Alle innlegg Sukkerforum

Folks beskrivelse av seg selv

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym asl? ma. 12 mars 2012 02:29

Har et inntrykk av at flesteparten av profilene til jentene her inne inneholder sykt mye selvdigging om hvor kresne de er, hvor flotte de er, album med kun kløft-bilder, hvor aktive de er osv. F.eks: Ser du meg ikke ute sammen med alle de 10282 fantastiske vennene mine så finner du meg enten på jorda rundt reise eller på gymmen hvor jeg trener 4-5 ganger i uka osv osv. Og det morsomme er jo når de skriver at de er veldig opptatt av trening, så kikker du i albumet og får motbevist det rimeig kjapt.
Prøver folk å lure seg selv her inne eller hva skjer?

Finnes det ikke noen ærlige down-to-earth jenter som er som folk flest, altså f.eks slik som vennene mine?

Har vanskelig for å tro at alle er så fantastiske som de selv sier. Og hvis tilfellet er at de ikke er ærlige, så vil jo sannheten komme for en dag uansett om man skulle finne tonen med noen her inne.

Hva er deres tanker om det? Aner ikke hvordan det er på guttefronten her, så jenter fyr løs om dere sitter inne med noe av den frustrasjonen jeg har:)
Eller er det bare meg som har et så kjedelig liv at jeg ikke kan skryte på meg noe av det jeg nevnte?

Dette gjelder absolutt ikke alle profiler, men majoriteten av de.

Peace out! ;)

(kvinne 43 år fra Møre og Romsdal) ma. 12 mars 2012 02:36 Privat melding

Disse beskrivelsene går også for menn her inne, noen ER sikkert slik, men tror mange gir utrykk for å være slik, for å virke mer attraktiv, og dermed vil det for min del, være uinteressant uansett, så jeg kan bare styre unna disse da :) Ikke kunne jeg tenkt meg en kjæreste som har behov for minst 3 toppturer i uka, trener 6 dager i uka, har reist rundt i hele verden, og besøkt og gjort alt en har ønsket å oppleve.
og hvis de lyver om det, så er de heller ikke ute etter noe langvarig, utover en date i en seng, tenker jeg. Så det er en fin filtrering for min del :)

(mann 33 år fra Hordaland) ma. 12 mars 2012 02:45 Privat melding

Tja... man vil vel fremstille seg i et positivt lys, naturligvis. Man skal jo tross alt "selge" seg, og den teksten og bildene er det lille utstillingsvinduet man har. Det blir vel sett på som positive egenskaper, så hvis man trener litt, så fremheves det, etc. Tviler på at særlig mange lyver, men det pyntes kanskje litt på sannheten.

Egentlig synes jeg ikke det er så ekstremt mye av dette, i hvert fall ikke så mye som man får inntrykk av av å lese forumet.

Når det gjelder selvbildet, så har det vel med det fenomenet at de aller fleste plasserer seg selv over gjennomsnittet i omtrent hva som helst. En annen tråd for litt siden tok for seg det samme. De fleste har rett og slett for høye tanker om seg selv. Faktisk er det slik at mennesker med moderat depresjon er dem med mest realistisk selvbilde. Litt trist ;) Tydeligvis er det bare JEG som virkelig ER over gjennomsnittet i alt som er bra!

(kvinne 34 år fra Østfold) ma. 12 mars 2012 03:14 Privat melding

Og jeg som har vært så imponert over alt folk har tid til hver eneste dag. Ukentlige brevandringer og toppturer pluss utenlandsreiser hver eneste uke ofte kombinert med et aktivt sosialt liv, trening og fulltids jobb. Enten så er det mange som lever på ulovlige stoffer for å få nok timer i døgnet, eller så må man ta informasjonen med en klype salt.

Er også imponert over at de alltid er pålogget. Sukker på mobilen på isbreen og fjelltoppen, eller bare overdrivelse og sofapotet med dataen på fanget?

(mann 33 år fra Hordaland) ma. 12 mars 2012 04:49 Privat melding

Tatt i betraktning at en gjennomsnittlig nordmann bruker 3,5 timer på tv/pc/etc i døgnet, har faktisk disse treningsnarkomane ganske mye tid, om hotel cæsar etc kuttes ut. 3,5 timer holder til treningssenteret tur/retur med skifting og dusjing og alt, OG til å skrive 20 innlegg på forumet her. :) Og fortsatt har man vel tid til overs.

