Alle innlegg Sukkerforum

Likestillingsspørsmål

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym belezza fr. 18 april 2008 14:58

- hvorfor finnes det anticellulitkrem og ikke ølmagekrem?

- om menn har lov å volta kvinner som kler seg horete, hvorfor har da ikke kvinner lov å skyte menn som ser ut som forbrytere?

- hvorfor har menn lov å fortelle at de foretrekker store bryster, mens kvinner skal være fornøyde uansett penisstørrelsen?

- hvorfor kommer kloke kvinner lengst ved å spille dumme?

- hvorfor er en mann som forfører en kvinne romatisk mens en kvinne som forfører en mann er desperat?

Ja jeg bare spørrrrr :-)

(mann 41 år fra Oslo) fr. 18 april 2008 15:18 Privat melding

-Det finnes anticelliltt krem fordi deres kvinner sladder om hverandres celulitt. Vi menn merker ikke på det.

-Ingen mann har rett til å voldta en kvinne som kler seg ut sexy (du sa horete, igjen det er kvinner som dømmer kvinner). Mens det er også ikke lov å skyte folk som kler seg ut som forbrytere, ta på deg en skimask og ta en tur innom DNBNor, se hvordan du blir motatt.

-Pupper kan være for stor, akkurat lik peniser. Deres som har hatt store kjarster vet att det er noen ganger når du tåler ikke 20cm.

-Mange menn blir truet av kloke kvinner. Spiller du dum for å tilfredstille dem, så skal selvsikker menn gå viderer i jakt mens du sitter igjen med en som tåler ikke den virkelig deg. Spill smart, vi som kan utfordre deg setter pris på det.

- Hver gang kvinner fulfører meg syns jeg att det er spennende og att hun er såpass selvsikker og komfortable med sin sexualitet. Hvis du tørrer ikke å fulfører menn er det synd og det er DU og dine kvinnelig venner som plier å bruke ordet desperat.

Ja jeg bare svarrrrr :-)

Skjult ID med pseudonym belezza fr. 18 april 2008 15:22

hehehe tenkte meg at det ville komme et slikt svar fra en mann......men Daneel det hele er satt litt på spissen og desverre er det ikke alle menn som tenker som deg!

Grrrrrrrrrr

Skjult ID med pseudonym Morpheon fr. 18 april 2008 16:20

Jeg hadde en gang en bok om taoisme og sexologi (angrer bittert den havnet på loppemarkedet). Den antydet at du ut i fra ansiktsformen på en kvinne kunne lese størrelsen og formen på hennes vagina. Nytteverdien av denne informasjonen skulle være at du skulle kunne finne en partner som matcher deg eksakt på størrelsen. Fordelen ved denne matchen var oppgitt å gi en soneterapeutisk stimulans for begges maksimale nytelse. (kun en digresjon)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 18 april 2008 16:44 Privat melding

Daneel skrev alt jeg skulle til å skrive. Takk for det :) .

Skjult ID med pseudonym Joques fr. 18 april 2008 16:48

"- hvorfor har menn lov å fortelle at de foretrekker store bryster, mens kvinner skal være fornøyde uansett penisstørrelsen?"

Vent, her den noe som ikke stemmer. Spørsmålet skal være:

"Hvorfor har jenter lov til å fortelle at de foretrekker gutter på over 180 cm, mens vi ikke skal si at vi foretrekker store pupper?"

...men selv foretrekker jeg små :-p

Skjult ID med pseudonym Toomz fr. 18 april 2008 17:05

Opplever ofte at jenter har store komplekser med bagateller jeg ikke en gang legger merke til.

(mann 47 år fra Telemark) fr. 18 april 2008 19:11 Privat melding

Å projisere sine egne komplekser over på andre er en gammel og primitiv form for selvforsvar.

Mange jenter foretrekker å fremstille menn som veldig "primitive/enkle/ensporet" netopp av den grunn at de lettere kan forholde seg til mannen på et enkelt ,primitivt ,ensartet vis. -hun får selvsagt ut av et forhold omtrent det samme hun legger i det, og får bekreftet sine egne fordommer.

