Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Smoker lø. 10 mars 2012 07:04

Er det noen jenter her inne som tørr å stå fram å si at de røyker med god samvittighet og er glad i røyken sin?
Og er det noen jenter som tørr å stå fram å si at de røyker hasj (jevnlig eller iblant)?

Skjult ID med pseudonym sukkersøt lø. 10 mars 2012 07:13

Jeg gjør..

Skjult ID med pseudonym Smoker lø. 10 mars 2012 07:14

Tenkte på om noen tørr å stå fram uten pseudonym

Skjult ID med pseudonym sukkersøt lø. 10 mars 2012 07:19

Ja jeg det gikk opp et lys for meg at det var det du tenkte..

Skjult ID med pseudonym watchersky lø. 10 mars 2012 07:33

Og de er sikkert glade i de nye fremtidsmulighetene røyken gir dem fremfor om de ikke hadde røyket :)

Skjult ID med pseudonym nref lø. 10 mars 2012 11:52

watchersky; Du HAR virkelig "issues" med andres(!) røyke(u)vaner, du? :)
Har sagt flere ganger i tråder hvor dette har kommet opp at den absolutte majoriteten av røykere (inkl meg) er grisenøye på å ikke plage andre med dette, både fordi vi faktisk ER greie/hensynfulle folk (ja, tro det eller ei!) og fordi enkelte mener seg så moralsk overlegne at de stiller seg opp i trynet ditt og skjeller deg ut for at du i det hele tatt står der at vi nærmest "isolerer" oss for ikke å risikere skjenn (vanligvis er de så langt unna ("geografisk") da at det er fysisk umulig å bli plaga av det (jeg okkuperer f.eks. ikke bussskur, men har opplevd at ei gammel røy reiste seg og kom ut av et sånt, gikk de ti meterne dit jeg sto med sigaretten min i regnet for å gi meg kjeft for å røyke på henne(!) før hun tuslet tilbake til busskuret); Så de MÅ forflytte seg bort til intimsonen DIN for å fortelle hvor lite man tar hensyn... Å, ironi i hverdagen!)...
Og so what med "fremtidsmulighetene" du raljerer om? Du vet ikke ett plukk av de øvrige fysiske forutsetningene f.eks. jeg har uansett, med unntak av denne detaljen... Cheer up, selv de fleste ikke-røykere synes sånt (innblanding i andres livsstil uten grunn, med mindre du er fastlegen min under pseudonym...) er privatslivs-invaderende... ;) Nå ut i regnet (ikke for å røyke NÅ, da), god moralpreik-fri lørdag til deg og alle andre! :)

Skjult ID med pseudonym Joda lø. 10 mars 2012 12:25

:-) Noen hårsåre røykere her også.... Veldig leit at dere føler det slik og at det er så mange som vet bedre enn dere røykere. Fra mitt ståsted så kan dere bare røyke så mye dere vil. De fleste av dere er blitt veldig hensynsfulle etter innføring av div røykelover, MEN jeg kliner ikke med en røyker. Det hjelper ikke med en kilo mentolsukkertøy, skikkelig dårlig ånde har dere og det er utrolig TURNOFF!!!

Skjult ID med pseudonym nref lø. 10 mars 2012 18:03

Hårsår, neida... :) Er bare litt lei av bli fortalt hvor lite hensynfull "jeg" er... Kan ikke fordra generaliseringer, generelt. Og jeg spurte vel heller ikke om skulle kline..? -;)
Uansett, "lukt" er nå så individuelt atte... Personlig mener jeg mange kvinner (i alle aldre, ikke bare "gamle damer med blått hår") skulle fått tilbudt et kræsj-kurs i parfymebruk... Et gjennomsnittlig norsk utested lukter av og til som parfymeavdelingen til Steen og Strøm, og DET er faktisk turnoff for mange av oss herrene (er ikke allergisk, men det er ille og kvalmende etter "min mening")... :)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) lø. 10 mars 2012 18:23 Privat melding

Jeg er røyker!!! mulig huden min er som en 60 åring, og at folk mener jeg åpenbart har mangel på selvbeherskelse pga det, men det gir jeg en lang F.. i :)

*fyrer opp sigaretten og blåser ringer ut*

:D

Skjult ID med pseudonym nref lø. 10 mars 2012 18:30

Du er HELT ute av kontroll, nortibia... Selvbeherskelse som en 5 år gammel autistisk AD-HD-pasient som har spist et halvt kilo smågodt, og hud som han der svenske brannmannen som reiser rundt og holder foredrag(ja, dere vet hvem jeg mener, kommer bare ikke på ham NÅ)... Skamme seg, skulle du, men neida! Bare skryter, tøyser og "blåser" det bort! :-)
...MÅ ha en sigarett, nåh!