Alle innlegg Sukkerforum

Vanskelig å finne pratsomme folk ^^

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Freddy fr. 9 mars 2012 23:30

Må innrømme jeg er her for å finne noen å prate med, noe som visst er en veldig sjelden vare, jenter gidder visst ikke prate i det hele tatt, og har de mest kortfattet svarene :P 99% Leser meldingen, 0.9% Svarer kortfattet, og 0.1% klarer å holde en samtale gående i 3 dager.

Noen som føler det samme ? :P

Skjult ID med pseudonym a r n e fr. 9 mars 2012 23:32

Ja, jeg føler du er inne på noe der. Men jeg tror nok damene tenker det samme om oss gutta.

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 9 mars 2012 23:39

er dere her for å pule eller prate???:p

Skjult ID med pseudonym pøss fr. 9 mars 2012 23:43

Jo finere de er desto færre ord gidder de å trøkke ut av seg..

Skjult ID med pseudonym Guybrush fr. 9 mars 2012 23:46

Skal man holde en prat igang må man rimelig kjapt fremstille seg selv for henne som interessant og aktuell, praten bør ikke være av den typen man ville hatt med hvem som helst av sine venner og man bør ha en underliggende tone som antyder at man er ute etter noe mer med henne. Hvis ikke blir man for ufarlig og dermed vennemateriale og uinteressant. Hadde du kjent henne under andre omstendigheter ville du havna i vennefella - her inne gidder de da ofte ikke lengre å prate med deg :)

Se på det slik at jentene her er mer opptatt av å finne seg noen for fremtida - ikke venner. De har de ofte nok av fra før. Føler du avslører ganske mye hvordan du kommuniserer når du oppgir dette som hovedmålet ditt.

Skjult ID med pseudonym Freddy fr. 9 mars 2012 23:51

"Jo finere de er desto færre ord gidder de å trøkke ut av seg.." De klokeste ordene jeg har hørt denne uken :P

Guybrush@ Vell, om samtalen starter med " Hei på deg, hva drøyer du tiden med i kveld? :-)".....og man ikke får svar, så tviler jeg på at damene er synske og vet at jeg kun vil være kompis, prate, eller ha et ligg :P

Skjult ID med pseudonym Guybrush fr. 9 mars 2012 23:54

Freddy: vel, det der er tørrprat ;) Og gjerne noe de har hørt 1000 ganger tidligere i forskjellige varianter. Skal du få svar da så bør du håpe du ser ut som drømmemannen

Skjult ID med pseudonym pøss lø. 10 mars 2012 00:00

Skal teste å holde en feit bunke tusenlapper i hånda på profilbildet.. og bilde av merce, yacht og gedigen hytte i albumet.. og ingen tekst... og sette at jeg ønsker barn på det eiketreet. Skal avlegge rapport her om en uke.

Skjult ID med pseudonym Freddy lø. 10 mars 2012 00:01

Tørrprat? Så det å si hei eller hva driver du med ses på som tørrprat, som egentlig leder videre til det man virkelig ønsker å snakke om ?

Fortell meg hva du ville begynt med @Guybrush..... "Hei vil du møtes kl10 og pule?" Noe slikt? :P

Skjult ID med pseudonym Freddy lø. 10 mars 2012 00:38

@ "Skal teste å holde en feit bunke tusenlapper i hånda på profilbildet.. og bilde av merce, yacht og gedigen hytte i albumet.. og ingen tekst... og sette at jeg ønsker barn på det eiketreet. Skal avlegge rapport her om en uke."

Digger ideen, da får du sikkert svar fra alle damene med photoshoppa blondine bilder :D

Skjult ID med pseudonym Guybrush lø. 10 mars 2012 01:28

Fredde: du får tvilen til gode ved at jeg anntar det var en vittig bemerkning og ikke en barnslig spydighet.

Det du bør innse er at her inne og ellers ute på byen også får jenter 10-20 ganger så mye oppmerksomhet direkte henvendt mot seg i forhold til hva vi gutta gjør i snitt. Om du blir tilbudt kake hver eneste dag så blir det ikke like attraktivt lengre. Sånn er det bare.

Faktum er at de som er jævlig utadvente, karismatiske, morsomme og gjerne mangler hemninger scorer stort hos det motsatte kjønn rett og slett fordi de tør og klarer å være annerledes enn de andre 19. Skjønner?

Hvis du tror det finnes noen magisk sjekkelinje som vil hjelpe deg så må jeg nok skuffe. Noen ganger fomler man i blinde og må fyre av et bomskudd - andre ganger får man bare en feeling, satser og treffer. Og når man først gjør det så sier det noe om at du allerede i begynnelsen faktisk har klart å nå inn og vite/gjette noe om henne - og mest sannsynligvis noe du liker.

