Alle innlegg Sukkerforum

Så gutter???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym FeDuP to. 8 mars 2012 22:32

Hva er det med dere og gummistrikk??? (metaforisk lissom)
Om det ikke er sex, hvorfor holder dere tak i jenter så lenge som mulig, men vil ikke heelt gå inn for å bli skikkelig kjent?

Virker som dere holder jentene på hold til å se om dere virkelig ikke kan få bedre...
Og kan dere få bedre, så gjør noe med det enn å la vi jenter bli irriterte på den utrolig trege oppførselen..

Jeg hopper av i det jeg merker antydning til denne oppførsel.. Og gir jo beskjed hva jeg mener og tenker.. Og først får jeg "om du føler det slik så forstår jeg det", og uke, to uker, mnd eller senere så kommer de krypene som ingenting har skjedd... Jeg orker ikke å være dramadama og si "skjerp deg og bli voksen"... Men gjett om jeg noen gang har lyst..

Veldig glad i deres gode sider.. Men begynner å tro "mange" i generasjonen rundt meg på hannkjønnet har blitt noen altetende selvsentrerte tullinger..

Kan noen menn ta lærdom av dette klagemål, eller må dere forsvare dere og kalle meg kresen og alt annet teit?

Mvh jente 31

Skjult ID med pseudonym påsan to. 8 mars 2012 22:37

Er de kryp eller kommer de krypende? Og på slutten her så gir du et ultimatum: Enten må de det gjelder gå i seg selv eller starte en krangel som du uansett påberoper deg å ha vunnet på forhånd. Jeg tror jeg vet hvorfor de oppfører seg slik mot deg.

Skjult ID med pseudonym sta to. 8 mars 2012 22:41

Ultimatum, den perfekte turnon i grunn :p

Hva legger du i å bli skikkelig kjent? Ble litt nysgjerrig.

Det er ikke noen som helst mulighet for at du enten er for pågående eller vag som gjør at de trekker seg? Virker veldig bastant på et det alltid er mannens feil her. Det kan jo være en grunn til at de ikke helt åpner seg til deg?

Skjult ID med pseudonym FeDuP to. 8 mars 2012 22:42

@påsan: Du leste ikke hva jeg spurte om så jeg... :p Går bra.. Du vil uansett aldri se denne siden, siden du ikke kan sette det inn i det ;)

@nostalgisk: Her er det ikke sex som er greia. Så reprod er nok ikke greia.

Skjult ID med pseudonym Hova to. 8 mars 2012 22:42

Jeg må si meg litt uenig med de to andre som har kommentert. Personlig så går jeg inn med åpne kort og armer når jeg treffer en jente. Av og til funker det og av og til ikke, men beste måten å finne det ut av er å bli godt kjent fort.. Før en investerer for masse følelser. (og med godt kjent fort mener jeg ikke rett til sengs, frustrerende at alle jentene her inne trur at vi gutter bare er ute etter sex)

Skjult ID med pseudonym sta to. 8 mars 2012 22:44

Veldig enig Hova, er ikke ute etter bare sex, men om man ikke vil ha det med en gang så blir man jo stemplet som evneveik og ikke mann, så da er man jo like langt...

Skjult ID med pseudonym påsan to. 8 mars 2012 23:05

glem det, nostalgisk.. hun har nok med sin egen stemme...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt to. 8 mars 2012 23:21

Fordi jeg er feig og ikke tør møtes for å bli bedre kjent?
Nei, ikke vet jeg. Driver ikke med sånt. :P

Skjult ID med pseudonym FeDuP to. 8 mars 2012 23:25

Igjen så skjønner ikke alle gutta her hva jeg prøver å spørre om. Men det er nå ikke vanskelig å forstå, for det er nå atter et bevis på hva jeg faktisk skrev er riktig :)

Skjult ID med pseudonym arneand to. 8 mars 2012 23:40

@ts
Sånn for å berge nattesøvnen din: Du er kresen.

Skjult ID med pseudonym påsan to. 8 mars 2012 23:43

Ingen skjønner hva du spør om fordi du ikke klarer å ordlegge deg. Prøv en gang til så skal vi prøve å gi deg et fornuftig svar.

(mann 34 år fra Oslo) fr. 9 mars 2012 01:34 Privat melding

@ts jeg forstår hva du prøver å si.. desverre kan jeg ikke gi deg et bedre svar enn at det er tydelig at du har vært bortpå karer som i utgangspunktet ikke ville ha et forhold. Hadde de ville hatt det, ville de ikke holdt fast og sett etter noe "bedre".

Men (som jeg føler jeg sier endel i de fleste tråder om dagen) ikke alle er sånn.. se litt forbi de du først og fremst legger merke til og du vil kanskje se de kara som vil ha noe mer enn et leketøy.

Skjult ID med pseudonym Guybrush fr. 9 mars 2012 02:18

Høres ut som en omvendt vri av vennefella som mange av oss gutter gjerne lett kan havne i. Så at dette er et mannlig fenomen skal du iallefall ikke bekymre deg for. Vi mennesker er veldig glad i å ha noen der, noen som vi føler liker oss - en liten egoboost i ny og ne - spesielt når det butter litt imot. Vi er ekstremt gode til å ljuge til oss selv slik at vi ikke skjønner (ønsker) at dette blir ensidig utnyttelse.