Alle innlegg Sukkerforum

Gått ut på dato.......

Vis siste innlegg
(kvinne 63 år fra Oslo) lø. 28 april 2007 17:59 Privat melding

Jeg lurer på om 'jenter' som har fylt de 50, har gått ut på dato. Er det virkelig sånn at menn ønsker yngre kvinner........ Jeg vil også finne meg en herlig mann som er litt yngre enn meg :o)

(mann 36 år fra Telemark) lø. 28 april 2007 18:23 Privat melding

Jeg tror nå ikke a folk går ut på dato. Om man har helsen og humøret i behold burde ikke alderen ha noen som helst betydning. Selv kunne jeg godt tenkt meg en eldre dame enn meg selv pga "bagasjen" som kommer med. Er derimot ikke så lett da det andre veien ikke åpnes opp for dette. Om et forhold skal gå bra for seg så er det jo to som skal til så det er vel bare å holde ut til man får seg en connection.

Så konklusjonen er vel da at så lenge det fungerer (og er innenfor lovlige rammer) så burde man være mer opptatt av gleden ved et forhold enn å droppe det pga alder.

Sjekket en gang opp ei dame på 34 og det så ut til å kunne gå bra men jeg tror det ble litt mye fordommer og aldersrelatert problematikk for at det skulle funke. Men det viser seg jo at det er mulig.

Skjult ID med pseudonym Krusedull sø. 29 april 2007 00:32

Sorry, men tror du faktisk har rett. Ikke at du har gått ut på dato, men med at de fleste menn ønsker seg kvinner som er yngre. Av alle de som har kontaktet / merket meg som interessant så er det to stk som er yngre enn meg.
I tillegg så ser jeg på min match liste at de yngre glimrer med sitt fravær i øvre del av listen men langt nede derimot er det massevis av ung menn.
Heldigvis så er det sånn at ikke alle menn er like. Fortsett å lete, plutselig så dukker han opp. Det håper i alle fall jeg på..

Skjult ID med pseudonym kill cat sø. 29 april 2007 09:30

Man kan vel si at det er ikke bestandig litt eldre menn har sett seg selv i speilet. Og da lever de i den fantasien at de har sjans med damer som er 10 år yngre enn dem.

Jeg har konkuldert at her på nettet står menn steinhart på sine til dels urealistiske krav. Det finnes veldig mange gode eksempel på det, hvis en gidder å lese det som er skrevet i innleggene. Jeg blir stadig litt forundret og lurer på om de får seg noe napp.

Faktum er at de fleste damer - ingvic er et prakteksempel - holder seg meget godt både til sinns og til det ytre.

Og herregud, hva skal man med en mann som snarker foran tv eller gjemmer seg bak en avis?

Skjult ID med pseudonym Helt klart sø. 29 april 2007 11:09

Vi definitivt tro at det helt klart er menn som kunne tenke seg ingvic. Ser jo ut som en solstråle! Blir nok feil å tro at det blir en mann på 35-40 som meg, men det er da mange eldre menn her også. Lykke til, dette tror jeg vil gå bra! :)