Alle innlegg Sukkerforum

Er alder viktig ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dame40 lø. 19 april 2008 00:50

Denne er til dere menn som er fra 40 + +
Hvilken alder på potensielle partnere ønsker dere ?
Er det greit med en dame på samme alder ?
Eller ønsker dere noen som er mellom 20 og 30 ?
Og finnes det også dem som ønsker å møte noen
som er eldre ?

Skjult ID med pseudonym løven lø. 19 april 2008 01:35

i profilen min har jeg satt opp ønske fra 30 til 60,
er selv 45
tanken er at partner må være betydelig eldre enn egne unger
og betydlig yngre enn egne foreldre
men det beste er jo om vi har ca samme alder tipper jeg

men alder er jo ikke det viktigste
derfor har jeg 15 år slingringsmonn i begge retninger

Skjult ID med pseudonym Morpheon lø. 19 april 2008 01:44

Et lite ønske om barn vil nok alltid ligge i bakgrunnen, men passer det ikke inn ved funnet av drømmedamen får det (uavbrutt far/sønn slektsrekke fra 1650) heller vike. Kroppen er kun et skall, påvirkbar for temporære svingninger i tidens tann. Personligheten bak er "evig" og kjønnsnøytral (selv om jeg personlig ville uansett foretrekke en dame). Det jeg ville falle for hos "henne" ville være personligheten, utstrålingen, kompabiliteten, kløkten og viddet. Dermed ikke sakt at alle over eller under en viss alder eller skjønnhetsnorm automatisk skulle inneha disse kvaliteter. En grov forenkling ville være å kalle disse egenskapene kjemi, men i mangel av et bedre ord. La oss kalle det nettopp dét.

(mann 50 år fra Oslo) lø. 19 april 2008 08:55 Privat melding

Nei, alder er ikke viktig. Har vel skrevet 28-44 i profilen, men det er ikke absolutte grenser. Unntak kan forekomme. Det som er viktig med alder for meg, er at hun er eldre enn mine yngste søsken, og nærmere meg i alder enn mine foreldre. Da er alderspennet 25-49.

(kvinne 65 år fra Telemark) lø. 19 april 2008 11:50 Privat melding

Lurer litt på om en mann som er sammen med ei dame som er feks. 10 år eldre, ville han med tid finne seg ei dame som er yngre?
Jeg bare undres.

Skjult ID med pseudonym Dame40 lø. 19 april 2008 12:27

Det lurer jeg også på Ruskatassa.
Ser det ikke er så mange menn som har vært inne og luftet tankene sine her :-)
Men er glad at Løven, Morpheon & kitt001 har lagt inn innlegg, takk skal dere ha :-)
Jeg kan vel kanskje konkludere med at vi damer som er 40 (og oppover) kanskje
ikke er helt "outsidere" mht å møte noen på vår egen alder?
Eller hva sier dere menn som er 37-38 + + ? .. om damer som er noen få år eldre?

Skjult ID med pseudonym smarty lø. 19 april 2008 12:37

Det går da ikke an å si noe generelt og presist om det?
Sikkert mange unge kvinner som ikke ville sagt nei til Cloony om han hadde lagt an på dem. Men spør de samme om de generelt ville vært sammen med en mann på 47 eller hvor gammel han er.. ? Og hvor mange har ikke trodd de skal bli boende der de bor, men likevel flyttet pga. kjærligheten?

Skjult ID med pseudonym tippen lø. 19 april 2008 12:43

Hehe....jeg har ikke laget noen alders liste tror jeg.....så på min profil er det vell alt fra 18 til 52+ som kan komme med innlegg....
Hahahahahahahahaha........

Skjult ID med pseudonym Toppform sø. 20 april 2008 10:11

Den mentale alder på dama er viktigst men det er andre faktorer også.

Er selv i meget god form med six-pack og V-form. Er det viktig? Nja, jeg føler meg bedre enn om jeg var feit (det har jeg vært). Det koster veldig mye trening og forsakelser. Ingen røyk, lite alkohol og ingen usunn mat. Er anonym her for da kan ingen si at jeg skriver dette for å skryte. Kroppsformen din sier litt om hva du har i hodet. Vi snakker ikke sylslank men funksjonell med hensyn til å flykte fra rovdyr, kunne lete etter mat og føde barn. Vi har kommet langt etter at dette var viktig men det vet ikke hjernen vår.
Treffer jenter i alle aldre og tror det har noe med hvordan jeg kler meg, fører meg og at jeg har en OK kropp. Da må det være greit å sette en aldersgrense på kvinner jeg ønsker å treffe. Jeg er fullt innforstått med at det finnes spreke jenter på min alder men de er ikke her inne.
Til kvinner som blir sure på menn som vil treffe yngre kvinner; hva så? Er vi så umodne at vil treffe jenter og ikke kvinner er vi jo ikke noe å samle på. Får selv mail fra eldre kvinner så dette slår nok begge veier. Kvinner sikler like mye på lammekjøtt som menn.