Mannen blir herset nokså mye med i dagens reklameverden, og jeg ser ingen grunn til at dagens generasjon unge menn bør finne seg i det, eller at det er greit såiden lenge man en gang på 60 tallet hadde en del kvinnediskriminerende reklame....

Forventningene til dagens menn er både komplekse og mangfoldige. Vi skal være maskuline (helst over 180cm og mørke) samtidig som vi skal være optat av design og interiør. (uten å bli for femi eller pysete av den grunn) Vi skal kunne stå stødige som et fjell når det stormer, og være sterk når kvinnen føler seg svak -samtidig som vi skal blottlege våre myke sider og delta i oppdragelse, bleieskift og vise interesse for kvinnen. Hun ønsker full likestilling -men Mannen bør være "gentelmann" når det passer henne, og ta det tyngste lasset, åpne døren, la henne passre først i enkelte sammenhenger.

Mange menn sliter med å fine sin rolle -midt i det helel fremstilles vi som primitive og enkle. Jeg synes utviklingen har gått den andre veien for lengst. De fleste kvinnene man treffer ute på byen virker både overfladiske, ensporet og utleverer kun enkle primitive lyster -de har jo hatt en evig lang frigjøringskamp bak seg (og nå skal de endelig få vise verden hvor kåte de er) og det er de selvsagt... Har jegeren blitt den jagede? Og har vi fått en bedre verden av den grunn?

99% av bidragsmottagere er kvinner, 99% av tilfellene tilfaller omsorg for felles barn til kvinnen etter samlivsbrudd. Menn blir degradert til økonomiske bidragsytere, og helgeavlastere, uten innsynsrett, ellr plikt eller medvirkning i barnas oppdragelse utover det kvinnen til enhver tid synes passelig. -skal likestilling nå et skritt lengre nytter det ikke at Menn skal gi opp 50% av sin rolle mens kvinner overlater 1% av sitt domene (barnet) til menn.

Den vanligste grunnen til at menn ikke støvsuger hjemme, er at han får kjeft av dette fra han samboer om at jobben ikke er utført godt nok.

K.

(mann 47 år fra Telemark) fr. 18 april 2008 19:19 Privat melding

Celulittkremer: Kvinner er mer forfengelige en menn -og bruker dertil mere kroner i egenpleie.Dette utnytter produsentene og sørger for å stadig fremheve nye produkter, og skape nye behov -hos menn synes det at reklamebransjen konsentrerer seg mer om andre forbruksvarer.


Voldtekt og forbrytere:
Heldigvs er det ikke lov for menn å voldta kvinner som kler seg horete, og helt personlig synes jeg vi går en deilig årstid i møte, hvor man kan se både former og hud titte frem etter vinteren.

Pupper og peniser:
Jeg ser personlig på helheten, ikke kun på bryster, og i 2008 er det vel mer vanlig at kvinner diskutererpenis størrelsen, en at menn diskuterer hvor trang dama er. -sistnevnte har jeg nesten ikke vært borti, men penisdiskusjoner har jeg overhørt mange av.
I dag er det oftere kvinnen som avslutter en relasjon -og grunnen må gjerne være penis størrelsen. I alle fall, har hun full valgfrihet på lik linje med menn.


- hvorfor kommer kloke kvinner lengst ved å spille dumme?
Jeg tror ikke Gro Harlem Bruntland hadde blitt statsminister dersom hun hadde spillt dum, riktignok synes jeg hun gjrde et par dumme valg, men alt i alt viste hun både intellekt og klokskap og fikk da styre landet v årt i en lengre periode -gift er hun fremdeles.

- hvorfor er en mann som forfører en kvinne romatisk mens en kvinne som forfører en mann er desperat?
Det siste spørsmålet er så fjernt fra virkligheten at jeg ikke klarer å kommentere det på noe vis.