Det tar faktisk ikke så mye tid å stikke på trening. Og om man tar seg en lengre tur i helga, er det ganske mange turer i løpet av et år.

Alt det går helt fint, om man prioriterer litt annerledes enn gjennomsnittspersonen.

Litt merkelig blir det når det ser ut til at nesten alle er over gjennomsnittlig aktive, forsåvidt ;)

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 12 mars 2012 07:27 Privat melding

Jeg har så langt fra en slik profil, men det forklarer nok da og hvorfor alle menn over 94 i matchtall mener vi ikke passer sammen... Jeg mener, om de er så spreke at du trener nesten hver dag og farter jorda rundt osv, og jeg IKKE gjør det, så sier det seg selv at det er dømt til å misykkes =P
ha ha ha haa ha ha ha ha ha

Skjult ID med pseudonym Mannen36 ma. 12 mars 2012 07:37

@Calienta

Helt greit at du ikke trener hver dag, så lenge du ikke forsøker å gi inntrykk av at du gjør det.

Skjult ID med pseudonym Calienta ma. 12 mars 2012 07:44

Mannen36;

Ser ikke vitsen med å gi inntrykk av ting som ikke har med virkeligheten å gjøre jeg da =P

Skjult ID med pseudonym oslo ma. 12 mars 2012 08:00

så skal de som trener skrive at de trener på elixia eller noe sånt. virkeligheten så tror jeg ikke maks 20 % lever opp til det de skriver.
men sånn er internett. du kan redigere bilder skrive flott om seg selv osv:)

men sannheten kommer for en dag

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ma. 12 mars 2012 08:16 Privat melding

Har ikke lest flere svar her men.. jeg og er veldig opptatt av trening (typ 3-4 dager i uka), selv om det ikke vises.. ;-) så hvorfor må du inn i albumet for å se om folk liker å være aktive? Må man vøre fitness-guru for å like å holde seg i form?

Jeg vil da vitterlig ikke bli tatt for å skryte på meg aktivitet bare fordi jeg ikke SER aktiv ut på et bilde. snurt.

(kvinne 28 år fra Sør-Trøndelag) ma. 12 mars 2012 08:18 Privat melding

Ellers så er jeg enig med deg i at det nok er mye skryt her inne, det gjelder nok mannfolka og :-P

Skjult ID med pseudonym nref ma. 12 mars 2012 08:22

Tror TS har andre typer matcher her inne enn de jeg har, får nesten ikke opp noen med "kløft-bilder" i albumet sitt på MINE topplister... Sukk...

(mann 49 år fra Østfold) ma. 12 mars 2012 11:38 Privat melding

Massevis av jenter her som er passe laid back. De går ikke på klappjakt etter hybelkaniner hver dag før treningen begynner klokka 05.30. Og skal ikke på brevandring etter den fantastisk givende u-hjelpsjobben i Sudan på onsdager. Dårlig med kløftbilder omkring for tiden da. Det er litt skuffende.

Skjult ID med pseudonym gui ma. 12 mars 2012 12:18

"Og skal ikke på brevandring etter den fantastisk givende u-hjelpsjobben i Sudan på onsdager."

Herlig. ;)

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 12 mars 2012 15:49

Har faktisk i profilen at jeg ikke har tenkt å gå besseggen, men gjerne venter nede med brus til han....
Jeg elsker å sitte i sofaen en kveld, gjerne i en armkrok, men kan godt ta en tur i skauen og, løper dog ikke....

Jeg ser helt normal ut i ansiktet, noe lubben overvektig, feit eller hva de velger å kalle det. Har ikke blå øyne, men de kan smiiiiile....

Egne tenner, ganske rette og- noen plomber her og der (faktisk ikke så vært smil)

Langt hår, ikke grått enda, ærlig der og, gitt...

Nå er det jammen ikke mer å skrive.. er faktisk snill og grei, men langt fra noen idrettsfantast............... (kan drepe hybelkaniner....)

Skjult ID med pseudonym tresnitt ma. 12 mars 2012 16:15

Viktig å finne ei som ikke er spesielt glad i å trene. (Også bør hun ikke forakte hybelkaniner.)

Skjult ID med pseudonym Charleene ma. 12 mars 2012 16:18

Tresnitt... vet vi har god match, egentlig... hi hi......