Alle innlegg Sukkerforum

Hvor er bloggen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ropeburn lø. 10 mars 2012 19:26

Hva med å ha blogg her? En blogg sier mye om en person når man kan følge den over litt tid.

Forumet er jo bare fjas :)

Skål forresten og god helg!

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) lø. 10 mars 2012 20:04 Privat melding

Uuh litt enig :-):-)

Skjult ID med pseudonym a r n e lø. 10 mars 2012 20:12

Ser for meg at enkelte blogger kunne virket mot sin hensikt.
"Ingen som svarer i dag heller."
"Hvorfor tar ikke folk et nei for et nei."
osv..

Neida. Blogg kunne sikkert vert fint, men jeg er redd jeg hadde brukt enda mer tid på sukker da. Og jeg bruker strengtatt nok tid her inne.
Jeg stemmer nei.

Skjult ID med pseudonym kar lø. 10 mars 2012 20:14

Har du så mye å dele er det bare å opprette deg en wordpress-konto og linke til den.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 10 mars 2012 20:14

For all del. Er det noe dette landet trenger så er det flere rosabloggere! :P

Skjult ID med pseudonym nref lø. 10 mars 2012 20:26

Nei takk... Har aldri fulgt en "en-persons-blogg", og problemet ligger jo litt i at selv om det jo er kommentarfelt, er det fremdeles og i essens en "monolog"...
Mye av pointet i et sånt forum som dette, derimot, er jo at ballen(e) kastes i alle mulige, ofte uventede retninger (joda, av og til blir det jo bare tøys, da...), og at "dynamikken" inne her defineres av at ørten personer deltar med korte kommentarer og sidespor; Jeg har (tro det eller la vær!) faktisk LÆRT (...gisp!) et par ting og tang her og! Kunne ikke falt MEG inn å skrive en blogg om mitt trøstesløse, meningsfattige, elendige og evighets-single liv, i hvert fall... Men som det sies ovenfor, de som vil kan vel gjøre det på "utsida" og legge ut link (hvis det er "lov", da...)?

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 10 mars 2012 20:30 Privat melding

Tanken er forsåvidt grei den ....men å opprette en blogg ville også kreve å vedlikeholde den.... Og jeg vil tro de fleste er innom her for en kortere periode... I alle fall har intensjon om det.... Og en blogg er vel helst en mer permanent sak...?

Har man ønske om å dele en blogg for allverden er det nok greiere, som nevnt ovenfor her, å linke til en blogg utenfor Sukker :-)

Skjult ID med pseudonym nref lø. 10 mars 2012 20:38

Var det sånn du leste innlegget mitt ovenfor, Ropeburn? Slengte bare inn det siste adjektivet for "anledningen" (=at vi faktisk er på ei datingside, altså...) ;) Kunne ikke tenkt meg til å skrive en blogg om NOE i "mitt liv", da jeg rett og slett ikke tror nevnte liv/mine gjøren og laden er interessante nok for "folk" til å rettferdiggjøre en hel blogg med stadige innlegg fra undertegnede... Verre er det ikke. :)
Men de som VIL, hiv dere rundt, for all del! :) Aqueena er dog inne på et viktig punkt her; "Vedlikehold" (i alle ordets betydninger). Det er grunn nok i seg sjæl til å ikke holde på med blogging for min del.

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 10 mars 2012 20:41

min blogg....slapp ein sur ein,den hang igjen i 20 min

dette dere vil vite? er da faen meg berre å spørre..:p

Skjult ID med pseudonym Schnuppa lø. 10 mars 2012 20:42

HAppy new schvætt, schnuppa mi!

Skjult ID med pseudonym torsketran lø. 10 mars 2012 21:41

Hvorfor ikke bare bruke de store tekstfeltene under hurtigfakta og tekster til korte blogginnlegg om hvorfor ingen svarer, hvorfor de ikke godtar nei etc?