(mann 51 år fra Oslo) fr. 18 april 2008 19:59 Privat melding

daniel har svart for meg også. Egentlig ganske teit tråd.

Skjult ID med pseudonym Jente fr. 18 april 2008 21:46

Egentlig VELDIG teit tråd, kit001.

Skjult ID med pseudonym belezza lø. 19 april 2008 12:30

ja men mennene mangler visst denne humoren, forbauser meg ikke stort.....

Skjult ID med pseudonym kit001 lø. 19 april 2008 12:53

Beklager, jeg så ikke behovet for flere innlegg som bygde opp stereotyper... Det er jo en sann manko på den type innlegg her på forumet...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 19 april 2008 12:58

Noen beskrivelser av stereotyper er morsomme - andre ikke... Jeg syntes tråden: "Virkeligheten sett fra fra to ståsteder " var litt morsom, men jeg synes ikke denne her var det... Andre igjen lo godt av denne... Bare fint at vi er forskjellige...:-)

(mann 44 år fra Oslo) lø. 19 april 2008 12:59 Privat melding


Mangler humor? All humor er ikke god humor. Noe av det som gjør at man synes noe er morsomt, er at man kjenner seg igjen i det. Her oppe var det fint lite å kjenne seg igjen i, bare en videreføring av stereoptypier som for lengst har gått ut på dato.

Ellers kjenner jeg meg ikke så veldig igjen i Nimbex' utbrudd heller, da det virker som han tar for seg et ganske snevert segment av kvinnesmennesker, og det er et segment som jeg selv alltid bevisst har styrt laangt utenom :)

Skjult ID med pseudonym fremmed lø. 19 april 2008 13:27

Jeg synes at Nimbex har et godt poeng og beskriver virkeligheten slik den er idag .

Det hører vel kansje ikke til i denne forummet men det er mye uopplagt i barnefordeligs saker , det er min erfaring

Gudskjelov så begynner det å skje noe på den fronten også men det tar tid .....

Skjult ID med pseudonym Joques lø. 19 april 2008 14:40

Jeg tviler ikke på at noen menn opplever det på den måten, eller at noen kvinner faktisk er på den måten, men å si at det gjelder i 99 % av tilfellene, faller på sin egen urimelighet. Da er man like urimelig som det man beskylder andre for. Veldig synd at noe som absolutt er verd å diskutere, skal drukne i krisemaksimering og billige retoriske poenger.

Skjult ID med pseudonym belezza lø. 19 april 2008 16:53

vel vel, er klar over at ikke alle deler min humor - og jeg trenger ikke kjenne meg igjen i humor for å synes den er morsom - smaken er som baken. Ser forøvrig humoristisk på at min sterotype humor kan få så mange menn til å bli irriterte:-))) ha en fin ettermiddag

Skjult ID med pseudonym Smily:o) lø. 19 april 2008 18:16

hehehehhe , syns det var morsomt jeg,belezza.... skjønner ikke hvorfor alle tar det så seriøst :o)

Skjult ID med pseudonym belezza lø. 19 april 2008 19:12

takk smily :-) kanskje noen følte seg en anelse truffet og derfor ble furtne???

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) lø. 19 april 2008 19:14 Privat melding

Kanskje det bare ikke var morsomt :P ?

Skjult ID med pseudonym belezza lø. 19 april 2008 19:17

har fått med meg at du ikke synes det, mens jeg i grunnen synes det blir mer og mer morsomt - sorry

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) lø. 19 april 2008 19:19 Privat melding

Jeg? Det var helt greit for min del, rulla ikke på gulvet akkurat, men. Ikke unnskyld deg, de overlever helt sikkert.

(kvinne 50 år fra Akershus) lø. 19 april 2008 19:51 Privat melding

Nimbex

...du poengterer godt, og formulerer deg glimrende!!!

Bloomie :-)))

(mann 47 år fra Telemark) sø. 20 april 2008 12:10 Privat melding

Hadde jeg hatt litt humoristisk sans på toppen så hadde jo blitt strålende, jobber med saken ;o)