Alle innlegg Sukkerforum

Man verdsetter ikke ting før de er borte

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fang lø. 10 mars 2012 12:20

Kjærlighet, vennskap, alt mulig annet viktig.

Skjult ID med pseudonym Trist lø. 10 mars 2012 16:17

Trist kort tråd!

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 10 mars 2012 17:33 Privat melding

...og så begynner man på nytt ;-))

Skjult ID med pseudonym nref lø. 10 mars 2012 18:12

Og hva var det som ble borte her, da? Bilnøklene? Sølvtøyet? TV-signalet? Ølboksen man mente å ha i kjøleskapet? Borte? Bø?
Så mange spørsmål, så lite informasjon...

Skjult ID lø. 10 mars 2012 18:15

nref,
først og fremt bør muligens selvsinnsikten (evt relevant erfaring) falle på plass før opptellingen kan begynne ;-)

Skjult ID med pseudonym nref lø. 10 mars 2012 18:21

Min eller TS sìn sådanne?
Klarer ikke å motivere meg til å sutre når det ikke er spesifisert HVA jeg skal sutre om... Og har NOK av potensieller emner på lager, altså... :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 11 mars 2012 18:16

Jeg skjønner hva du mener altså. Jeg verdsetter fotballkampen på Premier League HD1 så mye mer når jeg ikke har fått sett noen kamp helgen før. :P

Skjult ID med pseudonym lomas to. 10 mai 2012 20:22

Vennskapet som pga felles tabbe sikkert var dømt ifra starten.
Og den etterfølgende bekjentskapsrelasjonen som endte med at man ikke lenger var på talefot.
Men kjærligheten er der for alltid.

(mann 46 år fra Oslo) to. 10 mai 2012 20:24 Privat melding

Det er ikke lett...
Men det går an å verdsette ting både før - underveis - og etter det har hendt.

Skjult ID med pseudonym slayer to. 10 mai 2012 20:26

Sad but true.

Skjult ID med pseudonym pappa to. 10 mai 2012 20:36

Idag så gav jeg opp mitt barn i retten. Etter å ha blitt diskriminert som far i 18 måneder, blitt nektet samvær, angrepet av en illsint eks med balltre, kjefting og smelling så sa min eks i retten idag at hun flytter 6 timer vekk. Da sa jeg til dommeren idag:
Ikke nok med at hun ikke blir stilt ansvarlig for sine handlinger, men at hun også kan flytte helt fritt uten at jeg kan stoppe hun. Jeg aksepterer ikke dette og vil ikke igjennoppta samværet, dette er en skandale som ikke handler om barnets beste men mor sitt beste.
Dette kabinettspørsmålet handler om mitt barn sin rett til best mulig samlet kontakt med sine foreldre, hun vil miste kontakten med 3/4 av familien.

Tydeligvis så er jeg helt ubrukelig som far og har nå fraskrevet meg all samvær med mitt barn. Det er en skandale av dagens barnelov å legge til rette for at jeg bare skal gi opp mitt eget barn.

Jeg kommer til å savne mitt barn, det er så trist å endelig fått bekreftelsen på at nå har barnet mitt mistet sin pappa. Men jeg kommer ikke til å grave meg ned, jeg skal fremdeles vise at jeg er en superpappa og at sakkyndig og dommeren skal få angre på det de var med å presse meg til å ta denne beslutningen idag.

Skjult ID med pseudonym Imponert . to. 10 mai 2012 20:38

Her er nok mye som ikke er kommet fram ..........

Skjult ID med pseudonym sirene to. 10 mai 2012 20:43

Eh.....er da vel ingen lov som sier at du skal gi opp samværet med barnet ditt fordi om moren flytter til en annen kant av landet?! Du har jo fremdeles rettigheter og så vidt jeg vet, må vel faktisk mor være med på å dele reiseutgiftene for at du og barnet skal kunne treffes.

Skjult ID med pseudonym pappa to. 10 mai 2012 22:40

Nei, det er ingen lov som stopper meg i å gi opp barnet mitt. Mitt BARN HAR IKKE rettighetene sine på plass i det hele tatt. Jeg gav opp fordi jeg finner det totalt uakseptablet at en konfliktmaker kan drive på med å kaste drit hele tiden uten at NOEN makter eller tør å gripe inn for å stoppe dette. Rettsvesenet har vist klart at de ikke tør. Barnevernet har ikke makt, da må det handle om akutt fare. Familievernkontoret er ikke stort mer brukbare enn som vitner.

Jeg var nødt å melde meg ut da barnet mitt lider enormt stort fordi konflikten bare øker og har ingen ende eller lys i tunnelen. Og jeg var nødt å melde meg ut for å ta vare på meg selv. Noen synes det er forkastelig, men som pappa har jeg lært hvordan det er å være et mobbeoffer. Jeg var nødt til å beskytte meg selv før jeg ble gravd ned i denne dritten. Blir jeg gravd ned i denne dritten så hadde jeg aldri kunne fungert som omsorgsperson. Dette er et helt naturlig instinkt et menneske avviser andre for å beskytte seg selv.

Ingen skal si at jeg er mer opptatt av meg selv enn barnet. Da vet dere ingenting om hvordan det er å bli behandla som en terrorist fordi du er far til et barn, som har en mor, som hater deg som pesten.

Vil du høre hva jeg har gjort galt i denne saken? Jeg har sendt ho en tekstmelding der jeg har kalt hun en ondskapsfull fitte. Det ble det reaksjoner på, men at hun tar ut fysisk aggresjon på ytterdøra mi med barnet som vitne, fordi jeg ikke vil ha en villstyring inn i leiligheten....nei det var ikke engang et samtaleemne.

For å si det sånn..... jeg skulle aldri tatt denne saken til retten, jeg skulle heller åpnet lommeboken og betalt hun ekstra for å få tid med barnet mitt. Ergo KJØPE SAMVÆR...jess alenemødre, dere kan gjøre akkurat det, loven er tilrettelagt for det. Og ikke minst så ser dommere på dette som positivt fordi det løser jo krigen mellom foreldrene.

Jeg er ein superpappa, jeg har rent rulleblad...absolutt aldri noe tull, jeg drikker nesten ikke alkohol (aldri forann barn), aldri røyket eller brukt stoff, høg utdanning, er i veldig god og godt betalt jobb og jeg har et fantastisk familienettverk.

Og så blir jeg behandlet som en terrorist? Og det var før tekstmeldingen jeg sendte, etter tekstmeldingen så ble jeg behandlet som pelsdyr på norsk pelsgård.
Barneloven er ikke en barnelov, den er en kamuflert barnelov.

Og jeg skal forsette å kjempe, men nå er det for andre fedre og dessverre ikke mitt eget barn...

(mann 57 år fra Oslo) to. 10 mai 2012 23:28 Privat melding

Jeg tillater meg å si, uten å kjenne akkurat saken til @pappa, at den høres sannsynlig ut. Det sier jeg etter å ha jobbet i årevis som bidragsfogd og avdelingsleder for enslig-forsørger-saker i trygdeetaten, og som advokatfullmektig.

Det er forskjell på å ha rett og å få rett.

Skjult ID med pseudonym tresnitt fr. 11 mai 2012 00:23

@pappa
Jeg vet jo heller ikke mye om deres tilfelle etter bare å ha lest din verson... Men jeg har dessverre hørt om flere lignende "barnelovs-saker" ((kvinnerettigheter)) der menn har minimalt de skulle ha sagt.

Skjult ID fr. 11 mai 2012 00:35

Man verdsettes ikke tilstrekkelig før man selv har fått nok og rusler videre.