Skjult ID lø. 10 mars 2012 01:34

Guybrush har nok helt rett i det han skriver i denne tråden. Sosial kompetanse kan det kanskje også kalles...

Skjult ID med pseudonym haha lø. 10 mars 2012 01:34

Er her inne for å prate og bli kjent med nye mennesker, fortrinnsvis jenter. Men av og til føles det at det er vanskeligere å få i gang en samtale her inne enn midt på dansegulvet klokka 02:00 på byen, musikken på full guff og man må rope høyt høyt høyt for å klare å høre hverandre.

Men har ikke tenkt å gi opp helt ennå altså

Skjult ID med pseudonym Guybrush lø. 10 mars 2012 01:54

Noen ganger det bedre å si noe spenna gærent enn å gjennomanalysere og forsøke å finne en perfekt politisk korrekt avbalansert åpningsstrofe - som dessverre blir å vise seg å være veldig kjedeilg, uinspirerende og skiller seg ikke ut hos motparten.

Ofte er det bedre å gi litt faen og drite i om man skyter bom og bare skriver det første, mest vittige og småfrekke du klarer å tenke på. Da gir du noe av deg selv, ikke hva du føler du må prøve å være.

Og visuelt sett trenger man ikke være noen don juan heller om man klarer å være litt avslappa og fleipete på dette området. Har kompiser som ikke akkurat er guds gave til kvinnene. Men de scorer hele tiden med flotte jenter nettopp fordi de skiller seg ut, krever oppmerksomhet og på den måten også oser selvtillitt.

Og før man skal begynne å klage på jenter som faller for dette. Vi gutta gjør det vi også, selv de som klager på at jentene gjør det. Ei jente med selvtillitt, selvironi, humor og gjerne er litt småfrekk og ikke lar seg pelle på nesa trekker automatisk til seg oppmerksomheten både ute på byen og ellers.

Skjult ID lø. 10 mars 2012 01:56

Nå er vi på Sukker, og de fleste leter vel etter den "spesielle" ikke en brevvenn, vil jeg tro. Poenget er vel at dama/mannen må se noe hos deg - du må trigge ett eller annet. Det utslagsgivende kan helt sikkert ligge like mye i meldingen du sender som i din egen profil, tror jeg. Småprate/skravle kan vi gjøre på forumet.

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 10 mars 2012 02:04 Privat melding

Er mye enig i det Guybrush sier her.. får du 20 + meldinger med hvordan går det? hvordan har du det..? blir det kjedelig å svare på dette.. mer som en jobb, for være "høflig", prøv en annen inngansvinkel.. spør om noe du plukker fra profilen eller finner morsomt. når en jente får 20+ meldinger hver dag av typen " hei, hvordan går det?" og svare, "joda det går greit, hva med deg?" blir kjedelig etter ett par måneder, med 20+ antall hver dag...

Skjult ID med pseudonym EQ lø. 10 mars 2012 02:08

Tenkte på å endre profilen min radikalt og stappe den full av løgner og tull for å se hva som skjer. Så lenge det er om ting som er i fortid er det jo nærmest umulig å verifisere.

Akkurat som Pøss tenkte jeg også ta bilder av materielle ting med meg i nærheten. Tenkte også å kjøre god photoshopping også hehe. Jeg mener, damene bruker jo masse sminke for å se bra ut. Hva er forskjellen med phtotohop?

Har alltid sagt det: Damer er som skrapelodd, du vet aldri om du vinner før du skraper bort sminken:P

Skjult ID lø. 10 mars 2012 02:10

handervetu

Vet ikke helt om jeg henger med…

Men jeg er enig med deg jeg, jeg kontakter/skriver med damer jeg i utgangspunktet, fra det jeg kan se og lese, tror det er mulighet for noe ”mer” med. Men hvis det er jeg som tar kontakt så er det min jobb å gjøre meg interessant i hennes øyne. Jeg kan ikke forvente at hun skal finne meg interessant ut fra ett ”hei”, for eksempel.

Skjult ID med pseudonym sta lø. 10 mars 2012 02:12

Dritet jo i hvordan det går med henne, det viktigste er jo "blir det noe på meg?"

