Alle innlegg Sukkerforum

Til dere damer med "litt ekstra"+

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Trenern lø. 10 mars 2012 04:01

Tidligere trente jeg aldri og veide over 130kg på det meste, men med mine nesten 2 meter så kunne du se at jeg var feit men det var jo ikke sykelig på noen måte. MEN, så begynte jeg med treningen og sluttet med godis og gikk ned 40 kg slik at jeg nå er helt normal egentlig. Kan ikke bli tynnere for da blir jeg seende ut som et beinrangel.

Det jeg har innsett er at min kropp ikke tåler å spise godteri rett og slett. Skal jeg gjøre det må jeg trene praktisk talt hver dag. Får bare ikke opp passiv-forbrenningen. Og det er helt greit egentlig. Jeg liker å trene nå:)

Men til poenget... jeg lurte på om dere som har litt ekstra, og som jeg ser er nydelige damer, er dere faktisk villige til å bli med på joggeturer, endre kostholdet og gå ned? Jeg kan nemlig ikke gå tilbake til sånn som jeg var og jeg ser faren for at en dame som ikke gidder vil dra meg ned i sofaen igjen til jeg eser ut :(

Skjult ID med pseudonym sta lø. 10 mars 2012 06:45

Litt der selv etter å ha gått ned :)
Sånn sett er nok ei aktiv jente å foretrekke så man ikke blir lat igjen. Er nok noen som vil endre vil jeg tro men tar jo tid å klare å jogge om man ikke har trent på en stund.

Men ser det som positivt at man kan trene sammen til tider og kose seg med treningen og hverandre :)

Skjult ID med pseudonym blid lø. 10 mars 2012 07:17

JA! Har faktisk begynt å jogge jevnlig selv (har bare blitt stoppet av kraftig forkjølelse siste pr ukene) så det hadde vært flott med en som kunne være med og som kanskje kunne dytta meg ut hvis dørstokkmila blir for lang...
Flink du!!

:D

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) lø. 10 mars 2012 07:20 Privat melding

Jauda du jobber med saken.

Skjult ID med pseudonym Trenern lø. 10 mars 2012 08:01

Dørstokkmila kan være enormt lang til tider, det vet jeg alt om. Men akkurat som dere sier, når en har noen andre som også skal ut så blir det så mye lettere. Jeg hadde en treningspartner når jeg gikk ned som var svært aktiv og som likte å trene sammen. Utvilsomt hjalp det meg mye:)

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 10 mars 2012 08:32 Privat melding

Jeg er villig til å bli med og trene, men jogging må utgå pga ryggen. Sykling derimot er gøy:)

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) lø. 10 mars 2012 08:35 Privat melding

Jeg jogger faen ikke... :-P kjedligste som finnes! Men lange turer i marka, sykkeltur, gåtur, en skikkelig økt på treningssenteret eller svømming.. jaaaaaa!

Skjult ID med pseudonym sta lø. 10 mars 2012 08:41

Oooooh sykkeldate jeno?? Sykkel er dritmoro :) ber om sol i dag, da blir det ett pae timer på hjul i dag, woho!

(kvinne 35 år fra Buskerud) lø. 10 mars 2012 08:52 Privat melding

Jeg er og der at jogging ikke er min greie.. rett og slett pga et brudd i beinet som har gjort det
litt ustabil.
Men ellers elsker jeg å bevege meg, lange turer, dansing, sykling... Aktiv kan man være, uten å måtte jogge tenker jeg.
Nei, jeg slanker meg ikke. Tviler på jeg noen gang kommer til å "gidde". Men ikke alle jener "med litt ekstra" stter på sofaen mest, ikke alle er godisgriser osv =)
Hvis du fremdeles foretrekker de "litt store" jentene, sats på en som kan være aktiv med deg og som kanskje ikke er mest godis jente. Slik vil krava dine møtes uten at hu må endres =)

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 10 mars 2012 08:56 Privat melding

Sta
Først må jeg bare ta opp sykkelen som har stått i kjellerboden de siste 4 årene, og fått shina opp den eller evt kjøpt meg ny;) Sykling er morsomt, men har dessverre ikke sykla på mange år. Så det trengs nok et kom igang kurs der også.
Setter snart kursen mot Elixia og ellipsemaskinen, sykkelen og styrkeapparatene:)

(kvinne 42 år fra Akershus) lø. 10 mars 2012 09:17 Privat melding

Jeg trener, men sjokoladen min får du ikke ta fra meg. :-)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 10 mars 2012 09:29

Mmmmm sjokolade..... det er godt! Den må alltid nytes Lillah :) Heller trene en time ekstra og nyte sjokolade haha

@Jeno:
Haha kurs skal vi alltids ordne. Men før turen må du nok trene litt, en smule flaut å sykle sammen men ei på sykkel med støttehjul :p Du har vel ikke rosa sykkel men dusker også sånn for å toppe det liksom?

Her slite solen seg frem så da skal nyreparert sykkel ut på tur :)

(kvinne 43 år fra Oslo) lø. 10 mars 2012 09:48 Privat melding

Haha ;)
Trenger ikke støttehjul, men nå fikk jeg lyst til å bytte inn min røde Merida sykkel til fordel for en søt rosa sykkel med dusker på for det har jeg aldri hatt ;)

Skjult ID med pseudonym sta lø. 10 mars 2012 10:06

haha hadde kledd en skikkelig rosa sykkel ja, det hadde jeg gått for! Kan bare sykle foran og si jeg er støttekontakt for hu bak om jeg treffer kjentfolk :p

Skjult ID med pseudonym **Milla** lø. 10 mars 2012 13:08

Jeg har overhodet ingenting imot en aktiv mann. Men jeg tror ikke det vil bli noen fruktbar relasjon om utgangspunktet er at han vil gjøre meg mindre. Lager gjerne sunn og god mat, og finner på aktiviteter sammen, men jogging, og vektløfting på gymmen (som jeg alltid har likt), må jeg avstå fra etter en ryggoperasjon. Inntil videre har jeg treningsforbud ut over "mongistrening" med superlette øvelser. Trenger motivasjon til å trene uten at jeg kjenner det....ugh.

Skulle gjerne tatt opp ridninga da. Finnes ikke noe bedre enn å kjenne musklene jobbe under meg samtidig som jeg trekker inn frisk luft. Humøret blir topp og musklene får kjørt seg uten at jeg kan feilbelaste :)