvinne 41 år fra Buskerud) ma. 12 mars 2012 20:11 Privat melding

Det er litt leit det der med å ha litt ryggrad, ser du @lakris.Ei heller alle som er så godt oppdratt eller har en smule empati, så du får heve deg over det!

Men så er det jo noen som ikke tar nei for et svar heller, da:-) En kar her som hadde 70 i match, tok kontakt og ville bli kjent fordi vi hadde SÅ masse til felles - og så har han ikke vært innom profilen min engang, hehehe. Svarte høflig nei, likevel gir han seg ikke. Så da nærmer jeg meg blokkering, kjenner jeg...

Skjult ID med pseudonym Lakris ma. 12 mars 2012 20:20

@Carbar
Å få et høflig nei synes jeg er det beste, hvis man først skal få avslag. Da skriver jeg faktisk en hyggelig melding tilbake og ønsker de lykke til videre. :)