Lol nortibia makan til kjipe meldinger da, var så slappe at denne latsabben ble lite imponert og da er det slapt :p

(mann 47 år fra Østfold) lø. 10 mars 2012 02:45 Privat melding

Velkommen til den "nye" verden.. Fastfood dating har det blitt med årene som går.. Går hvisst på det visuelle tror jeg eller om du er en poet som kan klare å trollbinde de med en settning. :)

Shallow.... Ever heard of the expression? :)

Skjult ID lø. 10 mars 2012 02:58

Men er det ikke det som definerer denne "nye" verden da? Det visuelle, på bilde heller enn ansikt til ansikt - og kommunikasjon, bare skriftlig i stede for muntlig. Er det virkelig noe galt i det, hva annet skulle det være? Og er det så veldig annerledes irl? Hva er så shallow med det egentlig?

Skjult ID lø. 10 mars 2012 03:09

Hvordan har du tenkt å få frem det da HDV??? I denne verden av nettdating??? Må vi tenke før vi skriver!!!

Det er egentlig temmelig patetisk å legge skylden på den andre(kvinnen) for at hun ikke ønsker kontakt med deg utifra hvordan du presenterer deg selv i din initielle kontakt med henne - det er også noe å tenke på! Mener du at kvinnen skal tvinges til å ha skriftlig kontakt med deg som skal resultere i en date???

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 10 mars 2012 03:09

@Freddy
"Må innrømme jeg er her for å finne noen å prate med,"

Jeg er her kun for å prate, noe annet er uinteressant.
Dvs...date utgår, sex utgår, kjæresteri utgår.
Men prate? Jada!!! Kjør på.
;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling lø. 10 mars 2012 03:27

*Synd at det ikke fremgår av skriving at "tenking pågår"....*

Skjult ID lø. 10 mars 2012 03:29

Vet du noe...jeg ramler helt av lasset, så tror jeg gir meg her!

Skjult ID med pseudonym watchersky lø. 10 mars 2012 07:48

Forum... lite tenking... mye skriving...
Så er sukkertilværelsen redusert til bare forum er det nok lite valuta for pengene.

Og for de håpefulle raringene som fremdeles driver og sender mail til potensielle inne på sukker:
Kan prøve å bruke mail til bare å avtale et sted å date?
Finne på noe nytt så ikke mailingen dør ut?

(mann 39 år fra Sør-Trøndelag) lø. 10 mars 2012 08:07 Privat melding

"Jo finere de er desto færre ord gidder de å trøkke ut av seg.." Fantastisk kommentar. Den likte jeg :))

Ellers så har jeg samme erfaringen som deg Freddy... alt for mange som "Tingeling" her inne ....

Skjult ID med pseudonym sta lø. 10 mars 2012 08:16

Ironi er gøy!!

Skjult ID med pseudonym JSSJ lø. 10 mars 2012 08:26

Hva med å prøve omvendt psykologi?? Har ikke testa sjæl, men kan jo funke!! ;P
Funker på unga hvertfall :D

"Du får IKKE lov å svare, sende mæ brev eller å være hyggelig altså!!"

Æ har trua!! Hadd sikkert blitt lurt æ hvertfall, men så er jo æ blond ;P

Skjult ID med pseudonym sta lø. 10 mars 2012 08:29

Derfor blondiner har det mere moro, enkle sjeler - enkle gleder ;)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 10 mars 2012 08:30

Jssj får prøve den i ett par meldinger se om det funker :p "ps IKKE svar meg"

Skjult ID med pseudonym JSSJ lø. 10 mars 2012 08:31

*knegg*
Som sakt så har æ trua!!! ;D

Skitt fiske!! :)

Skjult ID med pseudonym nref lø. 10 mars 2012 08:46

Skriv noe lite gjennomtenkt, men morsomt(!) ræl, som enkelte også sier ovenfor. "Vær-og føreforhold" (de fleste bruker sjekkesider på nett innendørs... Og "været" funker nok uansett best på folk over 50...) eller varianter av "Hva driver'u på med i kveld 'a?" (hva ser det ut som? Er de online, er sjansen stor for at de sitter og glaner på en skjerm!) ? er kjedelig og uinterresant; Bruk nå fantasien (hevder man i profilteksten at man er "kreativ", noe jeg har inntrykk av at de fleste her gjør, bør det også synes i skriveriene), hvis du har! :)

Skjult ID med pseudonym pøss lø. 10 mars 2012 10:44

Prøv å finne et eller annet i teksten eller profilen som det er naturlig å undre seg over på en positiv måte. Så har du plutselig et samtaleevne. Har faktisk lurt et par smellfine damer til ordvekslinger som har resultert i opptil 4 meldinger før de må lakke neglene og blir borte igjen. Snasne milfs her jeg faktisk klart å møte, med third base et par ganger.. Promillefine damer kommer man innimellom til mål med om det er nok alko med i bildet. Men vi må kontakte dem, for de har ikke betalt medlemskap. De trenger jo ikke det.