For å konkludere, alder er en fin måte å sile bort flesk på.

Skjult ID sø. 20 april 2008 11:45

Til toppform
Alle damer sikler ikke på yngre menn. Er over 50 år er slank og trener tre ganger pr uke.
Du sier at med alder så "siler du bort flesket" At du kan få deg til å skrive noe slikt !!! Du sårer mange. Det er ikke alle som har en slik "skryte" kropp som du har.
Det er et gammelt ordtak som sier:" Det er ikke alltid en pen kake er god"
For å være ærlig så syntes jeg ikke du har en fin kropp, vil heller ha en som er litt rund i kantene. har er iallefall snill og
tråkker på ikke på dem som har noe kilo formye. Han er heller ikke selvskrytende som det du er.

Skjult ID med pseudonym luna sø. 20 april 2008 11:49

hvem alder har du da Toppform?
hakke helfigurbilder i min profil så du kan ikke se på den om
jeg er sprek eller ikke
en fin kropp sier heller ikke no om hvordan hodet
fungerer, om det er et sunt miljø inni der

men alder forteller seff om man er sprek i kropp og sjel
at jeg kunne glemme det ............

Skjult ID med pseudonym 28-åring sø. 20 april 2008 11:52

Jeg er litt ung og litt tjukk. Siler ikke bort noe flesk her i gården ved å gå for alderen min, med andre ord :)

(Skulle vel helst vært ikke-anonym nå, så ikke Toppform og hans likesinnede risikerer å kaste bort tid på meg. Jaja....)

(kvinne 65 år fra Telemark) sø. 20 april 2008 12:06 Privat melding

Hvordan vet du Toppform at det ikke er slike damer her inne? Hvorfor er du her? du vil jo bare ende opp med å date ei du i utgangspunktet ikke liker.
Jeg syntes du er feig som er anonym og skriver slikt som du gjør. Du tråkker på oss damer her inne. Du skriver at kroppen gjenspeiler hva man har i hodet. Hvordan kan du skrive slike ting!!!?


Skjult ID med pseudonym flaggermus sø. 20 april 2008 12:24

Okei, alder er en fin måte å sile bort flesk på, i følge "Toppform".

Av det må vi vel konkludere at langvarige forhold ikke er av interesse, siden "langvarig" har den leie bivirkningen at den medfører gradvis foreldning. Og dermed flesk.

Jeg liker å trene, jeg også. Men om jeg ble så veltrent og så perfekt at jeg begynte å anse meg selv som bedre enn alle andre; at mennesker med noen kilo ekstra ikke var verdt å kaste bort tiden på fordi de ikke kunne flykte fra rovdyr, skaffe mat og gi meg barn ... da tror jeg heller at jeg er fornøyd meg å være litt fyldig.

Skjult ID med pseudonym Dame40 sø. 20 april 2008 12:39

@smarty

Jeg vet at det ikke er mulig å si presist hva som er fasiten på dette, men jeg lurte bare på hvilke "fordommer", kriterier eller rett og slett bare hvilke tanker menn i utgangspunktet hadde om dette teamet.

@Toppform

Og når du finner denne yngre, slanke & vakre kvinnen, er du da sikker på at hun vil stå ved din side hele livet?
Er det ikke en stor risiko for at hun etterhvert finner en som er yngre? Ettersom tiden går?
Og er hun den potensielle familie-konen? Vil hun slå seg til ro med deg hvis trening, klær, sminke, uteliv
og mange venner står høyest prioritert i livet hennes?
Kanskje du ikke er ute etter noe varig selv? Uten at du riktig helt er klar over det selv?
:-)

Skjult ID med pseudonym trailmann sø. 20 april 2008 12:40

Alder er vel bare et tall...?

(kvinne 65 år fra Telemark) sø. 20 april 2008 12:45 Privat melding

Akkurat flaggermus.
Men.. om man skal gå litt tilbake i tid, så ble ikke slanke/tynne damer gift fordi at menn mente det at slanke/tynne damer ikke hadde
den morsfølels som runde damer hadde. Det var til å med et problem å være slank/tynn tideligere. damer jaktet på ting dem kunne legge på seg av. Noen bedrifter hadde reklame på "fetekurer"
Enkelte kulturer har det fortsatt slik. Se bare på skulpturer, flest av dem er damene frodige. En gang var DET kvinneidealet.

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 20 april 2008 13:51 Privat melding

Toppform sier:
Er selv i meget god form med six-pack og V-form. Er det viktig? Nja, jeg føler meg bedre enn om jeg var feit (det har jeg vært). Det koster veldig mye trening og forsakelser. Ingen røyk, lite alkohol og ingen usunn mat. Er anonym her for da kan ingen si at jeg skriver dette for å skryte. Kroppsformen din sier litt om hva du har i hodet.

Dette sier jo endel om deg det toppform. Du har vært feit selv og kom IQ tilbake når du slanket bort flesket? hehe...( kunne bare ikke dy meg ) Man bør kanskje være mer reflektert enn som så og hvor mye ex. flesk vi har burde man vite har ingenting med hva man har i hodet i gjøre. Hva med den dagen du legger på deg og har du blitt dum igjen da?

Du kommer med en skryteliste, men tør ikke å vise hvem du er engang. Du er nok ute etter en yngre dame som er like overfladisk som deg, men jeg tror du vil få et problem uansett fordi hun vil nok synes du kanskje er for gubbete i kroppen. Det er ikke bare kvinner som kan miste fasongen med alderen og det gjør menn også. En sickpack på en 50 åring ser ikke så flott ut som f.eks. en på 25 år.Jeg foretrekker ikke en med sickpack selv, og pga egen erfaring det er for hardt å ligge på...:))

(mann 50 år fra Oslo) sø. 20 april 2008 14:05 Privat melding

Siden kroppsformen forteller noe om hva en har i hodet, må jo Stephen Hawking's være mindre smart, i følge Toppform. Ikke alle er helt enige der...

Men, toppform, hvorfor rote seg bort i svada argumentasjon om intelligens og flykte fra rovdyr? De aller fleste ser jo i de fleste tilfeller er en kopp på 25 penere enn tilsvarende på 50?

(kvinne 65 år fra Telemark) sø. 20 april 2008 14:19 Privat melding

Man kan jo eldes med stil :-)
Det er mange flotte store mennesker rundt oss, ikke er dem dumme heller. men etter det toppform mener, skal alle som har noe kilo formye trampes på å kalles mindre begavet. Mon tro hvordan du hadde følt deg om noen sa noe slikt til deg da du var på det feiteste? Du hadde nok blitt såret.

Ingen mennesker er like, alle er unike. Alle har sin verdi.

Jeg lar meg provosere av slike uttalelser som toppform kommer med. Men det er sikkert bare dumt :-(

Skjult ID med pseudonym kit001 sø. 20 april 2008 14:26

For all del Rusketassa, en kan eldes med stil.

Men, hvis ett ungdommelig fysisk utseende er viktig, hvorfor ikke si det rett ut? Hvorfor har en behov for å rettferdiggjøre det?

Skjult ID med pseudonym sans sø. 20 april 2008 15:07

tror noen menn kansje syns det er flaut å gå ved siden av en dame som er eldre, han jeg var gift med fant seg ei som var litt yngre, i dag ser hun eldre ut en meg,å ble ikke drømme dame likevel , så skinnet kan bedra

(kvinne 65 år fra Telemark) sø. 20 april 2008 17:43 Privat melding

Man skal ikke legge sjul på hvem man søker eller ikke søker .men man skal ikke tråkke på andre,
for selv å stå fram som den rene Adonis.
Ja, det er forskjell på kropper og aldre, heldigvis.

Skjult ID med pseudonym m i i e sø. 20 april 2008 20:28

Når det gjelder kropp er jeg bare slik at jeg ønsker meg en partner som ser sunn ut. En som har trening som livsstil forsåker som regel så mye annet og blir så fokusert på trening at livet til vedkommende blir temmelig snevert. Jeg ønsker meg ikke en kjæreste som er snever. det er sikkert ett poeng at slike mennesker finner hverandre så slipper de å bli frustrert over en partner som finner andre gleder i livet enn ha kontroll på egen innpakning.

Når det gjelder alder så er det ganske mange damer som begynner å trene mye rundt 40-årsalderen. Da har mange store barn og tid å bruke på seg selv igjen, og blir flottere enn noen sinne :)

Og menn må få velge som de vil. Det er seg selv de begrenser når de setter urealistiske alderskriterier. Det er ikke få menn på 47 + som jeg har avvist pga at de ikke er i ønsket alders for min søken. De hadde sikkert fått bedre respons om de tilpasset søkene til jevnaldringsgruppen.